- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Injun
senior tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kolosanyi #84 üzenetére
Egyébként a Black-em elég szép tartományban vesz fel, még élvezhető is valamennyire egy zenei témájú videófelvétel is. De a nagy hiba hogy nagyon érzékeny, és persze torzít, mert a gaint nem vezérli semmi, csak automatán ami befér a csövön. Nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Hát mit követtet el a Nokia hogy abban automata volt a rendszer?
Az Omnia 2-mnél bementem a regisztrációs editorba, és szépen levettem a videorecorder gain értékét 128-ról 30-ra. Ez már javulást okozott, de a 32kb/s-os mittudom én már milyen kódolású szar hanggal nem tudtam mit kezdeni. a magasak csak késélezés szerű torz űrbéli hangok voltak, a mélyek torzítottak így is, már az a kevés tartomány amit képes volt befogadni, és a középből még így is elege lett az embernek 1 perc után.....
Szóval siralmas volt.NeRo28 Micsoda? Az LG árát nem fogják csökkentei közben? Erről hol van infó? Szolgáltatónál én egyébként is 120k kezdő árral számolok.
dr. Kind Ebben is van valami. állítólag nagyon hasonló teknika a két kijelző. keverik is sok helyen az IPS-t a OneX féle SLCD-vel.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
kolosanyi #75 üzenetére
Ez a bajom latod, hogy nincs tokeletes gep:S
Vagy jo hangminoseg es pocsek burkolat, valamint savos samloed kijelzo, vagy jo burkolat, csucsgep kinezet, de gyengebb hardver, vagy olcsosag es muanyag burkolat, gyengebb hardver, de jo ar.
Aztan mega huawei, de sem valoszinu a jo hangminoseg. A hardver ott eleg titokzatos, de legalabb az uzemideje rendben lesz elvileg. -
ThorsHUN
őstag
válasz
kolosanyi #63 üzenetére
Thx!
(#58) FragMaster
Menj el fogd meg a samut. Hidd el nem mondanam, hogy gaz, ha nem ereznem annak. (Hozzateszem, nem csak en erzem igy, ha az en kezemben nem stabil a telo, akkor masok kezeben?... Tudom kell ra tok. Persze de akkor miert is beszelunk itt mindenfele tartossagrol meg minosegrol?)(#61) RaveForce
Persze igy van, csak mondjuk ha pl minosegi zenerol van szo, akkor az aki a lakodalmas zenet preferalja, nos... sokmindenkinek tetszik, de minoseginek kevesen nevezik. Akik pedig megis... tetszik mar kapisgalni? -
ThorsHUN
őstag
válasz
kolosanyi #43 üzenetére
Lasd az SGShez a voodoo-t
Abban is hiaba volt wolfson, a samu nem krealt megfelelo drivert hozza es tessek
OFF (ha tudnam hogy kell offba rakni tok jolenne
)
A negymagosok kozul kivancsi leszek melyiknek lesz jo hangminosege...
A samu talan most mar jol csinalja es mintha wolfson lenne benne. A ONE X-ben tuti nem az van, ebben meg a huawei cuccban sem valoszinu hogy az lesz (akkor altalaban nem mennek ra a doby, meg bass meg ilyen szavakkal valo parasztvakitasra...)
ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest