-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Na ma sem hívtak, úgyhogy már szinte biztos, hogy csereutalvány lesz. Még életemben nem voltam olyan ideges, mint most, hogy amikor a legeslegjobban kellene egy megbízható, jól működő telefon, ráadásul még ha cserés is lesz, akkor is még ott, van, hogy vajon visszaadja-e az eredeti vételárat az eladó, aki részletre vette (nagyon megbízható, de azért bennem van a félsz). Bocsi mindenkinek, hogy itt kisírtam magam, de egyszerűen már nem bírtam.
Kis érdekesség: ahogy most olvasgatta a javítási jegyzőkönyveket, megláttam, hogy amikor másodszorra vittem be a telefont az LG-hez, akkor a Telemax-hoz továbbküldték, és ők javították meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- iPhone topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 13 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged