- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
válasz
Noys187 #1494 üzenetére
Nekem kb. a 3.napon jött elő a sárgulás és nem volt fokozatos, egyszer csak megjelent a bal alsó és felső sarokban egy kb.fél centis kis "terület". Abszolút nem zavaró és csak szürke háttérnél látszik, annak is egy bizonyos árnyalatánál és alacsony fényerőn (0-30%). Viszont a szolárium tényleg segített. 3x is bevittem magammal 4-5 percre és enyhült a sárgulás
azóta még 2x bevittem, de már nem javul tovább. Van egy teljesen szürke hátterem, ami olyan árnyalatú, aminél a legjobban látszik és néha gyengébb, néha erősebb a sárgulás. Nem tudom mitől függ, melegedéstől biztos nem mert néztem már normál és felmelegített állapotban és nem találtam benne logikát.
Engem nem zavar, majd a garancia lejárta előtt kicseréltetem. Ha ezt a kompromisszumot is el kell fogadni a szemcsék, a pentile matrix és a 60fps hiánya mellet, akkor elfogadom, mert a nyálcsöpögés még 1 hónap után is megvan mindig, ahogy a kezembe veszem a telefont. Imádni való
-
Dealer95
őstag
válasz
Noys187 #1354 üzenetére
Én váltottam Flex1-ről (bár közben volt egy Note4 is).
Aksiban sokkal rosszabb(nekem a Flex2 3-3,5 óra SoT bír, Flex1 5-6-ot tudott), minden egyébben jobb vagy ugyan olyan
-fényerő picit nőtt
-sebesség kb, ugyan az
-kijelző szebb lett (felbontás, kevesebb szemcsésedés, viszont a sárgulásra figyelni kell az első napokban)
-kamera is jobb
+microSD bővíthető (viszont a 16GB verziónál kb csak 9GB használható fel alapból)
+újabb rendszer (4.4 vs 5.1 [talán 6.0 is lesz a Flex2-esre))
-nekem jobban kézre áll a kisebb méret miattAmi nekem nagyon hiányzik:
A hátlapi gomb a Flex1 esetében értesítő RGB LED-ként is funkcionál.
Ezt egyik újabb LG modellnél sem láttam... pedig milyen hasznos mikor kijelzővel lefelé van a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest