- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #441 üzenetére
élőben,max csak akkor amikor kapcsolod befele és még fekete a háttér...amúgy sose...
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #438 üzenetére
Mármint az LG LCD-kben... de pl ez abszolút nem zavaró....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
hallerlaller #438 üzenetére
Igen, mert talán lejjebb kellene venni az LG-nél, az eleve nagyobb fényerővel rendelkezik.
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #434 üzenetére
Ez az LCD tv-ken is igy van...De gondolom nem olyan szürke állapotban fogod nézni a telefont...
-
Paul119
addikt
válasz
hallerlaller #254 üzenetére
gt 540esemben tönkre ment a kijelző( nem érzékelt semmit) kicserélték az egész belét és még új elő+hátlapot is kapott szóval mondhatni hogy egy vatta új telefont kaptam vissza
szerk: ja és nem kértem bele új aksit de azt is ki cserélték, nem emlékszem milyen volt a gyári de egy 1500asat dobtak bele asszem 1200es volt a régi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
hallerlaller #257 üzenetére
Az inkább a klímáikra vonatkozik amit nem tudsz egyszerűen lekapni a falról, hogy postára add... a telefonod miatt nem fog egy ember kijönni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tavaly beszart a monitoromon a gombsor. Egy telefon az LG Magyarországnak, és másnap itt volt a futár. Elvitte tőlem, majd egy hét múlva telefonos egyeztetés után vissza is hozta. Teljesen ingyen elvitték, és vissza is hozták. Meg sem kellett mozdulnom, csak bele kellett raknom a dobozába a garipapírral együtt. Azóta is tökéletes. Nem kötekedtek stb....
(Mediamarket-ból való)A környezetemben csak is jó véleménnyel vannak róla. Az LG ráadásul nem 1 év, hanem 2 év gyártói garit vállal, az összes konkurenssel ellentétben.
De nézd meg a T-Mobile oldalán. -
Eli577
senior tag
válasz
Nekem csakis jó. Nem volt a 2X-re annak idejen gyari garanciam, csak bolti. Volt 1-2 mikrokarc a kijelzon amikor megvettem. Bevittem a szakszervizbe es olcsobban kicsereltek a Gorilla Glasst, mintha e-bay-rol rendeltem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest