Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Langsam

    aktív tag

    válasz risnos #12687 üzenetére

    Egyetértek veled.

    (egyébként elég bátor hozzászólás volt ;] )

    De komolyra fordítva én mindig úgy gondoltam, hogy a zárt operációs rendszerek pozitív sajátossága az atomstabil működés. Egy szabadon változtatható és 1000 programmal elbaltázható symbiannál, WM-nél elfogadható az instabilitás és az időnkénti belassulás. De egy zárt rendszernél (mert a java azt hiszem, bár nem értek hozzá, semmilyen módon nem nyúl az operációs rendszerhez) ha jól van megírva a rendszer, akkor nem lehet gond, csak max mechanikusan a telefonnal. Ehhez képest lassan és félve nyomogatjuk a telefon menüjét, nehogy összeakadjon valami. Értem én hogy lelke van, de hát elég gáz sajna.
    A Samsung D500, D600, D900 atomstabil volt, de ilyenek voltak a kezdeti S40-es Nokiák is. Én ide sorolom az LG A Class-át is, mert fagyás, vagy instabilitás nyomokban sem volt tapasztalható, legalábbis a Renoir-on nem, a Vievty nagy ritkán néha kikapcsolt és újraindult, de tényleg csak elvétve, nem jellemzően.

    Szóval valami nem oké. Ezért kérdeztem korábban a 40-est, hogy mennyire stabil már az S Class és általában a telefon egésze.

    Üdv.

    Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Új hozzászólás Aktív témák