Hirdetés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
tdk.112 #20138 üzenetére
és nem is lesz? az tényleg gáz
Illetve ami még eszembe jut, a cserélhető akksi is hátrány az SP-ben, illetve a 4X vékonyabb is, ami miatt jobban bejön. Mondjuk a notif led az SP felé billenti a mérleget, a dedikált kameragomb viszont annyira nem izgat.
Telenor csomagban mit adnak a telóhoz? MA tesztben 3 NFC tag-et említenek, jól sejtem, hogy ezt ott nem kapom meg?
-
Pete55555
addikt
Köszönöm mindenkinek
Aki tud még valamit felhozni, ne tartsa magában
Egyelőre az LG felé húzok, mert a kettő közti különbség eltörpül az árkülönbség mellett.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok
Tervezek teló cserét mostanában, és kinéztem az SP-t, viszont a kék szolgáltatónál, egy 20-assal olcsóbban megkapom az LG 4X HD-t (70k vs 50k). Szerintetek melyik érné meg jobban? Ugye az SP újabb teló, viszont a 4X tavalyi ugyan, de csúcsteló volt, és spec.-ben sem nagyon marad el.
Érvek is jöhetnek pro-kontra, köszönöm a segítséget -
Pete55555
addikt
válasz
tzsolesz #117 üzenetére
Az meg a te dolgod, hogy így gondolod. Vedd az SGS3, vagy a HTC-t, engem nem zavar, és nem is érint.
Nyilván
Kijelző, megjelenés, forma, szoftver, sebesség, ezek számítanak, nem pedig a logo. Ebben pedig igen csak odatette magát az LG.
Egyetértek.
Az UI is egyértelműen jobb mint a sense, vagy MW.
Szerintem most az LG jobb minőséget tett le az asztalra mint a konkurensek.
Ebben már nem, viszont ez már csak saját véleményem, viszont én most konkrétan nagyon örülök, hogy az LG is olyat tett le az asztalra, ami méltó ellenfele a OneS-nek, vagy SGS-nek.
(Csak a francért ilyen péklapát mind)(#207) Injun Sajnos ebben van igazság
Még emlékszem azokra az időkre, mikor Polachek (biztos h rosszul írtam, de vágjátok kiről van szó) írt teszteket, illetve Bog néha kiegészítette a más által írt teszteket a saját véleményével... szép idők voltak -
Pete55555
addikt
a"z LG-t kutya se vinné ha drágább lenne, szal ez szabályszerű már, h olcsóbbnak kell lennie
Erre itt senki nem kíváncsi, kérlek fáradj vissza a saját topicodba, ahol erre vevők."
Attól még igazEnnyiért már komolyan elgondolkodnék, hogy nem a OneX-et, vagy SGS3-at vegyem. Ha ugyanannyi lenne, mint azok, akkor kapásból kiesne, annak ellenére, hogy egész jól sikerült, szóval öszességében
az LG-nek. Végre normális a formaterv, és a UI is pofás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest