Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ja azt hittem tudsz valamit amit én nem.
Akkor nem, az biztos nem MLM volt.Egy videó volt linkelve, ahol valami fazon valami "csodamódszert" ecsetelt amivel minden rákos megbetegedés pár hét alatt meggyógyul. Szervezet lugosítása meg hasonló. Ami még önmagában nem is lenne bullshit. De hogy ettől pár hét alatt mindenféle rák meggyógyul na az már az.
A szerző pedig e mellett próbált kiállni. Aztán mikor már már a 6. különböző emberkétől kapta az osztást, gondolom elege lett... -
moonlight115
őstag
Engem az zavart, hogy hazudott. Írtam neki egy pár hsz.-ben, hogy nahát, te nagyon okos lehetsz, ha 5 év drogozás után képes voltál elvégezni az orvosit, és hogy volt-e felvételi, stb. Konkrétan leírta, hogy ő orvos. Ez hazugság. Ha azt feleli, hogy ez mind kitaláció, úgy oké lett volna.
-
-
Smani
senior tag
======
Segítek jó?Jah, te meg ne adj hülye ötleteket, mert vannak akik megfogadják. Van Parcinak jobb dolga is, mint az ilyen problémákkal foglalkozni.
üdv, föccer
Csak nem annyira zizi, hogy ír neki
üdv, smani
=========
Ne becsüld alá az embereket.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpársportok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Path of Exile (ARPG)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest