Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nekem se volt, pedig vadi új volt..
-
kovicska
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az enyém telenoros, de azon sem volt fólia.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nekem meg SWS, és én bontottam ki a gyári csomagolású dobozt saját kezűleg, hidd már el, hogy nekem nem volt rajta, csak az az általános ismertetős vastag fólia...
-
eladogeppc
veterán
Az enyém HGK nem pannon. Tessék megnézni közelről a kijelzőt !
Gyárilag minden LG készüléken kell lennie. Amelyiken nincs azt leszedték.... -
artbeat
csendes tag
válasz
koxminator
üzenetére
összességében nem nagy a választék tokokból. Nekem valami olyan kéne mint az S-line de azt sem lehet normális boltban kapni csak webáruházban.
Aki mostanában vett hasonló tokot tud valamit ajánlani?
-
válasz
artbeat
üzenetére
Ja, azt nem sajna, én csak 1-2 helyen láttam Pesten ilyen webboltokban, de ott is 3, de inkább 4 ezer forintot elkérnek érte (Nillkinért), és ráadásul alig van belőle színválaszték (legalábbis 2-3 hónapja, mikor kerestem, akkor még így volt, azóta nem tudom, mennyit változott a helyzet). Nillkin az valszeg ebayes story lesz.
-
artbeat
csendes tag
válasz
koxminator
üzenetére
Ohh, azt hittem a nillkin tokra gondolsz. Örültem volna ha 990 ért az is meg van.

-
ravebp
senior tag
válasz
Davebowman
üzenetére
fejlesztővé kell hozzá válnod.
A telefonról menüben püflgesd build number pontot.. -
Davebowman
senior tag
Cm-ben merre van az a "sok" beállítási lehetőség? Még az usb debugging-ot sem találom(bár be van kapcsolva)
-
artbeat
csendes tag
válasz
koxminator
üzenetére
Sajnos már nem találtam a gyors boltban. Jó fóliára van egyéb ötlet?
-
choco01
addikt
Az akksi egészen jól bírja, Sygic progival navigáltam is vele teljesen megfelelt, ECO módban használom csak..de egy lagg nem volt még sehol, se játékban, se alapjárat.
Este valóban nem túl jó a kamera.. ezzel lehet valamit kezdeni?
Esetleg másik progival?
-
válasz
Balázs1986
üzenetére
Akkor sorry, ezt nem tudtam

-
Balázs1986
őstag
eladogeppc, artbeat, koxminator: Kicsit elbeszéltek egymás mellett
Lényeg, hogy van olyan G, amin gyárilag van kijelzővédő fólia (azt hiszem, a Telenor-ban vásároltakra mondták többen is, hogy rajta van), illetve van, amin csak ez a feliratos vacak található. Nem egységes az árusítás, itt a félreértés forrása.Mianevem44: Bármelyik mobilboltba bemész és mondod, hogy E975-re való fóliát szeretnél, adnak kb. 1000Ft-ért 1db-ot. Ha jó fejek, fel is teszik. Ha nincs készleten, valószínűleg tudnak rendelni.
Első körön szerintem ezt tedd, ez kb. azonnal védi a telefont. Második körön pedig rendelj eBay-ről, ugyanezért az árért kiszállítási időt beleszámítva kb. 1 hónapon belül lesz még tartalékba 3 fóliád.
Attól ne félj, hogy nem tudsz kamerázni, ezek úgy vannak kivágva, hogy a szenzoroknál is jó legyen az illesztés. -
válasz
artbeat
üzenetére
Ja, amin rajta van nagybetűkkel egy pár dolog, de amit ha nem veszel le, akkor alig látsz valamit. Minden telefonra ilyet raknak fel, és ez az első, amit el kell távolítsál. Tehát nem olyan képernyővédő fólia, amire Te gondoltál.
ebayen lehet venni, Nillkin tokhoz jár, én pl. gyorsboltban vettem 990 Ft-ért -
artbeat
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Van rajta gyárilag fólia? Ezt még sehol nem olvastam.
-
mex28
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Üdv!
Feltettem a GSAM-ot, ahogy azt a hozzászólásodban kérted és néztem hogyan alakul a jelerősség. Nálam egy telenoros készülék üzemel és nem vettem észre térerő problémát, eldobálást. Ami esetleg számíthat még, hogy 2G-n használom. A jelerősség pedig fix 80, bár ma reggel volt egy rövidebb periódus, mikor behajlott 50 körüli értékre egy ideig (olyan 1 órára, gondolom én a rossz idő miatt) ott volt, majd visszament 80-ra.
Ez így hasznos, vagy 3G-n kellene nézni? 3G-re váltáskor azt néztem, hogy mindig megszakad egy időre a kapcsolat, bár lehet h ez normális. Folyamatosan viszont 3G-n még nem monitoroztam. -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Csabesz666
üzenetére
már meg is oldva! Hard resettel...
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, ... mit csinálhattam rosszul? CM romról szerettem volna visszatérni, a gyári H romra, de az istenért nem akar felmenni... pontosabban, ujraindul, a telo, a kdz is normálisan lefut, de aztán csak az LG logo villog, és ennyi...
illetve, a gép hibát ír ki, hogy nem talál MTP drivert ... már vagy 20x ujratelepítettem, az lg drivereket, de semmi... -
kano
nagyúr
válasz
Mianevem44
üzenetére
De ha keresel a topicban, Te is találhatsz.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Mianevem44
üzenetére
Gyárilag is van rajta, nem tudom minek még 1 réteg. Nézd meg nagyon közelről, vagy nagyíts rá valamivel. Van azon !!
Más:
MIUI akit érdekel:
Ez működik: miui_3.10.26_multi
Evvel a kernellel el is megy deep sleepbe: Kite_m1 -
Mianevem44
csendes tag
Kerem,valaki segitsen!
kijelzovedo foliat szeretnek venni az optimus g-re.viszont szeretnem,hogy az elso kamera attol meg hasznalhato legyen
nagyon megkoszonnem ha valaki tudna kuldeni nekem egy ilyen linket!
-
raverke
tag
Sziasztok!
Ismét megpróbálkozom, hátha tud valaki segíteni.
Hol lehet a telefonomra biztosítást kötni? Sérülés és lopás (zsebelés, rablás) esetére kellene első sorban!
Előre is köszönöm!
( Telenoros a készülék, hamarosan hivatalosan függetlenítve...)
-
Hali!
Olyat észlelt valaki, hogy a ki-be kapcs gomb kicsit nehezebben reagál? Csak bizonyos ponton megnyomva veszi be a nyomást?
-
Rotor82
aktív tag
Találtam AC!D sound mod-ot! (S2-n szerettem nagyon)
AC!D Sound Mod for LGOG
Ha jól látom, csak CM-re jó. Vagy stock romra is jó?
Ki meri próbálni valaki?
-
kovicska
aktív tag
Telenornál ismét kapható a telefon !
-
coolrob
aktív tag
Felraktam az LG suitot.
Rámegyek hogy frissitéskeresésre és azt mondja nem sikerült hitelesíteni az eszközt. az normális?
-
coolrob
aktív tag
Használ esetleg vki bumpert? Gondolkozom rendelésen, de olvastam hogy gond lehet a fülessel

Esetleg tapasztalat? -
zzola
titán
PCSuite-ban a "frissítési hibák visszaállítása" az a rom reinstall lenne?
-
coolrob
aktív tag
Hello!
Csatlakoztam én is a klubbhoz!
Fehér hátú jószág lett, FRA régiókoddal. (ha jót nézek a doboz oldalán)
10f szoftver van rajta, és nem is kinál OTA-n másikat. az normális? -
Tutu7030
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Kecskeméti mm.
(#8953) artbeat
ahol a kezedbe adják.
Mostanában nem jártam a nagy faluban, így passzolom. -
Mike81
senior tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Köszönöm a választ

-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem Freegeevel a 6.0.3 touch CWM recoveryt, csináltam backupot is. Előzetesen a tárhelyre felraktam a flashelni kívánt romot. Megcsináltam minden wipeot, és installálni kezdtem volna a romot, de... mennék a mappába, és NO FILES FOUND. Ergo nem tudtam flashelni az új romot. Backuppal próbálkoztam, arra is ezt kaptam. KDZ-vel fel kellene tolnom egy gyári romot, de semelyik link nem él, amelyik a rom-letöltős oldalon van, bármelyik régiót szedném le. Tudnátok dobni egy működő linket? -
Tutu7030
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
A hülyevagyok boltban volt kirakva.
-
-
choco01
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Igen, van!
-
Tutu7030
veterán
Tegnap megtapogattam a G2-t. Nagyon szép, nagyon jó, és az én kezemhez nagyon nagy.

-
Balázs1986
őstag
válasz
Rascally81
üzenetére
A Play csak egy alkalmazás, amit maga a Google fejleszt. Az operációs rendszer ettől független, és amúgy is az LG fejleszti. Higgy nyugodtan eladogeppc-nek

devin4: Valami ügyes kezű ismerősöddel políroztasd szerintem, hátha eltünteti a karcokat.
kano: Remélhetőleg most már hamarosan megjön. Ha nem, akkor case

Más: Sima micro usb -HDMI kábellel életre lehet kelteni a teló HDMI kimenetét, vagy mindenképp tápkábeles HDMI kábel kell? Simával próbálkoztam tegnap, de nem sikerült.
-
devin4
újonc
Valaki szedte már le a hátlapot? Nem tudja valaki, hogy a kamera előtti lencse rész kiszedhető e?
-
pit450
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Feltettem az újat de nem engedi törölni a régit. Valaki ötlet?
-
Rascally81
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Lehet igazad van, de még is azt írják, hogy ezt követően rövid időn belül érkezik.
Én csak az olvasattakból idéztem!
Igazából nekem így is jó ahogy van!
-
eladogeppc
veterán
válasz
Rascally81
üzenetére
Szerintem nem függ ettől, hogy a telefon megkapná a 4.4-et.
Asszony Ace2-esén is frissült, de soha nem fogja megkapni a 4.4-et.
Nem elkeseríteni szeretnélek, csak nem látok összefüggést. Már említettük hogy a 4.3.1 is szintén 3.4.1 kernellel dolgozik, addig hiába agyalunk, míg a KitKathoz meg nem jön a 3.8-as kernel.
LG már csinált olyat, hogy régi kernellel futtatott nagyobb verziójú androidot, lásd 2X. Hiába volt ICS, a kernel még mindíg a 2.3.4-esé volt.
-
Rascally81
aktív tag
Ma lefrissített a Play 4.4.21-re! Ami egészen jó hír, mert ezek szerint tényleg van esély, hogy hamarosan megkapjuk a KitKat-ot, a jóslatok szerint!!
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Sajnos az egyszer beírt gmail fiókot nem tudod törölni... még nem próbáltam felvenni mellé másikat, lehet hogy ha fel enged venni másikat is akkor tudod az előzőt törölni....

RIL csere:
Kicseréltem a gyári EU-sban a fentebb említett kolléga által ajánlottat, avagy beillesztettem a CM10.2 alól a RIL-nek nevezett fájlokat. Semmi különbség, nem hozza a CM10.2 alatt tapasztalt stabil térerőt.
Valaki akinek HUN vagy "stabil"-nak nevezett hálózat nem eldobálós telefonja van, az legyen kedves tegye már fel 1 napra a GSAM-ot, hogy lássuk nála hogy alakul a térerő napközben.
Gyanúm, hogy nem hiba ez, hanem valami energiamentős baromság lesz. Gondolok arra, hogy visszakapcsolja a modemet nagy sebességről például alvásnál. CM szándékosan rajta tartja, és az üzemidő is kritikán aluli CM10.2 alatt. Azért 8 óra alatt 2 óra beszélgetés kicsit kevés..
-
kano
nagyúr
válasz
Balázs1986
üzenetére
Én is ilyen Nillkint rendeltem a sárgáktól, de már 1 hónapja.
Csak nem akar megérkezni (előtte nekem is 2db tokom 2 hét alatt itt volt). -
pit450
aktív tag
Sziasztok !
Lehet nem ide tartozik de mégis csak G t használok.
Email címet változtattam és a gyári gmail appot használom.
Nem találom hogy hol lehet a régi fiókot törölni a telefonról.
Ha valaki tudja segítsen .köszi -
Legendas
aktív tag
Sziasztok! Nekem is előjön a leakadás probléma időnként 10H van fent. A CM nem jött be, nagyon puritán nekem. Van esetleg MIUI rom ami felrakható? Talán ez működik?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2489976
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Balázs1986
őstag
A SoC-ok alapjában véve nagyon hasonló felépítésűek logikailag, szóval vagy mindbe van integrálva valamilyen DAC, vagy mindben a hangkimeneten van kötve. Szóval valószínűleg mind ugyanúgy vezérelhető is driver-ből (sőt, akkor vezérelhető leginkább driver-ből, ha a SoC része), ha van rá vállalkozó. Csak az a kérdés, hogy milyen fajta a chip. Valóban Wolfson volt az általad említett Samsung-okban, de az LG-nél sem ismeretlen ez a márka, a pl. P990-ben (Tegra 2 SoC) is ezt használta az LG. Nem hiszem, hogy a G-ben vacak lenne. Főleg a kicsit lentebb is megtalálható link miatt (meg eleve hallatszik normális fejesen, hogy szépen szól).
A telefonra azóta sikerült magyar nyelvű szoftvert varázsolni? A SIM-mel kapcsolatban pedig csapj az asztalra a Telekomnál, remélhetőleg kicserélik problémázás nélkül
Rotor82: Szerintem kifejezetten természetes, tiszta kimenetet ad, nem azt a túlvezérelt vagy agyon EQ-zott vackot, ami mostanában szokás telefonoknál. Talán ezért is furcsa az emberek fülének. Annyi a titka, hogy nem mindegy, hogy a kezedben van a telefon, vagy pl. egy asztalon (az asztal lesz a "hangláda", kézben tartva ugye ilyen nincs).
De egyébként itt egy teszt, most találtam a DAC márkájának keresése közben.coolrob: Hogy Ázsiából mikor ér ide, az sok mindentől függ: időjárás, vámolás, stb. De olyan extrém őrültségektől is, mint a kínai ünnepek. Pont nemrég volt valami hosszabb, akkor egy hétig nem is postáztak egyáltalán. Nekem egy hónapra jött meg. De egy másik cucc, amit két héttel később rendeltem, az már 2 hét volt. Szóval nagyon változó. Ha sürgős a tok, szerintem kerülj mindent, ami Ázsia. Angliát ajánlom ilyen esetben, vagy kicsit drágábban, de 1-2 napos szállítással kis hazánkat

evko: A touch és a screen egybe van vasalva, sajnos nem úszod meg, mindkettőt cserélned kell, és egyáltalán nem lesz olcsó. Legalábbis eddig ez a tapasztalat.
raverke: Én ilyen Nillkin-t használok. Nagyon jó fogása van, passzos, és jár hozzá előlapi fólia is. Több színben kérhető, valamint van flip-es tesója is ha olyat szeretnél.
Mike81: A MYS és a SEA régiókódosra vannak hálózat kezelési panaszok. Nálam a CWT tünetmentes.
Bocs a hosszú hsz-ért

-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs a trollkodásért de a fórumot olvasgatva már teljesen belekavarodtam az információkba

A kérdés a következő lenne. Most melyik régió kódos telefonnal vannak hálózati bajok? Mert amit venni szeretnék arról csak annyit tudok hogy ázsiai régiós. De a Partnérotól szeretnék rendelni ha ez esetleg segítség valamiben.A válaszokat előre is köszönöm

-
ad4m1337
aktív tag
Másik topickba szántam volna a kérdést, bár ide is tartozhat, sry!

-
ad4m1337
aktív tag
Hello,
segítségeteket szeretném kérni: használtan szeretnék valamilyen androidos telefont venni, lehetőleg kiforrott rendszerrel, ez alatt azt értem, hogy az adott gyártó által rápakolt felülettel ne legyen gond. A limit: 70k,
eddig ezeket néztem ki: Nexus 4, Galaxy S3, LG 4X HD, LG Optimus G
mi lenne a legjobb alternatíva? A lényeg, hogy szoftveresen ne legyen gond és lehetőleg "sokáig" tudjam frissíteni. A fenti telefonok közül az új androidot csak a Nexus 4 fogja megkapni? Illetve lesz valami óriási előnyöm, ha olyan telefont választok amit sokáig lehet frissíteni?
Előre is köszönöm!
-
Muki94
aktív tag
válasz
Rotor82
üzenetére
Samsungoknál azért volt értelme ( itt igazából csak fő szériára gondolok :S1, S2, S3, note..), mert volt dedikált dac bennük. S1 és S3 az wolfson volt, S2 pedig yamaha. Azokba van értelme belenyúlni,viszont egy SoC-ba implementálttal nagy változást sajnos nem lehet elérni, maximum az EQ-val lehet picit játszani.
-
raverke
tag
Megérkezett a telóm!!
Ki milyen tokot, illetve fóliát ajánlana hozzá?
Valamint jó lenne tudni, milyen alkalmazásokat érdemes rá telepíteni.

-
sunone
aktív tag
Használ valaki ViPER4Android FX alkalmazást, vagy más hangprocesszor szoftvert?
A vipert nem igazán tudom működésre bírni... -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan, aki ebben a telóban tud pókhálós touchot cserélni?
A kijelző működik, sértetlen, pókhálós a touch és a frame sem a legjobb..
Tehát, 1 frame és 1 touch...
Van olyan, aki cserélt már ilyet?Üdv.
-
coolrob
aktív tag
Régen rendeltem a Samsung S advancem-re és a nillkin tok, meg fóliák stb is itt volt mindig 5-7 munkanap alatt általában. Csak ez már jó 1 éve volt.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez most jónak számít? Nekem gyári szofttal 2 napig simán elmegy.
-
coolrob
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Aki rendelt Nillkin tokot az megmondaná honnan érdekes venni az ebayről hogy mi hamarabb ideérjen? (China, Hong Kong etc) Mennyi idő kb még ideér?
-
Muki94
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, úgyhogy új kommentbe írom:
A "com.android.phone" crash NEM a telefon hibája. Sim kártya a ludas.
Ismerős szintén T-mobile kártyájával feláll hálózatra, és nem dob hibát.
Ezek alapján vagy valamire érzékeny a telefon, vagy a Telekomnak vannak bugos kártyái. -
Muki94
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Lekarmolom magam.
Nem voltam gépközelben, egyszerűbbnek tűnt visszavinni a telefont a partnerohoz.
Srác kézséges volt ( a maga stílusában..), mondta, hogy cserélik. 1,5 óra múlva mehettem egy bontatlan, fekete G-ért. Belerakom a simet... ugyanaz a hiba. Viszont ez már SEA, és 10F van rajta, magyar nyelv nélkül.
Valahonnan vadászok egy másik microsimet próbára, hátha (bár egy pár napos, új simnek nem kellene bohóckodnia) -
DarkDeer
senior tag
-
DarkDeer
senior tag
válasz
CoroStar86
üzenetére
Sajnos így sem jó. Nincs másik linkje senkinek?
-
CoroStar86
senior tag
"Egy hétig a gyári rendszer lesz fent, kipróbálás erejéig, utána felkerül valamelyik custom rom." - ha még ki sem próbáltad a gyárit, honnan tudod máris, hogy nem leszel vele megelégedve és customot teszel föl?
Amúgy teljesen mind1, milyen a régiókódod, a lényeg, hogy ne az LG-szoftverrel frissítsd, hanem a magyar 10H-t tedd föl KDZ-vel (frissítés menete az 1.hsz-ban). Custom romnak meg tökmind1 a régiókód. OTG passz, + nekem eddig semmi bajom a térerővel (voda, gyári szoft, root). -
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Most készülök Optimus G-t venni.Tudna valaki ajánlani megbízható gsm boltokat,ahol hozzá tudok jutni EU régiókódoshoz? -
DarkDeer
senior tag
A 10F romra van valakinek egy működő linkje?
Sajnos az első hozzászólásban lévő linkről nem tudom letölteni, nekem Access Denied-ot ír mindenre. :/ -
kano
nagyúr
Nektek a 10H magyar rommal nem csinálja azt néha, hogy az éppen aktuális hangprofil kijelzése eltűnik a státusz sorból? Pl. beállítom, hogy csak rezegjen, de egyszer csak eltűnik a kis ikon fentről, így olyan mint, ha hangos profil lenne bekapcsolva. + Ha hangos profilt állítok be és bekapcsolom az érintési hangot akkor, az első lezárásik semmi gond (vannak hangok), de egy feloldás után nincsenek érintési hangok.
A 10G-re ez nem volt jellemző, de a 10H-nál ezt csinálja nekem... -
CoroStar86
senior tag
Ezt mondjuk aláírom. Bár direkt ezért leteszteltem a kamerát az előbb, vaksötét fürdőszobában.
Egy méternél közelebbi dolgot tényleg nem érdemes lőni vele sötétben, távolabbi dolgoknál már nem rossz az eredmény. Nem mellékesen bitang erős a LED fénye, erősebb, mint anno a Samsung Innov8-am dualLED-e. 
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lényeg, hogy van olyan G, amin gyárilag van kijelzővédő fólia (azt hiszem, a Telenor-ban vásároltakra mondták többen is, hogy rajta van), illetve van, amin csak ez a feliratos vacak található. Nem egységes az árusítás, itt a félreértés forrása.
illetve, a gép hibát ír ki, hogy nem talál MTP drivert ... már vagy 20x ujratelepítettem, az lg drivereket, de semmi...

Mostanában nem jártam a nagy faluban, így passzolom.

Csak nem akar megérkezni (előtte nekem is 2db tokom 2 hét alatt itt volt).