Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Gabengocia
üzenetére
Az U11 még megvan és lehet, marad is. Még most is olyan, mint egy új teló. A töltő+kábel kivételével minden tartozéka még érintetlen. Még a kendő is. :)
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Gabengocia
üzenetére
V50
Sajnálom eladni a V30-at, de muszáj. -
Gabengocia
tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szia ha publikus mit veszel e helyett? Nekem még mindig favorit a u11...
-
dajkapeter
senior tag
Sok értelmét nem látom sem a biztonsági frissítésnek, sem az android frissítésnek. Az, hogy 13-ról 14-re váltunk azért hogy 1-2 dolog belekerüljön.... Bullshit az egész. Ha értelmes dolgok frissülnének akkor azt mondom okés. De, ha a főverziók tényleg valódi frissítések lennének akkor nem a 14-es droidnál járnánk, hanem csak a 6-osnál. Ez pusztán az apple utáni loholás. Sok app gyártó nem véletlenül kér mondjuk csak 4.4-es doridot és csak elvétve látok 6.0-ás minimumot...
-
SkyLine3000
addikt
Engem soha nem érdekeltek a biztonsági frissítések, meg hogy a legújabb droid legyen a telómon.
Ezért sosem remegtem, és sosem váltottam. Ha az ember folyton ezért izgul, hogy mindegyikből a legújabb , legfisebb legyen meg, akkor folyamatosan cserélgetheti a telóit. Semmi állam, vagy banktitkot nem őrzök, amit el kéne lopni.
És ebből még sosem volt semmi bajom. -
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
"Igazából nem is tudom, milyen negatívumot tudnék felhozni?"
Biztonsagi es android frissitesek.
En emiatt valtottam. -
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Most már nyugodtan kijelenthetem, hogy az aksi nem gatya.
Szerencsére nagyon jó állapotban van. Az én felhasználói szokásaimmal a 2 nap simán megvan, ha kevesebbet használom, a 3 is. Utoljára két nap használattal 6 óra 12 perc SOT jött össze folyamatos wifi-vel. Ha durván nyomnám, 1 nap alatt minden bizonnyal még több összejönne. Pozitív az is, hogy a merülés is elég lineáris. Nincsenek hirtelen merülések, % vesztések.
Sztem a V30-at simán, mindenféle gond nélkül lehet még bőven használni napi szinten. Gyors, pörgős, mindent tud, ami nekem kell. Igazából nem is tudom, milyen negatívumot tudnék felhozni? Talán a szelfi kamera nem a legjobb, de még mindig jobbnak tűnik, mint ami a MA tesztben volt. Ebben az U11-em azért sokkal jobb. De én nem is vagyok szelfibzi. Az asszony mániája... A széles viszont frankó. Sokat fotózok a városban és jól tud jönni, vagy lakásban, ha nincs nálam a dslr.
Amit kicsit hiányolok, de ez LG-kben nem is szokott benn lenni, az időzített ki és bekapcsolás. (Éjszakára mindig ki van kapcsolva.) De kibírom.
A mérete, súlya és kinézete is telitalálat.
Ha egyszer lesz vmi értelmes V50 a piacon, lehet, veszek egyet, de egyelőre nekem bőven megfelel a V30. -
SkyLine3000
addikt
válasz
dajkapeter
üzenetére
Nekem is a noccs, lyuk, csepp, stb és a sarkoknál agyonkerekített kijelzők a halálom (lsd iPhone). A V30 formája pont az ideális. Alul-felül annyi káva, amennyi kell, nem lóg bele semmi a kijelzőbe, mérete, súlya is ideális. Új telefont képtelen lennék venni a mai felhozatalból. De van annyi teló tartalékba, hogy 100 évig nem kell vennem újat.

-
dajkapeter
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Én napi szinten használom. Jelenleg nincs a piacon számomra jobb telefon ("kompakt" méret, nincs luk/sziget, van jack, nincs kamerapúp).
-
SkyLine3000
addikt
Igen, sajnos kár értük. Nem hiszem el, hogy ne tudtak volna olyan telókat csinálni, amikből 2 Zil platónyit ne tudtak volna eladni. Én a mai napig szeretem a telóikat.
A V30-nál azt nem értem, ha videózok és közben csinálok fotókat is, miért a videó méretében lövi őket (pl fhd) és miért nem a beállított fotóméretben? Ezt tudta a G3 és a 4is. Plusz, ha gcam is tudja ezt.
-
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Hat nekem is ez az elso samum, es par dolgot hianyolok a v30-bol, de ez van.
Hulye lg minek allt le...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Csak nekem a noccs (lyuk, csepp, kapszula) a legnagyobb ellenségem. Annyira gyűlölöm, h az nem igaz.
Tudom, ki lehet maszkolni, de attól még ott van. -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
V60 picivel jobb hardveresen, de külsőre nem jött be, így azt nem vettem meg!

V50 ThinQ simán vehető!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
S22 lett. A meret a lenyeg.

-
Mikemend
senior tag
Tegnap óta nem megy a duplakopp.
Egy Messenger hívás félig-meddig befagyott, rendetlenkedettr, de úgy veszem észre, hogy azóta nem működik. Telefon újraindítva, és azon agyalok, hogy ha nem kijelző bajos (mint a G4-eknél előfordult), lehet ezt valami rejtett kapcsolóval helyrerakni?
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Jobb, mint a V30+ ThinQ
Mind2 jó, de a V50 újabb/jobb, ennyi.
Hátlapja (ez is üveg) sima, nincs kamera lencse ki/be mélyedés és nagyon szép!
Funkcióját tekintve Dual Screen-es, tehát van hozzá tok+még egy kijelző, így a telefon tömege kb. duplázódik ezáltal. (de azt csak kipróbáltam, azóta dobozába pihen) -
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A V50 mennyivel, vagy mivel jobb a V30-nál? Oké, olvastam, néztem arról is teszteket, de más, ha valaki régóta, napi szinten használja és úgy mond véleményt.
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Fiókba van, néha előveszem és használom 1-2 nap, aztán teszem vissza el

V50 ThinQ -Dual SIM- (HUN verzió) van használatba, már 2+ éve biztos. -
SkyLine3000
addikt
Használja még valaki napi szinten a V30-at? Ha már nem, mire váltottatok? A régi megmaradt, vagy el lett adva?
-
SkyLine3000
addikt
Úgy néz ki, az én felhasználói szokásommal ezzel a telóval is meglesz a 2 napos működés 1 feltöltéssel, akárcsak az U11-nél. Pedig azért ma volt benne közel 100 fotó és egy folyamatos, kb fél órás videó is. Ráadásul az asszony a videót telón nézte vissza,.
-
SkyLine3000
addikt
Eddig úgy néz ki, hogy nem kell gondolkoznom aksicserén. Az U11 is kora ellenére jól bírja a mai napig.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Végül is nem lényeg a vez. nélküli töltés, csak érdekelt, mivel adva van.
Zenét meg max este szoktam hallgatni, fülesről, notin és annyi. Vagy néha a tv-t megüvöltetem.
Nincs bankkártyám, így nem érdekelnek a banki alkalmazások. Csak van 1-2 app, amihez kell a root. Van egy wifi passwordös app, ami megjegyzi az összes wifi jelszót, felhaszn nevet, amire rámászott és nem kell beirogatni, ha mondjuk újra kell rakni a telót. Meg szeretem kigyomlálni a telót a felesleges appoktól, amiket gyárilag csak letiltani lehet. Régebben G3-4en használtam a Titániumot. Plusz van egy widget, amire kapcsolókat lehet kitenni. Ide ki tudok tenni kikapcs és restart gombokat, ahhoz is kell a root.#7774MaxxDamage: Igen, ezekről pont ma reggel olvastam itt a topikban a root kapcsán.
Nekem egy teló böngészésre, fotózásra kell kb. -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ha a V30-at külső DAC-ként kötöd az erősítőre, akkor is van nativ MQA, de ha nem erre kattogsz, akkor is elég jó minőségű a DAC benne. Ha nincs dedikált és jó minőségű konvertered, majdnem biztos vagyok benne, hogy ez jobb.
És igen, éjszaka nem nagyon merül. Nekem csak repülő+powersave, de 0%.
A mentes töltő sosem lesz olyan gyors, mint a madzag. Plusz melegíti az akksit elég rendesen. Mintha a V30 10Wattot tudna felvenni elméleti maximumként wireless. Tokban is megy, ha nem extrém vastag.
Rootolni asszem elég simán (a V20-hoz képest biztos), keress rá xda-n. De elég sanszosan bukod a komolyabb biztonsági ellenőrzéses alkalmazásokat (bank pl). Utóbbi egy-két évben nincs jó tapasztalatom a root rejtéssel. LG és sony téren biztosan. A 2014-es OPO pl remekül hackelhető máig
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az se mindegy milyen fülest kötsz rá.
Nekem "High-gain"-be kapcsol ami a max. Ez egészen 600 Ohm-ig van (impedencia)
Egyszerűen fantasztikus a hangzás, tisztaság és hangerő!
Kamera megint említésre méltó!
Meg van még sok minden amibe jobb, ezek a V szériák voltak az LG csúcs telefonjai, 300k+ HUF induló árral.Idézem:
„Hi-Fi” üzemmód esetén három - a készülék által automatikusan kapcsolt - üzemmódra van lehetőség:
1.) low gain: alacsony impedanciájú (50 Ohm alatti) fül/fejhallgató csatlakoztatásakor.
2.) aux: végfokerősítő csatlakoztatásakor. (Ekkor hallhatóan kb. 20-30%-al nagyobb a kimeneti jelszint.)
3.) high gain: magas impedanciájú (50 - 600 Ohm) fül/fejhallgató csatlakoztatásakor. (Ekkor a legmagasabb a kimenő jelszint.)
Nekem Android 10 van talán rajta, már nem emlékszem.
V50-n a 12-es verzió van, gyári. -
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Eddig tetszik.

#7772 RetepNyaraB: Lehet, furán hangzik főleg egy V30 esetében, de nem szoktam zenét hallgatni telóról. A G3 és G4 fülesei is érintetlenül csücsülnek a dobozukban.

Közel 1 hétig volt a teló a tesómnál, mire tegnap megkaptam. Oké, nem volt bekapcsolva, de a töltöttség 1 hét után is 100%-on volt.
Meg úgy látszik, ez LG sajátosság, hogy éjszaka, kikapcsolva nem merül az aksi 1%-ot sem. Reggel is 100%-on volt... (Én mindig kikapcsolom iccakára a telót)Vezeték nélküli töltést használ(t) valaki? Tokban műkszik? Vezeték nélkül, ha tudja a töltő a QC3.0-át, tudja a madzagos verzió sebességét töltésben?
Lehet rootolni a 8.0-át? Reggel ágyból rákerestem a topikban, de még érdemit nem találtam, hogy hogyan? -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Alap, hogy venned kell Tidal master előfizetést a natív MQA miatt
Amúgy vicceltem. Ne vegyél
inkább torrentezd le rendes HiRes-ben
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Csak a HiFi DAC chip/tech többet ér, szóval jó használatot!

-
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Gondoltam, hogy az, csak úgy tükröződik, mintha tükör lenne. Az U11 hátulja is ilyen.
Ettől többért, 49 körül csak sima V30-van, igaz, szó szerint 1-2. V30+ 1db, de ott az eladóval nem jutottam semmire, így le is mondtam róla.
Ha kicsit komolyabb telót akar az ember újonnan, gyak. 150-200nál kezdődnek az árak... Ha meg felső kategóriét 3-400. Nevetséges az egész. Soha nem vennék ilyen pénzekért telefont.
#7768 MaxxDamage: Remélem, beválik. Szeretem az LG-ket. -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Mivel üveg
40 rugó még sok is volt érte. Őrület, mennyire nincs pénzben kifejezhető értékük már
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Teljesen jó ár érte és grat hozzá!
Én annyiért biztos nem válnék meg a sajátomtól.
-
SkyLine3000
addikt
Még annyit, hogy ezüst színű. Olyan a hátlapja, mintha üveg lenne, úgy tükröződik. Illetve kétkártyás.
-
SkyLine3000
addikt
Meghozta a tesóm a V30-at. Egész pontosan egy dobozos V30+ ThinQ, 40 ropiért. +van hozzá egy fekete Nilkin tok is.
Egész jónak tűnik. -
dajkapeter
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az a HTC már nem az a HTC. Ahogy a Nokia sem az a Nokia már és a Motorola sem az a Motorola már.
-
SkyLine3000
addikt
Hátha egyszer az LG meggondolja magát és feléleszti a telefonos ágat. Bár, lehet, nem állnék addig féllábon. Pedig nagyon hiányzik egy ilyen gyártó. A HTC legalább kihozott egy új telefont.
-
-
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
A mai napig nagyon hianyolom a htc-t a piacrol.

-
SkyLine3000
addikt
válasz
Mikemend
üzenetére
Visszaragasztás egyszerűbb. Lehet kapni alin ilyen öntapadós matricát direkt v30hoz. Csak rá kell tenni a keretre, arra meg a gedelet, oszt kész. Nem kell ragasztóval kínlódni.
Jelenleg egy HTC U11em van, ami szintén nem mai csirke, de aksi még nem volt benne cserélve és még mindig jól bírja. -
Mikemend
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Én is láttam, de engem a hideg kirázott, hogy melegíteni kell a kijelzőt, hogy a ragasztás elengedjen, plusz a visszaragasztás is...
Szóval egy G4-ben egyszerűbb volt legutóbb akkut cserélnem, viszont eldöntöttem, hogy a V30-ban amíg bírja a jelenlegi, addig nyúzom, aztán cserélem az akkut, és utána is ezt használom tovább. V60-ra gyúrtam volna, de mire kiadták, megszűnt a telefongyártás az LG-nél, így az már csak örök álom marad. Esetleg még V50-nel is kiegyeztem volna (egyből kettővel, mert párom is ugyanolyan telefont használ, mint én), de azt már még annyira sem kapni, hiába volt itthon anno teleszórva vele a piac. Hirtelen mindenhonnan eltűnt.
Szóval marad a V30 akkucsere, mert amúgy tökéletesen elvagyok ezzel a telefonnal, mindent tud, ami nekem kell.
Nem is tudom, van-e még olyan gyártó, ahol ilyen jó manuális videózást lehet használni (és nem 3rd appal, azokat néztem V30-on is, és nyomába sem értek a mostaninak) -
dajkapeter
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Nem nehéz az akksi csere. Néhány csavar, 1 panel kipattintása és már lehet is kikapni az akksit.
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként néztem videót V30 aksicseréről. Nem egy nagy vászisztdász. Cseréltem már G4-ben alaplapot, kijelzőt, gyerek régebbi Xiaomi Mi A1-ében töltőcsatit (azóta hibátlan).
-
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Oke, en is jobb szeretem a v30 kinezetet.

-
Mik76
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
En is azt hittem hogy zavarni fog, de pont nem erdekel. Mondjuk nem is nezek filmet rajta.

-
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Elvileg még nincs rossz állapotban az aksi. A többi LG mellett jól fog mutatni a vitrinben. :) De ha kell, fogom is használni. A gesztusvezérlés nem érdekel, mint ahogy a főzött rom sem. Elég volt régen a romolásból.
David3: V40-et nem akartam. Nem kell noccsos teló.
-
Mik76
senior tag
Az ev v30-am itt csucsul az asztalomon, varja hogy le archivaljam, aztan factory reset utan megy a gyereknek.
Most S22 van, de sok szempontbol visszasirom az lg-t.
A rendszer es a biztonsagi frissitesek voltak a csere mellett szolo ervek, de azert azok eleg eros ervek voltak.
-
David3
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
A V40-et tartottam meg én, de már csak mint kiegészítő telefonnak, ill. a magyar számom működik róla. Ha sokat autózok, a navigáció megy róla, egy kevés mobilnet úgyis van hozzá, úgyhogy nagyon hasznos. Őszintén egy kicsit bánom, hogy annak idején túladtam a V30-on, nekem kicsit jobban tetszett.
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Gratula. A QHD kijelző és az ismert hangfenoménság együtt néhány gomb áráért nagy dolog. Az akksi valószínűleg gatya, illetve a rendszer nekem már avétos lenne a full gesztusvezérlés után (bár rátehetsz 3rd party romot, csak pont bukod a gyári extrákat vele, ami a lényege volna a telónak.
Majd beszámolsz. :) -
SkyLine3000
addikt
Szert tettem egy nagyon szép állapotú, dobozos V30+-ra (128gb). Igaz, majd csak jövő héten kapom meg, mert akkor hozza haza a tesó. Jobb későn, mint soha.
F6 -> G3 -> G4 -> V30+ -
SkyLine3000
addikt
válasz
dajkapeter
üzenetére
Nálunk nem volt soha semmi gond egyik G3-al sem. Most is olyanok, mint az újak. Szolgáltatónál vettük a 2/16osokat, majd eladtuk őket és vettem két új 3/32-est. Ezek megmaradtak. A két F6 is még az eredeti aksijukkal műxik rendesen. Azoknak sem volt soha, semmi bajuk. De a V szériával régóta szemezek. V10, vagy max a vitrinbe kéne, de egy jó V30-at talán még használnék is rendesen. A többi a noccs miatt nálam kilőve. Ilyen telefon nálam szóba sem jöhet. Se noccs, se lyuk, se sziget.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Nekem a G3-am alaplapos lett. Elszállt a kijelzője. Pedig nagyon szerettem, a V30-at jobban féltem.

-
SkyLine3000
addikt
válasz
dajkapeter
üzenetére
Nem téma az aksi csere, hisz még nem is vettem V30-at, csak ugye fel kell készülni mindenre. Hál Isten, nagyon nem szokott gondom lenni aksikkal.
Van F6, G3 és G4 telóm. Az az elképzelés, hogy veszek hozzá G5, G6-ot, esetleg még 7-et is, hogy legyen meg a sor. Újabbat nem akarok. A V sorozatból meg egy 30-ast. Oszt mennek a gyűjteménybe. De egy jó V30-at használnék is.
Én sem veszek sűrűen telót. Akár még vmelyik G3-at is simán elő tudnám venni. Mint az újak.
#7742 gretzky77: Köszi!
-
dajkapeter
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szia, én cseréltem akksit. Korábban írtam is, hogy vettem hozzá gyári méretű matrica csíkot. Van is még 1 darab otthon. Mivel 300 Ft-ért vettem a kettőt és csak az egyiket használtam, így oda is tudom adni, ha kell...

Csere egyszerű. Hőlégfúvóval ésszel körbemelegíted a hátlapi üveget, tappanccsal óvatosan kiemelni a hátlapi üveget. Kell egy minimális bontás belül, majd akksi ki. Új akksi be, csavarok vissza. A hátlapi üveget én keretragasztó matricával ragasztottam vissza, nem szenvedtem B7000-rel.
Napi szinten használom a telót. Vissza tettem a 8-as rendszert, mert a 9-es nem nyerte el a tetszésem. A céges i13 mellett sem érzem, hogy szégyenkeznie kéne. Továbbra is a V30-at használom és bár nem lenne rossz váltani egy újabbra, de az újabb kifejezésen kívül más nem mozgat. Számomra elég gyors, jó fotókat csinál, jól bírja az akksija (aliról van) és még mindig akár hányszor ejtem le, semmi baja! Talán majd 2 év múlva veszek egy újat, vagy ha elromlana. De nekem egyelőre nem szükséges, kielégíti amire szükségem van. -
gretzky77
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ha EU régiós készüléket veszel akkor van benne magyar nyelv!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Aksit a G4-hez is vettem aliról olyat, ami még talán jobb, mint a gyári. Az sztem nem lenne téma. Kamerában yt-n néztem összehasonlító videókat és pl éjszakaiban sokkal jobban bejött a V30, mert az U11 sokkal zajosabb volt. Meg úgy ánblokk nem nagyon láttam különbséget, pedig az U11 képminősége tényleg nagyon rendben van. Főleg nappal fotózok és ott nem tudok belekötni. Hardverben kb ugyanaz. SD835, 4gb ram. Nekem az U11 sem lassú, pedig kortársak. Csak valahogy az LG rendszere mindig sokkal közelebb állt hozzám, mint a többi.
A magyar nyelvvel mi a helyzet? Mert régebben amiket árultak, nagyon nem volt egyikben sem. Bár, gondolom, lehet rá tenni olyan romot, amiben van, ha mondjuk amúgy nincs benne. -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Unibody. Ráadásul üveg. Biztos van tyúb videó; csak akksit honnan akasztasz le hozzá, ami legalább a tönkrement gyári szintet hozza?
A kamerája olyan, amilyen; mindig is volt nála jobb. Az U11 asszem nagyon jó lett, de nem használtam. V30 nekem google porttal valamivel jobb volt, mint a gyári.
Rendszersebesség egy mai középkategória, teljesen élhető. Inkább a RAM kevéske. A hang és multimédia az atomság. Qhd kijelző, a fejes erősítő, tidal mellett natív mqa, natív hdr támogatás - ez bizony pazar felszereltség. -
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Régi LG motoros vagyok. F6, G3 G4. Vitrinben 2db F6, két G3 (3/32, White és Titanium) és G4. Mind dobozos. Egy éve HTC U11-et használok, de most elraktam és elővettem a G4-et. A V szériával régóta szemezek, de eddig még nem vettem. V30, amit vennék. Mennyire használható még a teló? Nekem a kamera fontos, amiben az U11 jól teljesít. Sokat fotózok. Van dslr, de ez mindig kéznél van. Napi használatban van még valakinél? Az újak nem érdekelnek. Noccs, csepp, lyuk, agyonkerekítés, mind hányinger. Aksit mennyire nehéz cserélni? Gondolom, ez is unibody. -
válasz
unravel
üzenetére
Vigyázz is rá, mert ez egy igazi "kincs"

V40 egy csalódás volt, V50 meg a legjobb V szériás LG (szerintem)
Nekem a V60 ami nem volt (teszteket olvasva nem is kellett inkább), de a többi mind a V szériából és örömmel használtam.
V10 volt az egyik legjobb! (akkoriban főleg)
-
unravel
őstag
axioma: Eredeti vagy utángyártott azt nem tudom. De úgy tűnik jól működik.
MaxxDamage: Nagyon szép. Próbálok vigyázni a készülékre és addig használni amíg csak lehet. Addig amíg az Android bírja. Büszke vagyok ránk, hogy egy nyolc éves telefon topikjat porgetjuk.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
-
unravel
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem az LG logó helyén egy plusz fekete matrica volt. Minden más ugyanaz mint régi akkun ami benne volt. [kép]
Az eredeti hátlapot tettem vissza.
Én is azon gondolkodom, hogy lehet veszem még akksit, amíg van. Nagyon szeretem ezt a készüléket. Meg sem merem nézni mennyibe kerül egy mai hasonló tudású.
-
válasz
unravel
üzenetére
Én úgy emlékszem eredeti LG-t rendeltem és logó is van rajta. (fiókba elrakva)
Hátlapot is rendeltél hozzá és azt is cserélted, vagy az eredetit tetted vissza?
Én eBay-ről rendeltem, Korea-ból érkezett.
Még mindig nem cseréltem ki se akku, kijelző és batteryt se, mert simán jó és használható és mikor még vettem, már az utolsó darabok voltak kék színben (hátlap meg komplett kijelző) és direkt V30+ ThinQ verzióhoz vettem, nem sima V30
Amúgy nagyon ritkán kapcsolom be, mert V50 az elsődleges és abba is kéne szereznem egy batteryt míg kapható...

-
unravel
őstag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Ja, hogy ez a keretragasztó ilyen ?
Én ilyet vettem: B-7000 univerzális mobiltelefon gyors ragasztó, 50ml, átlátszó (telealk.com) - Jó vékonyan fel lehet vinni. 80 fok fölött elenged.
Egyébként jó akkunak tűnik. Az eredeti már olyan volt, hogy töltőről lehúzás után hozzá se nyúltam és hamar lement 5-10 százalék.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Én rendeltem hozzá aliról keretragasztót. Van még egy itthon. Akár be is dobom a közösbe. 4 kerbe lakom, 2-be dolgozom és rendszerint bringával járok. Természetesen ingyé adom, amúgy is filléres tétel volt.

A vízállósággal már vannak aggályaim, viszont van egy vízálló tokom még pluszba. Így már azért egy fokkal magabiztosabban megyek majd be a tengerbe.
A logóhoz annyit, hogy fogalmam sincs. Nem figyeltem, mert nem a brand miatt vettem.

-
unravel
őstag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Na, én is rendeltem egy ilyen akkut. Kicsit fura volt, hogy nincs rajta az LG logó. Neked sincs?
Elvittem az LG szervízbe, ahol hozott anyagból nem dolgoznak. 🙃
Végül vettem szerelőszettet és kicseréltem én.
Szerinted ugyanúgy vízálló maradt? -
dajkapeter
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Én itthon cseréltem. Olsóbb, mint a szervizben. Van egy plusz hátlap ragasztóm, ha kell valakinek! Budapesten valamelyest rugalmasan át tudom adni.
-
unravel
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Jogos. Figyelmen kívül hagytam, hogy nagyinak lenne...
-
válasz
unravel
üzenetére
Miért nem arra valaszoltok, amit kérdezett emberünk?
Venne nagyinak egy jó kis telefont, óccsóé. Ezt kimeríti a V30? Az olcsót igen. Mire használná a tudása 99%-át? Semmire. Cserébe jó nagy lapát (csúszik mint a takony, dobozban még nagyobb lapát), de a felbontása is, amit elég macerás idősnek jobban olvashatóvá tenni, plusz ide a bökőt, hogy fos az akksija. Mingyá nem olyan olcsó (ne gyertek a vettem kétezeré' alin és beraktam szöveggel, mert az nagyon nem alap user skill és egyébként gyári akksit pedig NEM árulnak, sose is árultak. Majd hülyék lennének). -
unravel
őstag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Csatlakozom.
Mai napig használom..Jó képarány. Jól szól. Jó képeket csinál. NFC. Útvonaltervezés. Stb stb.
Nekem az LG markaszervizbe azt mondták nincs hozzá akksi..
-
Fecó 11
tag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Köszönöm
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Fecó 11
üzenetére
Én azt mondom, hgy alap dolgokra tökéletes. Én a mai napig használom. Cseréltem benne akksit (asszem 4000 Ft-ért vettem itthonról). Persze én 8-as droidon vagyok, a 9 nem jött be. Ahogy nézem a droid fejlődését túl sok mindenről nem maradok le. Cégesnek kaptam egy i13-at. Eddig még nem éreztem úgy, hogy le kéne cseréljem a V30-at. Amire én használnám a telefont ott érződik, hogy picit gyorsabb pl az iphone. DE, nem dobnám még el a V30-at. Valójában mindenre megfelel amire nekem kell, lidl app, banki app (fizetéssel), navigáció, olykor fotók. És itt most össze is hasonlítanám az i13-mal. Amire én használom, arra tökéletes képeket készít a V30! De azért már szemezgetek az utódjával... Még szerintem 1 évig használom majd.
Összegezve, normál használatra tökéletesen alkalmas! És nem kell szégyenkeznie még egy A72-ve szemben sem (még mindig veri azért a középmezőnyt). Ha csak az olyan fííícsörök nem hiányoznak mint a sűrűbbi képernyőfrissítés.
-
válasz
Fecó 11
üzenetére
Szia!
Nekem van még V30+ ThinQ (Blue) telefonom és nem adnám el, főleg nem apróért! (néha még használom és bőven jó)

Van hozzá (új) Original Battery, kijelző, hátlap (Blue) amiket nem volt könnyű be szerezni. (itthon barmikor cserélem)
V50 ThinQ amit minden nap használok és Android 12 van hozzá hivatalosan.(majd ehhez is kell egy új battery) -
Fecó 11
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszönöm
-
-
Fecó 11
tag
Sziasztok! Érdemes még megvenni egy LG V30 telefont? Alap dolgokra lenne használva, telefonálás, Lidl alkalmazás...stb. Idős embernek lenne véve 36 ezer forintért. Köszönöm
-
-
Aldorfin
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
lehet nem látja mert régi szoftver van rajta (8.0)? vagy mert csak sima h930 a tipus?
-
-
Aldorfin
tag
képes a v30 két sim kártyát fogadni?
-
dajkapeter
senior tag
-
kobuki123
csendes tag
Üdv, találkozott valaki olyan problémával, hogy Viber beszélgetés esetén a távoli fél állandóan arra panaszkodik, hogy szakadozva hall? Wifi probléma nem lehet, mert több WIFI-vel is próbáltam. A másik fél váltig állítja, hogy másokkal jól tud beszélni, csak velem van ez a probléma, aki V30-at használ.
Valami tipp?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen, egyelőre azt látom, hogy azért olvasgatós lesz rendesen ez a dolog.
Mind1, az angollal nincs gond, a telefon meg olyan hatalmas értéket már nem képvisel. Eljátszom vele azt hiszem majd. -
-
ArsenalF
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy régi LG V30 64GB Dual H930 telefonom. (LG-H930D)
Már rég el is felejtkeztem róla de a minap a kezembe került, gondoltam eladnám mert igazából teljesen jól működik csak nincs rá már szükségem.
Aztán a minap láttam itt a mobilearena-n hogy az LG fejlesztői oldala megszűnik ezért aki bootloadert akar nyitni az még most tegye meg.Na már most nekem az a problémám hogy ez a telefon Android 8.0-n ragadt. 2019 április 1 biztonsági szinttel. Nincs update rá, legalább is a telefon szerint.
Létezik erre a telefonra még valami frissités amit rálehet valahogy varázsolni? Látom bizonyos verziók megkapták a 9-es droidot.
Ha igen, ehhez és akár a későbbi eladáshoz érdemes lenne kinyittatnom a bootloadert még mielőtt bezár a bazár? -
eszel50
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom 👍
-
-
eszel50
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, erőt kell gyűjteni a reboothoz, elég sokk😁 appot használok, fizetőst is, fél nap rámegy, mire hasonlít az eredeti állapotra. Üdv.
-
Aldorfin
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Simán lehet hogy valami ilyesmiről van szó, használtan vettem pár hónapja. (Írtam privát üzenetet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért sosem remegtem, és sosem váltottam. Ha az ember folyton ezért izgul, hogy mindegyikből a legújabb , legfisebb legyen meg, akkor folyamatosan cserélgetheti a telóit. Semmi állam, vagy banktitkot nem őrzök, amit el kéne lopni.
És ebből még sosem volt semmi bajom.

inkább torrentezd le rendes HiRes-ben