- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles
tag
válasz
d3tox1c #5403 üzenetére
Nekem is ez van, de nem akarom lecserélni, mert amit itt olvasok az elrettent tőle. Három hetes a gép, minden működik. Párszor volt lefagyás, de lassan megtanulom kezelni is
.
A kamera is jó és a lejátszó lista is működik. A wifi néha érdekes, de engem a youtube sem izgat. Nem létkérdés. Ezért nem érdemes cserélni, szerintem.
De hátha a tapasztaltabbak is válaszolnak. -
duvi
nagyúr
válasz
d3tox1c #3449 üzenetére
Feltettem én is. Nem társítja automatikusan a pdf filokat hozzá.
Először el kell indítani az olvasót és utána kell tallózni a megnyitni kívánt filehoz.
Ami az igazán rossz hír, hogy csak a nagyon régi pdf-eket nyitja meg rendesen. Az új verziókat már kép nélkül és nagyon lassan hozta be nekem
Sajnos a beépített olvasó sokkal jobb!risnos:
Mac addres szűrés nincs beállítva? User limit nincs megadva?
A Java profil is wifi-re van állítva az internet profil mellett? -
duvi
nagyúr
válasz
d3tox1c #2997 üzenetére
Szia!
Volt már ilyen problémája pár fórumtagnak.
Általában a factory reset segített a gondon.
Ha mégse akkor marad a fw csere.Vovi1
Köszi a Winamp240x320.jar tippet, de nekem nem nagyon jött össze
Feltelepítettem.Elindult de állandóan a netre akart menni minden utasítás után.
Végigscannelte mindkét memóriát és ez alapján létrehozott egy saját könyvtárrendszert.
Ráadásul ha megnyitottam a külső memóriát a filekezelőben akkor nem látszott semmi adat rajta. Azt írta ki, hogy üres a külső memkártyám. Telón hiába töröltem a programot, akkor is üresnek mutatta a külső memóriát. Végül adattár módban csatlakoztatva sikerült letörölnöm amiket létrehozott foldereket és utána helyreállt minden. -
sricsi91
csendes tag
válasz
d3tox1c #2350 üzenetére
Hát, feltelepítettem a PC suite-ot, és így amikor bedugom a telómat, kiírja, hogy várjon amíg az alkalmazás elindul a számítógépen...ilyen adattár-dolgot nem írt ki nekem.
Amíg meg nem volt felrakva a Pc suite, nem történt semmi, csak a gép felajánlotta h telepíti az új hardvert.Szedjem le a PC suite-ot v mit csináljak?
-
Mieza
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest