- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
enyém telenoros kb egy hét múlva eladó lesz
akit érdekel keressen meg priviben
-
lesli.h
aktív tag
válasz
csababarca #8598 üzenetére
Jelenleg nem szerepel a Telenor kínálatában.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
rotobot #8592 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a MYS régiókódos telefonok dobálják el a hálózatot. Volt itt egy fórumtárs, akinek kettő darab MYS régiókódú telefonja is ezt csinálta.
Az az érdekes, hogy a többiek, meg nem panaszkodnak rá, vagy nem tartózkodnak LTE képes hálózat közelébe.
Lehet, hogy az LTE a hibaforrás. -
choco01
addikt
válasz
csababarca #8595 üzenetére
MÁR TELENORNÁL SINCS?!
-
rotobot
tag
Urak, megerősítem a vételi hibákat!
Délben átvettem, minden frankó, megy a net, lte sebességgel.
Rá egy órára térerőt mutat, nincs net, Wifin minden ok.
Újraindít, semmi változás. Város másik részén semmi változás.
Mivel nem akartam egy kínlódást a nyakamba venni 85 ezerért, visszavittem fájó szívvel.
Sajnálom mert csodaszép telefon
Szóval ázsiai G-t sztem kerüljétek.Bementem a T be, vettem egy G2-t.
Most ezt próbálgatom.
Üdv -
almi
senior tag
válasz
coolrob #8589 üzenetére
Igen én voltam. Pont Pesten van egy ismerősöm, és gyorsan el is tudja intézni. Hozzám csak holnap után kerül a teló, majd beszámolok róla!
(Jár hozzá egyébként ajándék szilikon tok + ugye a kijelző védő fólia, szóval sztem így ennyiért korrekt, tényleg szinte használatlanul.) GSM Home-ban vásárolt kb egy hónapja.
-
debrejo
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis help illetve infó, remélem valaki tud itt segíteni, esetleg a megfelelö topikba irányítani.
Történt egy kis baleset a G-vel, "rároppantott" a kutya, berepedt a kijelzö (ráadásul pont az elülsö kamerát kapta el). A telefont újra lehet indítani, müködik, kivéve az érintökijelzö, és itt kezdödik a baj. Nem tudom a pin kódot beütni, addig a teló nem mászik fel a hálózatra így még azt sem látom hogy ki hív.
A kérdésem az lenne hogy laptopra kötve van-e valami lehetöség beütnöm a pin-kódot hogygy legalább lássam ha keresnek.
Másik kérdés pedig az lenne hogy tudja-e valaki mennyibe fáj egy kijelzöcsere?
Köszi elöre is. -
-
kovicska
aktív tag
válasz
replay007 #8586 üzenetére
Mikor megvettem a telefont, nekem 10D volt rajta, kb 1 hétig használtam, utána frissítettem 10H-ra, igazán nem vettem észre semmi különbséget, csak azért frissítettem, mert felkínálta a telefon.
Viszont a frissítés után én csináltam gyári visszaállítást, szerintem te is tedd meg, csak javíthat a rendszeren, szánd rá azt az időz amíg beállítod utána. -
replay007
tag
Köszi a válaszokat, közben rátaláltam én is és sikerült updatelni!
Egyébként valaki tud arról valami infót, hogy a 10H mivel jobb?Nem csináltam update után gyári visszaállítást. Nagyon muszáj lenne? Nincs kedvem újra belakni a telót.
-
almi
senior tag
válasz
eladogeppc #8583 üzenetére
Találtam egyet az aprón, SEA kóddal. Rendes, fekete G e975. Valószínű ez lesz az!
-
almi
senior tag
Sziasztok! Az AS az milyen régió kód lehet? GSMLine-nál van kék színű, AS Régiókóddal állítólag. Ilyen létezik?
-
rotobot
tag
Megjött a szépség.
MYS white white
Made in koreaJónak tűnik eddig, de majd a használat megválasztja.
-
choco01
addikt
válasz
csababarca #8578 üzenetére
Domino
-
replay007
tag
Erre valaki?
No meg ha így nem is menne, az első HSZ-ban lévő linkről se tudom letölteni a 10H-t.Mindig ezt írja:
"Access DeniedYou don't have permission to access "http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGE975/AHUNBL/E97510B_00/E97510B_00.kdz" on this server.
Reference #18.1e6a7052.1382600142.13501483" -
kelly416
veterán
válasz
choco01 #8570 üzenetére
Van egy kis fiókja, amibe bele kell illeszteni. Ha nem megy bele könnyen, reszeld meg finoman. Ha lötyög, menj azonnal cseréltetni. Ha vastagnak érzed a fiókhoz képest, lásd az előző tanácsomat.
Persze ezek mind az én tanácsaim, nem kötelező megfogadni. Könnyen beszélek, mert van ismerősöm a T-nél, ingyen cseréltettem, de a helyedben már meggyalázás elött lecseréltettem volna. "Dobálja a térerőt, nincs kapcsolat, szakadozik a net, pedig másik kártyával a készülék tökéletesen működik." Már cserélik is ingyen, csak kivágnak egy fél erdőt, amit alá kell írj. (Ha veszel egy 100Ft-os átalakítót, elnyomtatnak 10-12 lapot. Vicc.) -
choco01
addikt
Itt hogy kell bele tenni a SIM-et gondolom oldalt, nem?!
-
replay007
tag
Hali!
Próbáltam szoftvert frissíteni OTA-n, de azt írja kiszolgálóhiba, nem lehet letölteni. Másnak is volt ilyen, vagy csak szimplán várni kell mondjuk holnapig, hátha helyrejön?
Ezt töltené: V10h-SEP-01-2013 (51,77Mb) -
kovicska
aktív tag
-
rotobot
tag
Én holnap veszem át személyesen, jó lenne tudni, hogy melyik régiókódosat kerüljem el ha lehet.
Ha valaki leírná megköszönném. -
eladogeppc
veterán
Kis szatyma:
Biztos voltatok már úgy, hogy CWM felrakása után vagy nem másoltátok fel a .zip fájlt, vagy ha fel is másoltátok, a ROM mondjuk hibás volt, de a recovery még működik.Illetve nem akartam felrakni újra a gyári ROM-ot.
Semmi gond, ADB-vel fel lehet rakni.Ezt azért írom le, mert kipróbáltam ezt: miui_e975_3.7.12_siulmagic_4.2 és nem igen bootol be, viszont szépen belehal a telefon. Recovery van, de nem raktam rá fel a CM.zip-et vagy nem csináltam backupot.
Szerettem volna feltolni CM-et, ha már nem megy az említett ROM. Így ugye OS-em sem volt.
Baromi egyszerű az egész:adb push akarm.zip /sdcard/akarmi.zip
Aki nem talál hirtelen adb-t, annak ott van a "ZV9-ZVB-Root" adb progija.
Ezek után már látható lesz a recovery-ből a zip fájl amit feltoltam a telefonra.
Bocsánat a zavarásért.
-
zzola
titán
válasz
jooker82 #8521 üzenetére
Egy fecske nem csinál nyarat. Azért valljuk be őszintén, nem ez a megszokott...
Én ha vásároltam valamit és arra bolti garancia volt - az Edigital kivételével - csak sz@rrágásba ütköztem...
Azóta kihagyom a bolti garanciás dolgokat...
Ezért írtam azt, hogy aki GSM boltban vásárol, az az olcsóbb árért cserébe a supportot általában elfelejtheti...peace! -
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #8535 üzenetére
akkor a 4.3-hoz közelitünk?
-
eladogeppc
veterán
Kijött a Kite Kernel v22
-
Helltak
őstag
Sokat keresgettem, de eddig még nem találtam jó cwm recovery telepítő leírást, esetleg kérhetnék egy linket?
Keresőt is használtam már a fórumon, de abból sem lettem sokkal okosabb, freegee-t leszedtem, abból elég az ingyenes?
Előre is köszönöm! -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki,h melyik az a launcher,ami a telòn alapbòl rajta van?
Keresnék vagy egy olyan verziòt belőle,aminél màr az ikonokat bàrhovà tehetem,tehàt centrikusan középre tudjam helyezni.
Létezik belőle ilyen verziò? -
kelly416
veterán
Parancsolj.
A többi nem az én asztalom, hozzáértőbbek is vannak itt.choco01:
Vagy bepróbálkozol és kicserélik ingyen, mert eléggé régi (és nemrég azt írta Balázs1986, hogy illene kicseréljék ingyen), vagy elolvasod azt, amire az imént linkelt válasz íródott és bepróbálkozol egy másik T-ben. -
kerpok
tag
válasz
CoroStar86 #8485 üzenetére
Köszönöm Uram, hogy megszánt, és választ adott a kérdéseimre!!!
(azért örülnék még 1-2 tapasztalatnak)
-
choco01
addikt
De hát, ha tegnap rendeltem meg dél után 5 tájékán, akkor hogy kapnám meg holnap, ha ma nincs munkanap, és nem tudták ma feladni?
De remélem meg lesz, már csak a SIM-et kell megoldanom.. de amit leszedtem sablon beleakarna vágni a réz részbe, mert nekem kicsit baloldalt van.. -
choco01
addikt
Persze ha még kapható..
Remélem holnapra hozzák, mondjuk kétlem.. mert tegnap 16:00-17:00 között adtam le a rendelést telefonon.. így gondolom holnap adják fel, és így Péntekre.
A SIM kártyát megpróbálom lehet körbevágni/vágatni.. ha nem sikerül akkor cserélem.
Aztán egy tok, és minden jó. -
CoroStar86
senior tag
Szeretném megosztani örömömet kedves fórumtársaimmal! Stock 10H szoftver + root + Alkalmazásbeállításokban minden fölösleges program kipurgálva = 19370 pont!!!
CM-esek figelmébe: az uccsó (v21) Kite kernel rendszerösszeomlást okoz, ne tegye fel senki!!! -
choco01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest