- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
stickrs #7185 üzenetére
Kb 3-5 centit kell, hogy eltávolodjon, hogy úgy érzékelje elvetted a telót. Persze a hátlap síkjában kevesebb is elég lehet, szóval előfordulhat, hogy pont az antenna széle környékére ragasztotta. Előtte célszerű kitapasztalni, hogy meddig érzékeli és vh úgy pozícionálni a taget.
-
-
bubus66
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
stickrs #6752 üzenetére
+1
Naras
akkor tegyük tisztába a dolgokat.A Btel ár ami kint van az az ázsiaira vonatkozik és + 4e az eus,de szólni kell,hogy az kell,mert alapból ázsiai jön.Ez nem okoz neked hátrányt(szintén SEA az enyém is),csak annyi,hogy KDZ-vel tolod fel a frissítést és lesz magyar nyelv is.Az XXL-es ár szintén ázsiai és ott is szolni kell(eu+4e+töltő,stb 4e).Az eus töltőt és a magyar nyelvet sztem a nagyker dobja fel,mert a szervízben a srác tanulta a KDZ-t mikor voltam.A linkelt oldal van mikor fehéren(frissíts rá) v feketén jön be(ok) és a jobb felső sarokban visszaszámol majd katt ott és már tölt is. -
törölt tag
válasz
stickrs #6266 üzenetére
Tiszta nagybetűvel megy a belsőről, a külsőről meg mindegy milyen a betű mérete?
Toto: végülis mindegy, nem használom a rigo-t, mert mindig akkor hagyott cserben, amikor szükségem lett volna rá.
Soha sem talált műholdat, vagy csak akkor, amikor már le kellett volna kanyarodnom. Meg sokszor el is vesztette a jelet..
Inkább a google navit használom. Abban még nem csalódtam, csak ugyi azt meg külföldön sok pénzért lehet használni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
stickrs #5022 üzenetére
Ezt is megértem,de nehogy vki azt mondja nekem,hogy minden képet eredeti méretben nézeget a képnézegetőben.Na meg ha képet is nyomtat vki,akkor max 10*15-ös méretben szokták nyomtatni.De sztem ha vki igazán fotózni akar, akkor vegyen rendes gépet és amúgy is a téma a legfontosabb,nem a készülék.
-
siletto
tag
válasz
stickrs #3898 üzenetére
Az semmi. Én Modern Combat 3at szoktam multiba tolni, ott még v10f-es rommal is simán forró, nem csak negyven fokos fél óra után.
Amúgy nem tudnátok kb leírni, melyek most a legrészletesebb játékok, vagy demók, amivel ki tudnám maxon használni a telót?
Modern Combat 3 megvan,
GTA III is, RealRacing 2 is, Death Dome, meg ilyen pár 500mega körüli van, de pl a NOVA3at nagyon hiányolom, mert állítólag brutálisan jó, csak állítólag tegra3 ra nincs. Legalábbis a google playes nem jó, refundod ír -
Quqesz
nagyúr
válasz
stickrs #3322 üzenetére
milyen videora gondolsz?saját v más forrásból ?saját nekem nem akadt,mkv szépen ment,de pici szaggatás volt benne,de csak ha közelről néztem és odafigyeltem.abban azért nem vagyok biztos ,hogy nem a film hibája..meg lehet más lejátszókat letölteni playből amik lehet jobbak mint a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged