- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
-
Balázs1986
őstag
Nincs rajta védőfólia? Elöregedettnél láttam már ehhez hasonló tünetet.
Ha nem az a gond, akkor van rá esély, hogy meghalt az érintőd. Ha egy szabályos téglalap sávban nem érzékel, erre egész jó esély van.Nem kell külön app Play-ből, elég ha belépsz a szerviz menübe (mint ha telefonszámot írnál, írd be a tárcsázóba: 3845#*975#), azon belül HW device test / Touch Test. Azon belül az első 6 pont közül bármelyik jó neked. (Kilépni általában a hangerő gombokkal tudsz majd a tesztekből).
-
muchacoado
aktív tag
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
Eljött az ideje annak, hogy továbbadjak szeretett G-men.
Gondolkodom a G3-on , de eddig valahogy nem győzött meg, szerintem nem jobb annyival a G2-től,amennyivel drágább,
Eddig legjobban a G2 jön be, Szóval G után G2-re érdemes váltani?Ja és bocs, véletlen a válaszra mentem
-
eladogeppc
veterán
Azt hiszem pont 2-vel. Mert van a H után a G és utána az F
Na jó csak hülyültem....fogalmam sincs.Én nem tudom ki használ itt Epsylon project - 03-as-t, 3 nap használat után előjött Battery Drain.
Nyíl egyenesen 22 óra alatt 20%-ra használat nélkül, ami gyárival nem jött még elő !Így Epsylon mehet a levesbe
-
-
-
raverke
tag
Én EU régiósat kerestem, de egy GSM boltban sem találtam. Végig hívtam az összes boltot, amit az árukereső kidobott. NO LUCK!
Valószínű, hogy marad a telenoros, függetlenítve 118 k-ért!
Nem bánnám ha kiderülne hogy melyik régióssal van a baj, mert nagyon nincsen kedvem ennyi pénzt költeni.
-
choco01
addikt
-
almi
senior tag
Megérkezett a csomag. Hát, igen.. Olcsó mobilék sem tudnak különbséget tenni e975 és e975w között..
Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol valós adatok szerepelnek és össze van hasonlítva mind a 2 teló??
Bár, kinézetre jobban tetszik a sima G e975. Ilyenkor mi a teendő? Vissza kell küldeni, hogy nem ilyet kértem? -
kelly416
veterán
Én is tartok tőle, hogy nem E975 lesz az, amit Te kapsz. Mondjuk a GJ-nek megvannak a maga előnyei, bővíthető microSD-vel és elméletileg vízálló. Gyakorlatilag én néztem vagy két videót róla, és lebeszéltem magam anno. Egy gyengéd mozdulattal lepattintható a hátlap, olcsó és kemény műanyagnak látszik, és még fizikálisan nagyobb is. Amúgy az első képen nem is hasonlít a G-hez, csak azon, amit Te is linkeltél.
-
raverke
tag
Majd számolj be hogy milyen.
Bár ahogy nézem, nagyon drágán adják.
Az alap és pro csomagra még rájön a 27%-os ÁFA!
Az original csomag meg horror áron van. Ha hozzáteszel egy kicsit, akkor a telenornál 2 éves gyártói garival megkapod. Igaz hogy ezt még kb 7000 ft-ért függetlenítened kell, ha más szolgáltatónál van az előfizud.
-
raverke
tag
Szia!
Véletlenül nem a Vip-phone-tól rendelted? Személyesen tapasztaltam hogy nem tudják megkülönböztetni a G-t a GJ-től. Vagy csak a GJ-t is el akarják adni....
A GJ az nem G!!
A LG Optimus E975 az a G
és az LG Optimus E975W az a GJNagyon nem mindegy melyiket kapod! A GJ-ben csak 16 Gb ram van és nyekergős műanyag hátlapja van. Volt hozzá szerencsém...
A sima G-ben nincsen piros verzió! Hacsak nem mókolt a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest