- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjmjrgdb
csendes tag
Mindent ahogy le van írva ............
-
mjmjrgdb
csendes tag
IGEN !!!!!!!!!!!!!!
Minden megvan ............... -
mjmjrgdb
csendes tag
Már Xp-n próbálkozom midnen jó de a dosba beírom amit kell és semmi......
-
Pinochet
tag
aki flashelte már szoftot vagy készül rá, vigyázzon arra, hogy utána ne frissítse, mert a T-s V10J fog rámenni!! ma nem pár percre egyedül hagytam a telót aztán ( mivel sajnos auto frissítésen volt) mire visszaértem már belekezdett a dologba... úgyhogy utána kezdhettem ellőről az egészet. de szerencsére már simán ment a dolog
-
mrThomi
addikt
te állat
Mitöl landolt a kavicságyba és kinek a csajára mocantál rá? Ja és a legfontosabb mit ittá?
énis elvittem bulizni, jo parti videokat lehet vele csinálni gyönyörüen vesz föl és folyamatosan meg képeket, de ez a ki*aszott szar lemerült szal csak éfélig tuttam videozni kb, de mind1 utána off volt nálam is
ember te kész lehecccbrávo nálam levizsgáztál
-
Mieza
tag
Megerősítem én is, hogy Wi-Fi kapcsolattal nem lehet nézni a youtube videókat, viszont mobilinternettel igen.
Ki van próbálva általam, és csak az új szofttal működik (legalábbis nálam). -
mjmjrgdb
csendes tag
Utána XP-n már simán ment ?
-
mjmjrgdb
csendes tag
Aha és ez mit jelent ?
-
mjmjrgdb
csendes tag
Vistán sikerült már valakinek a frissítés ??
-
M.W.H
aktív tag
nah szoval... jol birja ez a telefon elvittem bulizni... kicsit leoffoltam magam ahol volt a házibuli mellette van az m7 es és amellet egy benzinkut ahol ébredtem. én spec összevissza vagyok zuzva és horzsolva a telo is megviselte a partit kicsit a legalja krom rész az müanyag arra illik vigyázni. a kijelzö két pici helyen megkarcolodott nem látszik joláll neki. legalább nem ugy néz ki mint ami zsir uj. amugy meg videoztam vele és a videon csak annyi látszik hogy illetve hallatszik mert sötét volt hogy telefon puff a kavicságyásba többször egymás után:/ én mondjuk nem is emlékszem a lényeg hogy kibirta szoval amit én nemtudok tönkretenni az sokáig birja
a headsetre vigyázni kell mert a kapcsolo gombjánál könnyen kontakthibás lesz
-
jooker82
nagyúr
"sikerült youtube.comról vifeót lejátszanom. a BOLT browser-rel. ofanavigáltam, majd klikk, 3gp-t csinált, maj letöltötte és már lejetet is nézni :-)"
ezt korábban irta vki -
mrThomi
addikt
hadd kérdezzem már meg, hogyha innen letöltök egy játékot:mylgarena.com akkor azért fizetni kell?? Mert a telo azt irja hogy java telepités közben hogy letölti és telepiti a következö fájlt? És az irányitás olyan mint a google maps-nál....kicist parálok mert tengap vagy 30 játékot néztem meg
-
DaveNo1
veterán
Na a PC Suite-os problémára meg van a megoldás, ha fellép frissitéskor:
A Hiba a legújabb PC Suite-val van, ha valaki ezt felrakta törölje le az egészet és rakja fel azt ami a cd-n van és ne frissítse meg! -
plaxer
csendes tag
Nekem ilyen telefonom van, de van vele 1 gondom. Mégpedig az hogy amikor youtube-os vdeót akarok nézni akkor ezt írja ki:
Service not supported - Wi-Fi
-
Vovi1
aktív tag
Javaslom, hogy a Flash USB drivert is indítsátok el a DOS előtt. Az alap USB driver kapcsolat megszakad a töltési folyamat alatt. csak az USB flash driver tartja egy ideig a kapcsolatot.
Kifeküdt a komolyabb fényképezőgépem, ezért a telóval fotóztam végig a szabadságom. 120-150 kép a legjobb felbontásban. Full hd LCD-n usb kapcsolaton keresztül nézve elképesztően jó, nem sokkal maradt el a kiváló optikájú minoltától (7X optikai zoom), igaz az már 7 éves. Viszont fényképezés közben többször leakadt, egy R betű jelent meg négyzetben a felső ikonsorban, nem engedett fényképezni. Akku kivét után megjavult.
-
DaveNo1
veterán
Én most felrakom laptopomra xp-t, mert itt sehogy sem jött össze a frissités, mindig megszakadt a gép és a telefon között a kapcsolat
nem értem...pedig amugy semmi hibája nincs müködik pc suite és adattár módban is rendesen.
-
dagoniat
tag
sikerült megoldanom, újra kicseréltem a dll-eket.
már csak a régi beállításaimat kell visszaállítanom. -
Mieza
tag
válasz
dagoniat #1567 üzenetére
Nekem sem indult el automatikusan, ezért fogtam, és elindítottam a programot, ott kiválasztottam a szoftverfrissítést, és utána már ment.
De már nem tudom, hogy mit nyomkodtam, de ki kellett választani szoftver verzióját is, arra emlékszem. ;)
Persze a DOS-os ablakot nem zártam be.Nekem így elsőre sikerült a frissítés.
-
dagoniat
tag
Gondoltam lecserélem a t-mobilos fw-t. leszedtem minden szükséges cuccot, de elakadtam.
[I]1. Download LGUSBModemDriver
2. Download LG-Utils.zip
3. Download newest B2CAppSetup.exe
4. Download desired firmware version and save it in C:\5. With the phone ON and battery IN, connect with computer using "PC Suite" mode.
6. Install LG PC Suite III, USBModemDriver, and B2CAppSetup.exe. /itt Microsoft Visual C++-t hiányolt, de felment./
7. Extract LG-Utils.zip into folder: C:\LG-Utils\
8. Navigate to the folder: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\B2C_Client\"
9. Locate the 2 files: "LGMobileDL.dll" & "LGMUpgradeDL.dll" and copy them to the folder C:\LG-Utils\ (replace those 2 files in the C:\LG-Utils\ folder).
10. Go to C:\LG-Utils\ and run KP500-Utils-EN.exe.
11. In the DOS window that shows up, input the following:
Choice: I
Phone Model: KM900
File (.CAB) including the firmware: C:\V10M_02.kdz (change this to whatever version you are flashing with)
Version(SW Version): V10M_02 (same as above, but without the "C:\" and without ".kdz")Itt volt a bibi. beírtam mindent rendesen: értelemszerűen nekem a V10B_02.kdz és V10B_02 . majd visszadobott a 11-es pont elejére, mintha nem adtam volna meg semmilyen adatot!
Mit nem raktam fel? Vagy miért nem indult el az Upgrades ablak?12. Wait for Update Complete message.[/I]
-
Mieza
tag
válasz
Szeri63 #1564 üzenetére
Mi köze a telefonnak az ID3 tagok nem megfelelő kitöltéséhez? ;)
Egyébként semmi sem időigényes ezen a telefonon, én egy óra után oda-vissza vágtam rajta minden funkciót.
Az mp3-aknál meg aki "igényes", az megfelelően kitölti az ID tagokat, és belerakja a borítóképet is.A nemtudást nem a hardverre kell fogni!
-
ToMiRRo
csendes tag
Léteznek az Arena-ra a mozgásérzékelőt használó játékok? Egyet teláltam mylgarena-n de elég kaki
-
Pinochet
tag
válasz
Szeri63 #1559 üzenetére
Vagy a másik oldal: http://www.mylgarena.com/index.php?topic=822.0
(képekkel illusztrálva)Ha rendesen be vannak állítva az ID tag-ek akkor megjeleníti, ha nincs benne a fájlban akkor nem.
Keress rá a the GodFather nevű progira (ingyenes) nagyon jól lehet beállítani a számokat..
Ha visszakeresel akkor valaki már ajánlotta is linkkel együtt -
Szeri63
tag
Sziasztok!
Ha valaki tud,légyszi segítsen abban,hogy lemezborító képét hogyan lehet megjelentetni lejátszáskor. Egy-két albumnál kiteszi.
Előre is köszi. -
Csizy
csendes tag
Sziasztok!
Szintén tulaj vagyok és 3 napja csak a fórumot bújom de az ***nek találom a megoldást a frissítéshez.
HELP:
-szeretnék kérni egy linket
-esetleg leírást ha bonyolult a dologÖrök hálám!
-
Pinochet
tag
Az app store egyenlőre csak a koreai felhasználóknak lesz elérhető, és az ottani sikerek alapján akarják kiterjeszteni, ha lesz rá kereslet...
Más:
Elég jól haladnak az arena "androidossá" alakításában...talán lesz áttörés, ha az LG kiadja a saját androidos telóit (amik várhatóan az arenara fognak épülni)Én a V10B_02 european opent használom, de van aki ugyan ebből a hungarian opent. a magyar nyelv mindkettőben adott. eddig egyszer sem fagyott ezzel az új szoftal, sokkal gyorsabb mint a T-s (bár nekem a fekete szürke színvilág jobban bejött, de sokmindenben kárpótol a gyorsaság és a többi fejlődés)
-
risnos
tag
Hey! Tudja valaki, a factory reset visszaállítja-e az eredeti Google maps Mobile v2.2.0 verziójura a v2.3-mal felülírtat,vagy kell a teljes szoftwer-frissítés? Angolul tudók felnyomhatnák e topikra -magyarul- a mylgarena.com-on lévő frissítési eljárást. Nagyon megköszönném.
-
zack
nagyúr
válasz
unyadavid #1553 üzenetére
Köszi!
Telcsiről letöltve és telepítve müxik! Ki is próbáltam, müxik faszán a messenger.
Bár nem tudom mi az a helyzet amikor hasznát fogom venni. Folyamatosan a netet használja, és sztem jóval egyszerűbb ha az illetőt, akivel beszélni akarok felhívom.
Jó buli a messenger telefonon, csak nem sok értelmét látom.
Ennek az app store-nak mi a web címe? -
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Az új szoft.milyen változtatásokat tartalmaz? Youtube videót lehet már nézni vele wifin keresztül? Az enyémnek V10_b softja van, érdemes felrakni az újabbat? Még soha nem csináltam ilyen frissítést, és félek, hogy valamit elrontok, és akkor ugrik a gari. Szervízben felrakják vajon ha kérem?
Judy
-
d3tox1c
senior tag
Helló,újra én ;P
2 kérdéssel zaklatlak megint titeket!
Az első:Valahol olvastam hogy a 3G-t ki lehet kapcsolni....Hol lehet?
A második:Azt hol lehet beállítani,hogy a kamera ne adjon semmilyen hangot?Idegesít amikor a felvételt indítom,és pittyeg....
Válaszokat előre is köszi ;) -
gsx1400
csendes tag
Még egy kérdés a fóliát levettétek a kijelzőről, engem zavar de nem merem a karcolást kockáztatni. Más készülékeimen Brandó fóliát használtam, de arra gondoltam, egy ilyen tapicskolós kijelző lehet úgy van csinálva, hogy kevésbé karcolódjon.
-
mrThomi
addikt
wifivel tudok msnezni? és ti melyik msn programot használjátok?
-
gsx1400
csendes tag
Hali!
Arra nem találtatok megoldást, hogy teendőhöz (feladat) lehessen riasztást beállítani úgy mint a találkozóhoz. -
DemonDani
addikt
Lehet buta kérdés de ugye magyar a menüje?
-
Muty
csendes tag
köszi a válaszokat. most első körben megcsináltam a factory reset-et. remélem most jó lesz. a behülyült üzemmódok eltűntek...
remélem a nem-ébresztés is...
az azért elég fáj, hogy egy biztonsági mentés után mindent újra kell állítani...
azt nem tudjátok, hogy hogy lehet beállítani, hogy egyet csak jelezzen mikor hívnak és ne játszon le végig egy számot? -
dagoniat
tag
A régi p990-esemen volt egy Slick nevű progi (MSN, Yahoo). Olyan felületü MSN átírat van erre a telefonra? Lényeg, hogy mikor írok aközben ha írnak nekem azt lássam, s ne csak miután végeztem az írással.
mint itt: [link] -
mrThomi
addikt
Én tuti várok egy évet ezzel a frisitgetéssel....majd ha kijön egy final akkor azt feldobatom egy szervizbe! Viszont csinált fura dolgokat a telo az tuti: Ti tapasztalátátok vmeiket?
1.Lezártam a billentyűt-be is adta a képzárhátteret, de...ha megnyomtam a középső gombot billzár alatt, érzékelte az alatta lévű vidget ikont(nálam középen pont az ébresztö ora volt) és miután feloldottam egyből az ébresztéshez dobott. Vagy megnyomtam véletlenül a tárcsázó gombot, és a telefonkönyv listában találtam magam miután felolfottam a bill-t.
Ezt egy ujrainditással megoldottam, szal nem volt gond, de figylejetek oda, nehogy felmenjetek véletlenül netre vagy vmi2.másik dolog, az hogy a képen 2x fura dolgok jöttek elő. Egyszer amikor képeket néztem, ilyen kis szines pöttyök jöttek elő majd eltüntek. Egyszer meg akkor amikor a menübe léptem be, majd elmulott(mintha negativba láttam volna) Nem hiszem h képernyő hiba inkább szoftveresen szorakozik.
-
zack
nagyúr
válasz
DaveNo1 #1525 üzenetére
A PC Suite-tal van a gond, és az USB-s driverekkel! Nem véletlenül szívok én is ezzel.
Nekem is csinált ma egy olyat mint nektek, csak nekem film feltöltés közben. Kapcsolat eldob, majd reset. Nem egyedi a problémátok.
Elvileg hét elejére ígérte az LG a megoldást. Meglátjuk... -
mjmjrgdb
csendes tag
Nekem Vista alatt igen........
-
mjmjrgdb
csendes tag
Frissítés közben benyomta,hogy problem with communication between cell phone and PC.......itt mit tehetek ?
-
mjmjrgdb
csendes tag
Na gyerekek most elkezdett frissíteni de fogalmam sincsen hogy mitől
-
DaveNo1
veterán
Kezdek én is most ideges lenni...6 órája szívok már a frissitéssel mindent újra pakoltam stb. de ugyanaz a hiba: frissités elején mikor resetel a telefon elveszti a kapcsolatot a géppel aztán error és vége...v.mi usb hiba lehet de nem tudom mitől, lépésről lépésre mindent ugy csináltam ahogy le van írva, és fel van minden telepítve.
-
mjmjrgdb
csendes tag
Vista!!!
Dos-ba mit írjak ? Lehet az nem jó bár ugyanúgy csináltam mint ahogy le van írva.
a V10b_02-es szofterral leírnád hogy írnád te ?
Előre is köszönöm. -
mjmjrgdb
csendes tag
Már megcsináltam azt is ......de nem akarja az igazat......
-
zack
nagyúr
-
mjmjrgdb
csendes tag
Én meg eljutottam a 35. lépésig mikor beírtam mindent a 'dos-os" résznél elkezdi futtatni de azt írja ki hogy '"Upgrading is not possible any longer due to a fatal error while the LG Mobile Phone Software Upgrade.
Ez miért lehet ?[U][/U] -
DaveNo1
veterán
Frissités során ez a hiba lép fel nálam: mikor reseteli a telefont és ujra bekapcsol utána erroroz mielőtt a pc suite ismét felismerné a telefont. Valaki v.mi ötlet?
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok!
Örülök hogy rátaláltam az LGArenara ,és erre a fórumra!
Az én Arenam 2 hetes,néha fagyogat,de imádom
Azért én is örülnék ha a trés szoftot le tudnám cserélni,már leszedtem a fw-t,amit ajánlottatok egymásnak(bizony,kukucskáltam a hsz-eket
Valaki elküldené nekem privátba,vagy leírná ide az fw csere részleteit?
Előre is köszi,további szép napot -
mrThomi
addikt
hoyg tudok hivoképet beálitani??? sehol se találom. néztem midenhol.
-
mjmjrgdb
csendes tag
Én meg eljutottam a 35. lépésig mikor beírtam mindent a 'dos-os" résznél elkezdi futtatni de azt írja ki hogy '"Upgrading is not possible any longer due to a fatal error while the LG Mobile Phone Software Upgrade.
Ez miért lehet ? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest