Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Jah...kb. a napjai meg vannak számlálva. A gyakorlat az, hogy 2-3 héttől pár hónapig is akár tökéletesen működik, utána elkezdenek korrodálódni az alaplapon levő alkatrészek, és szép lassan megdöglik a telefon. Talán 1 megoldás lehet, de ez se 100% védelem beázás ellen...az ultrahangos tisztítás. De ha ennek már 1 hete, ott az alap korróziós folyamat már elkezdődött. Ez nem telefonfüggő.
Ha kicsit gondolkodsz, és használod a fejedet, akkor nem azt és nem utólag egy héttel írod hogy "milyen strapabíró a telefon", hanem kimosás után írsz egy hsz-t hogy mitévő legyél. Én egyből írtam volna hogy ne kapcsold be, és minnél előbb vidd be a szolgáltatódhoz, egy ultrahangos tisztításra. Így talán nem érte volna károsodás.
De persze az, hogy hol található a P-s szoft, meg melyik a legújabb firmware, meg hogy kell csinálni azt 77x megkérdezitek 1 nap, de ilyen fontos, és súlyos dolgot mint egy beázás, elbagatelizáltok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest