Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Felteszem a V10m_02-öt délután, aztán majd jövök a beszámolóval. Azt nézem, majdnem minden európai országban a V10m szoft a legújabb. Gondolom jó lehet...mindenképpen megnézem!
-
duvi
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
Hát T-s már ott megbukik, hogy nem lehet zeneszámokba beletekerni...egy multimédiás telefonnál ez elég gáz, úgyhogy nem bánom, hogy lecseréltem a t-s szoftvert (elég sok hosszú mixet hallgatok)
-
duvi
nagyúr
válasz
legiaap #1983 üzenetére
A hozzászólásban szereplő link a Mobilaréna cikkre, tartalmazza a frissítésre vonatkozó hivatalos állásfoglalást is.
Erre gondoltam konkrétan a linknél."A gyakorlatban az efféle frissítések garanciavesztéssel járnak, más jogi következményük nincs — viszont még egyszer hangsúlyoznám, csak olyan ROM-ot lehet ezekre a gépekre felrakni, melyek az adott hardverhez az adott régióban érvényesek, a többi eset egytől egyig illegális szoftverfrissítésnek minősül."
Az Arenahoz adtak fw. frissítő softot is.A kézikönyvben szerepel is ez az opció.
Aki gyárilag független készüléket vett az gond nélkül frissítheti is.
Az más kérdés, hogy a hozzáadott fw. frissítő progi itthon sajnos csak a T-s fw-t kínálja fel alapból. Ezért használnak nálunk külsős progikat az eltérő fw. verziók frissítéséhez.A fenti cikkből viszont nekem az jött le, hogy aki a T-nél vette meg a telefont, az hivatalosan csak az ő software-üket teheti fel.Per pillanat a T-s verzióból nincs elérhető frissítés.
(én a gari miatt még kitartok a gyári T-s softnál, amíg lehet) -
M.A.Z.
aktív tag
A Google Maps érdekes módon most jó helyre rakta a kék pöttyöt (eddig mindig a Dunában landoltam, a Szabadság-hídnál), pedig lakásban, tető alatt vagyok éppen (szgép előtt), s a beállításoknál is Önálló módban van a GPS...
-
M.W.H
aktív tag
12:24:05 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
12:24:05 : RemoveDirectory1 Error(2):\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
12:24:06 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
12:24:06 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
12:24:06 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
12:24:06 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
12:24:06 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdatenah ezt irja ki nekem és aztirja hogy error a lg soft nemtom mivel tipp?
-
M.A.Z.
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Este én is feltettem az új firmware-t, mert 'balszélső' írta, hogy azzal már megy wifin a youtube, ki is próbáltam, és müxik. Viszont én sem tudok lejátszási listát létrehozni, mint ahogy az előttem szóló. viszont megjelent egy új gomb a lista tetjén (Léptetés), amit ha megnyomsz, átvált véletlenszerű lejátszásba...
MAZ
-
legiaap
félisten
Most belinkelted, hogy a függetlenítés nem legális.
Ezt mondjuk tudtam.
Csak azt nem hogy otthon lehet-e ezzel a készülékkel szoftvert frissíteni.
Lehet legálisan:
- Symbiannal
- SE-kal
Lehet illegálisan, garancia vesztés fejében
- WinMobillal
- Zárt rendszerű telefonokkal
Ez pedig zárt rendszerű nem?
És pont azért érdekel, hogy a hozzá kapott szoftver, amit a PC-dre teszel fel az tartalmaz-e olyan opciót, hogy szoft frissítés? -
duvi
nagyúr
Ezt a bejegyzést találtam, de sajna a német nem megy nekem
"- Im Musik-Player sind alle Playlisten verschwunden und bei Erstellen einer neuen Playlist muss man wie gehabt aus allen gespeicherten Songs auswählen.€dit Marwin: Playlisten lassen sich NICHT speichern"
Ha vki esetleg tudna segíteni a fordításban
(Ha jól bogarászom ki a leírtakból, akkor másnak is van gondja ezzel) -
viewdetails
addikt
A németek szerint pedig egész jól megy.
Ellenben.
1, Létezik az, hogy a kdz fájl 218Mb?
2, Ha fel akarom tölteni a KP500-Utils-EN.exe beveszi az adatokat, kiírja hogy loading, és visszaugrik a főmenübe. USB driverek telepítve, LG update tool telepítve, dll fájlok átmásolva. Mit rontok el? -
legiaap
félisten
Kérdés:
Az otthoni szoft frissítés legális?
Tehát engedélyezett a frissítés? -
zack
nagyúr
V10O_02-t feltette már valaki? Bizonyos szempontból jobb lett a touch, a görgetés, lapozás gördülékenyebb, és gyorsabban reagál mint a V10B_02, de nem tudok lejátszási listát létrehozni, mert nem engedi. Rányomok hogy adja hozzá a számokat, és nem csinál semmit. Ha először a számokat jelölöm ki szintén ez a helyzet.
Először azt hittem az a gond hogy a memo kártyán vannak a számok, de most átmásoltam a telóba és onnan se tudok létrehozni lejátszási listát.
-
Lord Soth
tag
Hello,
LG Arena-t szeretnék venni, a mammutban lévő hivatalos LG márkaboltban 130 ezer, gsm boltokban 1 év LG garanciával 91-92 ezer. Meg tudnátok mondani mi az oka ekkora különbségnek? Hogy tudják gyári garanciával is ennyire olcsón adni? Mennyire megbízhatók az ilyen gsm boltok (xxlgsm, mgsm, stb...)?
-
spawn21
veterán
Helló.
Ismételten lenne egy kérdésem.
Mit jelent pontosan a divx VOD regisztráció? Pontosan miért is kell??A symbian után kicsit szokatlan.
-
DaveNo1
veterán
Ezt is flashelni kell vagy simán fel megy már?
-
duvi
nagyúr
-
zack
nagyúr
Feltettem a V10O_02-t. Egyelőre minden oké, és a problémák megoldódtak. Lehet elég lett volna egy factory reset is, de ki akartam próbálni az új szoftot. Egyébként van benne magyar nyelv, szóval tök felesleges megvárni a magyar verziót belőle.
-
zack
nagyúr
Sokáig nem fogok vele szarakodni az biztos.
Felteszem rá az új szoftot, és ha azzal is behány eladom a faxba.
A videókba is ha beletekerek nem egyből adja be a hangot, hanem 2mp késleltetéssel, és 2-3 reccsenve. Eddig ilyen se volt.
A vicc az, hogy tényleg nem tudom mi váltotta ki ezt az "összeomlást", mert nem csináltam semmit.
Volt 3 konvertált film a teló memóriába, úgy hogy 2GB szabad hely maradt. Azt is megnéztem, hátha a 6GB adattól lassult be valamiért, és letöröltem 2db filmet. Ez sem segített. Kiveszem a memókártyát...hátha az szarakodik.mod: a memo kártya kivétel sem segített.
-
zack
nagyúr
De vazze! Nekem is melegbe lassult be!!
De nekem globálisan, nem egy adott funkció.Lehet túlmelegszik a RAM vagy a proci?
Elég nagy blama lenne.
Nekem ráadásul szobában történ mind ez. Pont fényképezgettem a 3 napja befogadott 6 hetes cicánkat, és utána történtek a furcsaságok.
27-28 fok biztos volt nappal a szobában, de nehogy máá ettől túlmelegedjen. -
zack
nagyúr
válasz
DaveNo1 #1958 üzenetére
Miért veszne el a gari?
Hagyjuk már...
Bármi gond van, vissza lehet tenni az éppen aktuális T-s szoftot. Az a cikk egy baromság, és nagy mértékben túlzó is.
Akkor van gáz, ha a szoftver úgy száll el, hogy a szervízben látják mi van rajta. De még ez se gond, megnyugtatok mindenkit.
T-s Arena-t nem a T-be kell vinni, hanem egyből az LG szervízbe gari jeggyel. Ott a kutya se foglakozik hogy T-s szoft van e rajta vagy sem.Ha valaki cáfolni akarja, ne tegye mert megkérdeztem bele a pacekba, hogy tegyem e vissza a T-s szoftot mielőtt beviszem. Azt mondták nem kell, nyugodtan hagyjam úgy. Erről ennyit.Bevittem a háttértár problémával, és semmi gond nem volt a szoftver milyenségével.
-
proly01
őstag
és ennek ellenére ti csak úgy frissítgetitek?
-
proly01
őstag
oks de nem igen van kedvem 1900 hsz-t visszaolvasni....csak annyi a kérdés hogy t s szoftot le lehet e mondjuk a legújabbra frissiteni nem e lesz baje és a garim elveszik e?
-
mrThomi
addikt
nálam is detto ugyan ez. egyszer csak páff és lassu, de nálam csak is és kizárolag a zenénél. Legyen az a ZENElejátszo vagy csak a hangok mappábol valo lejátszás. A hangeroszabájzo dölgik be ilyenkor és a zenék közti váltás....mintha megállna 5 mp-re majd utána simán megy....
értelmetlenségeskedés
-
zack
nagyúr
válasz
proly01 #1954 üzenetére
Igen. A telefonból minden elveszik. A memo kártyáról viszont nem. Szoft update után amúgy is kell egy factory reset-et csinálni.
A frissítéssel kapcsolatban olvass vissza. Kismilliószor le lett írva magyarul is, és linkelve is lett, ami angolul van. Mindenki az alapján csinálta. Te is nyugodtan csináld az alapján. -
proly01
őstag
hóhó...most olvasom most ti így frankón otthon frissítgetitek a szoftvert a telón?akkor lenne pár kérdésem leírná valaki részletesen hogy hogy kell illetve a garancia nem ugrik ilyen frissítgetéseknél?Valamint ha valaki megteszi és részletesen leírja hogy is kell ezt csinálni akkor az lenne a kérdésem hogy a telóból eltűnik minden?Szóval újra kell rá pakolgatni majd mindent?Már csak azért mert nekem is jól jönne egy új szoft.Előre is THX
-
zack
nagyúr
válasz
mrThomi #1952 üzenetére
Most töltöm...nem igérem hogy ezen a héten még felteszem csekkolni.
Egyébként ma du. óta kurvára belasult a teló.
Fogalmam sincs miért. Semmi rendkívüli nem történt. Olyan mintha valami fogná a memóriát vagy a procit...a gond az, hogy nem fut semmi a háttérben.
Szóval mindenképpen kellene majd valami újabb szoft, jól jött a linked.
Van Skype-od vagy messenger-ed? Mert úgy egyszerűbben tudnék segíteni. -
balszélső
csendes tag
Kint van a legújabb firmware:V10O_02.kdz.Első benyomások:nagyon-nagyon gyors,kamerán is javitottak.Youtube már elérhetö wifivel is.Jó töltögetést.
-
spawn21
veterán
Helló.
Lenen egy kérdésem,azaz kettő is. kérlek ha tudtok segítsetek...
Szeretnék rajta filmet nézni,de nem tudom lekonvertálni rá a filmet,a sajátja sz..r.
A xvideot pedig nem viszi. Mit használjak,melyik konvertálon lehet a méretét is a kijelzőhöz igazítani? -
proly01
őstag
Azt nem tudja véletlenül valaki,hogy arenára nincsenek olyan alkalmazások mint pl iphone ra az a halas meg iránytű meg volt arra ezer fajta...és ha van akkor honnan lehet letölteni?!
-
duvi
nagyúr
Érdeklődnék, hogy vki vett már TV kábelt a telóhoz?
Ha igen megosztaná a tapasztalatát ezzel kapcsolatban?
Képminőség, lejátszási sebesség, áram fogyasztás stb...
4160 Ft a T-nél
Erősen gondolkodom rajta, de potyára nem szeretnék költeni rá. -
spawn21
veterán
Helló Mindenkinek!
Tegnap hoztam ki az Arénám a szervizből,remélhetőleg nem lesz már vele baj.
Majdnem 3 hétig volt bent,azt hittem megöl az unalom. A k800i nem igazán tudta helyettesíteni. -
DaveNo1
veterán
mylgarenan olvastam az android dolgot, egy német srác kisérletezett vele, oda mentek honlapra és keresőben rákerestek az android kulcsszóra
-
válasz
Pinochet #1937 üzenetére
Szavadon foglak. Megtaláltam a hozzászólásod, semmi hiteles vagy bármilyen egyéb link nincs benne. Ezt pótolhatnád, legalább annyival, hogy kik azok az ők...
-
Pinochet
tag
Én ezt párszor már leírtam, de eddig úgy néz ki elsiklott felette mindenki. már megpróbálták, és egy bizonyos szintig eljutottak az android használatában, csak még egy utolsó lépés kéne (ezt írták vmelyik cikkben), meg elég nagy a valószínűsége, hogy előbb utóbb sikerül, főleg ha az lg megjeleníti az androidos és a wm-es telóit, mert első infők szerint ugyanaz lesz a belük mint az arenanak, akkor meg egyenes út vezet a törésig...
a samsung omniat már megtörték működő androidossá, bár azt kicsit könnyebb volt, de remélhetőleg sikerül ezt is -
J.varga7
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy vajon az LG közzé tette-e az ARENA hardware specifikációit? Most nem arra gondolok, hogy van-e benne wi-fi meg bluetooth, hanem konkrétan arra, hogy milyen és hány Mhz-es proci van benne, mennyi a rendszermemória (amit programok futtatására használhat a teló) és persze, hogy van-e valamiféle 3d-s gyorsítás? Hallottam már egyeseket suttogni, hogy amd proci van benne, de nem vagyok biztos. Egyébként a célom ezzel csak annyi, hogy elvileg lehetséges-e, hogy olyan szintű játékok és programok szülessenek a telóra, mint az Iphone-ra. Elvileg...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kismaci #1929 üzenetére
Konkrétan ehez nem értek, de zárt rendszerű telefonhoz, jó "odatalál" meg hangos navi nincs.
Ami MOon használható az az IGO és a Garmin. Ennyi. Ezek pedig se Arenan se M8on nem mennek, ha fontos nézd meg a pl Samsung Omniat, HTC Diamon2öt(ezek WMesek azaz nem technokrata hölgyek, szvsz nem ajánlott) vagy a Nokia 5800át.
-
Kismaci
tag
válasz
DaveNo1 #1927 üzenetére
100000 köszi, akkor lehet, hogy ez lesz a következő telefonom...
Komolyan. a 750-es egy hétig ki se szakadt a kezemből: még fogni is öröm (azóta is, csak azóta már le tudom tenni.
) És ha ez a kicsike hasonló, akkor...
Mert elvileg még a Meizu m8-ban gondolkodnék, csakhogy ez a kis LG is nagyon odacsap. A GPS-ről tudtok valamit mondani? Jól műx a Google maps-szel? Odataláltok, ahová kell? Van hangirányítás stb.? (A nővérem miatt kérdezem, mert ő is most keres telefont, hogy ajánljam-e neki vagy ne.
)
-
mrThomi
addikt
szia máshol nem érzékeltem ezt a fajta belassulást, tehát pl a galériában a videoknal minden oké. azonnal reagál a hangerő gombra.
A belső memoriára másoltam a dolgokat, de szinte ugyanaz. A külsönél még le is fagyott egyszer ha lejátszásra mentem...még 5gb szabad hely van a belsőn, külsön meg háromfél.Ha adattár módban visszamásolod a gépre az összes zenét és a telón csak egy számot hagysz fent akkor is lassú?
ez meg egy kicsit hosszu meló lesz de megprobálomaz akksit már kiszedtem megprobáltam ugyis, egy fokkal jobb volt, gyorsabban reagált. modnjuk lehet hogy nekem van fönt sok zene. sok az ilyen vágottakból az 1 perces....
-
Kismaci
tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de mivel LG, lenne pár kérdésem:
- milyen a PC suite hozzá? Felismeri TELEFONKÉNT? Lehet SMS-eket, egyebeket menteni róla?
- videó: ha elindítjátok, akkor sötétebb a képernyő, vagy nem?
- fényképező: mennyire hosszú a záridő? Még elviselhető?Jelenleg egy LG KF750-esem van, ami gyönyörű, de a fenti három pontban baromi siralmas. A PC suite-m csak háttértárként ismeri fel, videót nem tudok vele készíteni, mert elsötétedik (erre van gyógymód?), a fényképezőnek meg nagyon hosszú az expontálási ideje. Most pedig vissza a kommentekhez, olvasom azért őket!
Köszi!
Kismaci
-
duvi
nagyúr
válasz
mrThomi #1924 üzenetére
-A belső memórián vannak a zenék, v. külsőn?
Próbáld ki mindkét helyről a lejátszást, ha van külső mem is.
Mennyire van tele az adott memória? Nincs fullon vagy majdnem?
Máshol nincs belassulás, csak a zenelejátszónál?(próbáld ki filmeknél is)
Ha adattár módban visszamásolod a gépre az összes zenét és a telón csak egy számot hagysz fent akkor is lassú?-Nálam is 9 alkalmazás fut de ezek alapból betöltődnek bekapcsoláskor.
(Nevek, Böngésző,Üzenetek,Java,Email,Zene,Fm Rádió,Szervező, Jegyzet)-Egy próbát megér az akksi kiszedése és vissza.
-
zack
nagyúr
-
mrThomi
addikt
neketek nem csinál olyat hogy a sajtá mappák-zenék nél elinditasz egy számot és fel akarjátok hangositani atom késön reagál??? mert nekem igen és már ott tartok hogy földhöz baxom....ha ilyet csinál mindig ki kel lkapcsolni majd vissza és akkor fasza lesz...majd ha egy ora mulva akarok zenét halgatni megint ezt nyomja...atom lassuuuuuuuuuuuuu kiba lassan reagál...számváltálsnál is....nem fagy hanem sokat gondolkodik....Á J D O N T N Ó
szerk:közbe megnéztem ZENElejátszoba is ott is ugyan ez a helyzet....wáá megörülök...söt mitöbb ha ö ugy gondolja le is fagy ha elinditok egy zenét...4 mp után fekete képernyö és bevillan az LG logo....eddig semi baja nem volt...hát nagyon faja
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem közvetlenül kapcsolódik a topichoz, de érdemes elolvasni az Arena aktuális cikkét. (ha valaki még nem látta volna)
Sokan kérdezték már itt is, hogy is van ez a függetlenítésselA lényeget idézve:
"A lényeg, hogy mi otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik..." -
M.W.H
aktív tag
az A betü félig körbe ölelő nyillal azt jelenti hogy sorrendbe játsza le és ha elfogynak a számok nem ismétel
az 1-es körbe nyillal ugyanazt aszámot ismételgeti ÖRÖKKÉÉ
az A bezü körbe nyillal folyamatosan játsza le a számokat sorrendbe nem áll le ha elfogy az összes szám.
az R félig nyillal értelem szerüen random tehát véletlenszerüen de csak amig elnem fogynak a számok.
az R körbenyillal szerintem nem kell már magyarázni -
proly01
őstag
Azt vágom én is a bal oldali sarokban a kis ikon ott kellene elméletileg lennie egy folyamatos kör és benne a kis "S" betű vagyis shuffle all mind összekeverve de ilyen nincs csak hogy 1 szám egy szám ismétlése folyamatos lejátszás és kb ennyi.
Pont olyan beállításokra gondolok hogy milyen számot szeretnék lejátszani hogyan stb mint egy normális különálló zenelejátszóval ellátott telefonban pl sony ericsson ok a samsungok stb stb
-
zack
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Azt mért irja ki a wifi h a kapcsolat nem elérhető és a rendszergazda nem található? Ma az utcákon több helyen is próbálkoztam és sehol semmi pedig nem volt jelszóvédett.És itthon meg a tp linkkel működik.
Van erre magyarázat? -
proly01
őstag
Azt írjátok már meg légyszi,hogy az arenán is vn olyan hogy véletlenszerű lejátszás meg zenelejátszó beállításai mert én sehol sem találom benne.
-
duvi
nagyúr
"Jelenleg nem csak a lefedett országok, hanem az igénybe vehető készülékek száma is csupán kettő: a Windows Mobile-os GM730 és a KS20-tulajok már használhatják, de a koreai gyártó hónapokon belüli bővülést ígér ezen a téren is."
Ez csak a kezdet ezek szerint. Van remény a számunkra is a jövőben
-
zack
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
unyadavid #1907 üzenetére
Szerintem mindhárom jó.(Any Video, FF, X Media)
Próbáld ki őket és akkor eldöntheted neked melyik jön be jobban.
Én Any Video-t használok általában. De kipróbáltam a többit is.
Csak a beállításokat kell megtanulni ami egyiknél sem túl bonyesz.
Ha mégse menne vmi, úgy is segítünk.
(De kicsit visszaolvasva szerintem már megtalálható a legtöbb válasz ebben a témában)Pl. a FF-ban a default Arena kiválasztás 800x480-as felbontással jön fel.
Ezt nem tudja lejátszani a teló. Ezért vissza kell venni 720x400-ra.
Az Any Video-nál a képarány beállítás kicsit el lett dugva külön fülre. -
unyadavid
senior tag
vagy esetleg az xmedia recode?
-
unyadavid
senior tag
most az any video converter a jobb vagy az ff?
-
duvi
nagyúr
válasz
cukorborso01 #1902 üzenetére
Szia!
Bár ebben a témában nem vagyok otthon, de szerintem még nem lehet az Arenahoz kapni.
LG lista:
"LG U900, KP235, KU950, LGU310, KP220, KS10, LGU890, KP210, KU311, LGKU580, KP130 Trax CU575, KF600, KP100, CU515, KF750, Secret KU380, CU500V, CU915 Vu U960 CE110, KF700, KG290, KU250, KF510, KS20, KE260, KT610, KU990, Viewty KE800, KP320, KE990 Viewty, KE820, KT520, KE500, KU800, KM710, KG280, U830, KF310, KG275, L343i, KF300, KU580 All LG2G, KM500, KE850, Prada All LG3G, KM330, KE970, Shine All LG3G with 2G card, KG375, KU970 Shine, KE770 Shine, CU720 Shine" -
duvi
nagyúr
Nagyon látványos a mozi
Ha ez is fémházas lesz és Arena színvonalú összeszereléssel érkezik,
akkor valóban feladja a leckét a többi nagy gyártónak.
Az Arena-nál már tapasztaltuk, hogy a vassal nincs is probléma.
Kiváló munkát végeztek ezen a téren.
Én a helyükben a softra feküdnék most rá.(stabilitás)
Ezt kéne "csiszolgatni" finomítani még egy kicsit.
A BL40-ben is a nagyszerű S-Class UI fog futni ha jól láttam.
Ha nem hanyagolják el a fw. frissítéseket és fejlesztik a softot folyamatosan, akkor bizony pár év és az első 3 mobilgyártó listában landolnak.(Vagy akár az élén)
A fejlődési ütemüket látva minden esélyük megvan rá -
zack
nagyúr
Vettem egy W880i-t tegnap másodlagos telcsinek. Sajnálnám az Arena-t ha melóban egy "fight" alkalmával megsérülne, a W880 meg kaphat, ezt nem fogom sajnálni, és mégis kellően elegáns. Szóval most rendesen össze tudom hasonlítani zeneileg a 2 telefont.
Mit mondjak. A sokat kritizált LG füles annyira nem is rossz. Felső-közép tartományban jobban szól a W880i-vel mint a SE gyári fülesével. Mély hangban nem annyira domináns az LG füles, de ezt tudtuk eddig is, ettől függetlenül összességében egálban van a 2 füles.
Ami furcsa...egymás utánban hallgatva nem rosszabb az Arena. Ezen meglepődtem, mert emlékezetből úgy rémlett, jobban szól az SE, de amikor egymás utánban átdugod a fülest egyikből a másikba, az az igazi összehasonlítás. -
zack
nagyúr
Ezt skubizzátok meg! LG keménybe nyomja! Szurkolok nekik hogy a No.1 gyártó legyen.
Ha így folytatja, és a minőség maradni fog, könnyen elképzelhető hogy a Samu-t is maga mögé fogja utasítani.
"Az új csokoládé telefon több érdekességet is tartalmaz, melyet a múlt heti finoman szólva is ködös és semmilyen technikai részlettel szolgáló bejelentésből még nem sejthettünk. Először is a képernyő 4 colos lesz (nem tudni biztosan, de valószínűleg AMOLED ), mely 21:9-es képarányú és 800x344 pixel felbontású lesz. A fura és szokatlan arányok mellé kapacitív érintésérzékelő technológia társul, így feltehetően a multi-touch is megjelenik majd, valamint jóval könnyedebb vezérlésű lesz a telefon, mint a rezisztív technológiával rendelkező modelleknél. Az extra széles képernyőn a korábbiaknál kényelmesebb virtuális billentyűzetünk lesz, és a videó alapján egy új ezúttal valóban jól használhatónak ígérkező felhasználói felület kerül majd a BL40-es vagyis a negyedik Chocolate készülékre. A kijelző ezen felül edzett üveg borítást is kap, így a karcoknak, sérüléseknek is jobban ellenáll majd. A készülékben ezen felül 7.2 Mbps maximális letöltési sebességre képes HSDPA adóvevő valamint A-GPS is került a telefonba, illetve egy 5 megapixeles kamera kapott helyet az új édességben. A pontos megjelenési dátum még mindig ismeretlen és jó pár részlet is homályban maradt, mint például a Wi-Fi lehetőség, pontos méretek, illetve egyéb szolgáltatások."
-
cukorborso01
csendes tag
sziasztok!
kérlek segítsetek! az arénához lehet kapni kompatibilis turbo simet?? ha igen, valaki tud helyet mondani, linkelni stb? nagyon köszönöm előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest