- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
"Nem vagy tisztában az Android memória kezelésével."
Ezen mit értesz ? Annyira azért nem vagyok hülye, hogy ne lássam milyen futó folyamatokat cache-el be a droid. Azért tényleg nem 1 készülékem volt már, és csak-csak látom, ha az UI újratölt a kevés memória miatt.
Te tuti tisztában lehetsz, de a másik kütyü egyáltalán nem töltött újra például az UI-ból semmit.
Annyi eszem nekem is van, hogy a gyors működés érdekében a droid betölt sok mindent, amit éppen ugyan a user nem használ, csak háttérben van, és vannak folyamatok amiket el is dobhat, ha kell.
Csak miattad elolvastam ez a cikket: Az andorid memória kezeléseCsak tudod a rengeteg felesleges APP attól még leeszi a memóriát, és lesz olyan, amikor már nincs mit kidobni a folyamatok közül Ilyenkor jön az UI újratöltés, stb.... Jelenleg a 2GB ram is elég kell legyen még 5.0 alatt is. Logikus, hogy minél több a RAM, annál több APP/szolgáltatás tárolható/cache-elhető a gyors eléréshez. Így gyorsabban lehet váltani akár több háttérfolyamat között, jobb a MultiTasking.
"Nem a Megapixelek számából következik a képminőség"
Nem értem. Mondtam ? Nem mondtam, egyébként kíváncsi vagyok, hogy egy 13Mpx-es kép a részletesebb akár tájképek esetén, vagy egy 20Mpx-eles képméret esetén azonos tömörítési minőség mellett. Persze most mondhatod, hogy ha rossz minőségű a lencse akkor már nem a megapixel-ek számítanak, de beszélhetünk a JPG tömörítés mértékéről is, ami egyáltalán nem mindegy gyárilag hogy van belőve. Általánosságban írtam, hogy a 16Mpx-es kamerával részletdúsabb képeket lehet készíteni, mint egy 8 vagy 13Mpx-essel, így a pontot a G4 javára írtam.Nem jól mondom a dolgokat ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Idő előtt kiderülhetett a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Autóhifi
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Windows 11
- Politika
- További aktív témák...
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue - AKKU 90% - Jótállás 2025.03.-hóig - szép, megkímélt állapotban
- iPhone 12 64GB - kártyafüggetlen - AKKU 80%, karcmentes állapotban
- iPhone 14 Plus 128GB Éjfekete - AKKU 90% - megkímélt, szép állapotban
- ELŐRENDELÉS- Új, bontatlan Samsung S25, S25+, S25 Ultra - 3 év Samsung garancia + AJÁNDÉK SMARTTAG
- iPhone 13 256Gb Red független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest