Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
válasz s3nsitivity #23895 üzenetére
Pedig a 2.2 közel tökéletes ROM. Hm, akkor nem updatelek.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
s3nsitivity
addikt
Na 3 nap aktív nyúzás után kiakasztott a Cloudy 2.3
A merülése förtelmes volt, gabriel kernel javított rajta de így se volt elfogadható.
Néha olyan lagokat, app indítási időket produkált, hogy csak fogtam a fejem..
Bár lehet azért van mert jobbhoz vagyok szokva és a reccenések is zavarnak
Na de pl a múltkor állok a pályaudvaron a jegy kiadónál és az eamilem nem tudtam megnézni úgy beállít a szerkezet.. a spotify pörgött a fülemben de se kép, se hang.. aksi ki, vissza és utána tudtam kikérni a jegyem.. És még sok ilyen.Száz szónak is egy a vége, tegnap nagyon felhúzott és felraktam az Euphoria-t ami eddig több mint tökéletes.
Egy bajom van vele csak... mondjatok már valami jó AOSP camera app-ot.
Nem tudom, hogy az LG camera API-ja miatt-e de ezek a camera progik hulladékok a stockon lévő apphoz képest.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
synar
őstag
válasz leslien #23889 üzenetére
Nálam 3 napja van fent a Cloudy 2.3, eddig stabilnak tűnik. Merülésben és egyéb összehasonlításban még nem vagyok elég tapasztalt, így 5 napos G3 használat után. Az akku estig kibírja, bár jobban merül, mint szeretném. A kamera szép képeket lő, benne vannak a G4 manuális funkciói, szintező, stb. és működik is hibátlanul, amit eddig próbáltam. Ha van egyéb kérdés szívesen válaszolok.
-
expander
senior tag
válasz user2211 #23890 üzenetére
nem vagyok benne biztos, de ugy emlekszem, hogy az LTE jelenleg meg most, csak az adatcsomagoknal mukodik, telefonalni, max csak 3G-n lehetseges. ezert van az, hogy keszenleti allapotban 4G/LTE-t ir a telefon, de ha hivas fogadsz, vagy inditassz, akkor rogton levalt 3G-re, hiszen a hangadatnak az a plafon.
bar lehet en emlekszem rosszul, es teljesen baromsag az egesz, de most lusta vagyok utananezni -
user2211
tag
válasz gusthy #23885 üzenetére
Sajnos nem =
És ki lehet próbálni a hidden menüben ha LTE Only-ra állítod, akkor nem tudsz hívást indítani, és ha valaki hívni próbál engem foglaltat jelez.#H.Bencike
T-Mobilos vagyok, előfizus, korlátlan böngészés.
Felraktam Cloudy romot, kb. 1 órája használom és eddig nincs gond.
Az MLT tesztet nem lehet megnyitni a rejtett menüben. Ha be van kapcsolva az LG lesi minden lépésemet?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
kérdés h mennyire stabil a cloudy rom? Titanic szindróma ? kamerát mennyire piszkálta meg , jó képeket lő? Jishnu's Camera Mód ot próbálta vki?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
McLaca
őstag
válasz s3nsitivity #23846 üzenetére
Wifin, vagy mobilneten? Ill. tudnád konkretizálni, hogy kb. mennyi idő alatt hány %?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23883 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, ugyanis mielőtt nem csináltam gyári visszaállítást folyamatosan automatikusan, nem kézzel, nem trükkel, húzta lefele az aktuális profilképemet. Tudom, mert "kellett" cserélnem 2x mióta lollin vagyok.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23881 üzenetére
Ez jó ez pöpec, ezt eddig is így csináltam az is volt ott, de eddig nekem az online pofám volt ott, értsd, ha cseréltem a G accomon képet, akkor itt is cserélődött, na ezt próbáltam volna meg elérni most is, de, ha nem megy, akkor tojok rá igazából már olyan szinten vagyok most.
-
Zolio3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #23880 üzenetére
Belépsz a névjegyzékbe a telefonon (nyilván összes látszik, ne csak a gmailes, hanem a telefoné, és helyi fiók is látszódjon). A legelső személy az lesz, hogy Saját Profilom. Ez helyi fiók, nem online. Szerkeszted, nem tudod összekapcsolni sem, nevet lehet írni bele, Emil címet, telefonszámot, és képet cserélni, majd mented. Ennyi. Már a képed lesz látható a jobb felső sarokban. Azonnal, reboot nélkül.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23879 üzenetére
Ezt a profil dolgot én értem. De mivel nincs összerendelve az "Owner"-rel, amit már első alkalommal átírtam, így ott nem cserél semmit, a saját profilhoz meg a G+-ból vagy a Gmail-es accból húzta eddig le a profilképemet, névjegynél ott is van, de a felhasználómhoz nem akar odamászni.
-
Zolio3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #23878 üzenetére
Úgy van, ahogy írtam! A neved tudom a felhasználókban is, vagy a névjegyzékben saját profil. Ezt szerkeszted, teszel fel képet, telefonszám, ilyesmi, elmented, és már az a kép fog megjelenni. Mc Afee antivírus . Nem kell fizetős, elég az ingyenes. Elment SMS-t, névjegyet , és híváslistát (nekem naponta). Egy kattintás visszaállítani Lollipop alatt is. Pedig annál magasabb a biztonsági szint.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23874 üzenetére
Aha igen, és mire mentem vele? Nem rendeli hozzá se a képet semmit. Valahogy hozzá kellene rendelni a fiókot, de nem teszi meg 2 újraindítás után sem.
Közben megvan, hogy képet is lehet hozzárendelni, de ez nem úgy működik, hogy összerendeli a Google acc-ot a Userrel? Mert így nem adná be a másik usernek az én adataimat, ezt vajon miért nem teszi meg most? Ja, factory reset volt, mert merült, mint a tégla a vízben.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok! Mi van, akkor, ha nincs a Lollinál a Google fiókom ott a felhasználóknál, mint tulajdonos? Hanem van egy sima Owner "felhasználó", hogy tudnám visszanyomatni oda a felhasználómat? Így se kép semmi, és olyan furán mutat.
-
synar
őstag
-
Zolio3
senior tag
-
user2211
tag
válasz user2211 #23860 üzenetére
Közben találtam egy leírást a WCDMA beállítására: [link]
De nekem LTE kellene, és nem nagyon értem a leírást...Ha gariba viszem tényleg elküldenek majd? Mert nem olyan gyakran fordul elő(a szervíznél pedig tuti van bőven 4G térerő, lehet semmit nem csinálnának vele), de a G2 Minivel soha nem volt ilyen probléma, stabilan tartja a 4G hálózatot "2 vonallal" a lakásban, a G3 pedig 1 vonal(és gyakran levált GSM-re).
#vector30:
Nem sikerül a root, az a probléma?
Az LG PC Suite megnyitása után rá volt dugva a teló bekapcsolt állapotban ,,Média átvitel" módban? Ilyenkor telepít valamilyen drivert. Az usb driver stb. fent van a gépen? És az USB Hibakeresés?[ Szerkesztve ]
-
vector30
csendes tag
válasz Zolio3 #23857 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de az összefoglalóban leírtak alapján kezdtem el, de ott van az 5. pontban" Ha megjelenik a "Serial port not found, please insert the phone manually into download mode" felirat, akkor, ahogy írja, kézzel kell download módba tegyük (leírás a KDZ flash résznél). Ha jól csináltad, akkor nem sokkal a hangerő gomb felengedése után tovább kell, hogy menjen a script."
Na nekem innen nem akar tovább menni!
Próbáltam rájönni miért akkor találtam az eszközkezelőben az lg g3 android net mpt device driver problémát!
Ebből gondolom, hogy ez lehet a gond![ Szerkesztve ]
-
user2211
tag
Üdv!
Az összefoglalóban is említett hálózati problémám van sajnos nekem is. :/ Hogyan tudom beállítani hogy az LTE hálózatot tartsa meg, de közben ha hívnak azt is tudjam fogadni? A rejtett menüben át tudom állítani LTE Only-ra, de olyankor nem lehet engem elérni. Próbáltam törölni a system/app mappából az LTE config appot, de nincs változás. Gyári v20h szoftot használok, root és custom recovery is van rajta.
Valami más romot kellene raknom rá? -
Exelsior
senior tag
válasz Tomix24 #23849 üzenetére
Szia. kijelzős sárgulás matt csere lett. délután leadtam és másnap délben mehettem érte. de ezt mindig elmondják személyesen vagy telefonon is. gyorsak amúgy.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
vector30
csendes tag
Sziasztok! Egy pár nappal ezelőtt írtam, hogy nekem sehogy sem sikerül LP alol a root. Verzio V20h.
Annyit sikerült már kitalálnom, hogy android net mpt device driver-t nem sikerült feltelepítenie rendesen, és talán az miatt nem indul el downlodmode alól a root.Van valami ötletetek? -
ivatti10
aktív tag
Cloudy 2.3-nál néhány programnál a választható gombok fehér alapon fehér betűket tartalmaznak(pl. Titanium Backup), tehát felismerhetetlen a szöveg rajtuk. Tapasztaltatok ilyet? Van rá valami okos megoldás, hogy láthatóak maradjanak az infók?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
gusthy
veterán
Ekkora különbségnek a normál érték és az általad mért között oka van. Egyik lehetséges ok, hogy meleg volt a telefon, teljesen feltöltött és hűvös telefonon kell mérni. Másik lehetséges ok, hogy valami folyamatosan megy a háttérben, de azt a fogyasztáson észre lehet venni. Harmadik lehetséges ok, ha kevés villany van az aksiban, ekkor is vissza szokta venni a teljesítményt.
-
Tomix24
addikt
Sziasztok. Srácok kb mennyi idő alatt fordul meg szervízből a telefon? (Kijelzőcsere)
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz gretzky77 #23840 üzenetére
De eddig elég tetszős.
Csak kicsit fura a műanyag de megszokható.
Ugyan azért van fent mint amiért az 1+1 felkerült.. Érdekel mit, mennyit adnának érte. Nem feltétlen akarom eladni csak ha úgy van akkor nem zárkózok el tőle.
Egy M8-at szívesebben használnék pl.Amúgy tegnap elég sokat ment a Spotify.. Elég durván merítette..
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
yeppy83
csendes tag
Egy kis érdekesség:
A hétvégén sikeresen kiverték a telót a kezemből, és hogy essen a földre, hát persze, hogy pontosan úgy, hogy bereccsent a digitizer.. használni nem tudtam mint általában mindenki. Maradt a szerviz.
Reggel beballagok az LG-be és mondom a problémát, de hozzátettem, hogy a 2 hónapja amikor kicserélték a burkolatomat mert alul felül meg volt repedve ami másoknak is, nah az megint el volt repedve.
Erre mondja a jóember, hogy megpróbálják lelevelezni az LG-vel hogy garizzák le, ha nem megy akkor fizetős.
Mondom fasza, próba cseresznye.
kb 2h múlva kapom a hívást, hogy hát sajnos nem sikerült így marad a fizető, gondoltam nahát nahát.
kb 1h rá jön az sms hogy elkészült.
bemegyek és most jön a slusszpoén. szarabb kijelzőt kaptam bele mint ami volt.
Ki volt állítva egy másik G3 tapogatóba, és annak sokkal szebb volt a kijelzője, valahogy az enyém olyan fakó volt és élettelen. Szóltam, hogy ez így nem lesz oké. Kihoztak egy másik szerelés alatt álló telcsit. És annak is ugyan olyan fakó volt. Azt mondta, ez van kicserélhetjük egy másikra de az is valszeg ilyen lesz.
Felbontás, érzékelés, reagálás minden oké volt, csak a szív ami satnyább...
Most vagy átbaszarintottak vagy az LG lehet visszavett a kijelzők fényerejéből és színtelítettségéből, hogy ne melegedjen annyira a burkolat.Szerintetek ?
-
Tibor7878
tag
válasz lacko6 #23831 üzenetére
Egy "bajom" van ezzel a töltővel. Néha csendes éjszakákon meghallom ahogy így "kattogó" hangot ad ki amikor nincs rajta a telefon. Az adapter és a töltö is. Ritkán veszem csak észre, de néha sikerül felfigyelni rá. Ha kihúznám, akkor meg mi poén lenne benne? Amúgy le a kalappal előtte, tényleg nagyon jó. 1cm magasságban tartom a töltő felett tokban a telefont és tölti! Ezzel nyilván nem lesz gond, rakhatunk bármilyen tokot a telóra, átmegy a szufla. Úgy néztem, hogy dupla annyi ideig tart neki feltölteni, mint a vezetékesnek, tök vállalható szerintem. És tényleg nem merül jobban..
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz s3nsitivity #23828 üzenetére
Nem jött be a G3,hogy már hirdeted?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
geris197
tag
válasz csiziktomi #23824 üzenetére
En ugy tudom,hogy a Flat Style Bar Indicators progi Pro verzioja tudja.
-
lacko6
senior tag
Üdv.
A 3000ft-os Nokia Qi töltő rendesen működik.Nincsen lassú töltés.Nem merül gyorsabban a telefon.De ez valószínű a 12v 750mA-nek(Input) tehető be.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
H.Bencike
aktív tag
válasz csiziktomi #23826 üzenetére
Kelleni fog a Tweaksbox is, Play-ről letölthető. Abban bemész a Téma->Állapotsor->Felül a csúszkát elhúzod és beállítod amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
LG G3
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #23827 üzenetére
Gyors válasz.
Igen, tökéletesen frissítette.
Nem, nem vagyok skizofrén.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Gyors kérdés.
TWRP update ,hogy megy?
A TWRP már tud falshelni image-t.
Simán onnan felnyomom és kész?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
tutaj01
aktív tag
válasz csiziktomi #23824 üzenetére
Fejre kell állítani a telefont, úgy már balos lesz
Ne sértődéj meg, apró poén volt.
Amúgy root szükséges és utána az xposed, ha jól tudom.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
csiziktomi
senior tag
Esetleg nem tudja valaki,hogyan lehet a térerő ikont áthelyezni a bal oldalra?
-
djoei
tag
válasz Viktor0610 #23822 üzenetére
Köszönöm a választ
-
MODERÁTOR
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz hali13 #23820 üzenetére
Neki root után lett bootloop, és nem hozzávaló root miatt, a PC Suit nekem soha nem hibázott most is azzal került rá a V20G.
Csak, ha azt mondod, hogy a PC Suit miatt sült el, mivel az gyári program nem nagyon köthetnek bele.
[ Szerkesztve ]
-
hali13
tag
Érdekes hogy az én telefonom is a PC Suitos frissités után esett loopba. Kétszer egymás után, két különböző rommal. Fura dolgok ezek. Mindenesetre én az LG PC Suite-vel nem próbálkozom többet szoftvert frissiteni.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
djoei
tag
Sziasztok.
lehet ismét benevezek egy g3-ra..(valamiért visszahúz a szívem )
a régi hibák mennyire vannak még jelen?Köszönöm.
-
sveczo
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Kollégámnak van egy G3-a. Hol tudom ki kapcsolni a dupla koppot? Folyton felold neki a teló. Nem találtam rá, hogy hol tudom ki kapcsolni. Előre is köszi!
-
-
lesliefox
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire off téma rengeteg helyen olvasgattam a G3 után, egyetlen kihívója van a Huawei Ascend Mate 7 számomra. Telefon vásárlás előtt állok és kérlek segítsetek benne hogy melyiket érné beszerezni és miért. Ha nagyon off akkor előre is elnézéseteket kérem!
Előre is köszi
-
-
Zolio3
senior tag
válasz erik88 #23798 üzenetére
Akkor ez volt a probléma, ezért nem megy végig a frissítés. Integrált dolgokról van szó, RAM, tárolóegység, gpu, CPU ez mind az alaplaphoz tartoznak, de bootloader, de egyéb szolgáltatófüggő dolgok is közvetve ide kerülnek. Elég egy valaminek megsérülni. Jelen esetben annak, hogy elfelejt adb eszköznek lenni. Ha sehogy nem tudsz kapcsolatot létesíteni, másik boot.img -vel sem, akkor alaplapcsere lesz. Ez minden bizonnyal nem olcsó, hacsak ki nem fogsz egy olyat, aki betörte a kijelzőt, de leszarja, és nem csináltatja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest