- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Van más is akinek vacakol a térerő? Megvan már egy fél éve a telefon, és fel se tűnt volna a dolog, ha nem kell másik telefont használnom az irodában. Ahol ülök az irodában állandóan szakadozik a vonal az LG-n, de úgy gondoltam, hogy biztos rossz a térerő, de a régebbi Huawei P9-emmel ezen a helyen semmi problémám nem volt. Illetve múlt héten voltam először vele külföldön és a roaming hálózatokat is sokkal tovább kereste, mint a Huawei, amit lecseréltem. Külföldi oldalakon találtam azért fórumokat, ahol a vételt szidták, de ebben a fórumban nem sok szó esett erről. Amúgy általában meg vagyok vele elégedve, de az, hogy mindig el kell mászkálnom vele, ha telefonálni akarok, elég idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Trollok komolyan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged