Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3098 üzenetére
Csináld meg ezzel: Stamp ID3 Tag Editor
Ha kitöltöttél mindent, nyomd meg a stamp gombot lent.
Ja és ugye nem a telefonon editálod? -
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610 #3085 üzenetére
Fogtam egy számot, egy olyat, aminek a metáját megjeleníti az LG, majd annak mintájára kitöltöttem egy olyan szám metáját, amelyiket nem jeleníti meg az LG. Gyakorlatilag is ugyanazok a mezők vannak kitöltve, mint amelyiknél megjeleníti, mégsem jó. Asszem hagyom mára, mert felidegesítettem magam rajta.
-
duvi
nagyúr
válasz
Norb€€€ #3087 üzenetére
Any Videonál:
Fenti menüből:
Szerkesztés/Beállítások/Video fül
Itt a középen található Video átméretezés opciónál bepipálod a szélességhez igazítás és nyújtás video méretre kapcsolókat.
Ilyenkor megtartja a képarányokat.
(Be lehet állítani hogy a magassághoz igazítson, de te a szélességet szeretnéd most)ui: igaz hogy pár 100x beírtam már a fórumra
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #3093 üzenetére
Ebben igazad van...fáradt vagyok már
[link] -
-
törölt tag
megoszthatok itt veletek egy képet amit pár napja csináltam Pécs környékén?Naplemente után csináltam igy kicsit sötét de a hangulata nagyon tetszik és a véleményetekre is kiváncsi vagyok.
Hogy szerintetek megfelelö-e minöségü képet csinál-e az Arénám.
Max felbontású a kép és azért kérek engedélyt töletek. -
Norb€€€
aktív tag
EZAZ!
Sikerült!
720x400-asba konvertáltam,csak be kellett pipálni a [I][/I]Szerkesztés>Beállítások>Videó" fül alatt az Szélességhez igazítás és Nyújtás videó méretére pontot.
És így tökéletes. Nagyon szép a kép minőség,nem akad,alul-felül csík. -
viewdetails
addikt
A T-s szoftverben (vagy akármelyikben, csak ott esélyesebb) van olyan menüpont a Kapcsolatok alatt, hogy SyncML, vagy Szerver szinkronizáció?
-
-
Vovi1
aktív tag
válasz
zozo233 #3079 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, nem foglalkoztam MSN-el. Ez egy zárt rendszerű telefon, ezeket a képeket nem lehet módosítani, de talán nem is kellene. Végül ami megjelenik az a saját beállításon múlik. A sok ikon miatt nem látszana semmilyen kép, szerintem a telefon lényege, egyedisége veszne el.
Norb. Olyan beállítást keress, ami 1,77-es mératarányban konvertál, ekkor teljes képet kapsz alul, felül csíkokkal, vagy full képernyős beállítást, de akkor veszik az oldalából valamennyi. Kompromiszumot kell kötni. Speciel én a torzítást nem szeretem, inkább a csíkok. Nem tudom az általad használt konvertáló prg mit tud, de rengeteg van forgalomban, én nem ezt használom.
-
Norb€€€
aktív tag
Most 720x400-asban csináltam.
Így most egész képernyős,de szó szerint. Tehát most a magasság van nyújtva.
Nem igaz,ez már van a 12. próbálkozás,reggel óta konvertálok és nem jutottam semmire
16:9-es a film. Úgy kéne,hogy a szélessége akkora legyen mint a képernyője,viszont a magasságát ne nyújtsa,nem baj ha alul-felül van egy kis fekete csík. Ötlet?
Ha 800x480-asba konvertálom nem játsza le. -
Racecam
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3084 üzenetére
Azt én sem tudom, hogy mit csnálsz rosszul, mert nem látok oda, de tény, hogy tökéletesen kezeli, pl. nálam is.
-
válasz
ForRedGlory #3084 üzenetére
Esetleg speciális karaktereket használsz, vagy a program (esetleg te) olyan mezőt is kitölt(esz), amit a telefon nem tud értelmezni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3074 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál, mert ha rendesen ki vannak töltve az ID tag-ek, akkor szépel lelistázza album, előadó, stb. szerint. Sőt, ha az album képét is feltöltöd a számokra akkor mutatja azt is album nézetben.
YamatoVTEC: Mi az az iPhone-os lap?
Ha a 4x4, illetve 4x16-os megjelenítésre gondolsz, annak én nem sok értelmét látom, mert az a beállításokkal van tele. Gondolom, azért szeretnéd azt, mert az olyan jól néz ki.
De ettől függetlenül, ha azon hagyod, akkor az jön elő lépernyőzár, illetve készenléti módból valóó visszatérés után is, csak bekapcsoláskor nem.
-
zozo233
csendes tag
Hello!
A beszélgetések mentését az msn-re értettem és nem a hanghívásokra. Nekem nagyon fontos lenne, hogy az MSN beszélgetéseket valahogyan lelehessen menteni, úgy mint az asztali gépen. Nagyon sokszor kapok olyan infókat amit nem lenne jó ha elfelejtenék és ezért lenne rá szükségem! Ilyen programról nem hallottál? Vagy az eBuddy vagy a nimbuzz- zal ez megoldható? Mert én nem jöttem rá hogy hogyan kell, ha egyáltalán ez lehetséges.
A képek cseréjét a " parancsikon " , " widget " , " Névjegy " és " multimédia " háttereire értettem. Pl: a képernyőzár-nál már kicseréltem.
Bízom benne, hogy valaki tud nekem segíteni az msn-nel kapcsolatban, hogy hgyan lehet az egymással váltott üzeneteket lementeni a telefonra, hogy később megtudjam nézni úgy mint az asztali gépen.
Lassan talán már nem leszek hozzá olyan hülye mint most!
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3077 üzenetére
Igen,kihúzza,csak akkor meg nyújtott lesz a kép. Tehát csak a szélességet húzza ki,a magasságon nem állít. Vagy pedig túlságosan is kihúzza a magasságot.
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
E leírás szerint próbáltam video-t konvertálni,de azt írja hogy nem támogatott file.
Aztán próbálkoztam #2389 -e szerint is,akkor ugyan lejátszotta,viszont nem teljes képernyőn.
Egy 16:9-es filmről lenne szó,és azt szeretném hogy egész képernyős legyen (Legalább is a szélessége). Valaki tudna adni egy jó beállítást? Any Video Converterrel konvertálok. Köszönöm. -
törölt tag
Nagyon hiányolom a panoráma üzemmódot a kamerabeállitásoknál
-
ForRedGlory
félisten
A zenék meta tagját tudjátok úgy valamilyen programmal szerkeszteni, hogy az LG-ben ne ismeretlenként szerepeljen? Az MP3db nevű programmal szépen beállítottam az album nevét, előadóját, stb, de a telefonban még mindig ismeretlenként szerepelnek a számok.
-
zack
nagyúr
válasz
DaveNo1 #3072 üzenetére
Közel sem ez volt a vita tárgya, kicsit elkanyarodtál.
Ha beadod az LG-hez garanciális javításra, nem kizáró tényező, ha nem T-s szoft van rajta amikor beadod, mert nem érdekli őket, ellenben a T lehet belekötne. Amiről te beszélsz, annak semmi köze semmihez, és a világ bármely pontján se javítanák gariban ha közlöd frissítés közben "szállt el" a teló. Az otthoni szoftverfrissítésnél ha bármit elqúrsz téged terhel a felelőség, az nem a teló hibája, így nem is garanciális a javítása, feltéve ha látják hogy mitől fosta össze magát. Ha azt mondod reggel már nem tudtad bekapcsolni, pedig este még jó volt, és ők nem látják valami oknál fogva mitől foshatta össze magát, simán megoldhatják gariban is. -
DaveNo1
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
DaveNo1 #3050 üzenetére
Ez egy baromság.
Miért veszne el a garancia?Nem a T-hez kell vinni szervízbe, hanem hivatalos LG márkaszervízbe, és ott senki se fog egy rossz szót se szólni hogy T-s vagy nem T-s szoft van rajta. Ha a T-hez viszi be valaki, nem T-s szofttal, az meg vessen magára.
A T sem csinál mást, átveszi a telcsiket, de a komolyabb hibákkal tovább küldik az LG márkaszervízbe, ami plusz idő.A T-t el kell felejteni vásárlás után, és csak az LG szervízbe hordani a telót!
-
jooker82
nagyúr
Engem meg az zavar,h a zenénél is meg videónál is, ha egy 10 percest vissza akarok tekerni a 3 percről a másodikra vissza is viszi,de amikor pl elértem a 7 percig és onnan akarom vissza v előre tekerni bárhova akkor megint a 3 percről kezdi.tehát ahonnan előzőleg tekertem.
Ez nálatok is igy van?
A gsm arenán a telefonok tesztjetit hol lehet megnézni?mert csak az adatokat találtam. -
animoo
senior tag
Sziasztok!
Tegnap már kicsit fáradt voltam a fórumozáshoz, úgy látszik
Na mindegy, szóval nagyon elégedett votam Arenával, egy dolgot kivéve, a zenelejátszó nem valami felhasználóbarát. Ezt írtam korábban is, de az is zavaró hogy a Javás alkalmazások futtatásakor (pl. Opera Mini) kikapcsolja a telefon a zenét. Azt nem tudom, ez más telefonoknál is így van -e, de így csak a gyári böngészőt használva tudok zenét is hallgatni netezés közben (a gyári böngésző peidg brr....). Nem tudom, javult -e az újabb szoftvereken (a v10m óta), de volna mit fejleszteni. Bár én csak akkor akarok fw-t cserélni, ha vmi korszakalkotó lesz, mármint több dolgot is látványosan feljavítanak, addig teljesen jó ez. Egyszer sem fagyott egyébként, csak mikor megvettem, a gyári böngésző (az is szerintem azért, mert agyonnyomkodtam mikor belassult).
-
animoo
senior tag
Sziasztok! Voltam Siófokon egy háromnapos mininyaraláson. Arena teljesen jól helytállt,csomót netezte,rajta WIFIn is, meg sim
n is,fotóztm,videoztam,fm transmitter os befofyelt,nem volt fagyás. ami még,mindig nem jó,a zenelejátszó, elég pongyolán irták meg. -
Vovi1
aktív tag
válasz
gsx1400 #3065 üzenetére
A klasszikus filok 86 és 450 kb-osak, ( nem 83, jól van). A B2Cstb prg elsőként feltelepít egy 470 kb-os filet, ez nem jó! ( Ez az fw csere internetes kapcsolat file, onnan is tölti fel magát!) Flash usb több is van, javaslom azt használd amit a gyári drv mellé tettek, LGUSBModemDriver-whqlxxx .zip, több verzió van, sok helyről tölthető, akár Google-val is megkereshető. A csomagolt file tartalmazza az USB-t is külön könyvtárban.. Egyébként a B2C... is letölti a legfrissebbet, IMEI szám alapján az aktuális régiósat.
A z USB flasht a DOS előtt indítsd. Ez csak időszakos kapcsolatot jelent, mindíg el kell indítani. Korábban írtam erről.
Egyébként folyamatosan fejlesztenek, minden változik, még a filok mérete is!
Érdekesség. Tegnap megjelent a MobilEdit! legújabb kiadása, ez már működik az Arénával is! Elsőre piszkosul összekeveredtem benne, de hátha van aki ért hozzá. Regisztrálni kell, akkor működik teljes verzióban. Egyenlőre még nincs meg a kód.....
-
Vovi1
aktív tag
válasz
gsx1400 #3061 üzenetére
Magam is már vén hülye vagyok a dologhoz (56) de segíthetek. Az első DOS leállást az okozza, hogy a két kiemelt dll nem egyezik a DOS prg könyvtárában, illetve a B2CAp... könyvtárában. Az egyik az egyszerűség kedvéért 83 kb, a másik 450 kb. Ezek kezelik a kdz filokat. A cab filokhoz másik dll kellett, 81 és 437 kb-os.
Feltétlenül fusson a b2CAp.. prg. Ne felejtsd el a flashUSB programot is elindítani, mert később keresni fogja. Az egész a PCSuittal kezdődik!Egy kicsit eklektikus amit írtam, de sokan ráismerhetnek. A fórumon is olvastam néhány leírást fórumon kívül készültet is, hát sok marhaságot is leírnak. pl. könyvtárat futtatni XP alatt?
Van egy teljes videó felvételem a kezdetektől addig a pontig, amíg elvégzi a belső ellenőrzést és elkezdene telepíteni és ekkor lép ki. (USB flash hiba) egy megszállott német pacák vette fel és adta le egy fórumon.
-
gsx1400
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látszik tényleg öreg vagyok én már ehhez (42)!
A mai rossz időt kihasználva mindent, mindenhogy megpróbáltam hogy frissítsek.
A dos ablakban történő beírás után nem megy tovább, akármit is próbálok.
Szóval a kérdésem, hogy nincs-e közületek valaki Veszprém környékéről, aki személyesen tudna nekem segíteni.Előre is köszönöm.
-
duvi
nagyúr
válasz
#18001664 #3055 üzenetére
A fw-ről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Csak egy ötletem van. Menj be a telefon menüben a memóriakezelőben.
Ott nyisd le a "készülék multimédia memóriája" tartományt.
Ott kilistázza, hogy mi mennyi helyet foglal a készülék memóriában.
(többek között a képek is)
Mentsél le minden tartalmat abból a listából és utána próbáld meg a visszaállítást aktiválni ebben a menüben. -
Vovi1
aktív tag
Viszonylag komoly gyűjteményem van jar prg-ból annak ellenére, hogy nem játszom a telefonnal, hónapok óta már nem is lesem, tehát biztosan nem figyeltem rá. Sakk programom is van, szenvedtem eggyel, de nehéz volt a kezelése, feladtam.
Zozó-nak. A legegyszerűbb, ha felteszel egy csomó jó minőségű képet a memóriába, megnyitod, és a bal felső téglalap ikonra rátapiskolsz. A legördülő menű - használat másként - és válassz! Lehetőleg csak álló képeket, az lesz mérethelyes.
Próbáld ki a kétújjas tapiskolást a képen, ha még nem ismernéd. Élmény, de jó kép kell hozzá.
Néha nekem is lefagy fényképezéskor, én arra tippelek, hogy gyorsabban kezelem, mint amit a szoft elbír, és összekeverednek a parancsok. Ha lassú vagyok, nincs gond. .
Megtaláltam egy tavaszi letöltést, a gyári hivatalos teljes műszaki leírás, paraméterekkel, műszaki rajzokkal, fényképekkel. 15 Mb pdf file, nem teszem fel. Úgy emlékszem a fórumról töltöttem le, valaki belinkelte. A neve EN_KM900 SVC ENG 090227,pdf.
-
törölt tag
sziasztok!
Ma jöttem meg nyaralásból,3 nap Zamárdi és 3 nap Pécs-Orfü.Volt idöm tesztelni a V10O_02 fw-t.
Nagyon bosszantó hogy sokszor mikor fotóztam volna azt irta ki hogy "alacsony rendszermemória miatt nem rögzithetö a kép" vagy valami ilyesmi.Ilyenkor csak akksi ki segitett.Az 1 hét alatt kb 3szor fagyott le a telefon.
Nálam vannak csak ezek a hibák? -
duvi
nagyúr
válasz
zozo233 #3051 üzenetére
Én az ebuddyval használom a messengert.
Innen töltsd le az ebuddy-t.
Kiválasztod az LG/Arena-t a listából és mehet a letöltés.
Ingyenes regisztráció után már használhatod is.
szerk:
Mivel zárt oprendszerü az Arena ezért csak java-s alkalmazásokat tudunk feltenni rá.
(ezeknek a kiterjesztése a jar/jad
INNEN le tudod tölteni a magyar nyelvű leírást a telóhoz.Vovi1
A getjar.com-ot ajánlottuk már többször is az Arenahoz régebben.
Én konkrétan sakkprogit ajánlottam nemrégen. -
zozo233
csendes tag
Köszi a választ!
Bocsi, de tényleg nem vágom ezeket a dolgokat!
Van hozzá leírásom, de nincs benne magyar. Ntről letöltöttem, de nem találtam meg hogy hogyan kell a " háttér " képet módosítani. Nekem a telón az alapértemezett kezdőképernyő a parancsikonok. Ennek a hátterébe szeretnék másik képet tenni. ( A képernyőzárhoz már tettem másik képet. ) De nem jöttem rá hogy hogyan kell.
Esetleg nem tudsz nekem valami jó és egyszerűen kezelhető messenger progit msn-hez, ahol az mlített mentési lehetőség is elérhető?
Az ebuddy-t feltettem, de az nem igazán jött be vagy csak béna vagyok és nem tudom, hogy hogyan kell benne lementei a dolgokat.
És honnan lehetne letöltni hozzá alkalmazásokat és játékokat ami nem jar?
Mégegyszer bocsi a hülye kérdésekért!
-
Vovi1
aktív tag
Csoda, hogy még senki nem válaszolt. Szóval igen, és igen. Nem tudom van-e leírásod, abban benne kell lennie. Egyébként fényképet rendelj a hívó félhez, híváskor az fog megjelenni. Akár csoportképből is ki lehet választani, akkorát lehet zúmolni!!! A képet külön is elmenti, ne töröld ki. kb 40-50 kb a személyes kép mérete.
A beszélgetés elmentése talán ezen vagy az előző oldalon van leírva, csak egy kicsit könyörgöm...
A hibaüzeneted egy egészen jó jar (Java kiegészítő programok) gyűjteményére vezetett, javaslom mindenkinek, innentől kezdve felesleges a jar progikat gyújteni.
Úgy látom még csak most vetted a telefont, lesznek még meglepetések. Nyomkodd, de ne feledd, hogy ez kapacitív képernyő, csak finoman!
-
zozo233
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönöm az eddigi segítséget! Még olyan kérdésem lenne, hogy a #3005 -ös hozzászólásnál lévő képen látható menü háttérképét meg lehet változtatni egyedi képre? És még eg olyan kérdésem lenne, hogy van olyan MSN messenger program valakinek ami hasonló a PC lévőhöz? Tehát, hogy a beszélgetést valahogy lehet menteni a telefonra? Én ezt próbáltam, mert de valami hibát írt ki a telefonon getjar.com/products/27192/Messenger.
Bocsi, de nem értek igazán ezekhez a dolgokhoz!
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
mrThomi
addikt
sziasztok.. tudja valaki hogy az LG wiewty smartnak milyen a szoftverje? Esetleg azt átlehet tenni arénába is??!! Mondjuk egyedül a kamszoft nem stimellne.
más: Ha témobilos szoftvert frisitek akkor elveszik a garancia? Tehát ha nem fagy le közbe a gép hanem simán rámegy egy másik. És akkor az már ki is lett függetlenitve? köszi a választ, még ha hülyekérdések is fontos lenne. -
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3042 üzenetére
A fw csere után csináltál factory resetet? Lehet, hogy csak ennyi a gond.
A fórum keresőbe (bal felső sarokba) írd be "V10" és kiadja a legtöbb fw-el kapcsolatos hozzászólást. Ki melyiket használja és mik a tapasztalatai. -
-
papp0628
csendes tag
CSÁSZTOK azt szeretném megkérdezni hogy szoftverfrissités nélkül nem lehet másként kifüggetleniteni a telot például valamilyen programmal mert nekem semmi bajom a tszofttal köszi elöre is
-
Mieza
tag
válasz
ForRedGlory #3042 üzenetére
Nekem a v10o_02 van fent.
Minden jobb benne, rengeteg funkció működik már, ami az alap szoftban nem.
Nálam a saját böngészője is jobb lett, mint volt. Gyorsabb és nagyobb a kompatibilitása is, most olyan oldalak is jól megjelennek, amik előtte csak hibásan.
Ha visszaolvasol, akkor megtudhatod, hogy miket javítottak benne.De senki nem akadályoz meg benne, hogy visszatedd a régit.
-
ForRedGlory
félisten
Akinek amikor XP alatt Adattárként indítjátok a telefont és NOD32 van a gépén, nem dobálja fel ezeket a k@rva ablakokat?
Nagyon idegesítő....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szati20 #3041 üzenetére
Tegnap éjjel feltettem én is a V10O_03-t... Nem tudom ki mit lát benne jobbat. Szerintem a színeket leszámítva ugyanaz, mint a V10j. Egy dologban határozottan rosszabb. Az internetes oldalakat nekem sokkal lassabban tölti be. Lehet teszem vissza a V10j-t, mert nekem fontos a net.
-
Szati20
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3040 üzenetére
Én innen szedtem le a magyar V10O-t, tökéletesen működik és igen, magyar.
Szerintem mindegy melyiket, mert a telefon lokalizációját felismerve lesz rajta az anyanyelvünk. Gondolom én.
-
opela
csendes tag
Hali találtam egy kis érdekességet egy orosz oldalon nem tudom h már volt-e de lg arena törés teszt
. [link]
-
daveed_14
tag
üdv mindenkinek.
mondtátok már páran hogy árkádban a t-mobilenál kipróbáltátok a telót mert ki volt rakva. lehet én vagyok elég béna, de én se az első emeletin nem találtam, se a földszinten. de persze az iphone 3gs mindenhol ki volt pakolva hogy meg lehessen nyomogatni. jelenleg nem tudom mi tévő legyek. néztem a jetet, de állítólag aréna jobb. sajnos még egyik se volt a kezemben. néztem a viewty smartot is, de az sem jobb. egyszóval gőzöm nincs. amúgy a 3"as kijelző mindenkinek megfelel, úgy értem nem kicsi?
-
Szati20
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3034 üzenetére
A V10O_02 -t raktam rá. Nagy meglepetésemre valóban szinte mindent megjegyzett a régi beállítások közül. A Widget oldalra is kibűvült a kitehető lista és érezhetően gyorsabb. Egyenlőre nem bántam meg, reméljük így marad...
-
Szati20
csendes tag
Ta-damm! Jelentem sikerült az fw frissítés, és elképesztő a különbség, nagyon tetszik! Köszönöm a segítségeket!
Oké, lehet túllihegem, de akoris, hízik a májam!
-
-
Ricsi200
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a szoft frissítés közben lefagyott a számítógép, olyan 70% - nál tartott. Most azt írja ki atelefon, hogy Version mismatching.
Viszont, ha kikapcsolva rádugom a gépre, és ahogy bekapcsol, valaminek látja gép, ezt onnét tudom, hogy rádugtam egyre, amin még sose volt, és az kiírta, hogy új hardver.
Viszont a frissítét nem tudom újra kezdeni, mert azt írja, hogy nincs csatlakoztatva.Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni. Esetleg szervíbe meg tudják?
kicsit drága a teló, hogy csak úgy kidobjam.... -
mrThomi
addikt
válasz
Szati20 #3028 üzenetére
szia. nálam is volt ilyen, de nem trés szoftom van. a probléma az volt hogy meghülyült a teló 1 napra. zenelejátszo baromi lassu volt....10 mkp is kelett mire reagált 1 gombra majd föléledt. Illetve ha ment a zenelejátszo és uj számra váltott elhalkult az egész, majd ugy hangosodott vissza ha lestoppoltam, majd ujra play. Aztán tegnap föléledt és semmi baja nincs most.
Vissza lehet tenni rá ugyanugy a tés szofotot, de azt nemtudom h a Témobilos szoftverfrissités esetében elszál e a garancia....(ere vki válaszoljon)
-
Szati20
csendes tag
No én tegnap belefutottam egy érdekességbe. zenehallgatás közben lefagyott a teló két szám váltása közben. Tapicskoltam amit lehetett, nyomva tartottam a bekapcs gombot, semmi reakció. Na, fel is ragyogott a szemem, végre az első fagyás
, Gondoltam kiveszem az aksit, előtte viszont ugye ki kellett húznom a fülest. Erre viszont fel éledt a kis drága.
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés, vagy ilyesmi, de ha valakinél előfordul hasonló probléma, próbálja ki, hátha...Más: Akkor, hogy jól értem-e, ha rárakok egy új fw-t a Trés telóra, de valamiért mégsem lenne gömbölyű, akkor simán visszarakhatom a Tréset és menni fog minden, mint azelőtt?
Már szét lett szaggatva a téma, tudom, de nagyon a frissítésnél tartok, csak eléggé parázok a dologtól...
Ohh, és Jooker, kössz a linket!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gáborka017 #3024 üzenetére
Még a viewty smartot nézdd meg,külsőre nekem jobban bejön mint az arena,és igen jó beállitási lehetőségei vannak mivel az inkább fotómobil,bár a vaku hiányzik.A louvre is biztos jó lesz,de az csak október környékén jelenik meg.Azt majd én is meg akarom venni,de majd csak januárba,addig azért vettem az arenát.Szerintem a smartot v crystalt vedd.De ha 8 giga kell akk az arenát.
-
animoo
senior tag
köszi a választ mindenkinek! a szövegnagyitásos javitásra rájöttem én is,de a sorban léptetés tök idegesitö,mindig visszaugrál. amazegpst nem tudtam feltelepiteni,vmi hibaüzenettel kidobott.a wifi elképzelhetö,h nem jó vmiért a telón? nem akart csatlakozni,pedig mellettem notin nyomták ugyanarról.
-
duvi
nagyúr
válasz
Gáborka017 #3024 üzenetére
Ha különleges telót szeretnél akkor nemsokára jön az LG BL40 is.
Tesztképek az Arenaval. -
Gáborka017
tag
Duvi, Jooker82 köszönöm a segítséget.Lehet tényleg kiprobálom élöben is. Kamerától félek eléggé. Mindig telefonnal kamerázok/fotózok mert ugye kéznél van.nincs kedvem cipelni egy digi gépet. N82 szép képeket csinált, igaz Xenon vakuval, de azt leszámitva azert remélem ezek is lesznek annyira jók. Szeretnék olyan telot venni amire kicsit felfigyel mindenki mert nem hétköznapi...sosem rajongtam a szürke hétköznapiságért, szerettem kitünni. Ezért gondolkozom még a GD900on vagy a Louvre-on is. Habár a Crystal inkább állat divattelo lesz...
de megéri az a plusz 20 rongy, vagy akkor már inkább Louvre..? egyik divatos de nem igazán fotozásra szánt telo, másik kamerára kiélezett,de gyér kinézetű... :/ Mit tegyek / vegyek? Ha meg nem tudok dönteni...marad a jó öreg Arena
-
zso56
csendes tag
Lehet offline módban GPS-t használni az ARénán.
Lásd: http://logout.hu/cikk/offline_google_maps_mobiltelefonra/teljes.htmlKicsit lassú az adatgyűjtés és a kártyára feltöltés, de működik!
A köv oldalon: http://www.technet.hu/pdamania/20090807/amazegps_-_ingyenes_lenyugozo_navigacio/
pedig egy ingyenes, MAGYAR hangnavigációs szoftver is van, ehhez kell internet, de min. adatforgalommal, útvonaltervezéssel,stb. Ez is működik nálam.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gáborka017 #3020 üzenetére
Nekem sincs még rajta egy karc se,még a gyári fólia is rajta van.Csillog villog még mindig a telefon.Nem lesz horribilis áron a louvre.A crystaltol is kb 130 as kezdőt várt mindenki és 100 al indul, a louvre is itt körül fog.Az lg az nem nokia...És ennek a telonak tényleg nem lehet megunni a kezelését,tényleg sokoldalú.
Ha kipróbálod vhol ne lepődj meg h milyen üres ennek a kijelzője,mert azok általába üresek,de ha majd megveszed meglátod mennyire testreszabható a kezelőfelület,mindent oda raksz ahova akarsz.A kijelzője tűéles és szép élénk szinek. -
duvi
nagyúr
válasz
Gáborka017 #3020 üzenetére
Szia!
Alapból nincs benne ilyen általános keresési lehetőség.
Elképzelhető, hogy egy javas filemanagerrel megoldható, de biztosat nem tudok mondani.
Nagyon jó anyagból van az Arena. Mind a ház és a kijelző is karcmentes nekem 2 hónap után.
A gyári hibás darabok előfordulnak, de szerintem ez előfordul bármelyik típusnál.
Amikor megveszed, a helyszínen próbáld ki egyből.
Ha csak később jelentkezne hiba, arra ott van megoldásként a garancia.
A kezelés nagyon jól van megoldva. Egyszerű ás nagyszerű
Már egy hónap után furcsa volt használni a régi W910i-met.
De nem vagyunk egyformák... Az a biztos ha kipróbálod élőben és eldöntöd neked mennyire jön be. (pl: Pólus MM-ban ki van téve bemutató darab)
Virtuálisan ki tudod próbálni ITT is.
A háttér egyáltalán nem hiányzik, mivel mindig "tele van" a kijelző.
Bejelentkező, kijelentkező, monitorvédő, névhez hozzárendelhető képeket lehet beállítani rajta.A legtöbb kérdésedre már megtalálod a választ a bal felső sarokban lévő keresővel.
-
Gáborka017
tag
Hali mindenkinek!
Lehet beruházok egy ilyen telefonra, de van egy nagyon fontos elvárásom amire ha nem tudok biztos választ nem vágok bele a vásárlásba.
Régebben volt 2 Nokia n82-m is, de mind a kettő körülbelül egy nagy gyári selejt volt. Viszont volt bennük egy kereső, ami keresett a zenék, képek, filmek, e-mail-ek...szoval minden között. Mivel én elég sok szirt szart szoktam tárolni a teloimon egy ehhez hasonlo keresőmotor nekem elsödleges lenne. Viszont ragaszkodnék ehhez a telefonhoz, mert gondolom az LG Louvre horribilis áron lesz kaphato, a Nokiák amik pedig tartalmazzák ezt a féle keresési módot már tul unalmasak nekem, és egyébként is szeretnék végre érintős telora váltani. A választ elöre is köszi!
Amúgy még mindig szép tiszta, karcmentes a kijelző és a ház is?
A gyári hibás készülékektől meg nagyon tartok mert amilyen szerencsés vagyok MINDIG kifogom a rosszakat! -és látom sokan panaszkodtatok gyári hibás telefonokra az Arena kapcsán is.
A kezelést nem untátok még meg? Nem különösebb hátrány hogy nincs "asztal" (kezdőképernyő)?
NNA most köszönöm elöre is a válaszokat! -
duvi
nagyúr
válasz
@rglaaf #3016 üzenetére
Szia!
Nem tud Lossless Audiokat lejátszani.(mint ahogy a mobil telók általában)
Maximum aac audio kódolás lehetséges.Lopottmotor
Lehet, hogy egyedi hiba? Nálam semmi beégés nem látszik.
Állandóan látszik a beégett ikon v. egy idő után elhalványul/eltűnik?
TFT monitoroknál tapasztaltam ilyet, de ott alkalmazásváltás után egy kis idő után eltűnt az előző kép nyoma. (kb 10-20 sec-ig "emlékezett" az előző képre még halványan)
Ha állandó akkor "vissza a feladónak" gariban. -
Lopottmotor
tag
Mostanában sajnos előjött még egy hiba. Itt-ott beleég a képernyőbe az "kép" vagy 1-1 darabja. Képernyőzár sarka a menübe, FM transzmitter ikon, stb...
-
@rglaaf
veterán
flac vagy ape lejátszásra rá lehet bírni a telót,bár nem nagyon bízom benne?
-
Racecam
nagyúr
A médialejátszó sajnos ilyen, képtelen megjegyezni, hogy hol tartottál és onnan (attól a számtól) folytatni a lejátszást, ahol leállítottad. Ez hiba.
Az ékezetes karakterre már válaszoltak, a 4 sornál hosszabb szövegre annyit, hogy bökj bele az írt szövegbe és told felfelé.
-
animoo
senior tag
opera mini nekem is bejött! most is a telorol nyomom. filmet még én se néztem rajta,de emi késik,nem mulik.
vovi, azt a lejátszot szerintem én is megnézem,a teloéval az a bajom,hogy nem jegyzi meg az utoljára hallgatott számot.igaz, én nem csináltam még lejátszási listákat, csak ömlesztve vannak mp3-ak, de akkor is.. amugy tökre birom ezt a fekvö billentyüzetet.
Ó;most jöttem rá, hogy át lehet állítani a bill nyelvét magyarra... -
McCann
tag
Wááááá, ez mekkora telefon!!!
Most tettem fel az opera minit, szétböngészem vele "a egész internettet" !
És még sehol nem vagyok, nem volt fw frissítés, filmnézés...
LG... Oh yes...
-
opela
csendes tag
Hali jövőhéten tervezek venni 1 ilyen mobilt a t-sen. Az lenne a kérdésem h ha szoftvert frissítenék rajta itthon akkor elveszteném a garit vagy sem , és a turbo sim üzemképes ezzel a típussal? Köszi a választ
-
Vovi1
aktív tag
válasz
jooker82 #3004 üzenetére
Találtam egy módszert, amivel ki tudom listázni a könyvtárszerkezetet. Az egyik könyvtárat megcsináltam, egész ügyes. Elküldöm emilben ha tudom. Ez csak próba, úgy látom a többség viewtyre készült. Amivel ügyeskedtem régebben az a navigator, volkov com.-hoz hasonló file szerkesztő. Van több navi prg, egyik gyengébb, mint a másik.
-
zozo233
csendes tag
válasz
Lopottmotor #3001 üzenetére
-
Vovi1
aktív tag
Nekem nincs ilyen gond, csak mindíg az adatokhoz való hozzáférés engedlyezését kéri a telótól. Mindene működik, listák és kijelölésük, skinek, álló és fekvő helyzet, változatos kijelölés, lejátszik 3gp filokat! Nem semmi amit 180kb-ba bezsúfolt egy kis kínai ( ott van a szerző neve is)
Csak egy gondja van, hogy működés közben világít a képernyő, háttér üzemmódja nincs, olyan mint a játékok. Van egy spéci memoriup nevű jar, is kilistáz, memóriát kezel, ezt a funkciót csak óvatosan.
Korábban valaki írta, hogy talált zongora prg-t, nekem van több is, nem jók. cca 200-250 jar van letöltve 80 % nem működik.
-
duvi
nagyúr
válasz
d3tox1c #2997 üzenetére
Szia!
Volt már ilyen problémája pár fórumtagnak.
Általában a factory reset segített a gondon.
Ha mégse akkor marad a fw csere.Vovi1
Köszi a Winamp240x320.jar tippet, de nekem nem nagyon jött össze
Feltelepítettem.Elindult de állandóan a netre akart menni minden utasítás után.
Végigscannelte mindkét memóriát és ez alapján létrehozott egy saját könyvtárrendszert.
Ráadásul ha megnyitottam a külső memóriát a filekezelőben akkor nem látszott semmi adat rajta. Azt írta ki, hogy üres a külső memkártyám. Telón hiába töröltem a programot, akkor is üresnek mutatta a külső memóriát. Végül adattár módban csatlakoztatva sikerült letörölnöm amiket létrehozott foldereket és utána helyreállt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest