- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #9342 üzenetére
Nem is mondtam, hogy általános megoldás. De ha mázlija van az illetőnek, és neki ettől pont megjavul, ne szívjon a mobilboltos gariztatással. Ingyen van, megér egy próbát. Legrosszabb esetben lesz egy vadiúj SIM kártyája, ráadásul kizárt egy olyan hibaforrást, amit a mobilboltos is kapásból mondana ahelyett, hogy szó nélkül visszavenné a telefont.
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #9287 üzenetére
Akkor ténleg csak az a tippem maradt, hogy a rejtett menüben végig kell zongorázni a beállításokat, és egyenként összehasonlítani.
(P990-nél akinek a GPS hibázott, ott is ebben a menüben kellett mókolni, a szervercímeket kellett átírni emlékeim szerint...hátha itt is ehhez hasonló gyári eltérő beállítás a hiba.)heidrich: Nincs mit, elnézést, hogy kicsit hosszú lett
-
zsolt320i
senior tag
válasz
DarkDeer #9282 üzenetére
Akkor sztem nekem vmi gond van az akksimmal.
Az akkuhasználatnál miért nem látom a facebookot?
szal amikor megnézem mi mennyit fogyasztott, a facebook miért nincs ott?
ott a skype, ott a képernyő, ott van különböző android service, de a faceboook sehol.
kíváncsiságból leszedem 1 napra, de ha akkor sem javul megy vissza a boltba szervizbe.kösz a segítséget és a válaszokat
-
jooker82
nagyúr
válasz
DarkDeer #9182 üzenetére
Csak azért kérdem,mert szerintem ezt a H-s romot felejtsük el. Nem a különböző telefonokkal van itt a baj,hanem a H-s szofttal. Nekem is tegnap 5 nem fogadott hivásról jött sms,ma átálitottam wcmda-ra,amit Koxminator irt,de ma is jelentkezett 1x a hivásprobléma.
A D-től F-ig bármit vissza lehet tenni azok tökéletesek voltak.
Láttam,hogy hetek óta megy a térerő gond vita meg egyebek.
Szóval Felejtsük el a V10H-t
Amúgy sincs semmi különbség a szoftok között,irtam is többször,hogy az előzőeket már csak elrontani lehet és sikerült is.
Holnap megy vissza a V10 D eu open. -
mex28
csendes tag
válasz
DarkDeer #9164 üzenetére
Nálam a "GSM / WCDMA / LTE automatikus" az alap beállítás. Az LTE meg ahogy linkeltem azért lehet gáz, mert azon telefonálni nem tudsz ezért, vagy jobban szívja az aksit a dual mód, vagy ledob a szolgáltató 4G-ről (CSFB), ami miatt meg lehetne olyan gond, hogy nem talál esetleg vissza GSM-re, vagy 3G-re.
-
mex28
csendes tag
válasz
DarkDeer #9140 üzenetére
Helló DarkDeer!
Találtam egy cikket
[link], ami talán kapcsolódik a problémádhoz. Ez alapján én GSM / WCDMA-ra lőném be a hálózatot. Megjegyzem én ezzel tesztelem 3 napja a telót és nem merül gyorsabban, mint csak 2G használata esetén és nincs is továbbra sem olyan problémám, hogy ne lennék elérhető. Van folyton hálózat a gsam szerint is, meg nem is indítottam újra semmiféle probléma miatt. -
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8874 üzenetére
Na, ez már biztató
Nagyon remélem, hogy ez már beválik, mert a kernelen és a RIL-en kívül nem volt más tippem.
Én is várom a véglegesnek mondható eredménytMás téma úgy általában: Nekem is megérkezett a Nilkin, és hozzá az ajándék fólia. Minőségre nekem nincs vele gondom, kb. ezt vártam. Nagyon passzosra csinálták a tokot, majdnem nehéz volt rápattintani a telóra. Ugyanakkor pont ezért néha az egyik oldal lepattan róla. Nektek is? Gondolom, majd ha kicsit már megnyúlik, ez a jelenség eltűnik.
(Ezzel az ajándék fóliával úgy alakult, hogy már 5db fólia van raktáron, plusz 1 a kijelzőn. Szerintem akaratomo kívül is bebiztosítottam magam 1-2 évre)
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8738 üzenetére
Akkor megtaláltad, amit kano írt, oké, hajrá a teszthez
Ha ezzel is előjönne: amiket találtál abban a mappában, az mind a RIL része, azokat meg kell találnod egy letöltött CM ROM zip-jén belül is, ugyanazon a helyen. Azokat kell kiszedni onnan és bemásolni a találtak helyére. -
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8664 üzenetére
Az érdekes. PC-n néztem, ott ezt írta:
Az alkalmazás kompatibilis az összes eszközével.
Pannon LGE LG-E975
Pannon LGE LG-P990Most megnéztem telefonon, Play-ről engedte letölteni + telepíteni, és indítás után nekem is ezt írta az app.
Imádom, amikor nem bírja a fejlesztő normálisan kitölteni a támogatott eszközök listáját.Akkor root-olt telefon esetén fájlkezelőben manuálisan kellene kimenteni valahova és helyére tenni a CM-ben levőt.
Talán a /system/lib/ mappában van, és lge-ril.so a neve. Legalábbis P990-ben még így volt. -
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8662 üzenetére
Nem találok gyári ROM alá kernelt az XDA-n. El sem hiszem. Ennyire nem lenne rá panasz?
RIL cserére jó lehet akár egy fájlkezelő, de egyszerűbb a GetRIL alkalmazás letöltése a Play-ről.
Root-olt telefon kell hozzá, ha jól emlékszem. Kiírja, hogy jelenleg milyen RIL verziód van, érdemes róla csinálni egy mentést próbák előtt.
Meg kellene nézni, hogy gyári ROM alatt (ahol hibák vannak) mi a RIL verziója, és CM alatt (ahol nincsenek hibák) mi a verziója. Ha nem ugyanaz, akkor a CM-ét alkalmazni gyári alá a progival.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, kernelt még majd kutatok, mert tényleg nagyon fura, hogy semmi -
w333
félisten
válasz
DarkDeer #8388 üzenetére
Csak egy kérdés ... miért nem rakod fel ezt ? Link !
Full gyári rom, egy kicsit módosítva van, sokkal gyorsabb és stabilabb, ráadásul rengeteg dolog van benne az LG G2 -ből, szerintem ez az amit te keresel !Ráadásul a legfrissebb 10G gyári rom az alapja !
(#8391) DarkDeer
Ennyi ! szerintem megtaláltad a tökéletes gyári romot !
-
-
w333
félisten
válasz
DarkDeer #8353 üzenetére
Hát akkor passz ... sajnos, szerintem vidd vissza a telefont és cseréltesd ki mondjuk egy Nexus 4 -re ami szinte ugyan az mint az Optimus G sajnos nincs jobb ötletem
Esetleg használd CM 10.2 -vel, persze ez nem megoldás
(#8354) Pampipapi
Nagyon szép élőben is a Nexus 4 és ugyanolyan prémium mint az Optimus G, én nem csalódtam benne és mindenképp ajánlom mert szupergyors és tényleg nagyon jó telefon
Így néz ki élőben : Link és Link majd Link
És egy kis promó videó : Link
-
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8304 üzenetére
Én meg visszavittem, eljött az a pont amikor azt mondtam, hogy nem próbálkozom tovább! Érzésem szerint meg lehet ezt oldani, de nem hinném, hogy a felhasználó feladata lenne mindez. Már kezd kissé tele lenni a hócipőm az androiddal. HTC One S-ről váltottam volna G-re, elvileg mindkettő megbízható készülék, hát én ezt meg tudnám cáfolni azért (persze akinek nem jött elő ez a hiba, biztos mást modn). Jó móka, hogy nyitott a rendszer, ingyen van minden, de ha valaki megbízható telefont akar......
Sok sikert DarkDeer, sztem meglesz a megoldás és nem csak magadnak segítesz vele!!!
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8300 üzenetére
Azt nézd még meg valahogyan, hogy a CM-edben levő RIL verziója mi.
Vagy akár meg is lehetne próbálni átoperálni a gyári ROM-ba. Lehet, hogy ez megoldaná a gondot.
Tömör indoklás: a RIL tartja a kapcsolatot a kernel és a modem baseband között, szóval ha a modem baseband csere nem oldja meg, akkor vagy a kernelben, vagy a RIL-ben keresendő a hiba. Mivel CM kernelt nem tudsz gyári ROM alá tenni, marad a RIL csere kipróbálása.
(De akár gyári ROM alá rakható custom kernelt is kipróbálhatsz még.) -
w333
félisten
válasz
DarkDeer #8300 üzenetére
Olyan érzésem van hogy a gyári Rom -ban a 10A és a 10b modemek vannak !
Lehet hogy így kelletett volna telepíteni :
1. Download the file: cwm-lgog_e975-europe-10b_modem.zip
2. Open the zip file and replace the existing modem.img with your file
3. Rename the file to something meaningful, like cwm-lgog_e975-europe-10f_modem.zipVagyis megnyitod a .zip -et és a benne lévő modem.img fájlt átnevezed cwm-lgog_e975-europe-10f_modem.zip -re, mert valószínű hogy a 10A és a 10b nem engedi felülírni a modemet csak ha át van nevezve !
-
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8269 üzenetére
Ez nem hangzik jól. Azt hittem, hogy a CM rom helyre billenti és utána jöhet a gyári rom. Szeretném kideríteni, hogy mitől függ, hogy melyik telefonnal jön elő a hiba, talán akkor a megoldáshoz is közelebb kerülünk. Nekem MYS régiókódos, többieknek akiknek van hívás problémája???
Esetleg van MYS kódos user akinek hibátlan? Doboz hátulján, jobb alul található a kód. Szerdán vettem újonnan, másnap csere, mindkettőnél ez a hiba. Mindkettő MYS-es, de ez csak tipp, lehet semmi köze hozzá. -
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8061 üzenetére
Én meg hagyom a 10a-t, csak egy factory hard reset volt meg egy gyari visszaállítás menüből, ezt tesztelem egyelőre. Talán factory reset nálad sem ártana most (rom után), de ha előjön a hiba akkor mindenképp ki kellene próbálni. Talán kiderül mi oldja meg, pláne, hogy te már csináltál rosszul működő telefonból jót...
-
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8056 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok mire jutsz. Az első telefonon csináltam 10a-ról 10h-ra frissítést az első hsz. szerint, a mostanin 10a van még mindig. Mindkettő csinálta, tehát nem ROM függő. Most egy Factory Hard Resetet csináltam (ez a wipe?), meglátom ez elég-e a sikerhez. Ki akarom sakkozni, hogy mitől gyógyul meg, de amiket te írsz az biztató.
-
w333
félisten
válasz
DarkDeer #8050 üzenetére
Igen van remény : Link, keresd meg a kollégát mert ő tudja a megoldást !
(#8052) Balázs1986
T -Mobile
különben mondta a csaj hogy csak pár napig fog működni !
Én is a Partnero -tól vettem, de igaz egy egy Nexus 4 !
Én előbb KDZ -vel felraknám a legfrissebb gyári H romot, előtte persze full wipe ! -
-
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8035 üzenetére
Első tippem, hogy olyan USB portról próbálod, ami USB HUB-ként üzemel (pl. számítógép előlapi USB, vagy laptopon egymás mellett levő USB-k). Ez néha okozhat olyat, hogy nem megy le a telefon download módba
Próbáld közvetlenül alaplapi portról (lehetőleg USB 2.0, bár nálam a 3.0 porton is ment).
(Mondanám, hogy tedd fel az LG United Driver csomagot a KDZ telepítéshez, de amíg be se lép download módba a telefon, addig még a driver kérdés fel sem merülhet).
Második tippem, hogy nem a megfelelő gombkombinációt használod.
1.hsz:
...
Telepítsd fel a drivert ha még nem lennének fent.
Ha mindez megvan kapcsold ki a telefont, lehetőleg teljesen feltöltve!
Nyomd egyszerre a hangerő LE és FEL gombokat és közben dugd rá a gépre usb-n. Fel fogja telepíteni a neki kellő drivereket.
Ezekután csomagold ki a KDZ_FW_UPD_EN.ZIP fájlt a gépedre.
Az msxml.exe-t telepítsd! -SOKAN ELFELEJTIK
... -
kelly416
veterán
válasz
DarkDeer #8025 üzenetére
Egy szösszenetnyi írást azért majd kérünk, amint visszaraktad a 10h-t, hogy hozza-e még a hibát avagy nem. Már csak azért, mert ha igen, akkor én inkább fel sem teszem, mert annyira nem értek hozzá, hogy ezeket, amiket Ti itt címszavakba beszéltek, meg merjem lépni. A legtöbbről azt sem tudom, micsoda.
-
koxminator
senior tag
válasz
DarkDeer #7218 üzenetére
Nem láttam, hogy milyen oprendszer alatt próbálod.. ha W7 vagy W8, akkor nagyon ajánlott a drivert és az msxml rendszergazdaként telepíteni, különben abból is lehet gond.
Egyelőre több ötletem nincs
kovicska: nem tudja az OTG-t..bár állítólag csak szoftveres a gond, és van hír valamilyen kernelről, amiben sikerül majd megcsinálni, de ez még nem jött ki. Ha lesz is, csak valamilyen korlátozott, ezt is csiripelik a verebek.
-
koxminator
senior tag
válasz
DarkDeer #7215 üzenetére
Download mode-ba tetted és úgy indítottad a KDZ-t? Amikor ez történt, akkor a gépen telepített drivereket?
Ha nagyon nem akar menni, akkor lehet még az, hogy:
-eltávolítod az LG drivert, újraindítod a gépet és újból telepíted ÉS/VAGY ->
-eltávolítod az msxml-t, újraindítod a gépet és újból telepíted.Nálam volt olyan múltkor a laptopomon, hogy újra kellett raknom az msxml-t, de hogy miért és mikor és hogyan tűnt el róla, azt nem tudom, mert sosem távolítottam el...
-
zzola
titán
válasz
DarkDeer #7001 üzenetére
Én is remélem, hogy mindenki szerencsével jár és nem lesz gondja a készülékkel...
Ha sikerül eladnom a Note 2-t, lehet én is benevezek egy ilyen készülékre.
Tetszik a külseje, meg szoftveresen sem lehet rossz. Ez sokkal jobbnak tűnik, mint a hasonló (gyakorlatilag ugyanez) LG Nexus 4... -
koxminator
senior tag
válasz
DarkDeer #6971 üzenetére
Én tegnap kerestem kollégámnak, gsmhome-ban volt feketéből 2, de mondta a hölgy, hogy inkább foglaljam be ha biztosan kell, mert viszik mint a cukrot. Néíd meg az árakat, nekem 91ezerért mondta, de kollégám szerint 3 árverzió van, végül ÁFÁs számlával vette összvissz 100ezerért. CWT régiókódost kapott (taiwani). KDZ megoldja a frissítést pikk-pakk, ezt Neked is mondom Zolar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest