Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul227
aktív tag
ezen nem érdemes vitázni,inkább lassan feljebb emelhetnék az 5 colos határt 5.5 re

-
gusthy
veterán
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Igen, a Wiki Phablets oldalán ott is van a G3

Na megnéztem. 178 DPI alatt Tablet mode (volt, amíg volt ilyen, bár most is van hozzá Xposed modul), 213 DPI és 178 között Phablet mode, afölött meg Phone. Legalábbis amit találtam, az még így írta, de ezek elég régi cikkek voltak.
Nem tudom, hogy most mi a helyzet, és hogy a két telefon közül melyik milyen módban indul, lehet, hogy mindkettő phablet (legalábbis nekem a Touchdown úgy tűnik, hogy abban). -
Raul227
aktív tag
azt mondta a hölgy a telefonban,hogy 2.éven nekik kell visszaküldeni és ők szervizbe küldik.szervizlink
A Ter-ero.com webáruház valamennyi termékére (a kiegészítők kivételével) 24 hónapos teljes körű garanciát vállal! Ezen esetek mindegyikéből az első év gyártói garancia, míg a második teljes körű forgalmazói garancia.
Garanciális javítás feltételei
A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szerviz végzi. A szervizbe való küldés a vásárló vagyis az Ön feladata, és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek.
A Samsung, LG és Iphone készülékeket a gyártók saját garanciális márkaszervize végzi.
Egyéb esetben a garanciális javítását a következő szakszervizek végezhetik:
Telemax
olvasgattam nézegettem a teszteket,maradok a g3-nál,csak vacillálok,állítólag hét végén megjelenik a g4,talán lenyomja a g3 árakat.így volt ez a g2nél?mennyi idő alatt esett az ára jobban?vagy csak pár ezret esett a g3 kijövetelekor?mi ilyenkor a trend?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gusthy
üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy a phabletekben szokták azt alkalmazni, hogy a billentyűzet rendezhető legyen a szélekre, ilyen alapon a miénk is phablet, mert rendezni lehet jobbra és balra is.
De parancsolj:
"Phablets have screens that measure diagonally approximately 5.0–6.9 inches (130–180 mm)" -
gusthy
veterán
válasz
Zolio3
üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag az Androidnak van phone, phablet és tablet módja, nem tudom, hogy a G3-ban melyik van beállítva. Nekem amikor a Flex a kezemben volt, "phabletesebb" benyomást keltett, de ez szubjektív persze. Mindenesetre ha jól látom, az egy erősebb telefon (Flex 2 persze.)
(Illetve 4.4-től kezdve csak phablet meg phone layout van, hála istennek.) -
Raul227
aktív tag
valakinek ter-ero.commal valami tapasztalat?

-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Tudtok mondani a gyári romnál valami jobb főzött verziót? Lehetőleg Kitkat verzió kellene. Lényeg az üzemidő és a smoothság lenne.
-
gretzky77
veterán
válasz
erik88
üzenetére
Szia nekem G3 előtt meizu m1 note volt! A meizu egy nagyon kellemes gép azért váltottam,mert jó áron találtam egy 3gb-os G3-at amit régóta szerettem volna kipróbálni! Nem bántam meg jó a note de nekem a G3 is nagyon bejön ill. hogy a meizu kamerája jobb lenne sztem nem állja meg a helyét! Akku sztem nagyjából hasonlóan teljesít.
Teljes mértékben szépen megy a G3 ekkora felbontással is valamint nekem számított a bővithetőség. -
erik88
aktív tag
De a g3 abszolute hasznalhato igy is hogy ekkora felbontast kell hajtania.??
-
válasz
gusthy
üzenetére
"Az LG kamera valószínűleg sokkal jobb"
Ezt az összehasonlítást figyelembe véve ez annyira nem egyértelmű számomra. -
erik88
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem
köszönöm 
-
válasz
erik88
üzenetére
Szerintem nem.
Akkuidőben picivel jobb a Meizu, az LG-nek (megint csak szerintem) feleslegesen van olyan nagy felbontású kijelzője, a kamera is a Meizuban jobb, a procikat nem tudom, melyik jobb, de nem hiszem, hogy a Meizu annyira az LG alatt maradna abban, ha egyáltalán...Utánanéztem. A számokat tekintve az LG teljesítményben jobb, cserébe a Meizu sokkal olcsóbb, meg valószínűleg az a teljesítmény is bőven jó.

-
erik88
aktív tag
Sziasztok
valszeg hamarosan g3 tulaj leszek. Az érdekelne, hogy kijelző üzemidővel meddig bírja? Meg, hogy szerintetek megéri-e váltani meizu m1 noteról? -
Igazából ezekkel a szebb ikonokkal egy baj van csak, nem szép az inverzük, csak egy szürke folt....tehát vagy szép ikon szürke inverzzel, vagy kevésbé szép ikon szebb szürke inverzzel....
Na, szóval, egy szónak is száz a vége, összedobtam egy hevenyészett star wars navbar ikont, így sikerült, többet nem csinálok ám ha nem tetszik!

Letöltés 20 perc múlva a szokott helyekről, mert most cigi...

-
lefkosia
őstag
A mai napon feltettem a 20p-t. One Click ROOT+TWRP Recovery rootoltam. Eddig gyorsabbnak tűnik a 20h-hoz képest.
-
Srácok, lenne egy kérdésem, segítsetek lécci. Tudjátok mókolok a navbar ikonokkal, aki tesztelte, lécci írja már meg privibe, hogy melyik romon megy neki, és ami fontosabb, azok is írjanak akik tesztelték, de nem volt jó, vagy bootloop lett tőle. Fontos lenne, köszönöm szépen!
-
HUTCHDB
nagyúr
V6-os MIUI van erre a készülékre?
-
válasz
csiziktomi
üzenetére

-
... mivel mindenki pihen most, és úgysem olvassátok soha azt amit kiírok, ezért leírom, hogy most mit gondolok .... néha amikor unatkozom, vajjal kenem be magamat, bebújok egy hálózsákba és végigcsúszok a konyhapadlón, eljátszom, hogy csiga vagyok...
-
Utánanézek a neten, hogy van e hozzá alapanyag, sajnos nem mindegy, miből dolgozunk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más....Zolio3 készített egy kresztáblásat is, köszönjük neki is. Az eddigi navbar témák mennek V20p romon is, és LS990-en is. [link]

-
csiziktomi
senior tag
Lolipop alá erre van xcam? a gyári elég gány képet csinál

-
-
GuruZone
őstag
válasz
Ming Cseng
üzenetére
semmi sárgulást nem tapasztaltam, ellentétben az átlátszó tokok, azok sárgák már bőven

-
Ming Cseng
csendes tag
Sziasztok!
A fehér színű kábelek és maga a telefon burkolata mennyire sárgul?
Egész szép a fehér kivitel, de félek, hogy fél év és teljesen sárga lesz a nyári napsütésben..
Peroxidos tisztítást bírja az anyag? -
válasz
csiziktomi
üzenetére

-
válasz
csiziktomi
üzenetére
Itt a kért Stargate navbar ikon témád, használd egészséggel....így sikerült....előtte twrp-ben mentés a romról.
Mondjuk, elég egyedi, hozzá kell szokni

-
válasz
turikoczka
üzenetére
Én fix 35%-on kb 4-4.30 max 5 óra. Filmnél persze kicsit világosabban. Játék nincs, csak net, cset, gmail, stb.
-
turikoczka
aktív tag
Érdekelni ti mennyi képernyő időt értek el egy töltéssel?Én mobilnettel,játékkal és youtube-al kb 5 órát.
-
válasz
Zolio3
üzenetére
Oké, kérek szépen teljes főoldal scrennshot-ot, és zipet, megy a blogba.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#22731) csiziktomi: Nem értem tényleg, pedig jó lenne tudni miért nem megy, hátha lehetne orvosolni, és más is tudná használni, előbb is, mint ahogy kijön magyarul.
-
Raul227
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
esetleg valakinek konkrét eset?

-
geris197
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nekem a 20p rom van rootolt,amit multkor Te linkeltél.Látom a magyar nyelvet benne...No,mindegy nálam nem megy a dolog valamiért,hagyom is.Majd ha fejlesztő frissíti és beleteszi akkor beállítom,addig meg jó lesz így,úgy sem állítgatom...meg tudok annyit angolul ha valamit kellene állitanom.

-
válasz
Raul227
üzenetére
Részlet az oldal vonatkozó részéről:
"A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szerviz végzi. A szervizbe való küldés a vásárló vagyis az Ön feladata, és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek. " -
Raul227
aktív tag
valaki kuldott mar vissza telot hiba miatta ter-ero.com-hoz?
-
válasz
geris197
üzenetére
F@sza, hogy most még az xposed is szórakozik
..... van benne magyar nyelv, de ezek szerint működés közben nem lehet még kiválasztani. Tény, hogy 30 percet kellett dolgozzak a hiányzó sorok beillesztésén és magyarításán, de müködik a dolog, látod....érdekes viszont, hogy nem mindekinél.....Stock v20i rom van fent nekem.(#22708) Zolio3 te milyen romon nyomod, hogy nálad is megy?
Katt a képre a nagyobb változatért
-
laverdadb
tag
Valaki esetleg nem tudna megosztani ezt a témát, sajnos az en kartyammal nem lehet online vasarolni.
Mindenesetre ez a G4 temaja, semmifele mokolas nem kell hozza
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.launcher2.theme.g4ux4
-
geris197
tag
Egyébként tegnap írtam TweaksBox fejlesztőjének és ebben a pillanatban kaptam választ az emilemre,íme: Hello,
If you are running latest version, it does not include the hungaryan translation. At the moment my hungaryan translator is unavalaible but i hope to include the translation in a future release.
Vagyis nincs is benne magyar nyelv.Tehát nem tudom Meggyi hogyan találtál benne?
. No,mindegy én nem kínlódom mert mint fentebb írtam csak rosszabb lesz nálam. Kivárom még beleteszi Magyart és frissíti. 
-
Zolio3
senior tag
válasz
Probert75
üzenetére
Belépsz tibibe, és fagyasztod a smartcleanert. Vagy nem kattintasz rá többet a tisztításra. Nem mondom, hogy értelmetlen program, de van helyette annyi más, amit lehetne használni. Magától semmit nem töröl. Annyi van, hogy az értesítést ki lehet kapcsolni (soha állás), így nem fog birizgálni, hogy tisztítsd a rendszert.
-
Aryon87
félisten
válasz
SkiDev
üzenetére
Amúgy egy méretbeli összehasonlítás

Képen a középső kettő lenne, a többi az mellékes
Kép minősége pocsék, egy Sony Ericcson W580i-vel készült
-
Aryon87
félisten
válasz
SkiDev
üzenetére
Nocsak itt is?

Természetesen érdemes SP-ről váltani a G3-ra, mérföldekkel előrébb van tőle...
Mint tudod nekem is SP van, de a páromnak a G3. Gyors, akadásmentes, és szép is, ja és hatalmas is (4.6" kontra 5.5")
Ennek se térerőbaja, se laggolás, se kijelzőgondok nincsenek, pedig ez a telefon még ha jól tudom az első szériából van. A mikrofonnál való repedés az borítékolható lesz, szerviz majd megcsinálja.
Nyár közepén jön majd rá az 5.1.
De ha van türelmed, kivárod a G4-et, ami szintén rendben van, és hamarosan megjelenik hazai szolgáltatóknál. -
SkiDev
őstag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, de akkor is érdekelne a Ti véleményetek is!

Jelenleg egy Xperia SP-t nyüstölök, viszont kb. két hónap múlva szeretnék készüléket venni kissé drágábban.
Eléggé a G3 és a OnePlus One között vívódom. Szeretném megkérdezni (igaz kissé elfogultak lesztek
), hogy érdemes még beruházni egy G3-ra? 
Most olvastam visszább azt az Arénás 50%-ot, nagyon sajnálom, hogy 400 km-re lakom Bp-től, mert annyiért egy másodpercet sem gondolkodnék, de 100-ért el kell azért, hogy megéri-e.

Olvastam a hibákat, akkor ezek a nyűgök még megvannak? Térerőeldobás, ragasztás-hiba, repedés vagy ez inkább az első-szériás gyermekbetegségek voltak? Osztálytársamnak és havernak is ilyen készüléke van, mindkettő megelégedve használja. Egy olyan készüléket keresek, amely nagyon testreszabható. A telefonkeresős topicból elküldtek, mert úgy nincs értelme rajta gondolkodni, ha helyhez kötöm a vásárlást....Az érdekelne még, hogy a G3 is megkapja a G4 felületét előbb-utóbb? Lesz-e még rá valami támogatás (új oprendszer) ? Illetve, a kamerában nem fog olyan szintre lépni, mint a G4 manuális beállítás terén? Mert kissé zavar a képek minősége ellenére is ez a "mindent maga akar megcsinálni" .
A segítséget ezúton is köszönöm!

-
Zolio3
senior tag
Csak simán telepítettem, nem lett előtte törölve (tehát frissítés volt). Miután befejezte azután újraindítottam a készüléket, és ennyi. Ugyanazt kaptam, mint amit Meggyi linkelt képet. Nem vásároltam meg a verziót, egyenlőre ázok a dolgok amiket használtam, az majdnem mind ingyenes maradt. Ezt csak színezésre használtam főleg, azt most is lehet. Részben. A többi színezi a gravitybox.
-
Tawaga05
tag
válasz
leslien
üzenetére
Nekem D855 van és ezekkel használom.....
Az elsőben van elemlámpa + Walkman + G4 kinézet meg egyebek.....
http://lgviet.com/forum/threads/lam-hoang-g3-f400-l-s-k-d855.36146/
A 1.8 ast érdemes feltenni mert a 2.0 nincs D855-re való.Ez pedig csak G4kinézet.....
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/lg-g4-apps-t3102687 -
leslien
nagyúr
gyárilag van benne elemlámpa?
-
Aryon87
félisten
Lg G4 teszt már van magyarul, esetleg ha van aki türelmetlen kivárni a keddi MA tesztet

-
Probert75
addikt
A Smart cleaning-ben az Ürejárati alkalmazások opciót ki lehet kapcsolni valahogyan? Mert rányomtam valamelyik nap és törölte azokat az alkalmazásokat, amiket 1 hónapnál régebb óta indítottam el. Még szerencse, hogy volt tibi mentésem és visszaraktam. Ennek az opciónak mi az értelme? Hadd döntsem már én el mit akarok a telefonomon!
-
TODI1111
veterán
Sajnos nálam sem megy a Meggyi féle magyar TB.
-
TODI1111
veterán
Dupla lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..... van benne magyar nyelv, de ezek szerint működés közben nem lehet még kiválasztani. Tény, hogy 30 percet kellett dolgozzak a hiányzó sorok beillesztésén és magyarításán, de müködik a dolog, látod....érdekes viszont, hogy nem mindekinél.....Stock v20i rom van fent nekem.