Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Nézőpont kérdése. Bár egy arénás fórumban ilyen kérdést feltenni
Ha neked egy nyílt rendszer kell, és a műanyag ház nem gáz, akkor htc. Ha nem akarod teletömni programokkal, fontos hogy fémből legyen, zenét akarsz hallgatni, kitűnő minőségű videókat felvenni és filmeket nézni, akkor aréna.
Bár ha engem kérdezel, egy idő után alábbhagy az újabb és újabb programok utáni vágy, és csak az lesz fontos amire minden nap használod. Én ez alapján választottam. -
zack
nagyúr
Olvasd el a Mobilarena-n a HTC Tattoo tesztet, majd utána olvasd el az Arena tesztet, és szűrd le a lényeget.
Ha ez is kevés, használd a keresőt mindkét topikban. Milliószor le lett írva mi a zárt és a nyilt OP rendszerek előnye és hátránya...ráadásul nem 1 mondatban megválaszolható téma.
De ha engem kérdezel BMW-t vegyél. Vagy turmixgépet, esetleg rotációs kapát, az jobb mint az Arena.Kb. ennyire lehet összehasonlítani a két telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest