Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin riggs
csendes tag
Tapasztaltátok azt estleg, hogy a térerő az ezt megelőző telefonotokéhoz képest gyengébb?? Nekem 1 nokia e61i volt előtte és ha nem is sokkal, de a rosszabb vételi viszonyokat jobban bírta. Az LG viszont nagyon érzékenyen reagáll a gyenge jelre, rögtön nincs hálozat rajta. Szerintetek ez normális?
Más: Roppant idegesítőnek tartom azt, hogy az ebuddy alkalmazásnál, ha a szöveget beviszed elküldöd, akkor ugye visszaáll függőlegesbe a képernyő. De ha te nem fordítod vissza a telót és úgy akarsz újabb szöveget begépelni, akkor nem fordítja vissza magától a billentyűzetre, ha csak én nem játszom el vele, hogy felállítom, majd visszaforgatom.
Nem tudom, hogy ezt a forgatás dolgot, miért nem lehetett jobban kidolgozni, többek között a menűnél sem látom sok értelmét a forgatásnak, ha a mögöttes menű meg függőleges kiosztású, tisztára elfárad a kezem a sok pörgetésben...
Ti hogy vagytok ezzel, ezt nem akarják 1 kicsit jobban megoldani???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest