Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kajtika
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy akartam lion-ra navel-t rakni de fastboot mode started-el kidob és Zolio3-mal már beszéltünk róla hogy nekem D855-ösöm van de a lion-nál D850-et kellett választanom mert ott is fastboot hibával bootloop volt. A kérdés hogy akkor D850-es navelt próbáljak felrakni mert azzal próbálkoztam amit ti belinkeltetek és az D855-hez való, a másik meg hogy ha felrakom a lion-t akkor utánna mit wipe-oljak ha fel akarom rakni a navel kernelt egyből? -
macii97
senior tag
válasz Fitzgerald #24992 üzenetére
Nem 5.1 a build.propban átírva olyan számot ír ki amilyet akarsz... Valoban a lion 5.1 miatt 5.1
-
-=Jam=-
őstag
válasz Fitzgerald #24992 üzenetére
Hát az akkor tényleg érdekesen hangzik
Amúgy pont most tervezem majd felrakni és kipróbálni. -
-=Jam=-
őstag
válasz Fitzgerald #24989 üzenetére
Az 5.1 az nem hiszem, hogy az android verziót jelenti... Az a ROM verziószáma.
-
zolykaaa
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül mennyibe fájna egy alalplap csere G3
-
Fitzgerald
veterán
Ez a Lion rom hogy lehet 5.1 ha gyári rom alapú?
-
Skynet258
veterán
válasz DonLaca@ #24987 üzenetére
Én nem is értem ez hogy jött, hogy ment át több tesztelőn, és úgy egyáltalán ilyen felbontás mellé minek. Meg amúgy is minek.
BTW megjött a Nillkin Magic Disk II, teszi a dolgát eddig.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
válasz Deadzone41 #24986 üzenetére
Ez . Oversharpeninget aki kitalálta annak biztos valami gond lehetett a látásával. Kiég tőle a retinám.
-
Deadzone41
őstag
Sziasztok! Mi a sharpening megszüntetésének legtisztább módja, ami nem csesz el semmi mást a telefonon?
-
imi4199
tag
Köszönöm mindenkinek! A 7végén felműtöm s Lion-t.
-
DokiBaxxi
őstag
Egy kérdés még, tokot vennék a telefonra, most kettőre szűkítettem a kört:
-Muvit miniGel
-Case-Mate Barely ThereValakinek van tapasztalata, véleménye, hogy melyik lenne jobb? (A Muvit nem nagyon látszik a képen, az mennyire takarhatja a telefon széleit?)
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Zolio3
senior tag
válasz imi4199 #24967 üzenetére
A Smart Cover appot kivéve minden működik Lionon. Azaz a Cover is, ha nem telepíted Aroma installerben az xposedet. Ha telepíted, akkor a Smart Covert ugyan telepíti, de jegelni fogja, amit ír is. Tok mükszik, időjárás is, navbar ikonok is, mindegy megy, amit próbáltam.
-
Zolio3
senior tag
Gabriel kernellel nekem sem fagyott ki, csak megsült... Melege lett és kikapcsolt. A gabriel ráadásul nem módosítható hőkérsékletileg, a Navel viszont igen. Végül a Kernel Auditornál maradtam, mert ingyenesekben csak ebben volt hőmérséklet. Csak hőmérsékletet kapcsoltam be rajta, így szint felett visszább vesz a teljesítményt. Így nem fagyott ki, nem melegszik, ha igen, akkor persze lassul, de a hőmérséklet emelkedés megáll.
-
kajtika
csendes tag
Én lion 5.1- használok a beépített gabriel kernellel és semmi bajom nincs a telóval. Minden nagyon király, nem melegszik, nem fagy ki. Gondolkodtam én is a navel kernelen meg kernel állításokon de minden olyan jól megy hogy eszembe sincs hozzá nyúlni, az LG G3 a király.
-
imi4199
tag
válasz csiziktomi #24974 üzenetére
Köszi!!
-
DokiBaxxi
őstag
Na végülis a PC Suite-s módszer nem működött, de KDZ Flash-el sikerült végre megcsinálni!
Köszönöm mindenkinek a segítséget"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
imi4199
tag
válasz smidipeti1 #24970 üzenetére
Köszi a gyors választ! Szuper! Milyen governor-t használsz? Vagy a Navel alapbeállításon már jó? Ha nem muszáj nem akarok a kernelben matatni környékig... Köszi!
-
imi4199
tag
Lion Rom-ot használó kollégákat kérdezném, hogy hol lehet a lion-romnak rendesen utána olvasni? Mert ugye az xda-n nincs fent... Olyasmi érdekelne, hogy megy-e a Quickcircle vele, stb. Köszi!
-
erik88
aktív tag
Az én g3as telefonom ügye Hard brickes. Semmire nem reagál. Írtam a hongkongi lg nek hogy tönkre ment a LG PC suit program miatt és leirtam nekik még, hogy mi baja konkrétan és hogy küldjenek nekem valami féle szerviz programot amivel helyre lehetne állítani. Szerintetek kapok valamit?
-
DonLaca@
senior tag
válasz DokiBaxxi #24961 üzenetére
Download módban dugd rá a pc-re vagy marad a kdz flash (CSE flash). Az általad linkelt 20h rom jó lesz hozzá.
G3 hivatalos romok. -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
KDZ Flash-hez az innen letöltött D85520h_00.kdz fájl megfelel? (Angolul használom a telefont, szóval nem baj, ha nem magyar) Természetesen D855-ös a készülékem.
[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
Csináltam egy jó kis factory resetet, mert miért ne, gondoltam jót tesz majd a telónak... azóta teljes standby módban 6%-ot zabál óránként... az Android kernel meg a google play alkalmazások... szánalmas...
Try again, fail again, fail better!
-
DokiBaxxi
őstag
Hát ez remek.... Felraktam az LG PC Suite-t, kerestem vele update-et, talált, frissítette, de miután a telefon is megcsinált magának mindent, fekete háttér, nincs értesítő sáv és alul kezelőgombok, a factory resetet nem csinálja meg Ilyenkor mi van?
(#24957) sereeff
Csak tudnám, hogy egy teljesen official program, egy nem mókolós eljárás miért csinál ilyeneket....[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz macii97 #24954 üzenetére
"According to the release notes and changelog the Verizon LG G3 update brings a new Bluetooth button for in-calls for easy switching between car Bluetooth and regular headset, native Android 5.0 Lollipop do-not-disturb interruption settings, improved quick settings, and advanced calling (HD calling) for improved sound while talking on the phone,"
-
Zolio3
senior tag
válasz DokiBaxxi #24948 üzenetére
Üdv itt a Klubban! Az ota frissítés nem mindig jelzi, ha van új. Nézd meg a készülék pontos típusát (d855, 850, stb), olvasd el az összefoglalót, amiben minden nagyon részletesen le van írva. 20 p jelzésű romot le tudsz hozzá tölteni (5.0.1 Android), amit kdz flash megoldással tudsz rátenni. Ehhez semmilyen mókolás nem szükséges, nem lesz rootolt, nem lesz twrp recovery ( csak a gyári android recovery), ez Stock alapú (gyári) rom. A szolgáltatók még általában a h jelzésűt szokták feltenni, ezt is teheted, ez is 5.0.1 Android. Ezek független romok, tehát nem lesz benne a szolgáltató felesleges kacatja, és esetleg bootanimation, csengőhang, ilyesmi.
-
Zolio3
senior tag
válasz dkovizoli #24947 üzenetére
Igen, nekem is csak ez segített. Most másik kernel appal próbálkozom, mert azért van egy pár. Nem a kernel hibás, de instabillá teheti. Érdekes, hogy kernel auditor nélkül nyugalmi állapotban kisebb hőmérsékleten tud dolgozni, akadás így sincs, gyorsan reagál, de telepítéskor nagyon fel tud emelkedni a hőmérséklet. Ebből viszont nem szeretnék kijelző sárgulást a proci előtti területen.
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Beléptem a G3 tulajok közé de máris lenne egy kérdésem. A telefonon Android 4.4.2 van de tudtommal nem ez a legfrissebb, viszont ha szoftver update keresek, azt írja, up to date. Miért lehet?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
macii97
senior tag
Nekem ilyen nem történt... Nem tudom... Nincs ket ugyanolyan telefon.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Fitzgerald #24939 üzenetére
Csak a fake-kel lehet manapság kattintást generálni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
-
Fitzgerald
veterán
válasz DJ. Ru$y #24941 üzenetére
Nem biztos hogy ki lesz hagyva. Össze-vissza megy a vaker hogy akkor most lesz, vagy nem lesz.
LG Görögország szerint nem. Ez volt 3 hete. Aztán kb. egy hete több oldalon megint arról kezdtek cikkezni, hogy mégis lesz. Valahol azt írták hogy 2 héten belül (1 hete volt). Senki sem tudja mi van. -
Peat76
őstag
Most mi a rudi, erre a csodafonra nem jön több frissitést.Pl. 5.1?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz macii97 #24930 üzenetére
G4 nem bugos, tegnap vettem, kaptam is egy frissítést rá. Eddig gond nélkül működik, és repeszt mint állat
G3 is van a háztartásbanXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Zolio3
senior tag
válasz storm3 #24927 üzenetére
A systemet érdemes wipeolni, az adatot nem feltétlenül. A kernel a rom telepítése után azonnal tehető, nem kell újra recoverybe lépni. Telepítés után dalvik cache, majd reboot. A melegedés a Navel kernellel meg fog szűnni, a Gabriel alatt nekem csak ritkán volt 80 fok alatt a készülék.
-
Zolio3
senior tag
válasz NandorHUN #24926 üzenetére
A g4 kamera appja van benne, ami működik is. Nyilván feleslegesen állítasz olyan formátumot, vagy záridőt, amit a g4 tud, de a G3 nem, nem fogja abban a formátumban, vagy záridőben készíteni a képet. Ezt leszámítva a kamera app működik automatikus üzemmódban. Kézibe felesleges állítani.
-
storm3
senior tag
válasz macii97 #24925 üzenetére
Nekem 5.0 lion van meg, erdemes feldobni az 5.1et dirtyvel es ra rogton a navelt vagy wipeoljak es ugy telepitgessek nullarol?
Ami igazabol nagyon szurja az oldalam hogy melegszik(zavaroan) es hogy a multitasking nem az igazi(ha hearthstonebol kilepek egy pillanatra h elolvassak egy viber uzenetet, ujratolt).[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
macii97
senior tag
válasz NandorHUN #24920 üzenetére
Nekem
cpu 2611 max, lionheart/smartmax amilyen kedvem van, cpu fesz -30-40.
Hotplug: mpdecision ki, intelliplug be.
Hőfok: Intellithermal be, vdd ki.
Gpu: 578 max, msm-adreno-tz, egyszeru gpu alg. be, lustaság 3, ramp threshold 7
I/O tripndroid, 2048 kb
LMK: medium/agressziv profil
Z-ram ki
Dpi: 540
Kissé teljesítményorientált, de elég jól bírja az akksi.
Ja és ne felejtsd el minden oldalon bekapcsolni az alkalmazas inditaskort![ Szerkesztve ]
-
user2211
tag
Az 1 hónapos G3 telóm 2 helyen is megrepedt. Mostantól havonta vigyem gariba?
-
gusthy
veterán
Ez jött az lg firmware oldalon:
VRZ/Verizon Wirele V24B LGVS985W 33
Na ez vajon mi lehet?
-
plejik
addikt
Stock Romból a v20p az utolsó ugye?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Zolio3
senior tag
válasz NandorHUN #24912 üzenetére
Stock rom alapon fut, annak némi változtatása. Ami a Stock romban megtalálható, az szinte a Lionban is. Kivéve Google újságos, zene, filmek, és McAfee. Telepítéskor több dolog állítható, hogy mely appok kerüljenek fel a gyáriakból: G3, vagy G4, illetve az óra a státuszbáron hol legyen (jobbra, amely az alapértelmezés, vagy középen), és egy nagyon fontos dolog: telepítse e az xposed keretrendszert, vagy ne. Ha telepíted, akkor felhívja a figyelmed, hogy a Start Cover jegelésre kerül, és a rom telepítése után nem kell még azzal is külön vacakolni. Valamennyi időjárás effekt működni fog, és elérhető lesz, a kettős ablakba pedig bármilyen alkalmazás tehető, nem csak gyári. Elméletileg 5.1 verziós Android. De a Navel kernel javasolt, lentebb írták a linket. Azt a rom telepítése után egyből telepítsd, tényleg sokkal jobb, és több dolog állítható. Navbar ikonok zip formátumban is telepíthető, nem csak xposed modul fajta. Mint a legtöbb custom romnál: a Wi-Fi és térerő ikonok a gyárihoz képest egy picit kisebbek, de azért bőven látható.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jelentem én is LG tulaj lettem, igaz én már az újabb generációt képviselem Páromé a G3, nekem a G4, hát van különbség a két telefon közt Xperia Sp után meg óriási ugrás.
G4 vs G3
Kb 20 perces üzemelés volt még[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Fitzgerald
veterán
Eléggé eltérőek a tapasztalatok itt a romokkal/kernelekkel.
Szerintem a legegyszerűbb, ha mindenki magának kísérletezi ki a dolgokat.
Nekem pl. Cloudy 2.5 legalább 4.5, de inkább 5 óra kijelzőidő Gabriel kernellel, 60 mV-al undervoltolva az összes freki, lionheart governor. Böngészéssel, folyamatos wifivel vagy mobilnettel 57-59 fok átlagban 60 százalékos fényerővel.
80 százalékossal 65-67 fok körül. Sehol semmi lag. 75 fokos throttling mod is fent van, és 2611MHz-re van húzva a cpu.
Slim Guard Case is benne van a dologban, jobb a hőelvezetés, mint a gyári hátlappal meg azzal a nagy gambi szilikon tokkal volt.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz macii97 #24868 üzenetére
Lion ROM ról tudsz dobni normális linket?
Kerestem de angolul nem találtam róla semmi értelmeset. Milyen alapon fut? CM12? Kamera milyen benne?
írtad, hogy 1-2 dolgot át kell benne írni, mik azok és milyen értékeken?Nagyon köszönöm.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Skynet258
veterán
válasz csiziktomi #24910 üzenetére
Kernel Auditor pl.
-
gusthy
veterán
Blisspop rom FHD felbontás 480 DPI density, elképesztő gyors. Annyi, hogy kézzel lehet csak beállítani terminal emulator segítségével.
-
Ronan968
tag
Azt szeretném kérdezni,hogy az automatikus fényerőszabályozást lehet-e valamivel kalibrálni,mivel ha azon van,akkor nagyon sötét a kijelző.Ez probléma volt a G2-nél is,de úgy látom itt se történt előrelépés.
-
Zolio3
senior tag
Nekem Wi-Fi gondom nem volt, és úgy általában a hálózattal sem. Nekem a hőmérséklet volt magas (84 fok alatt ritkán volt 60%fényerő mellett), és ezt a Gabriel kernellel sem lehetett állítani. Ezzel viszont lehet, plusz magokat is kapcsoljon ki. Jelenleg 65 fokig engedtem dolgozni első körben, de így kevesebb fényerővel már 61-62 is megállítja. Ha melegszik, akkor az a fogyasztásnak eleve nem kedvez, hisz a munkára nem fordított energia alakul hővé. Eddig valóban sok javulás van a Navel kernellel. Nem is döccen, de ez nálam eddig a magas hő miatt is lehetett. Amiatt 90 fokon ki is kapcsolt. Ennél 70 volt idáig a plafon. Köszönöm a tippet, ez kajakra jobban muzsikál.
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Zolio3 #24902 üzenetére
Nekem pörgősebb ezzel a kernellel és jóval kevésbé merül az akksi.
Mondjuk én feszültséget is csökkentettem, de az azért ennyit szerintem nem számít.
Hálózatot nem dobta még el, az itthoni wifire mindig csatlakozott eddig. A Gabriel kernellel nem mindig csatlakozott, volt hogy ki-be kellett kapcsolnom a wifit a telefonon.
Egyelőre ennyi a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest