Hirdetés
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja egyébként nyugodtan hagyjátok benne a SIM kártyát a telóban frissités ideje alatt...annyit tegyetek csak meg hogy Repülö üzemmódba teszitek...
Erre csak azért van szükség hogy esetleg egy bejövö üzenet vagy hivás meg ne zavarja a frissitést,hiába kikapcsol a teló.Biztos ami biztos.
Én nem vettem ki és semmi baja. -
törölt tag
V10W_04 FW-t senki se rakja fel...egyrészt Voda Live-os,nincs FM transmitter,lejátszási lista nem müködik,stb...
érdekessége hogy rengeteg demo játék van feltelepitve,van Live Messenger benne,gyors is,stabilnak is tünik és a szinek sem rosszak.Csak sok benne a piros
ja és van benne egy hasznos kis naiváglós progi amit még nem tudtam kipróbálni és már nem is fogom.Étterem keresö és stb van benne.
Már tolom is fel a másik FW-t. -
animoo
senior tag
válasz
#18001664 #3892 üzenetére
Csak nem rá akarod tenni Arenára a Viewty szoftját?
Végül is hardveresen eléggé hasonló a két telefon.
A speedshop.hu meg tök korrekt, megírtam nekik, hogy jártam a fóliával, meg hogy vsz selejt, erre felhívtak és mondták, hogy holnap küldenek egy másikat, hozza reggel a futár, semmit nem kell fizetni, és reméli, hogy azzal már nem lesz gond. Semmi kérdezgetés, kötözködés (mondjuk elég részletesen leírtam, mi bajom), egyből "csere". -
törölt tag
Az LG Viewty Smartban vannak a kamerabállitásokban jelenetbeállitások?Pl panorámakép...
Nagyon hiányolom az Arénából,Viewty-ban is benne volt és remekül müködött. -
Racecam
nagyúr
válasz
mjmjrgdb #3887 üzenetére
Szerintem először is, ne kiabálj. Másodszor, figyelmesen és nyugodtan olvasd el a frissítési leírást, akár magyarul is ezen hozzászólás alapján. Nem egy embernek sikerült már, úgyhogy a hiba nálad van. Én Vista-ról és Win7-ről is frissítettem már.
-
mjmjrgdb
csendes tag
NEM segít..........ááá már úgy unom imádom ezt a telefont de az N95-el semmi gondom nem volt..........
-
feriboi
csendes tag
válasz
mjmjrgdb #3880 üzenetére
Nálam az segített hogy a rendszer partról átpakoltam egy non-system partícióra, utána működött. Az attribútumos cucc meg lehet hogy csak ultimate visztánál jön elő. Próbálkozz reset utáni frissítéssel, rakd újra a drivert, ez sajnos ilyen sakkozós módszer
Nálam legalábbis az volt.
-
Lala6
őstag
válasz
feriboi #3878 üzenetére
Köszi szépen, sehogy nem jöttem rá...
Ez a kód memória egy olyan kis alkalmazás, amibe beállítok egy saját jelszót. Ezzel a jelszóval belépve az alkalmazásba olyan jegyzeteket tudok készíteni amit nem akarok senki más orrára kötni. Ha újra beakarok lépni újra kéri a jelszót.
-
mjmjrgdb
csendes tag
Mindent megcsináltam amit mondtatok de nekem az Attríbútoknál nem ír ki semmi ilyet.........
-
törölt tag
válasz
mjmjrgdb #3874 üzenetére
a DLL file-t kicserélted?
ha igen akkor nézd meg pl hogy az FW (kdz) file nem irásvédett-e.
A frissités elött el kell inditani a LG PC Sutie és LG User Support Tool (B2CAppSetup.exe )programot és ne lépj ki belölük hanem vidd le kis méretbe öket.
Ha igy sem lesz jó,akkor szólj. -
feriboi
csendes tag
Üdv!
Hosszan tapizod a Parancsikonok képernyőjén valamelyik ikont, remeg egyet a teló, és máris tudsz variálni.
A második kérdésedre nem tudom a választ.
A harmadik: Én rühellem a tré - mobile szoftokat, lecseréltem, és sokkal korrektebb, szebb a színvilág, gyorsabb a tapi, nekem megérte.
Üdv!
-
törölt tag
Szia!
V10O_02
Itt letöltheted.
Amúgy végülis mindegy melyik veriót töltöd le,mindegyikben benne van a Magyar nyelv...FW frissités után,Factory Reset után bekapcsoláskor már automatikusan be is állitja neked Magyarra a nyelvet.Ha mégsem akkor lesz egy lista ahol ki tudod választani.
FW Transimtter nekem müködik ezzel az FW-vel... -
feriboi
csendes tag
válasz
mjmjrgdb #3874 üzenetére
Hali!
Nos nekem az alábbiak segítettek:
- C meghajtóról D meghajtóra, természetesen ez akkor működik ha több particiód leledzik.
- A másik pedig a *.kdz fájlra jobb klik -> Tulajdonságok -> Az attribútumok alatt van egy jelzés hogy ezt máshonnan szedted, és ezért blokkolja a vista felhasználóbarát szoft. felügyelője. Engedélyezd a fájlt, alkalmazd az engedélyezést, és úgy már mennie kell.Ja és a Caps Lockot kapcsold ki
Üdv
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Újdonsült Aréna tulajdonosként lenne egy pár egyszerű kérdésem.
Sehogy sem jövök rá, hogy a Parancsikonok képernyőre hogy tudok több ikont kitenni, a kézikönyv nem foglakozik vele.
Létezik ehhez a telefonhoz valamilyen kód memória alkalmazás? A régi telefonomban volt és már nagyon megszoktam.Érdemes rajta szoftot frissíteni? Most a gyári T-mobile sw. van rajta. Nem veszek el a beállítások és a T-mobile ikonok a frissítés után?
Eddig nagyon tetszik a telefon, csak a használhatatlan GPS-t sajnálom.
-
mjmjrgdb
csendes tag
Frissítés közben a dosig minden jó aztán elemez és a letöltésnél kiríja hogy a FRISSÍTÉS NEM LEHETSÉGES A LG MOBILE PHONE SOFTWARE
FRISSÍTÉS FOLYMATA ALATT FELLÉPŐ SÚLYOS HIBÁK MIATT.
vistám VAN
MIT TEHETEK ???????????,,
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
bcrics
tag
hello,én t-mobilos készüléket használok és erre a verziószámú Fw-re szertném majd frissíteni->V10O_02
A kérdésem hogy meik filet-t kell letöltenem mert van a mylgarenan 1 pár típus,,szóval egész pontosan meik az ameik nekem kell (filenevet ha mondanátok),és ebből hogy lesz magyar majd a menü,azt külön kell hozzá letöltenem vagy a fw frissítéssel eggyüt a nyelv is marad magyar.,
És pl az fmtransmitter marad e,mert olvasom hogy volt akinek eltűnt fw frissítés után,.Egyébként most szervízben van a telefon,volt 1 olyan problémája hogy a képenyő jobb oldala szépen folyamatosan elkezdett nem reagálni ..először csak hébe-hóba majd teljesen megszűnt létezni vagy csak nagy nehzen volt hajlandó működni...
de ha visszakapom frissíteném a fw.addig is kösz a segítséget,.
-
törölt tag
még valami,nem tudjátok hol tudnék letölteni egy LG GC900 (viewty smart) FW-t?Lehetöleg ne szolgáltatós legyen.
-
törölt tag
Mi a véleményetek az úgynevezett "ismeretlen" fw-kröl?Megér egy próbát?
-
Szati20
csendes tag
Hellósztok!
Régebben volt már szó a kis Felkiáltó jeles boriték jelről a kijelző felső részén.
Az a része megvan, hogy mitől került oda: próbáltam küldeni egy mailt, de nem sikerült.
A kérdés az lenne, hogy foggalmam sincs hogyan szedhetném azt onnan le. körbenéztem már mindenhol ahol tudtam, de sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást, semmit.Köszi a választ előre is
-
gsx1400
csendes tag
Hali!
Tegnap este próbálkozáskor egyszercsak letöltötte a Magyar file-t, működik.
Egyébként most észrevettem egy nagyon pici problémát, a V10O soft van fenn, minden jól megy fagyás nélkül, tényleg elégedett vagyok, most akkor a "hiba" a profilok beállításánál ha rábökök a néméra és feljön az ablaka ott már ugyan úgy Normálnak hívják mint a normált.
No de ez legyen a legnagyobb problémám!!!!!!!!!Üdv..
Attila
-
feriboi
csendes tag
Nos, úgy néz ki csak sikerült valamit frissítenem, szép szines, a t-mobile féle minimál dizájn sehol sincs, visszarakom rá a biztonsági mentést, és meg is vagyok mindennel
Yamato köszi a leírást, ill. a gyors postokat
-
feriboi
csendes tag
Ez nagyon izgi, mert benyomott egy " a művelet határidő túllépés miatt megszakadt" de szerintem az a vista házirendre értette, és most tolja neki ész nélkül
ilyen üzikkel:
16:14:22 : wParam : 1005, lParam = 63Tudom láma vagyok, de szeretném tudni hogy ez így jó?
Előre is köszönöm
-
bcrics
tag
hello,azt már lehet tudni az amd processzor hány megaherzen ketyeg, és a garfikus vezérlőről van e vmi info?..nem találok sehol semmit..
-
feriboi
csendes tag
hm már több mint fél órája csinálja és not responding a LG S/W Update, ez normális? Néha bevillan a vinyónak a visszajelzője, de ennyi..
Az ms-dos parancssorban pedig free memory #9 és ott sem csinál semmit..
Ennek így kell lennie? Mert lehet csak én parálom túl.. -
rioox
csendes tag
Igen csak pc-be dob ki!
-
törölt tag
-
feriboi
csendes tag
opsz megoldódott úgy néz ki, hogy nem szereti a megparticionált vinyót, mivel a d:\-t akarta frissíteni, az meg saját partició, átpakoltam a *.kdz fájlt a fentebb említettre, és voilá most installálja
-
feriboi
csendes tag
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt hozzájutottam saját t-mobilos Lg Arenámhoz. Lelkesen frissíteném rajta a fwt, de az Analizálás után bevág egy errort, és a következő üzenetet hajítja be: ( megjegyzem ezt a Letöltés fülnél teszi )
14:52:19 : ******Extract Start c:\V10B_02.kdz*****
14:52:19 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
14:52:19 : File Size = 223313843
14:52:20 : Extract kdz file Error.
14:52:20 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
14:52:20 : RemoveDirectory1 Error(2):\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
14:52:20 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
14:52:20 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
14:52:20 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
14:52:20 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
14:52:20 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdateIlyenkor mit lehet tenni? Lehet nagyon láma kérdés, de lg-m még nem volt és tt úgy látom mindenki érti ennek a metódusát.
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv! -
CarajoEsp
senior tag
Akinek kellenek a lejátszási listák elárulná, hogy nagyjából, hány számok szokott tartalmazni egy ilyen lista?
-
madrid88
csendes tag
sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Le szeretném cserélni az LG ku 990-esem és azt szeretném megkérdezni hogy mire lenne érdemes lecserélni. Az arénán és a Nokia 5800-án gondolkodtam eddig. Árban olyan 80000-ig mennék el. Szerintetek melyiket kellene vagy esetleg tudtok még valamit ajánlani? Előre is köszi.
-
bkvfan
csendes tag
válasz
viewdetails #3853 üzenetére
5 voltot ad le, pont mint a számítógép, de nem olyan gyengusz mint az általános 350 - 500mA-es töltők, ez egy gyári Creative töltő, és lead 1000mA-t is ha kell.
-
bkvfan
csendes tag
válasz
viewdetails #3851 üzenetére
Ezzel is tisztában vagyok.
De azért mégis kiváncsi lennék hogy valaki tölti-e így a készülékét.
-
-
bkvfan
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok, ma fog megérkezni a T-s Arénám, lesz egy hetem kipróbálni, és ha nem jön be, visszaküldeni. Volna egy kérdésem. Úgy tudom, hogy usb porton keresztül is töltődik a telefon és az jutott eszembe, hogy nem veszek külön gyári autóstöltőt, hanem egy meglévő autós usb töltővel tölteném ha nagyon muszály. Van valakinek tapasztalata ez ügyben? Működik így a töltés? -
viewdetails
addikt
Na, akkor kis GPS téma.
Kiálltam vele az erkélyre, standard "mérési" placc.
Először önálló GPS módban próbáltam, Cold start, hogy elfelejtse az addig paramétereket.
Service mód, go.
30 sec - 3 műhold
70 sec - 2 műhold
80 sec - 4 műhold
100 sec - 3 műhold,. nincs lock.Átállítottam A-GPS-re (T-Mobile NET), Cold start, go.
8 sec - 3 műhold
15 sec - 5 műhold
18 sec - lock, helyzet meghatározvaDrasztikus változás, nem igaz?
Tanulság.
Ahogy - talán - Zack mondta: ez turista GPS, felesleges vele a turn-by-turn navit erőltetni, mindegy melyik navigációs szoftverről beszélünk (Általánosságban ez az összes telefonról elmondható, Omnia is 5-10 perc mire lockol önállóan iGo-val, és az autóban lévő PNA-hoz képest nagyságrendileg sokkal gyakrabban veszíti el a jelet) . Nem véletlenül van benne az Arénában is az A-GPS rásegítés, önálló módban nagyon nehezen, 2-3 perc után fog lockolni, ráadásul ha bármilyen térképszoftvert használsz, az le akarja majd tölteni az aktuális térképkockát. (MGMaps-os offline bohóckodást hagyjuk, Budapest térkép 1.5 Gb ha jól tudom) Tehát net kapcsolat nélkül halott a téma.
De.
Lehet vele szórakozni, és pl. geo-taggelni a képeid, és ehhez javítani a vételen.
Vagy gyárilag elb*szott a konstrukció, vagy direkt tompították a vételt, nem tudom, mindenesetre mikor elkezdtem próbálgatni, engem nagyon zavart, hogy "némá, megin' egy feature ami miatt megvettem, és nem működik". Utánaolvastam külföldi fórumokon, sokan panaszkodtak erre. Aztán valaki kitalálta, hogy a hátlap fém alapú, valószínűleg az az antenna, és a hátlap belső falán lévő kis négyzetalakú fémlapocska lehet a kapcsolódási pont. Nosza, nekiállt javítani a galvanikus kapcsolaton, méghozzá kapargatással (van, aki kevés alufóliát rögzített oda).
Nekem kicsit idegen volt ez a dolog, de úgy voltam vele, hogy mivel amúgy sem működik, ennél rosszabb már nem lehet.
Megkapartam egy kulcs hegyével, nagyon finoman úgy, hogy csillogjon a fémnégyzet. Semmi.
Megkapartam mégegyszer. Semmi.
Elküldtem az LG-t melegebb éghajlatra.Semmi.
Félreraktam, egy-két nap után győzött a "nehogy már a telefon jobban tudja mit akarok" effektus, és megint megkapartam, tegyük hozzá, már nem olyan finoman.
Voila.
Azóta szabad téren ha nem lockol 20-30 sec. alatt, már kilépek, és újraindítom a GoogleMaps-et, vagy a fényképező geo-tag-jét.kapargatni mindenki saját felelősségére.
-
animoo
senior tag
Jó, de ez tükrös, tök jól néz ki, még jobban feldobja, olyan kicsit, mint a shine. Meg ami nekem fő aggodalmam, hogy a fülbevalóm megkarcolja telefonálás közben, a gyári fólián már hagyott is nyomokat. Persze lehet, kibírná. Amúgy érezhetöen van különbség érzékenység terén, akárki akármit mond.
viewdetails: neked hogy van ez a gps dolog? mindig service menüből lockolsz, vagy a progival? Nekem az nem csinál semmit. -
animoo
senior tag
Hát, én tökre megszivtam ezzel a Brando-fóliával. feltettem, de mikor a felső védöréteget húztam le, lekapta a fóliáról az ezüstöt (tükrös), úgyhogy van, ahol foltos, jó ronda. Lehet, régi darab volt, lehet én voltam béna, kellett volna egy tartalék. Amúgy használni kényelmes, mintha érzékenyebb, pontosabb lenne a teló, mint a gyári alatt...
-
Vovi1
aktív tag
Ha valakit még érdekel, egy jó összeállítás és ingyenes
[link] -
rioox
csendes tag
http://www.kepfeltoltes.hu/view/090824/11111111111111111111111_
www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
rioox
csendes tag
Már ezek megvoltak,eredeti a kábel is. letöltöm netröl hátha ez sikerül Köszönöm az infot
-
duvi
nagyúr
-Pc-re csatlakoztatva a telefonhoz adott adatkábelt kell használni! Hosszabbítóval és az előlapi usb csatlakozókkal nem mindig tud kapcsolódni! Ajánlott a gép alaplapi hátsó csatlakozóját használni.
-Ha ezek után se menne akkor töltsd le az LG oldaláról az USB drivert az Arenahoz.
(KM900 EUROPE OPEN az USB listában)
Ezt tedd fel és utána próbáld meg újra.
(Asus alaplapoknál előfordulhat csatlakozási probléma. Ebben az esetben megoldás lehet egy pci-os usb kártya ill. egy kártyaolvasó használata.) -
rioox
csendes tag
Hali mindenkinek!Most vettem nemrég egy arenát,jó kis telo de van vele 1 kis problémám .PC-suitba nem csatlakozik a géphez!Ha valaki tud seggiteni, megköszönném!
-
proly01
őstag
Létezik,hogy augusztus 3. a óta nincs új FW?
Korrekt....
-
tamastomi
csendes tag
válasz
viewdetails #3832 üzenetére
Légyszi áruld el nekem, hogy hogy lehet működésre bírni net kapcsolat nélkül! Én hiszek benne, hogy gond nélkül megy, de az Istenért se tudom összehozni a dolgokat....
Kipróbáltam már mindent...../kivéve azt ami működik/
Már annak örülnék, ha csak egyet pozicionálna, de semmi....
-
törölt tag
Szeretnék kipróbálni egy másik FW-at,van olyan amit eddig senki se próbált ki?Esetleg valami új?
Most V10O_02 van fent -
viewdetails
addikt
válasz
papp0628 #3798 üzenetére
papp0628
Az S-Class zárt rendszere jelenleg annyit jelent, hogy - az egyébként az LG developer oldaláról bárki által letölthető, Javascriptes fejlesztőkörnyezetben írható - widgetek még nem elérhetőek Európában.
Ilyen alapon az ájfon vagy a symbian is zárt rendszerű, csak ott már 2-3 éve elindult a store.
Az egyetlen nyílt rendszerű az Android lenne. De így is van elég adat a Google-nél, minek nekik még többet adni? ;) -
Mieza
tag
válasz
jooker82 #3828 üzenetére
Igaz, ez nem is jutott eszembe.
Pedig szinte a telefon összes fícsörje a fejemben van!
Csak kipróbáltam mi történik, de a telefon nem volt a zsebemben. ;)
És a távolságérzékelő nekem működik fólián keresztül is, úgy, hogy nincs kivágva a helye.Ettől függetlenül már megszoktam, hogy a zsebből mindig úgy veszem ki a telefonokat, hogy oldalt fogom őket.
-
jooker82
nagyúr
válasz
mindthecrap #3825 üzenetére
Nemnem,jobban van megoldva mint akármely gombos telefonnál.ugyanis van a bizonyos távolságérzékeló a telefonba,mely ha kb 4-5 cm nél közelebb érzékel bármit,lezárja az egész képernyőt és igy van ez a hivás felvétel előtt is tehát a zsebedből kivéve esélyed sincs h megnyomd a felvevő gombot,csak ha kivetted.Ettől én is féltem a megvétel előtt de aztán rájöttem h egy nagyon jó megoldással ezt kiküszöbölték
Tehát Mieza nem kell oldalt fogni,majd próbálgasdd csak hivd fel az ügyfélszolgálatot és teszteld az érzékelőt...
-
Mieza
tag
válasz
mindthecrap #3825 üzenetére
Egyből aktívak lesznek a gombok, és a kijelzőn is megjelenik a hívás, de a képernyőzár nem old ki automatikusan.
Én is zsebben hordom, de még sosem nyomtam meg véletlenül egyiket sem, megszokásból mindig oldalt fogom meg a telefont. és úgy húzom elő. -
mindthecrap
aktív tag
ejj micsoda flame-et indítottam el
közben elszaladtam a Pólusba és jól megnyomkodtam szerencsére rá volt dugva a töltő is. meg akkor már megnéztem pár riválist is de a döntésem most már végleges.
még egy banális kérdés: a bejövő hívás hogy néz ki, azonnal aktív lesz a zöld/piros aztán vagy megnyomod véletlenül vagy nem?
ha mondjuk zsebből kell előkotorni...
-
Mieza
tag
válasz
papp0628 #3821 üzenetére
Bocs, ha úgy érzed, hogy rád szálltam, de folyamatosan olyan dolgokról beszélsz, amiről semmi tapasztalatod nincs!
A PC Suit-tal frissítettem először a telefont a v10a-ról a v10b-re. Nem a leírt, sok lépéses módszerrel. Semmit nem kellett csinálnom, mindent elvégzett magától. Ez volt az akkori hivatalos magyar verzió. Persze a telefon független.
Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
Az egy más kérdés, hogy vannak benne hibák, de az is elég jó, stabil verzió.
Szerintem simán felrakná a T-mobilos szoftvert is a PC Suit, ha lenne, de nincs, és nem is hiszem, hogy nagyon vennék a fáradságot rá, hogy csináljanak. -
papp0628
csendes tag
válasz
jooker82 #3817 üzenetére
én nem kétlem de nem csak jo telcsit kell gyártani aszoftverfrissités is könnyebb lehetne haverom vett egy n97-et és a updater szoftverrel eldöntheti honnan akarja frissiteni a gépröl vagy a netröl és ott honnan nem annyira bonyolult mint az lg-é nem nehéz csak bonyolult
-
jooker82
nagyúr
Már volt amugy róla hir pár hete,hogy az lg egy arena szintű,tudású windows6.5 rendszerű telefont mutatott be,,ugyh évvégére biztos kijön...
[link] -
jooker82
nagyúr
válasz
papp0628 #3807 üzenetére
Nem,kellett azoknak rájönni semmire,tutják ők h mit csinálnak,eddig a zárt rendszeres telefonok közt akartak a csúcsra érni és mondhatjuk el is értek,ez évtől pedig elkezdték a winmot bevezetni és 1-2 éven belül,biztos komoly eredmény fognak elérni ott is..
És egyáltalán nem lesz 5 év mulva se halott a zárt rendszer,mindig is lesznek olyanok akik feleslegesnek fogják tartani a különböző programok felrakását..
BeleerősiteniSzerintem jelenleg is az lg nyomul a legjobban
-
papp0628
csendes tag
ha ezt megcsinálják én is arena rajongo leszek egyebként én is szavaztam erre nincs nekem olyan nagy bajom az arenával csak nem tudok kiegyezni a zártrendszerrel látom össze fogtok ha arénát valaki leorrolja csak hozzá vagyok szokva hogy akkármit lelehet tölteni egy telora ami nekem fontos de az aréna sem tökéletes
-
Mieza
tag
válasz
papp0628 #3807 üzenetére
Ne is menjünk bele, majd a jövő eldönti.
De ez nem mostanában lesz!
A PDA az, ami szerintem hamarosan meg fog szűnni, mert onnan lépnek át a legtöbben az okostelefonokra.Az okostelefon meg csak a jéghegy csúcsa, a vezérhajó, olyan marketingfogás, amit sokan bevesznek. Mert ha a Tied (mint gyártó) a legjobb csúcskategóriás telefon a legjobb szolgáltatásokkal, akkor a vásárlók 80 százalék a Te termékedet fogja megvenni az alsóbb kategóriákban is, látva a teljesítményt.
Ha megnézzük az SE-t például, szerintem nem olyan rosszak a telefonjaik, főleg ha a hasonló Samsung, LG, vagy akár más telefonokkal hasonlítjuk össze, de nincs náluk semmi újítás, maradtak a régi dolgoknál, lemaradtak a csúcskategóriás dolgokban (érintőkijelző, okostelefon), és főleg ezek miatt is tekintenek rá úgy sokan, hogy milyen egy gyenge gyártó lett. Holott a legtöbb embernek bőven elegek azok a szolgáltatások, amiket azok tudnak nyújtani, csak már nem "divatos" egy billentyűzettel rendelkező modell.De már igazán kíváncsi lennék, hogy Te mit telepítenél fel egy okostelefonra, amire most nagy szükséged van.
Én nekem bevallom semmi szükségem okostelefonra. Amit most az Aréna tud, nekem az pont elég, ezért is ezt választottam.
-
papp0628
csendes tag
ha ezt megcsinálják én is arena rajongo leszek egyebként én is szavaztam erre nincs nekem olyan nagy bajom az arenával csak nem tudok kiegyezni a zártrendszerrel látom össze fogtok ha arénát valaki leorrolja csak hozzá vagyok szokva hogy akkármit lelehet tölteni egy telora ami nekem fontos de az aréna sem tökéletes
-
papp0628
csendes tag
szerintem többen elakkarják adni de ebbe ne mennyünk bele nézd meg az lg is rájött hogy a zártrendszerü mobilok a jövöben halottak csinált sajat oldalt ahol lelehet tőlteni anokiának az ovistore az iphonenak az appstore ez a jövö hogy mi alakithatjuk a mobilunkat és erre rá jött az lg és muszály lesz neki bele erösiteni ha világ elsö számu mobilja akkar lenni
-
zack
nagyúr
A sok madár meg megveszi.
Aztán ha 1,5 hónap múlva meg letiltják akkor meg sírnak.
Én T-s telcsit csak úgy vennék, hogy személyi ig. kimásol, adás-vételi tamúkkal, visszavásárlási garival ha esetleg tiltják. Ezt is csak úgy ha szimpatikus az ember, és nincs semmi fura reakciója arra a kérdésre, ha tiltják meg lesz keresve.
Vettem már előfizus telcsit, nem is egyet, de egyiket se tiltották.
Elővigyázatosnak kell lenni, sokan pedig iszonyat könnyelműek. A könnyelműeket pedig mindig át fogják b@szni amíg világ a világ.
-
zack
nagyúr
válasz
papp0628 #3798 üzenetére
Sztem azok akarnak megszabadulni tőle, akiknek mindig a legújabb telcsi kell, vagy esetleg azért mert tudatlanok és IGO-t akartak rajta futtatni, vagy egyéb más progit, aminek nem jártak utána. Amikor symbian-os telcsikkel nyomultam sokat ért a nyilt OP rendszer...volt 1-2 használható alkalmazás a több 100-ból.
Volt ami csonttá fagyasztotta a rendszert, és volt olyan is, amitől újra kellett szoftverezni. Aki buzerálni akarja a telefont non-stop, és ezzel együtt küzdeni az inkompatibilitással, az vegyen WinMo, vagy Symbian-os telcsit. Anyagminőségre, telefonálásra + multimédiára még mindig az egyik legjobb választás az Arena. A kapacitív kijelzőről nem is beszélve.
Múltkor felvettem edzésen 6 menet kesztyűzést az Arena-val ami az egyik nagy erénye...utána pedig kielemeztem mit rontottam el, mi az amin változtatnom kell, amin már részben sikerült is változtatnom. Jó minőségben tudtam visszanézni egy 24-es monitoron is...Nekem ez sokat számít. Többet mint a nyílt OP rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest