- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
A főzött romokbòl pl: CM 10.2-ből is miért hiànyoznak plELADATKEZELŐ (amelyikkel egy kattintàssal kilehet lőni az összes elindìtott appot.),és az ECO mòd?
Ezekre nagy szükségük lenne egy àtlag felhasznàlònak!...
Én ezért is tértem vissza a gyàri vonalra... -
choco01
addikt
Az mennyire probléma hogy pl. egy Modern Combat 4-nél eléggé meleg a teló közepe úgy a kamera alatt/mellett/körül?
-
choco01
addikt
Eddig semmi hálózati probléma..
Viszont kocsiban Eco móddal meg Energia takarékossággal játszottam egy nagyobb játékkal és elég meleg lett.. -
DarkDeer
senior tag
válasz
Balázs1986 #8668 üzenetére
-
choco01
addikt
Hogy tudom meghajtóként csatlakoztatni a géphez a telót?
-
artbeat
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem eme remek telefon megvásárlását, és azt szertném tudni mik azok amire figyeljek (vagyis mi lehet gyárilag rossz ha van ilyen) és mit ajánlatos beállítani meg egyebek. Tudom, h tessék olvasni, de 8600 hsz. kicsit soknak tűnik most.
Köszi!
-
Snoop27
őstag
válasz
Balázs1986 #8685 üzenetére
Koszi a segitseget
-
choco01
addikt
NA!
Remek, nagyon szép..
Alap dolgokat teszteltem.. most töltöm, meg teszem fel rá az appokat...
Este fele adok részletes leírást...SIM jól lett vágva megy..
-
Balázs1986
őstag
Ezt én is láttam, de ez csak CM-hez jó, nem? DarkDeer-nek gyári ROM-hoz való kellene.
Snoop27: Frissítés után ha úgy érzed, nem működik minden megfelelően, csinálj egy gyári beállítás visszaállítását. Ezt leszámítva semmi dolgod. A root meg mindig attól függ, használod-e valamire a root jogot.
-
Snoop27
őstag
Elore is bocs, amiert megkerdem, tudom mar regebb kerdeztek masok is, viszont nem talalom a valaszt. Ma jelent meg a frissites lehetosege a telefonomon (10F), le kell-e mentenem mindent frissites elott, s frissites utana van-e vmi teendom? (gondolok itt a resetre,bootra).
Elore is koszonom, es megegyszer bocs -
Rover623
félisten
válasz
neo_xperia #8674 üzenetére
Megpróbálok rátolni egy régebbi verziót...most töltöm. Mobile Tools felismerte a telcsit, aszondja, 10H van rajta. KDZ hack, aztán próba...
-
choco01
addikt
Na megvan a teló...
Ha bekapcsolom, bejön az LG bekapcs logó, majd rá rögtön a Kikapcs...
És ezt írja ki: Need to charge more to power on
Akkor töltenem kell? -
Rover623
félisten
válasz
neo_xperia #8672 üzenetére
Nagy fenéket!
Azt majd a végén! Van rajta néhány dolog, ami hiányozna! -
kano
nagyúr
válasz
Balázs1986 #8663 üzenetére
-
Rover623
félisten
Kicsesztem magammal?
Letöltöttem a magyar 10H verziót, belegyömöszöltem, erre az újrainduláskor azzal fogadott, hogy "Gépelje be a jelszót a tárhely tiktosításához"
Ez mi a szent szar?
(Tudtam, hogy nem kellett volna "magyarítanom"!)
P.S.:
Ha a pin kódomat kéri, majd vhonnan előkaparom ha hazaérek a melóból...de ha nem, akkor vhogy le kell gyalulnom ezt a ROM-ot...mert én tutira nem állítottam be semmilyen titkosítást és a kézikönyv se említ ilyet! -
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8664 üzenetére
Az érdekes. PC-n néztem, ott ezt írta:
Az alkalmazás kompatibilis az összes eszközével.
Pannon LGE LG-E975
Pannon LGE LG-P990Most megnéztem telefonon, Play-ről engedte letölteni + telepíteni, és indítás után nekem is ezt írta az app.
Imádom, amikor nem bírja a fejlesztő normálisan kitölteni a támogatott eszközök listáját.Akkor root-olt telefon esetén fájlkezelőben manuálisan kellene kimenteni valahova és helyére tenni a CM-ben levőt.
Talán a /system/lib/ mappában van, és lge-ril.so a neve. Legalábbis P990-ben még így volt. -
zsolt320i
senior tag
válasz
Balázs1986 #8661 üzenetére
Köszönöm!
megpróbálom felnyomni -
DarkDeer
senior tag
válasz
Balázs1986 #8663 üzenetére
Telepítettem a GetRIL-t, de azt írja, hogy az én telefonom nem támogatott.
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8662 üzenetére
Nem találok gyári ROM alá kernelt az XDA-n. El sem hiszem. Ennyire nem lenne rá panasz?
RIL cserére jó lehet akár egy fájlkezelő, de egyszerűbb a GetRIL alkalmazás letöltése a Play-ről.
Root-olt telefon kell hozzá, ha jól emlékszem. Kiírja, hogy jelenleg milyen RIL verziód van, érdemes róla csinálni egy mentést próbák előtt.
Meg kellene nézni, hogy gyári ROM alatt (ahol hibák vannak) mi a RIL verziója, és CM alatt (ahol nincsenek hibák) mi a verziója. Ha nem ugyanaz, akkor a CM-ét alkalmazni gyári alá a progival.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, kernelt még majd kutatok, mert tényleg nagyon fura, hogy semmi -
DarkDeer
senior tag
válasz
n0rbert0 #8647 üzenetére
n0rbert0:
Nem tudom, azt még nem próbáltam.
Egyelőre maradok CM alapú romon, azzal nincs hiba, így mindig elérnek. Próbálok találni gyári rom alá telepíthető kernelt, hátha azzal megjavul.
Balázs1986:
Előre is köszönöm a segítséget!
Benne vagyok a RIL cserélésben is csak segíts, hogy mit kell tennem. -
Balázs1986
őstag
válasz
zsolt320i #8658 üzenetére
Az enyém is CWT. Semmi gond a hálózattal, automata módban tökéletesen fut.
Legfrissebb a 10H, legalábbis ha Magyarországra szánt szoftververziót szeretnél.
A 10A-ra azért nem dob az LG szoftver frissítést neked, mert nem abban a régióban vagy, ahova szánták a készülékedet. KDZ Updater-rel kell frissítened, manuálisan.DarkDeer: Van custom kernel gyári ROM alá biztosan. Mindjárt szétnézek XDA-n. Viszont amit már párszor írtam, csak valószínűleg mindig elsiklottatok felette: a RIL cserén is érdemes lehet elgondolkodni.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
lacifer2013 #8659 üzenetére
Nekem ez az sw verzio e97510a-466-92. Wifin nem dob fel frissitest.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok.
A tegnap en is vasaroltam egy optimus g-t. Sajnos ahol az elozo telefonomnak maximalis tererje volt, az optimus g-nek csak 1 vagy 2 vonala van. A masik problema, ha hivok valakit neha nem hallatszik amit beszelek. Hol tudom ellenorizni hogy mi a regiokod? Szerintetek vigyem vissza?Udv
-
-
kovicska
aktív tag
Na ez tetszik, most találtam a telenor oldalán : A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s
Ezt bárki tudja garantálni !!!!!!
-
Pampipapi
tag
válasz
n0rbert0 #8597 üzenetére
Nekem volt 2 db MYS kódos telefonom, valóban mindkettővel megvolt a gond. De DarkDeer-nek SEA kódos telefonja van, szintén problémás az övé. Ha valakinek nem fontos, hogy gyári ROM fusson a telefonon, akkor nincs nagy dráma, mert. pl. CM-rommal nincs gond.
DarkDeer hozzászólásait érdemes figyelni, elég sok tapasztalatot szedett már össze a hálózati probléma kapcsán. -
DarkDeer
senior tag
Nekem a SEA régiós G-m gyári F és H rommal hibázik, és a gyári G romon alapuló Epsilon rommal is.
Viszont 4.3 alapú CM 10.2 rommal és Team Asylum CM10.2 rommal tökéletesen működik. Ezek romok gyorsabbak is mint a gyári és nincs meg bennük a hívásfelvétel utáni hangkésés sem, viszont nekem nagyon hiányzik a gyári rom a sok kézreálló alkalmazással.
Aki nálam jártasabb az angolban és az xda fórumban az megnézhetné, hogy van olyan kernel ami telepíthető a gyári rom alá, hátha az megoldaná a gondot. -
kano
nagyúr
válasz
killzone1987 #8634 üzenetére
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Gyàri rombòl van-e frissebb,mint a 4.1.2?
Valami olyasmire gondolok,mint az Epsilon féle mòkolàs,csak nem 4.1.2,hanem ùjabb... -
Tutu7030
veterán
válasz
n0rbert0 #8597 üzenetére
Én lte hálózaton is használom (holland régiós, telenor hálózaton), nincsen semmi hálózati gondom vele. Hálózat váltáskor (E, H, 4G) van egy rövid időre az áthúzott térerő jelzés, de ezt csak mobilnet közben szokott feltűnni, de ez a 2x esetén is így volt (a 4G-t leszámítva
). Hívás problémák nem voltak vele.
(#8621) -dj-
Az elég karcsú.Itt 60/26.
-
coolrob
aktív tag
Erről mi a véleményetek? Vki aki ért is hozzá
Érdemes lehet megvenni?Árulnak egy feketét is 72 ért, de ott nincs gari
-
sunone
aktív tag
-
almi
senior tag
válasz
csababarca #8612 üzenetére
Köszönöm. Remélem nem lesz vele probléma, bár nem olvastam még ilyen problémás készülékről itt. Hátha!
-
rotobot
tag
válasz
csababarca #8595 üzenetére
Köszi, nagyon brutál a G2-ő.
S3, S4 em volt előtte, de azokhoz képest is más kategória.
Mondjuk az S3 at nagyon szerettem, semmivel nem tud többet az s4. Sőt.Néha lassabb volt mint a jó öreg S3. Ezért adtam el.
Most belepróbálok az LG be. Eddig nagyon tetszik. -
choco01
addikt
válasz
csababarca #8598 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest