Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
Az lenne a problémám hogy nem tudom merjek-e venni akármilyen T-mobilos telefont.Most vett ismerősöm egy LG telefont és bele egy turbo simet mivel T-mobile-os volt a teló az ismerősöm pedig vodás.Na az a probléma, hogy pár napig ment a turbo simmel a mobil aztán azt írta ki hogy nincs sim.Ezután elment egy telós boltba és azt mondták a T-mobile-os telókon olyan softver van hogy észleli a turbo sim-et.
Erre kérek határozott válaszokat, tapasztalatokat,kinek mi a véleménye erről.
AKkor semmilyen T-mobile-os készüléket nem lehet függetleníteni?Én egy arénát akarok venni.Ha valaki turbo simmel használja az arénáját az is írjon.
Első segítség telefonon érkezett.
Elvileg van olyan módszer hogy lehet e telefont nyitni és zárni garivesztés nélkül.Ha valami gond van vele aki nyitotta az tudja is zárni.Ha valaki ilyen képességekkel rendelkezik írhat, Tapolca és környékén lenne a legjobb.
Várom a további ötleteket,hozzászólásokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7 I9-14900HX RTX 4080
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest