Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Dusee jól mondta, én voltam aki kérdezte. Nekem is az L esett ki
Nekem T-s van. Bevittem a szervízükbe, jó fejek voltak, azt mondták hogy gariba felküldik az LG-nek, mivel a garis dolgokat a telefonnal kapcsolatban ők intézik a T-nek is. Azt mondták ki szokták ilyen esetben cserélni, ám két hét (!!!) lett volna, mire oda-vissza megjárja. Egy alig 1 hetes karcmentes telefont nem küldtem volna fel, így inkább kiszedtem a másik betűt is. Óvatosan egy tű segítségével simán ki lehet pattintani, az alatta lévő felület pedig szép egyenletes (ragasztónak nyoma sincs, csak a "jó akarat" tartotta ott), olyan mintha homok fúvott lenne, így nem zavar, inkább még tetszik iszack: Ne harapj, nem is mondott hülyeséget
Nekem tényleg jobban bejön így.
-
Dusee
őstag
nem te vagy az egyetlen!
valaki régebben pont ugyan ezt kérdezte, hogy gariba cserélik-e emiatt a hátlapot, akkor azt javasolták neki, hogy próba cseresznye vigye vissza.
ha vissza viszed egyből LG szakszervízbe vidd, ott user barátabbaknekem mellesleg pont emiatt van még mindig rajta a kis védőfólia az LG logón
-
Kiyo
csendes tag
kb 1 hete vettem az Arénámat és tegnap este azt vettem észre hogy elhagytam a hátlapról az L betűt!
Ilyenkor mi van? Lehet rá szerezni ? Gondolom nem garancia értékű hiba és nem foglalkoznak vele!
Valaki járt még így vagy, csak én vagyok ilyen peches? -
Pinochet
tag
Köszi eredetileg is az volt rajta... a handyfaq-ról letöltöttem újra azzal most megy.
-
zack
nagyúr
válasz
jani8903 #8792 üzenetére
A GSM boltok általában 1 évet adnak amiből 6 hónap hardveres és 6 hónap szoftveres gari. Ha a GSM boltos gari alatt lesz valami járhatsz nagyon szarul is...mivel a boltok saját szakállra hozzák be a telcsiket külföldről, így ők javítják, javíttatják meg feketén. Az igényesebb boltok szakszervízbe viszik, csak feketén, az ismeretségük által. A gányabb boltok nekiállnak sufnituningolni, tehát "vésővel kalapáccsal" megoldani a problémát.
A GSM boltos garival várd meg, amíg új telót kapsz...még indokolt esetben is.
Nem ajánlatos...megéri +5-8k fizetni a hivatalos magyar gariért. -
sztomi89
tag
válasz
jani8903 #8792 üzenetére
A bolti garanciára gondolsz? Csak ismételni tudom önmagam:
Mert amennyire jól tudom a bolti garancia, annyit takar, hogy az üzlet saját szervizes munkakörrel, háttérrel, csapattal (nem tudom jobban megfogalmazni) dolgozik, így az arányaiban kisebb hibákat megcsinálják neked. A probléma ott kezdődik, hogy (nem célzásképp írom, csak általánosságban) eléggé sokat kókányolnak meg hasonlók. Bár boltja függő -
jani8903
csendes tag
Nem feltétlen ide illik, bocsánat érte előre is, csak egy ilyen teló vásárlásán gondolkodom. Tehát pontosan mi a különbség a gyári gari, és a sima között amit pl az online gsm boltok adnak kb 15k-val olcsóbban?
-
Unlimited
aktív tag
Köszi! Találtam is párat. Az Ebay-en fent van ugyan ez 6 dollárárt. Mondjuk, ott nem tudom mennyi a posta. Na mind 1, majd valahonnan rendelek eggyet, mert ez tetszik a legjobban azok közül, amiket eddig láttam. Kolléganőmnek van valami Samsung telója, ahhoz gyárilag adtak tokot. Na az lenne a tuti, de még hasonlót sem láttam sehol.
Aksi fedlap helyére kell feltolni, előre hajlik a kijelző elé, flippeshez hasonló. Nagyon jó anyagból van, vékonyka, abszolút nem zavaró. De olyan nincs sehol az Arenához!
Marad ez. Köszi -
Mieza
tag
válasz
Unlimited #8785 üzenetére
Az enyém ezüst, és a snassz feketében rendeltem.
Szerintem jól néz ki.
De rendelj pirosat, az biztos nem snassz.Egyébként szerintem írd be a képkeresőbe a tok nevét, és hasonló fehér tokokat talál majd, ahol megnézheted, hogy nézne ki nagyjából fehérben. Nekem annyira nem jön be...
-
Norbi21
senior tag
Régebben próbáltam 720x480-ban is, hiszen annyit bír el a telefon ugye. Akkor meg fölül és alul hagyta ott a csíkot, de azt hiszem erről írtam is be korábban. És valaki írta megoldásnak ezt a 720x400-at. Na próbálkozom kicsit, ha gondom van még akkor jelzek! Köszi az eddigi helpet is
-
Mieza
tag
válasz
Unlimited #8781 üzenetére
Kemény rápattintós műanyag, gumírozott külső.
Közvetlenül arról az oldalról rendeltem, amit belinkeltem, kb. 6-7 munkanap volt, amíg a postás meghozta.
Az alsó és a felső rész illesztésénél azért nem tökéletesen sima az illesztés, van egy kis él, illetve az USB csatlakozó résznél szerintem túl nagyra vágták a rést.
A többi tökéletesen illeszkedik.
De a képeken tökéletesen látszik minden, amiről írtam. -
Vovi1
aktív tag
Nem akartam leírni, de ha már más telókról is esik szó, itt van az asztalomon az SE Xperia X10i. Rámegy a hétvégém az Android 1,6-ra. A vas elképesztő, 1 GHz proci, bár kicsi 1 Gb a belső mem, és a képernyő gyenge felbontású, de 4"!
A program az valami katasztrófa, az aréna után szinte használhatatlan. Ebben még nincs semmi feltelepítve, már elkezdtem utána nézni. Min ffkú informatikai diploma kell hozzá, vagy igen vastag pénztárca. Letölt mindent fizetősen - Mo-ról még nem lehet - a free meg gagyi.
Igen kiváló a kemera, 8.1-es, szinte sötétben is lehet vele fényképezni, a zenejátszó elmegy.
Viszont szinte semmi beállítási lehetőség, nincs pl. hangszín, hogy a Dolbyról ne is beszéljünk. 2 nap kellett hozzá, hogy rájöjjek néhány dologra, nem felhasználóbarát. Igen jó az MS filok kezelése, Doc, XLS, Pdf. txt folyamatosan megy, elképesztő sebességgel!Nagyon sokat kell még dolgozni rajta a Google fejlesztőinek, hogy fél év múlva kiadhassák. Folyton az internetes hálózatot keresi, állandóan ott lógna, persze a Goo saját linkjein, pénzért.
Sajnálom a szabad szoftver rajongókat, én spec. 20 éves hobby szgép ismerettel sem tudok prg-t telepíteni rá, de ez az én bajom.
Szösszenet, kimásolva egy androidos fórumból (tudom miről beszélnek) :
még egy nagy CON mindegyikre: ha a fő login szervere áll a proginak egyikbe sem tudsz bejelentkezni vele
nem értem miért kell ahhoz létrehozni egy ilyen accot, hogy több
protokollt kezeljen. pl symbianra volt egy progi (slick), ami több protokollt támogatott (bár az is mindegyikből egyet), de nem kellett hozzá regelni egy n+1.-et -
animoo
senior tag
Sziasztok! Na megvan a kis KS20. Feltettem rá egy szép shellt,amitől nem olyan fapados a winmo. Arena meg tesztelödik,mennyit bír standby módban.
-
Sugi89
csendes tag
válasz
maria90 #8756 üzenetére
Én már vettem a b-tel-től telót és nagyon korrektek és gyorsak voltak! a gyári garis, náluk is olyan 68 körül mozog! egyébként még a gsm home is nagyon tuti, onnan is vettem már telókat tesóméknak meg haveroknak! ők is igazán korrektek mindenben!
persze ez csak egy vélemény! -
caverinha
aktív tag
Tok: Nekem ez a tokom van:
http://www.vatera.hu/lg_km900_arena_kemeny_tok_5_fele_156322422.html
Fekete színben,nagyon meg vagyok elégedve vele,lényegében egy műanyag tok,gumis bevonattal,olyan mintha elő-hátlap lenne,könnyedén rápattintható,nagyon kényelmes fogást és tökéletes védelmet nyújt a telefonnak,kijelzővédő fólia az enyémnek is alapból rajta van,plux még ezen a tokon kívűl:
http://www.vatera.hu/akcio_iphone_hoz_puha_pluss_tok_zold_szinben_155614652.html
egy ilyen iphone-os tokban hordom,így a tok is védve vanDupla védelem sose rosszXD
Így tokkal 1ütt simán passzol a tokba -
viewdetails
addikt
Vettem ajándékba ma egy KP 502-őt.
Háááát... Aréna után nem egy nagy wasistdas, főleg a rezisztív kijelző miatt, de az A-Class egész használható.
Viszont nincs a szoftver elmagentázva, pedig T-nél vettem, meg is lepődtem. -
Levin01
őstag
válasz
korpicschess #8770 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Milyen java-s navigációs progi van amit kompletten fel lehet rakni arena-ra és működik rendesen anélkül, hogy fizetni kéne utána? -
viewdetails
addikt
Tomcy7
A lassított felvételt 320x200-ban csinál, elvileg csak a szabad memória szab határt a felvételnek.
Filmet neked kell konvertálni, leírás az első hsz.-ben.
"normálisan tudjak telefonálni, jó legyen a fényképezője, videó felvételt tudjon 640x480-at legalább és tudjon lassított felvételt, legyen rajta diktafon és lehessen a felvett szövegbe beletekerni."
Ezt elvileg mind tudja, de a ledes villanó nem egyenlő az SE xenon-nal, bár a V10P már éjszaka is jó képeket csinál.
"Vagy szerintetek érdemes várnom hátha jön jobb ami ezeknek az igényeknek megfelel?" Várj. Vagy vedd meg. Tudod, minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető... -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Ha A t-Mobile-os Arena-n a google maps-ot akarom használni és csatlakoztatom a hálózatra, azért nekem kell fizetni valamilyen forgalmi díjat vagy ingyenes a navigálás?
-
Bavid
senior tag
válasz
slayerenkala #8766 üzenetére
Tok: Nekem szilikon van,végülis bevált, hátrányai: teló alakjáz elrejti, zsebben hordva nagyon gyűjti a szöszt, ami a feketén igencsak látszik, szóval törölgetni kell, egyébként fogása frankó, bátrabban akom le keményebben az asztalra. Kijelzővédőfólia van alapból rajta.
-
slayerenkala
tag
Üdv!
Nézegettem tokokat, ki mit mond róluk?
Bőr szerű tok: nagy és nyugdíjas megjelenés
Szilikon tok: ha passzol rá eddig ez a legszimpibb
Crystal tok: talán bejut a kosz, és lehet lötyög benne
Láttam valami metal tokot is de itthon nem láttam volna hogy lehetett kapni...Emellé néztem védőfóliát, de ha jól láttam gyárilag van rajta?!
Amúgy zsebben hordom, nyomodástol nem kéne féltenem?
Még is jobb lenne egy egész testet védő tok?Másik kérdésem:
Format factoryval szoktam konvertálgatni, mivel ott van felirat égetés.
Sokszor ugyanabbol az évadból konvertálok át sorozatot, ugyanazokkal a profilbeállításokkal és egyik működik, másik nem...
Megnézem telefonon, túl van a 10 mbps-en.
Valahogy gondolom akkor az eredeti fájl méretétől függ? (ami 180-220 mega, akkor mi lehet egy 800 megás filmnél???)Ezeket a beállításokat használom:
típus: mp4
videó kódoló Mpeg4(divX)
avisynth: Be
720x480
1200-as bitarány
16:9
audio:44100,320kbps,2 audio csatornaElnézést a hatalmas kérdés kupacért, de jobb így egyszerre azthiszem mint külön
-
duvi
nagyúr
válasz
Pinochet #8763 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem akkor ez a probléma a régebbi V10P verzióknál fordult elő.
A szokásos FR v. Alaphelyzetre visszaállítás megvolt frissítés után?
Próbáld meg leszedni viewdetails direktlinkjéről.
Dátum és méret alapján meg tudod nézni, hogy passzol-e a te V10P verziódhoz. -
Pinochet
tag
Sziasztok kis segítséget kérnék!
Elvileg a V10P UK van a telómon t-s vagyok de az mms nem működik, ez a gond csak a németen volt nem? aki felrakta annak működik minden?? előre is köszi -
KLIOS
aktív tag
Hát én rendeltem tőlük neten egy 3 napos független LG KG800 csokit még régebben. Küldtek egy jóval használtabb vmilyen szolg függő csokit ami már buherálva volt mert látszott a garancia matricán az aksi alatt. Angol töltő,átalakító nuku.Amikor felhívtam hogy mi a helyzet csak makogott meg magyarázott össze-vissza,és még az oda-vissza futárt is nekem kellett volna állnom hogy kifüggetlenítse. Ennyit róluk. Akkor bocs nem fényezted de ezt azért nem baj ha tudja mindenki.
-
jani8903
csendes tag
A gsmline-on is 54 most, ha jol tudom.
-
zack
nagyúr
válasz
maria90 #8756 üzenetére
Én nem vennék egyik helyről sem.
55k-ért kizártnak tartom hogy gyári LG garis legyen.
Az inkább 65-70k környéke. Magyar garisat vegyél, megéri a többlet kiadást.
Boltok közül a partnerogsm-et ajánlanám, velük van egyes egyedül csak pozitív tapasztalatom. Korrekt banda... -
maria90
csendes tag
Helló! olyan kérdésem lenne, hogy neten láttam ujtelefon.hu meg b-tel.hu oladalon arenat 55 ezerért, mennyire reális ezaz ár ? és mennyire megbízhatóak az ilyen telefonos-netes-webáruházas oldalak? az van írva hogy ezaz 55 bruttó. Nem igazán vagyok képen ilyen téren szóval remélem vki tud adni 1kis felvilágosítást,
előre is köszönöm!
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Új gond ütötte fel a fejét a Format Factory használata közben. Ugyanazt a sorozatot (Harmadik Műszak) ugyanazzal a felbontással (720x400) konvertáltam, és az újabb konvertálásokban nagyítás után is megmarad a két oldalán a kb. 1,5-1,5 cm-es ez fekete rész. Ez miért lehet vajon? Sehogy se tudtam rájönni, pedig használtam keresőt is
-
kokyt
senior tag
Nézőpont kérdése. Bár egy arénás fórumban ilyen kérdést feltenni
Ha neked egy nyílt rendszer kell, és a műanyag ház nem gáz, akkor htc. Ha nem akarod teletömni programokkal, fontos hogy fémből legyen, zenét akarsz hallgatni, kitűnő minőségű videókat felvenni és filmeket nézni, akkor aréna.
Bár ha engem kérdezel, egy idő után alábbhagy az újabb és újabb programok utáni vágy, és csak az lesz fontos amire minden nap használod. Én ez alapján választottam. -
zack
nagyúr
Olvasd el a Mobilarena-n a HTC Tattoo tesztet, majd utána olvasd el az Arena tesztet, és szűrd le a lényeget.
Ha ez is kevés, használd a keresőt mindkét topikban. Milliószor le lett írva mi a zárt és a nyilt OP rendszerek előnye és hátránya...ráadásul nem 1 mondatban megválaszolható téma.
De ha engem kérdezel BMW-t vegyél. Vagy turmixgépet, esetleg rotációs kapát, az jobb mint az Arena.Kb. ennyire lehet összehasonlítani a két telefont.
-
Sugi89
csendes tag
A HTC tattoo-ról mi a véleményetek? sztek melyik a jobb, az arena vagy a htc?
-
FoFo10
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem meg az ARENámat a T-mobilnál, jelenleg KM900AT_V10j verzió van rajta.
Azt szeretném kérdezni h ez jelenleg mennyire jó ez, kell e frissíteni? És hogy tudnátoktok e ajánlani más progikat a telóra? Legfőképp ingyenes térképek és más hasznos progik érdekelnek. Ha vki megválaszolná nagyon hálás lennék! Előre is köszi.
FoFo -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit hosszú lesz, előre is elnézést!
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
Azzal már tisztában vagyok, hogy ő is tud lassított felvételt csinálni, de azt nem tudom, hogy mekkora felbontásban?
Még annyi lenne, hogy ezeket a felvételi módokat ha beállítom pl a lassított felvételt akkor ott van e valami szoftveres korlát, hogy mennyit tud felvenni egyhuzamban vagy mindegy melyik módot választom mindig annyit tudok felvenni amennyi szabad hely van a memóban?A videó lejátszójával kapcsolatban lenne még kérdésem, hogy ha filmet teszek rá akkor ő saját magának átkonvertálja a felbontást vagy nekem előre arra a méretre kell megcsinálnom amit lejátszik?
Asszem a SE W995-ben van ilyen konvertáló cucc...A videólejátszója amúgy jó vagy kell rajta valamit frissíteni esetleg rátölteni, hogy jobban szuperáljon vagy jó ahogy van minden alapból?
Őszintén megmondom, hogy nagyon gondolkozom egy ilyen teló megvételén főleg, hogy most karácsonyi akcióba lejjebb megy az ára a T-nél...
Nekem ami fontos egy telóba, hogy normálisan tudjak telefonálni, jó legyen a fényképezője, videó felvételt tudjon 640x480-at legalább és tudjon lassított felvételt, legyen rajta diktafon és lehessen a felvett szövegbe beletekerni.
Netezni valszeg fogok vele, mert a céges kártyámon van havi 3gb amit leforgalmazhatok...
Játszani nem szeretnék vele, és más "különleges" dolgot sem, zenét sem akarok hallgatni rajta, csak ez a pár fent említett dolog ami fontos...(valszeg filmet sem fogok rajta nézni max 1évbe 1-2 alkalommal)Jelenleg SE K810-em van ami megmarad emellett is mert egy király teló és xenonos a vakuja, és amit most használok egy céges Samu F480 menne a levesbe, mert gagyi.
Vagy szerintetek érdemes várnom hátha jön jobb ami ezeknek az igényeknek megfelel?
Megmondom őszintén SE párti vagyok, de minden álmom egy KU990 volt amiről lecsúsztam és úgy érzem talán most pótolhatom ezzel ezt a hiányt.
Elolvastam most a SE Satio tesztjét, de kiábrándultam belőle 1-2 hiányosság miatt meg az amúgy is 130k...
Samu-t nem szeretnék, nokia szóba sem jöhet, többet az éltbe nem lesz...Előre is köszi a segítséget!!!!!
-
Vovi1
aktív tag
Igazad van, én is ezt akartam sugallani, kicsit plasztikusabban. A fémház és a képernyő között keletkező feszültségre reagál, ezért kell a kettős elektronikus kapcsolat, oldala a ház, teteje a képernyő, mindezt egyszerre kell érinteni.
Bárki kipróbálhatja, tegye a telefont nem vezető helyre, pl asztal vagy egérpad, és próbálja egy újjal irányítani. Borzasztó lesz, így használhatatlan. A másik kezével érintse meg valahol oldalt, rögtön sokkal érzékenyebb. Ez nem fw függő, tiszta fizika. Kipróbáltam, az esőkabát nem zavarja, sem a fólia. Hogy miért azt nem tudom, elvileg mindkettő jó szigetelő, nemcsak Ohmikus értelemben, de kapacitive is! Viszont festékes újjal sem lehetett telefonálni vele, bárhogyan fogdostam!
-
Oracle
senior tag
Az normális hogy a szundit mindig be kell kapcsolni? Miután lenyomom az ébresztőt, és legközelebb bekapcsolom a szundi mindig kivan kapcsolva.
-
Giles
tag
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de aki az elektronikához egy kicsit is konyít az tudja, hogy két töltés van. Pozitív és negatív. Ezért hívják a villamossággal összefüggő berendezéseket és így is tanítják, hogy elektromos áramkör. Ez azt jelenti a telefon esetében, hogy a külső ház és a kijelző közötti elektromos áramkört a kezünk zárja képletes értelemben rövidre. A kapacitív kijelző az ujjunkon megjelenő ellentétes polaritású töltésekre reagál.
Lehet, hogy ez magasröptű volt.Elnézést.
Ezért nehezebb olyankor tapicskolni mikor le van téve, vagy kesztyűben. Olyankor is működik valamelyest. Egyébként ezek a kijelzők nagyon érzékenyek és itt nem voltokról van szó, hanem millivoltokról, vagy mégkisebb.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
caverinha #8733 üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek, de a stylus kisbetűvel megjelenést, formát jelent szerintem, a Stylus meg lehet márkanév, amit nem ismerek, nem használok.
Amúgy próbáltam én is ceruzás telefont, szerintem csak korlátozottan használható, nem telefonra való. GPS-hez jó, mert a szerkezet fix, speciálisan nyomóképernyő, és általában sokkal gyorsabbak, mint a telefonok. Telefont felvenni, vagy nevet keresni gyorsan vagy gombokkal, vagy érintőképernyővel, egy kézzel lehet igazán. Segédeszköz ehhez csak bonyolítja a dolgokat. ( tudom, hogy ezeken a telókon is lehet kézzel nyomkodni, illetve vannak gombok)
Olvasom a neten, hogy a kapacitív képernyő most kezd terjedni.
Nekem előfordult jó párszor, hogy nem reagált, bármennyire nyomkodtam, igaz a bőrellenállásom nem átlagos. Évtizedekkel ezelőtt iskolai méréseknél is jelentős eltérés volt osztálytársaimhoz képest. Próbáltam nedves, illetve száraz újjal is, de egyformán nem müxik.
Barkács szobafestés közben csörgő telefont képtelen voltam felvenni, festékes volt a kezem.Befolyásolja-e mindezt, ha még rajta van a gyári fólia? ( 7. hónap!) Tovább bonyolít, hogy felszereltem a kedvest esőkabáttal, vettem neki gyári szilikon tokot, és keményen bújtatom. Sokkal jobb, kényelmesebb a fogása, nincs kicsúszás veszély.
-
kokyt
senior tag
válasz
viewdetails #8738 üzenetére
Ez most vicc? Vagy mi ez? Törik az fw-t?
Kicsit több infót kérnék -
viewdetails
addikt
Megjelent az első program, amivel módosítani lehet a kocka háttérszínét...
Nuygi van! MÉG nem tölti fel a telefonra, de szerintem már nincs messze a dolog, amilyen tempóval dolgoznak..
Jó dolog ez a reverse-engineering. -
jani8903
csendes tag
Szerintetek lg km900 vagy samsung omnia i900?
-
caverinha
aktív tag
Enyhén szólva félreértettél!
A Stylus-ra,mint ceruzára gondoltam,nem pedig témára XD Azért ne nézzél már olyan sötétnek,hogy 5800-ás témát próbálok ráerőltetni az Arénámra! pffffffff....
Theme= Telefonok témája
Stylus= Érintőképernyős telók ceruzájaCsak,hogy tisztában legyünk a fogalmakkal
zack: A cerka csupán azért kellene,mert mondjuk ilyen hidegebb időben,hakesztyűt hordok,akkor a kesztyűn keresztül nem lehet kezelni a telót és hogy ne kelljen megszabadulnom a kesztyűtől és az arénát is tudjam ilyenkor kezelni,gondoltam szerzek hozzá egy Stylus-t,így a kezem se fagyna le
Meg én az Opera mini-t használom és igaz nem sokszor,de azért néha félre nyomok a menüben böngészés közben,szóval lehet másoknak ez így hülyeség meg hasonló,csak nekem ezért kellene főként stylus,am tényleg nincs baj az érintés érzékelésével -
risnos
tag
válasz
fiktív1 #8730 üzenetére
A kapacitiv kijelző az ujjunk eltárolta elektromos töltésére reagál. Ha csak ujjal bökünk a kijelzőre és nem fogjuk a másik kezünkben a telcsit jóval kisebb a töltés különbség, tehát"érzéketlenebb", lustább a kijelző. A hozzávaló stilus szerintem töltést hoz létre az eszköz végén, amire reagál a kijelző. Apropó mágnes-kontra tok. Az előbb említettek miatt nem zavarja a teló kijelzőjét, ha mágneszáras bőrtokban van tárolva. Nálam legalábbis fél év alatt semmilyen galibát nem okozott még a tok. Talán azért sem, mert az Aréna kijelzője LCD (folyadékkristály) ami nem a mágneses mezőkre reagál. Az elektronágyús monitorok ,tv-k nem szeretik a mágnest, mert a felmágnesezett maszk másképp viselkedik, ott másképp színeződnek a képpontok,mint kéne. Bocsi a sok szakzsargonért.
-
zack
nagyúr
válasz
fiktív1 #8730 üzenetére
Tök mindegy van vagy nincs.
Az Arena-t ujjal való érintésre fejlesztették. Nem is értem hová kellhet a cerka, amikor minden kényelmesen ujjal vezérelhető.A cerka egyébként is csak megnehezíti a használhatóságot. Lásd Omnia I900...lehet ujjal is, de kell a cerka bizonyos dolgokhoz. Ha meg már ott van nálad, akkor tök mindegy. Épp ezért jó az Arena, mert semmihez se kell cerka.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
caverinha #8726 üzenetére
Csak Zack meg ne lássa a kérdésed, mert rögtön megüti a guta, vagy kapsz olyan letolást, hogy többé telefonhoz sem mersz nyúlni.
Tehát a téma a telefon belső megjelenését szervezi, erősen típusfüggő. Az Arénénak egy stílusa van, amit beépítettek, zárt rendszerű. Csak néhány helyre szervezhető kép, de nem is kell több, zavaró lenne. Semmilyen kompatibilitás nincs a Nokia és az LG között, a néhány kötött szabványon kívül. pl. JAVA prg-k.
Azért nekem is furcsa nokia témát próbálni KM 900-on??!! Kicsit olvass többet a témában, lehet, hogy érnek meglepetések.
-
DjKoxi
senior tag
Szia!
Nem jól tudod, mert nem hőre reagál. Pl itt is olvasható.
" Ez a megoldás az emberi test, bőr elektromosság vezető képességét használja. A kijelzőbe tehát egy bizonyos feszültségű töltést vezetnek, amihez ha hozzáérünk, töltést vezetünk el, így a rendszer tudja, hogy hozzáértünk. Ennek megfelelően a vezérlés képes azt is feldolgozni, hogy egy időben több helyen érünk hozzá, vagyis működik a multitouch. " -
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem egy elég különös dolgot filmnézés közben.Ha a filmet nem az elejétől akarom nézni hanem a közepétől vagy a végétől a telefon nem engedi hogy oda lépjek ahová akarok.Hiába teszem a csúszkára az újjamat csak egy darabig enged bele léptetni a filmbe.Megtenné valaki hogy kipróbálja ezt a dolgot.(Fw:Malaysia V10H)
-
caverinha
aktív tag
Vki tudna ajánlani egy jó stylust Arénához? Melyiket érdemes megvenni hozzá?
Tegnap próbáltam az 5800 stylusát,de arra nagyon nem reagált -
Kiyo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
kokyt
senior tag
Üdv!
A csengőhangot profilonként tudod megadni. Menü->Beállítások sor->Profil majd kiválasztod melyik profilt szeretnéd szerkeszteni. Onnan egyértelmű lesz. A másik lehetőség, hogy a saját mappából a zenén állva a megjelenő menüsorban a használatra tapicskolsz.
A garanciáról sajnos érdemben nem tudok nyilatkozni. Szervizzel kapcsolatban sanszos hogy csak pesten van, mivel a T -nél kérdeztem hova viszik ha baj van, és ők is oda küldenék.
fiktív1: annyira így sem zavar, mivel nem nagyon használom játékra, netezni meg végszükségben ott a beépített. Talán majd a következő fw ebben is előrébb lép.
-
dwiki
senior tag
Hello,
Én is beléptem a clubba
...
Elsőre két kérdésem lenne, az egyik triviális, de nem jövök rá....
Hol tudom az általános csengőhangot beállítani? Azt megtaláltam , hogy hogyan állítok be csoporthoz, azt is, hogy egyénhez, de hogy az általános hol választom ... ?
A másik. Hogyan néz ki a HU LG garanica?
Mert elvielg úgy vettem, és ez egy olyan papír amit kaptam, amin magyar szöveg nem sok van (ciril betűs a történet), viszont háttérben alnyomatban fut egy LG Magyarország felilrat, ami azért bíztató)
Ide tartozó kérdés még, LG (telefon) szerviz csak Pesten van? (nincs még semmi baja, csak fel akarok készülni a "legrosszabbra" is. LEhet az a típus vagyok, akinél félig üres a pohár...)...
-
kokyt
senior tag
A melegedés manapság általános egy ilyen telefonnál. Kell a kakaó kihajtani a kijelzőt, meg a többit. Bár az 50 fok kicsit túlzó. Kicsit hozzá kell szokni, idővel viszont ha alábbhagy az állandó tapizási kényszer nem fog ennyire melegedni
animoo: Hát ennek tényleg leleke van. Már csak arra lennék kíváncsi, ezt mégis hogy a fenébe kísérletezted ki
Remélem azért az arena is megmarad, mert kellenek az ilyen tippjeid
-
zack
nagyúr
Zseninek kell lenni, hogy megállapítsd kézbe véve hány fokos a teló.
Irányadó lehet a "battery info" (írd be a keresőbe, balra fent, itt a topikon belül, és ki fogja adni hogy tudod megnézni) amit ha töltés közben megnézel, annál melegebbre nem hinném hogy melegszik. Mivel fém házban van a hőérzet másképp jelentkezik mint műanyag ház esetében, tehát a fémház felerősíti a keletkezett hőt, így valószínű amit érzel meleget, az teljesen normális. A kamera és a mozi mindennél jobban meríti, és az is, ha folyamatosan 100% fényerőn megy. Van benne energiatakarékos, és autómatikus fényerő mód is. Lehet ezeket kellene használnod, hogy többet bírjon az aksi. A szoftvered régi, mindenképpen frissíteném a helyedben. A frissítés menetét megtalálod az 1-es hsz-ben.
-
Kiyo
csendes tag
Hello!
Ha tudna valaki választ adni a kérdéseimre azt megköszönném!
3 napja van meg a telcsim és olyan tapasztalatom van, hogy ha kamerázok fényképezek filmet nézek akkor eléggé melegszik (50 fokos kb.) a hangszórónál a telefon! Ez normális?
Amúgy minden tökéletesen működik eddig rajta! (lekopogom)
A másik dolog hogy 1 napot sem nagyon bír ki az akksi ha nyomkodom!
Nekem KM900AT_V10c fw szoftver van rajta gyárilag,
A telcsi gyárilag független fekete színű európai garancia.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Goljoo
csendes tag
Eléggé viccesre sikerült ez a letorkollás így, hogy csúnyán benézted a hozzászólót.
Pixelhiba:
Igazad van, nem fejtettem ki eléggé a mondanivalót, és slendriánul fogalmaztam. Amennyiben ún. hot pixelről van szó, ami nagyon ritkán jelenik meg használat közben, akkor az ISO standard alapján cserélniük kell a készüléket. Ha viszont ún. stuck pixelről van szó, amikor csak az egyik alapszín ragadt be, akkor az 1 db. kevés ahhoz, hogy ezt ki lehessen erőszakolni. Az említett standard alapján a közel 400 000 képpontot tartalmazó kijelzőn 2 stuck pixel kell, hogy legyen minimum (5 / millió felett nem felel meg a szabványnak). Méret helyett felbontást kellett volna írnom korábban.
Az LG szervízéhez még nem volt szerencsém, remélem nem is lesz, de egy pár másikkal már találkoztam, és nem a hihetetlen jófejségük maradt meg bennem ügyfélként. -
animoo
senior tag
válasz
sztomi89 #8711 üzenetére
Épp tegnap ismételtem meg itt, mert működött. Kikapcsolod a telót, rádugod töltőre, megvárod, hogy megjelenjen a nagy aksikép és elkezdjen töltődni, utána bekapcs, és láss csodát, gyors a Java. Legalábbis nekem működik.
kokyt: én most készülök windows mobile-os telót venni kíváncsiságból
Egyébként nagyon halkan jegyzem meg, nehogy véletlen felcserélődjenek megint a profilok a telómban, hogy szerintem kevés mobil tud olyan felhasználói élményt nyújtani, mint az Arena az S-Classal.
-
kokyt
senior tag
válasz
sztomi89 #8707 üzenetére
Női szeszély, nincs megoldás. Nálam is előfordul.
Sokaknak bevált, hogy megfenyegetik, hogy eladják, vagy lecserélik. Utána megjavult"animoo: nekem a max 1,5 nap volt. Net, zene, videó, és sok tapizás mellett. Mindig matatnom kell rajta valamit. Rossz belegondolni mi lenne, ha nem lenne zárt az s class.
-
animoo
senior tag
válasz
Gáborka017 #8708 üzenetére
Ha szombaton megveszem a KS20-at, akkor kipróbálom, mit bír Arena standby módban (egyébként minden nap netezek, zenét hallgatok rajta, nem bírom ki nélküle
)
-
Gáborka017
tag
Nekem is bír az aksi sokszor 3 napot is. Ha többet beszélek éssokt fotózok vele kb 1 1/2 - 2 nap.
-
sztomi89
tag
Az alkohol jó... értem?
Egyébként arra vki tud megoldást, hogy a zenelejátszó most belassult vmiért de nem tudom pontosan mi miatt..a hangerőt állítást is lassan veszi úgymond késleltetten, nem szokott ilyet csinálni. Újraindítottam meg minden.
Nem léptem félre, nem csaltam meg, erre ez van
-
mrThomi
addikt
van mod a giroszkóp kikapcsolására? Már idegesitö kicsit a zenénél a folyaamtos ide oda forgás
-
kokyt
senior tag
Lehet vele filmet nézni vagy tévézni ágyból úgy, hogy nem merül le, és nem kell tartani
El kell adni a tv-t, venni egy ilyen bölcsőt, és még sörre is marad pénz. Már csak egy atom stabil fw kellene
Jut eszembe! Valami infó az esetleges T-s v10x-ről? Vagy rosszul emlékszem, hogy az lesz a következő hivatalos t-mobile fw?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Eladó 5db NOKIA 3410 EGYBEN
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest