Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
Inkább azt látni,hogy tartja felette az ujját
Az elején amikor hozzá ér,látni,hogy mozdul a háttér,ha csúszka lenne,akkor nem kellene,h mozduljon egy érintéstől,utána meg már sztem csak fölé rakja az ujját,ezt én is el tudom játszani a mostani orosz moddolt fw-vel
Más:
Az miért van,h ha ékezetes betűket használok,akkor egy rövidke szöveg után is 2részben küldené az sms-t,ha kiveszem az ékezetes betűket,akkor még tudok hozzáírni bőven??? -
Bavid
senior tag
-
sztomi89
tag
Reggelt!
Nem tudom mennyire figyeltétek, de ha bementek a menüben ugye kihozza 4x4es osztásba az Ikonokat. Ha az egyik ikonra hosszan ráállva rányomtok az Ikon jobb felső sarkába megjelenik egy jobbra-balra nyíl amellyel a "Kategóriájában" belül tudjuk pozicionálni, átrakni, elhelyezni, még nem nagyon olvastam itt, hogy valaki figyelte volna, így hát megosztottam veletek
Pl.: én a Kommunikációban előre hoztam az Email menüpontot, a Böngésző helyett -
sirjan
csendes tag
Sziasztok!
Talán tudok segíteni valakinek ezzel a pár mondattal, ha úgy jár mint én. Nagyrabecsült viewdetails kolléga brilliáns leírása alapján nekiálltam firmware-t frissíteni az Arena-n. Pontról pontra követtem az utasításokat a zöld pipáig, a végén lehúztam a kábelt, örömmel kapcsoltam be a telót és megláttam a version mismatch üzenetet. Szinte láttam magam előtt a wc-n lehúzott súlyos tízezreket. Néhány újraindítás és 2 szívroham után nekiálltam megnézni mit cs..tem el. A lényeg hogy a 10_a250_oem_code.fls file 0 byte-os volt. Ekkor már az is feltűnt, hogy 12 perc helyett 3 alatt kész lett.Valószínűleg a leírás 7. pontjánál szállt el valami. Innen kezdtem újra, és ekkor már teljes terjedelemben volt a file, és rendesen lezajlott a frissítés. Sajnos win7 alatt egyáltalán nem sikerült (már az első lépéseknél elszállt a projekt), így a régi xp-m alatt csináltam.
-
Bavid
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget, hagyományos módon végül sikerült frissíteni (bár itt is hiba volt, mert elvesztette a telót amikor újraindult, szval ki kellett vennem az akut és lecsatlakoztatni majd újracsatlakoztatni közben, ha jól emlékszem másnak is volt már ez.) Emiatt arra gyanakszom hogy az infineon-al nincs valami rendben(vistán tökéletesen működött a 7-est nem szereti)
A szoftver:
Ami tetszik: -Nincs kamerahang (+ szerintem gyorsabb is lett)
-Kocka oldalai
-Betűtípusok
-Aku kijelzés
-Egész rendszer picit gördülékenyebb (lehet azért mert még nem pakoltam tele hzenével meg képpel)Ami nem tetszik: -Bejelentkező képernyő
-Képernyőzár (ez a csúszka szerintem nagyon gagyi egyáltalán nem működik)
-Menü háttérÖsszességében egész jó az első benyomások alapján, de ez: http://www.youtube.com/watch?v=9XpEA_ougpw&feature=related
sokkal jobban tetszik. Nemtudja valaki letölthető-e valahonnan? Sokkal jobb a képernyőzár, menü háttér is. -
TCr
veterán
Srácok, 3G-t hogy lehet kikapcsolni?
-
Dusee
őstag
nemtudom ti hogy vagytok vele, de én visszarakom a sima v10p-t.
mióta fenn van a moddolt ujraindulgat a teló, wifi is van mikor nem akar működni, meg ez a be-ki kapcsoló kép...
ennyit nekem nem érnek meg a szép ikonok (mellesleg annyira nem is jönnek be), meg az akku szint ikon (mondjuk ez nagyon teccik).
meg sztem nagyon f*s az a képernyő feloldó iphoneos cucc, kicsi is, nem ugy működik ahogy kéne neki, szal szar
de akinek bejön, annak egészségére -
Dusee
őstag
válasz
tamastomi #9162 üzenetére
ezt nekem is csinálta egy időben (nem reagál érintésre)
erre az a megoldás, (legalábbis nálam bevált) hogy vissza rakod képernyőzárra a bekapcsoló gombbal, és megvárod amig elsötétül a kijelző, utána fel éleszted bekapcs gombbal, és ekkor már kéne reagálnia az érintésre.
képernyő beégés, vibrálás néha nekem is van, ez ellen nagyon semmit se lehet tenni (mellesleg v10p-vel nekem is gyakrabban van mint a többivel).más: ma megint produkált egy érdekeset a telo: küldtek bluetoothon egy videot, és mikor megjött ugye a telo felajánlja hogy mit akarok vele csinálni, nyomtam a lejátszásra és ujraindult a teló
utána lejátszotta a videot, de ez akkor is érdekes volt.akik az orosz moddolt v10p-t használják: nektek is kisebbek lettek a betük ha sms-t akartok írni (vagy ha bármit írnátok) álló billnél?
erről beszélek -
jani8903
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a szegedi gsm boltokkal? Én a jokergsm nevű bolttal szemezgettem, esetleg valaki vásárolt már itt? Sorry a kicsi offért.
-
sztomi89
tag
válasz
jani8903 #9173 üzenetére
Itt Magyarországon csinálják meg. De pl. a HTCknek Szlovákiában van a hivatalos javító központjuk állítólag
Még nem nagyon gariztattam, egyedül egy RAM modul volt nekem eddig hibás, én elmagyaráztam a srácnak, h Hirenssel leteszteltem és ugyebár rossznak ítélte meg a Memory Tester, szó nélkül kicserélte persze nyugta számla stb. ellenében -
animoo
senior tag
Bavid, én lusta voltam E2-vel frissíteni, szóval LG Updaterrel csináltam, de ha jól tudom, Zack is, és mindkettőnknek megy. Sőt, én még FR-t se csináltam, csak visszaállítást, és még nem volt semmi baja. Persze azért nem kell rólam példát venni. E2 leírás amúgy ott van 1. hsz-ben.
-
sztomi89
tag
válasz
jani8903 #9166 üzenetére
Inkább a magyar garishoz állt közelebb. Az európai garis vmi olyasmi jelent, ha jól tudom/emlékszem, hogy az LG kijelöl egy hivatalos nagy gariztató központot,amelyik rendelkezik megfelelő képzettségű emberekkel és megfelelő szervizes háttérrel vagy vmi ilyesmi, és oda küldik Magyarországon a telókat. Ha tévednék vki javítson ki
-
Bavid
senior tag
E2 Falshtool-al próbálnék frissíteni (a moddol-t szoft-ra mert azt ugye elvileg csak azzal szbad) és nem igazán értem a leírást. Szval arena-t mikor kell csatlakoztatni a géphez először (milyen módban bekapcsolva/kikapcsolva?)
-
sztomi89
tag
válasz
jani8903 #9160 üzenetére
Én itt Debrecenben vettem egy itteni úgymond GSMesnél v. "Szaküzletben", ahol eddig nagyon rendesek segítőkészek voltak velem (igaz eddig nem kis összegeket hagytam ott).
Amikor én vettem az Arena-t nekem felkínálták, h bolti v. európai garanciás. Mondták, ők nem tudnak magyar LG-s garisat rendelni vagyis lehozatni a pesti nagykeres forrásuktól. Így miután elmagyaráztak miben más az európai gari maradtam az európai garanciánál, így volt fekete. Az biztos ha átcsösznek rájuk gyújtom a boltot
Eddig semmi nem hiba nem volt kopp kopp kopp
Ja és amikor megjött előttem vágta el a kis műanyag fóliákat, tehát csak nem piszkálta senkiNekem egy olyan kérdésem lenne, h ti mivel szoktátok letörölni a még védőfóliás kijelzőt?
-
tamastomi
csendes tag
Hello!
Nem rég frissítettem V10A-ról V10P-re. Egy darabig minden szép és jó volt aztán elkezdett gyakran és durván beégni és rezegni a kijelző széle, ezzel még nem lenne gondom. Hanem néhol nem működik az érintés...pl.: nem tudom az energiatakarékosságot bekapcsolni, vagy alatta vagy felette lévő sorba érzékeli az érintést...
Néha lezárt állapotban csak a bekapcsoló gombbal tudom feloldani, aztán a teljes képernyő halott, nem tudok belépni a menübe se, nem reagál
Valaki tud tanácsot adni erre? Felrakjam újra a V10P-t vagy vmi régit?
-
jani8903
csendes tag
válasz
sztomi89 #9148 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hol vásároltátok ezeket a fekete készülékeket? Ha jól olvastam a fórumon Magyarországon nem kapható gyári garanciásan ilyen színben. Vagy ha gsmboltból való, ottani garanciával tudnátok ajánlani valami megbízható boltot, mert nekem is ez a szín a szimpatikus?
-
Vovi1
aktív tag
Persze akartam írni korábban is, de monitort cseréltem és még nem látom rendesen a betűket, sokat tévesztek, meg kell szokni a w szélességet és az apró betűket.
Azt akartam írni, hogy vigyázni kell a vad fw frissítéssel, mert szerintem ez már szellemi jogokat érint és biztos a garancia vesztés. ( bár nem különösebben érdekel, nem garis a telóm)
Volt a hétvégén a kezemben Androidos, fejlesztés alatt lévő telefon, nekünk felejtős. Túl gyenge hozzá a hardver, még 1Ghz-en is lassabb, mint az Aréna. Az alap programok sokkal gyengébbek, csak a szövegfájlokat kezeli jobban és az Xperia x10 kamerája sokkal jobb, mint az Lg! Amúgy minden + prg fizetős, és Mo-ról nem lehet fizetni. A free gagyi.
Sajnos a prg-t még májusban töltöttem le, már nem tudom honnan, de elég kicsi.
-
irmacsek
csendes tag
Köszi a segítséget!Még nagyon kezdő vagyok az lg-vel.De szép lassan haladok.
-
kokyt
senior tag
válasz
irmacsek #9153 üzenetére
sztomi89 megoldása mellett működik úgy is, hogy ha az u-t vagy o-t hosszan lenyomod, majd utána röviden nyomogatod, mintha nem qwerty billentyűzetet használnál. Nem tudom érthető volt-e
Szerk.: Túl sok segítőkész ember van, én meg túl lassú vagyok
Megint megelőztek
Vovi1: Jól hangzik. Dobnál fel egy linket? Előre is köszi
-
Vovi1
aktív tag
válasz
irmacsek #9153 üzenetére
Szerintem sokan fognak erre válaszolni, mert egyszerű. Nem mindenhol, de a többségéban, ha az alap betűnél hosszabban rajta tartod az újjad, átvált hosszú betűre.
Találtam egy memória szervező jart. A neve stilszerűen memoryup.jar. Rendezi a memóriát, sokkal gyorsabb lesz a zenék, képek beolvasása. 10 nappal fr után 76 Mb hibás helyet talált és utána feltűnően gyorsabb lett. Semmi nem tűnik el. Már ecseteltem korábban, hogy a szilárdtest memóriák speciális elbánást igényelnek. A legtöbbször ez a hibás a lassulásban.
-
irmacsek
csendes tag
qwerty billentyűzetnél hol találom a ó,ű,ő stb-it?Eltüntettem a 3G és takarékra tettem a gépet tegnap,és azóta is 2 ikon még van rajta!Pedig a mai a harmadik nap!Ez király lesz!Szerintem kicsi használatnál így 4-napot ki fog bírni!
-
opela
csendes tag
Hello valaki már próbálta ezt a flesselés módot ? [link] Köszi
-
CarajoEsp
senior tag
Noh szép. Kaptam egy levelet, melléklet csatolva, de a kitehető kliensnél, nem tudok képet lementeni, csak kiírja a nevét, de mentésre nincs lehetőség.
Popos szerver alól meg szívás van, mert ott meg a létrehozott mappákat nem tölti be -
sztomi89
tag
Gyönyörű, nekem is ilyen feketébe van, és általában ha ismerősök között veszem elő áll koppanások sora fejezi ki mennyire is szép
Mondjuk nekem egy jó pár matrica nincs még róla leszedve
Neked a Widgetes képernyőn h h csak annyit ír ki, hogy Vodafone HU?Állítottál rajta vmit? Mert nekem vodafone HU és alatta még egy vodafone
-
sBc
aktív tag
-
zozo233
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen program segítségével webcamera-ként lehet használni a telefont? És ha lehet akkor milyen program kell hozzá és honan lehet letölteni?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
fornettisuti
veterán
-
kokyt
senior tag
válasz
fornettisuti #9140 üzenetére
Ezt még nem tudhatjuk, minden esetre dolgoznak rajta. 2-3 napja volt téma
De lehet, minden fw kérdése. Ajánlott a v10p, vagy ha T-s vagy, akkor a gyári frissítő progi használata (már ha elégedett vagy a magentás színekkel) Frissítés menete 1 hsz.-ben, az egyes fw-kel kapcsolatos tapasztalatok pedig az elmúlt 5-6 ezer hsz.-ben
A fórumban való keresés használata jó dolog. A "zene tekerés" összefüggésre 7 találatot adott, és a megoldás benne van
-
fornettisuti
veterán
válasz
Gáborka017 #9138 üzenetére
nem lesz androidos, mert ez JAVA-s készülék!
mindegyik más, java-winmo-android-symbian
ha ugy tetszik más-más "platform"on: zenéknél nemlehet ugy beletekerni a trackekbe mint a filmeknél? (nem tul egészséges másfél orás mixekbe 5másdopercessével tekergetni)
-
geosz
tag
válasz
Gáborka017 #9138 üzenetére
Kis önállóságot, ha kérhetnénk.
Amúgy pedig a kugli egy jó barát, mindent megválaszol.
-
Gáborka017
tag
Amugy az miért is lesz nekünk jó ha androidos lesz az arénánk?
bár nem hiszem hogy az lesz...de az olyan mint a symbian? vagy miben más? -
Grobyc
csendes tag
Akinek nem ébreszt a teló nem lehet hogy elfelejti megnyomni az on gombot középen? És fönt az ikonoknál is kijelzi a kis óra ikonját, nekem 10c-van.
-
murdoq
tag
Erröl az LG Mobile Support Tool-rol van valakinek valami tapasztalata frissités terén?
-
-
fiktív1
tag
Sajnos ezzel a problémával én is küzdök, pedig nem ez az első Arenám. Van, hogy nézem a telefont, mert előbb felkeltem, mint az ébresztő, de meg sem rezzen. Pedig több időpontot is megadtam egymás után. Én is volt, hogy elkéstem..
Semmien praktika ezen nem segített. Ezért sajnos ezek után megbízhatatlannak kellet nyílvánítanom a ( készülékeimet)- az Arenát, de innem is sokan találkoztak már a dologgal.
Bizony ez nem játék, hogy fel kell kelni, kemény következmények lehetnek az életünkben ennek a megbízhatatlanságnak.. Persze sokan mások azt írták, hogy mióta magvan az Arenájuk, egyszersem hagyott ki az ébresztés.... Maradjon is így nekik! Nekem már egy másmilyen ébresztésről kell gondoskodnom a többszöri szívás és az elveszett bizalom miatt.
Amúgy nekem a 3 Arenában majd az összes anomália megjelent, ami csak lehetett, kivéve a beégést és a képernyő remegést! Ezek még soha. -
bkvfan
csendes tag
Két ébresztőm van, egy vekker, meg az Arena. Mindkettőnél előfordul, hogy néha elfelejt ébreszteni.
Ma reggel egyik sem ébresztett.Egy szúnyognak köszönhetem, hogy ébren vagyok. Lehet, hogy az Arena megfertőzte a vekkeremet, vagy összebeszéltek? El is késtem rendesen. Nem jó ez így. Kénytelen leszek beszerezni egy analóg órát, mert ezek a digitális szarok megbízhatatlanok.
-
zack
nagyúr
válasz
mrThomi #9129 üzenetére
Ezt sem jelenteném ki egyértelműen.
Nálam pl. elvétve fordult elő eddig, és egy telefon újraindítás minden esetben megszüntette. Pedig sok szoftvert próbáltam én is.
Az amit te tapasztaltál az egyedileg csak a te telcsidre vonatkozik, semmiképpen se lehet általánosítani. -
buda002
csendes tag
Sziasztok!
Youtube Wi-Fi problémával kapcsolatban nekem a router (Linksys WRT54G) firmware frissítés segített. (telefon fw: ADEUSV/V10p_00)
-
Atom Maki
tag
Tegyen már valaki föl egy képet erről a beégésről, vagy egy linket dobjon, ha van valahol róla kép.
-
Dusee
őstag
nálam pl eddig az összes fw-en megjelent amin probáltam előbb utóbb.
am automatikus fényerő/energiatakarékos mód semmit se számit, ugyan ugy van nálam.
amugy sztem lehet valami köze az lcd drivernak is, mert mikor a v10h volt fenn nekem 3 napig nem volt semmi beégés, utána vissza raktam a v10p-t és egyből megjelent.
és lehet hogy a v10h-ban ujítottak azon a driveren talán -
irmacsek
csendes tag
Ezt a beégést én sem tapasztaltam,pedig én is takarékosan használom!
-
-
irmacsek
csendes tag
Köszönöm a segítséget!Megpróbálom, így hátha egy kicsit tovább bírja az aksi. Most 2 napot bír.
-
irmacsek
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban ,hogy kell a 3G-t kikapcsolni!Most vettem egy arénát,és imádom.Csak alap dolgokra használom telefonálás,fényképezés,videózás,számológép,zene!Olyan könnyű mindenhez hozzáférni mint állat!!Előtte nokiám volt csak (n95,n85,5800 stb)Nagyon féltem a váltástól,de kár volt félni.Annyira féltem hogy az n85-öt meg is hagytam arra az esetre, hogyha nem jön be akkor újra ezt használom..
-
kokyt
senior tag
Nekem még egyik sem fordult elő soha. A T-s v10v van fent. Én az energiatakarékos funkcióra gyanakszom, mivel nekem nincs bekapcsolva az, csak a kijelző beállításainál az automatikus fényerő. Ahogy olvasom ti viszont használjátok. Valaki akinek gyakori a vibrálás és a beégés beállítaná úgy ahogy nekem van, hogy változik-e a helyzet?
-
opela
csendes tag
Hali valaki eltudná mondani hol találom a memória rekesz űrítés pontot a menüben? Köszi
-
pocsos
csendes tag
webcam-os használatról tud mondani valaki valamit?? mert eddig ideg szíjjelvágott miatta
-
$lim*$hady
csendes tag
válasz
Gáborka017 #9106 üzenetére
70 éert???
gsmline-on ujjonan unlocked 54
)
-
Gáborka017
tag
ti 70ért eladnátok?
-
Ap3x89
aktív tag
ez a képernyővibrálás/beégés majdnem mindenkinél előfordult eddig nem oldódott meg senkinél legalábbis házilag volt aki elvitte szervízbe és állítólag kijelzőt cseréltek neki meg szoftot frissítettek és elmúlt csak sztem ezért nem éri meg heteket várni a telora egyébként nálam is előfordul néha
-
Dusee
őstag
válasz
slayerenkala #9103 üzenetére
van nekem is, de nem mindig, most sincs például.
vibrálni nemszokott a kijelződ?az is elég gyakori. -
Dusee
őstag
válasz
slayerenkala #9101 üzenetére
ezt hívjuk beégésnek, és nemtudni mitől van.
de annyi biztos, hogy nem szoftverfüggő. -
slayerenkala
tag
Valakinél van még olyan jelenség, hogy amikor merül a telefon, akkor odafagy az óra, háttérkép, meg pár ilyen fehér folt a képernyőn?
Pl lapozok a widget,névjegy,multimédia stb között akkor a szürke háttérben látszik az órábol halványan pár szám, a foltok stb.
De a menürendszerben(fekete háttér), ott nem látszódik).
KM900AT_V10v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest