- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
válasz
viharhozo #2499 üzenetére
Jó kérdés, ahogy tudom itt a fórumon ilyet nem jelentettek. Lehet alaplap de lehet kijelző is, vagy a fene tudja.
Más: Szerintem most adta meg végleg magát a sajátom
Ez már alaplap gyanús, arra keltem fel most hajnalban, hogy újraindult majd bekapcsolás után lefagy, megint újraindul, a rendszerben megint lefagy majd bekapcsolás közben is lefagy és mindezt addig míg se kép se hang hiába töltőn van vagy sem. Az aksicserével 3 hónapot hosszabbítottam meg rajta kb. Reméltem, hogy a V30 megjelenéséig kihúzza de ez nem jött be :/
-
gipsztigris
addikt
válasz
viharhozo #1905 üzenetére
Kb. egy hónapja voltam bent az LG-nél egyéb ügyben és rákérdeztem, hogy mi az igazság a GSM boltos telefonok garanciájával kapcsolatban.
Lényeg,ha GSM boltból veszed, és áfás számlát kérsz(és kapsz) róla, akkor az LG egy év teljeskörű garanciát ad a készülékre......amennyiben EU-ból származó készülékről van szó. Ez a doboz oldalán rajta van. Az enyém német (DEU) verzió és azt mondták rá, hogy rendben van a garanciája, pedig PartNero-s kézzel írott áfás számlám van (garanciajegy nélkül). -
tgabe25
tag
válasz
viharhozo #1905 üzenetére
Expansys, gyári garanciás és szerintem megéri azt a biztonságérzetet a sufnigsm-es garanciával szemben, és alig drágább ott. A gsm-es 2 éves annyit takar elvileg 1 év (elvileg) teljeskörű garancia + 1 év (elvileg) szoftveres, azért írok ennyi elvileget mert gsm boltok közül nem mindegyik kezeli korrekten a garanciát. A garanciára meg nem akarok hülyeséget mondani de más terméknél már olvastam olyat ha nem gyártóhoz hanem bolthoz szól a garancia ha a bolt bezár akkor oda van az is. Az, hogy milyet kapsz nem lehet tudni, igazából régiókülönbségek szoktak lenni azért olcsóbbak, illetve vannak érdekességek ilyen boltoknál, néha totó egy két bolt korrektségben, mindegyikről lehet olvasni jót is rosszat is.
Tokkal kapcsolatban korábban folyt beszélgetés a gyáriról, kicsit drága de jó nagyon. A többi nekem annyira nem tetszett, de kinek mi én pl egy ilyen telefonra nem tennék sima szilikon tokot, alig véd. De kihajthatóst meg csak rondákat találtam a gyárin kívül, de ez ízlés kérdése azon meg nem lehet vitatkozni
-
migabi24
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest