Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
hanics #28758 üzenetére
Én még használom, a garázsban ő szolgáltatja a zenét
A Te romod van rajta.
Az akksija már kuka, állandóan töltőn van, a bekapcsológombját is időnként erősebben kell megnyomni, másra már nem használom, nagyon lassúnak tűnik a mostani telefonokhoz. Engem legjobban talán az bosszantott hogy GPS jelet iszonyú nehezen vette.
-
hanics
aktív tag
Ma kezemben fogtam újra ezt a telefont. Szép emlékek jöttek elő az itt eltöltött temérdek időtől
A rommá hekkelés a szoftver terén a féltégla állapot napokig, bootloop és a többi kellemes dolog.Szegény telefon amin csináltam a romokat és tesztelgettem örök emlék marad itt a polcon.
Túlélte a folyamatos csesztetést és rommáhzásokat. Bár meglátszik rajta az időHa csak egy fokkal lenne jobb a hardver még talán a mai napig készítenék rá firmwareeket ...
-
macii97
senior tag
Nálunk is működik még, bár elég szörnyű, a napokban kerül cserére! Rendszeresen kiírja, hogy: belső folyamatok újrarendezése
fingom nincs mi ez, egyik telefon sem csinált még nálam ilyet. A legszörnyűbb telefonom volt, valaha, de azért szerettem. Édesanyám használta mostanáig. Sziasztok!
-
V.Dave
senior tag
a kinézete megnyerő még mindig, az az ezüstös fém keret! hűha sose láttam hasonlót utána
-
Quqesz
nagyúr
Jó telefon volt ez, már bánom hogy eladtam...össze is törte az új tulaj
-
zvolite80
tag
Űdv
Ma rakattam újra a romot A szervízben!
A gyári 4.0.3-at (v10h) rakták rá!
Nem a 4.1.2 a leújabb?
Frissités keresésnél azt irja a legfrissebb van fenn!
Ötletek? -
zvolite80
tag
válasz
aytukabozs #28744 üzenetére
A v20c pontosan melyik rom?
-
zvolite80
tag
sziasztok
Honnan tudok letölteni gyári romot?
Amiket találtam egyik link se múködik
tudnátok linkelni nekem? -
beefjeez
senior tag
válasz
aytukabozs #28741 üzenetére
köszi, ránézek
-
aytukabozs
addikt
válasz
beefjeez #28738 üzenetére
van rá hivatalos CM11 (stable), azzal csak jobban muzsikál mint a gyári 4.1-gyel.
Lehet hogy jövő héten visszakerül hozzám amiről pár sorral feljebb írtam,
ha sikerül megoldanom a nyitott/mégse nyitott bootloaderét akkor én is azt fogom feltolni rá. -
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Custom romok hogy mennek ezen a telefonon?
Gyári rommal ez botrány, használhatatlan
Mi a legstabilabb főzött rom a telefonra, és mennyire gyorsul tőle?
Köszi -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
aytukabozs #28735 üzenetére
Az elején a letöltő link érvénytelen.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #28734 üzenetére
No ha valaki hasonló trébe keverné magát,
EBBEN AZ XDA THREADBEN VAN A MEGOLDÁSKivett, és flashelés közben visszahelyezett akkumulátor, és még pár dolog ami a sima (és másoknál működö) tutorialokban nincs benne.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #28733 üzenetére
Hát, egyre nagyobb szarban vagyok.
A rom meglett az XDA-ról, de a driverek telepítése után, a leírt lépéseket követve is a következő hibaüzenetet dobja az LG Flash too/KDZ tooll:
Port (USB or Serial) Not Found!
valaki tudna segíteni hol a bibi?
-
aytukabozs
addikt
Üdv
Hozzám került egy jó állapotban lévő példány, a gazdája nem valami nagy igényű, az egyetlen problémája az a telefonnal hogy a play store-ból a 4.0 miatt nem tud valami létfontosságú appot letölteni. (testo smart probes).
Gondoltam ha csak ennyi a baja, nem kavarom meg egy teljesen új rendszerrel (az első ötlet amúgy CM felrakása lett volna), hanem csak megpróbálom átírni a buil.prop-ban az android verziót.
Rootoltam az XDA vonatkozó topicja alapján, (ugyanez van itt az összefoglalóban is), majd a play. áruházból egy build.prop editort letöltve átírtam az android verziót.
Innentől már látja a store ban a kívánt appot, csakhogy elkezdett rogyadozni a rendszer.
Gondoltam akkor újra rakok valami friss stock romot, amihez minden meg is van, kivéve magát a romokat, mert az összefoglalóban is szereplő, gyüjtőoldalról bármire kattintok, csak nagy fehérség amit látok, és nem töltődik le semmi.
(az effajta linkekre gondolok: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW867486573210987654321/V20B_00.kdz)
Próbáltam a linkeket win, linux és android alól is, vagy 6 féle böngészővel, de semmi... :/van valakinek valami trükkje, vagy alternatív link?
-
Aryon87
félisten
Van valakinek tippje mennyibe kerulhet ennek a kijelzo javitasa? 1 eve kb betort a kijezoje, az cserelve lett, de az erintopanel vagy el van csuszva vagy nem tudom, de pl feloldasnal a jobbra huzast nem erzekeli. Meg sokszor nem ugy erzekel ahogy kellene. Meg mukodokepes, de ha ez jo lenne, akkor tartaleknak faxa lenne...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Darkcomet #28721 üzenetére
Valaki még használja ezt a telefont?
Én is feltöltöttem, és beleraktam a dobozába, már a kislányom sem nyúlt hozzá, mióta tabletet kapott...
Úgy rémlik hogy csoportokat kell létrehozni, és ahhoz tudsz rendelni csengőhangot. Ha a sim-en és a telefonkönyben is szerepel ez a szám, akkor is az alapértelmezettet használja. Még az is rémlik ha duplán van a szám benne, más néven, akkor sem működik a másik csengőhang. -
Darkcomet
tag
Üdvözlet!
Előhalásztam kicsi kedvencemet mindennapi céges célra. Viszont megint előjött a csengőhang mizéria (hiába a beállított csengőhang kontaktonként, csak az alapértelmezettel szól mindegyik, a képek sem jelennek meg), amire annak idején volt megoldás, csak már nem emlékszem rá. Botor és lusta felhasználó vagyok, de nincs kedvem x tízezer hszt végigböngészni. Ha valaki betolná a megoldást, annak hatalmas köszönet.
-
szencsike
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem valaki linkelni egy gyári romot.Nem igazán találok rá nagy nehezen sikerült egyet letöltenem de az nem magyar.Sok linket találtam de már min halottak.Nagyon nagy segítség lenne előre is köszönöm.
-
Borosz
őstag
válasz
grolando94 #28717 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Semmi megoldás sehol. Gyári ROM-al megy. Nem kell rommá telepíteni szegényt és akkor el lehet viselni a sebességét.
-
grolando94
újonc
Sziasztok!
CM-et szeretnék felrakni a P880-omra, de nem bírom unlockolni a bootloadert.
adb reboot oem-unlocknál LG security unlock permission denied hibát kapok, ezért próbáltam:
1. a v10h -t lecseréltem egy v20b-re magyar firmware-re
2. így sem volt jó, szóval most figyeltem, hogy 100%-on legyen az akksi, így sem jó
3. aztán olvastam, hogy csak eur-ral tudom unlockkolni, ezért letöltöttem egy v20c EUR-t , de így sem jó
Az SDK-m a legújabb, USB hibaelhárítás pipa, Nem valós helyzetek engedélyezése pipa
Szóval most már tényleg tehetetlen vagyok... már nem is találok oldalakat, ahol megoldást találnék a problémára. Pár adat, ha segít:
4.1.2 JB, P88020c-216-01 -
thebencus90
csendes tag
válasz
thebencus90 #28713 üzenetére
Kicsit olvasgattam és arra jutottam, hogy lehetséges hogy valami HW hiba van, valszeg a baseband meghibásodott mert ez elég gyakori ezeknél a készülékeknél ezekkel a tünetekkel, úgyhogy ha minden igaz akkor kuka, esetleg ha valami infót tudtok e kapcsán, azt szívesen várom
-
Wolfi88
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
MHL átalakítóból milyet kell venni 11 vagy 5 pin kiosztásút?
Válaszokat előre is köszönöm. -
thebencus90
csendes tag
válasz
hagymas7up #28686 üzenetére
Sziasztok! Nekem is szintén ez a problémám, a telefon nem látja az IMEI számot, így a sim nem tud feljelentkezni a hálózatra, valamit lehet evvel kezdeni?
-
Aryon87
félisten
Ne rakjatok fel. Nem birja el. Playbol telepites lefagy, facebooktol kiakad stb...
-
mxr576
csendes tag
válasz
k.sandor69 #28701 üzenetére
Tessék:
https://www.dropbox.com/s/8s7a4tmq3m10k98/Hanics-p880-v3.zip?dl=0 -
k.sandor69
csendes tag
Sziasztok!
Remek kis telefon ez még mindig, de igényli a custom romot.
Valahol még elérhető a Hanics V3?
Az ftp biztosan nem megy.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest