- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
Üdv.
Milyen a frissítés? Van vele tapasztalat már
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #41377 üzenetére
A doboza még nekem is megvan. A fülest 1-2 hónapja bontottam ki.
De a telót alaplap hibával eladtam lassan 2 éve.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
SkyLine3000
addikt
válasz
KoryHu #41375 üzenetére
Nemrég sikerült szereznem egy dobozt a másik G3-nak is. Be be beeee.
Minden tartozékkal, leírásokkal, telóval együtt hirdették 4e-ért. A füles még bontatlan volt. Elvileg a telót nem lehetett tölteni, csak a ház melegedett. Úgy voltam vele, nekem megér 4-ezret a doboz a tartozékokkal, még ha a teló használhatatlan is, mivel van két 3/32-es G3-am. De úgy voltam vele, próba cseresznye. Csináltam egy FR-t. A telefon hibátlanul működik, semmi baja a töltésnek.Meg is ettem egy kekszet.
Így 4e-ért vettem egy full dobozos 2/16-os G3-at, ami egyébként szinte patika állapotban van. Azóta bent csücsül a vitrinben az izmosabb tesói közt.
Ja! És két aksi volt hozzá. elvileg az egyik még új, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz
KoryHu #41375 üzenetére
Akkor egyet sikerült a fenti hsz után szereznem egy itteni fórumtárstól. Egy még jól jönne, mert a telók a gyűjteményben vannak, és amiben voltak eredetileg egy fekete doboz, nem mutatósak. Egyébként mindkét G3 hibátlan azóta is. Az egyik fehér, a másik Titánium és mindkettő 3/32-es, gyári független. Csücsülnek a vitrinben a két dobozos F6 és a szintén full dobozos G4 között.
Bármikor elő lehet venni akármelyiket használni. Menetkész állapotban vannak.
-
KoryHu
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #41374 üzenetére
Jó régi hsz , nekem van dobozom, de nem eladó
. Igazából javítás után újra elővettem a telefont, csak immáron már régóta Lineage OS-el megy, jelenleg Android 11 alapokon.
Még új akksit is vettem bele,tartaléknak tök jó. Kijelző is új, mert pár éve garanciaban cserélték az elválás és sárga foltosság miatt, és azóta alig ment.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
SkyLine3000
addikt
Nincs valakinek véletlen LG G3 doboza, amire már nincs szüksége? Igazából kettő kellene.
-
Csataril
újonc
Az LGUP kezdőikon kijelzi a típust, D855, de ismeretlenként nem lehet elindítani a select gombbal.
-
Csataril
újonc
A hiba üzenet egyáltalán nem zavar. A térerő hiba annál inkább.
Vissza akartam tenni Taiwani kdz-t, de a Flashtool, amivel eddig simán ment a frissítés, most többszöri próbálkozásra is hibát jelez, és nem tölt. -
David3
őstag
válasz
Csataril #41369 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy mennyire zavar, ill. tudsz-e vele együtt élni. Amíg nem az alaplap régiójának megfelelő szoftver van rajta, jelentkezni fog minden bekapcsolásnál az üzenet. Ha akarsz vele foglalkozni, keress a lenti weboldalon egy tajvani .kdz-t, rakd fel, remélhetőleg lesz benne magyar nyelv is, akkor tuti eltűnik az üzenet.
-
Csataril
újonc
Valóban. Egy Taiwani 5 android helyett, magyar 6-os androidot tettem fel. Rendesen működött. A térerő hiba néhány napja jelentkezett, de már mindent kipróbáltam. Ma új vodás kártyát tettem bele, de nem nagyon van különbség. Sajnos.
-
Csataril
újonc
Kedves Fórumtársak!
Van egy LG G3 telefonom. Ez már a sokadik, mert több is alaplaphibás lett.
Úgy gondoltam, márkahűségből, hogy veszek egy alaplapot az Aliexpress-től.
Beépítés után / miután egy hónap múlva megérkezett /
úgy tűnt, hogy rendesen működik. Mivel 5-ös android volt rajta, frissítettem 6.0-ra, az LG hivatalos kdz. szoftverével. Valami érthetetlen hibakódot mutat minden bekapcsolásnál, de rendesen működik. Működött. A kártyám Vodafonos, és érvényes az előfizetésem. A mobil internet és térerő drasztikusan lecsökkent.
12/03GB sebesség jó esetben. Más távolabbi helyszínen 75/25 GB-t mis mértem.
Remélem, valakinek van valami ötlete, hogy milyen módon lehet elhárítani ezt a bosszantó hibát. Már szinte használhatatlan, mert a beszéd is szakadozik telefonálásnál.
Újra frissítettem a szoftvert, gyári visszaállítás, APN újra stb. Sajnos semmi sem segített.
Már nem tudom, hogy mit tehetek még. Kérem segítsetek! Talán valakinek sikerűlt megoldani a problémát.
Előre is köszönöm a segítséget. -
dkovizoli
addikt
válasz
dajkapeter #41362 üzenetére
én elfogadom. Ez nagyon nagyvonalú.
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Bár nem volt annyira oszlopos tag, és csak néhány hsz-em volt a topikba, viszont búcsúra kényszerülünk. Évekig használtam, majd (nekem jött a V30) a gyerkőcöm örökölte meg, aki szintén évekig használta. Viszont a múlthéten elért minket is a kijelző villódzása és elsötétülése. Az utód a gyerkőcnél egy Poco F1 lett.
Egy fehér 3/32-es volt. Nem tudom a topikban még résztvevők közül kinek kellhetne esetleg alkatrésznek, de szívesen felajánlom. 3 hibája van. A jack csatinál repedt ház, az usb csatlakozó amortizálódott, de még működőképes (qi működik, 90%-ba azzal volt töltve) és alaplaphiba
Ja és új akksi került bele egy ősz végén (ali-ról) és azzal simán elment 3 órát a gyereknél (aki youtube-ot, brawl starst tolt rajta). A kijelzőn most is fólia van és asszem van még 2 fólia a szekrénybe. Gyári dobozába tudom adni, a gyári töltőjével. Talán még a bontatlan gyári füles is meg van. De a kábel már nincs.
Ha esetleg valakinek kellhetne, akkor ingyen oda tudom adni. Nem tudjuk már mire használni, de más hátha. Nem kérek érte pénzt!Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
SkyLine3000
addikt
válasz
hg7fac #41360 üzenetére
Nekem a G4-hez van Nohon akksim. Én meg vagyok elégedve vele. Átlag felhasználás mellett két napig bírja. Most, hogy úgy sem nagyon van hova menni, hármat is elmegy. Aktív használat mellett sem merül annyira, mint a régi akksi. Üresjáratban is sokkal jobban tartja a feszültséget. 25 perces videó alatt merült vagy 5 %-ot. Ezen tök meglepődtem. A régi akksival, vagy akár a G3 a használt akksijával minimum a dupláját megette, de inkább bőven többet.
-
hg7fac
csendes tag
Köszönöm szépen a véleményeket. 15 ért kínálják, de mindenképpen alkudnék belőle.
Akku tekintetében egy alis nohon-ra gondoltam. Jókat írnak róla. -
SkyLine3000
addikt
válasz
hg7fac #41356 üzenetére
Nekem is még mindig megy a 3/32-es. Most is tök jó, hibátlan. Mindenre jó. Ugyan pár hónapja egy G4-et használok, de a G3 is rendszeresen elő van véve. Asszony is évek óta a 3/32-es G3-at használja. És ő elég hárdkór felhasználó. Én a sajátomat (G3) nem adom el, megmarad. Asszony azt csinál az övével, amit akar. Bár anyám egy F6-on tanulja/tanulta a droid világot. Lehet végül ő örökli meg az egyik G3-at.
-
gjoco1
addikt
válasz
hg7fac #41356 üzenetére
Szia!
Nagyon jó kis telefonok.Nekem még van mindkét(2/16-3/32)teló a sufniban.
Kérdés mennyiért tudnál hozzájutni.Én azért nem adtam el őket,mert eszmei értéke Nekem többet ér,mint amennyiért el tudnám adni.Annyiért meg inkább megmarad tartalékosnak.Zsír állapotban mindkettő.
Ha találsz jó állapotút,szerintem 10-15 papír,amit ahatsz érte.Kérdés,h az akku mennyire jó benne. Szóval tanuló telcsinek Anyudnak megfelel szerintem.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
hg7fac
csendes tag
Sziasztok
Érdemes még 2020 ban ilyen telefont használtan venni?
Édesanyámnak lenne tanulótelefonnak, rádió hallgatásra, 1-2 fotó, telefonálásra.
Vagy már régi öreg szoáré ne foglalkozzak vele!? -
gjoco1
addikt
válasz
user112 #41352 üzenetére
Szia!
Én megfontolnám a márkaszervízet.Ezt azért mondom,mert nem éri meg.Nekem volt egy SIM-SD foglalat cserém,amire a márkaszervíz alaplap cserét ajánlott.Kb 40 ezer.Ennyit maga a telefon már nem ér.Viszont találtam egy szervizest,aki tokkal vonóval 13e ft-ért megcsinálta.Azóa is működőképes.Igaz már V10-et használok,de néha előveszem.
Előtte érdeklődj,mert sokba fog fájni.Szerintem.
Itt esetleg első körben érdeklődj: [link]
Sok sikert.
ui: Ha nem sikerül,keress privátban és megadom a szerelő srác elérhetőségét."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
user112
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #41351 üzenetére
Megnézettem egy szerelővel. Hangszórót is cserélt, szoftvert frissítet, gyári reset is volt.
Továbbra is bizonytalanul működik.
Valszeg nem a hangszóróval van baj, valamit forrasztani kellene de az sem biztos hogy javít a helyzeten.
Vigyem LG szervzbe? Melyikbe?[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
válasz
SkyLine3000 #41348 üzenetére
Köszönöm, megprobálom. Gondolom képek, videok stb mentése szükséges.
-
user112
senior tag
Igazából a videók is hol szólnak, hol nem.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Van egy 4-5 éves D855-ös, 32Gb-os mobil, melynek a csengőhangja elment, csak rezeg. Hangerő jól van beállitva, párszor megszólal, ha csengőhangot váltok, de nem mindig. Lehet hogy hangszórót kell cserélni?
A másik, hogy Android 5 van rajta, automata frissítéssel, de csak 2015-ös a legutolsó frissítés. Ez normális?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy rendeltem külföldről akksit a telóhoz. A kisfiam használja sim kártya nélkül, játszik rajta.
Teljesítménybe olyan 2800 mAh körül vesz fel hálózatról, közel gyári teljesítményű. Bár 0-ra sosem merült le, de nagyjából úgy kalkuláltam. Áramátfolyás mérővel mértem. A gyári akksi már púpos volt és rendszerint másfél, szűk 2 órát bírt. Viszont ezzel (ami amúgy 10 nap alatt meg is jött) simán elketyeg 2,5 órát a gyerek kezében. Éjszaka 9%-ot merül a telefon. Egyébként bluetooth (óra miatt), pontos helymeghatározás (family link miatt) mindig be van kapcsolva. Szóval, elégedett vagyok az új akksival. Aki esetleg szintén beruházna egy közel gyári teljesítményűre 10$ körül, annak ajánlom. Ja és az akksi idei gyártású (legalább is a rányomtatott dátum)[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
fezsoo
aktív tag
válasz
neonkukac #41338 üzenetére
De a telefon se fiatal már. Mi van ha megcsináltatod az alaplap cserét és más megy tönkre?
Én ezért nem csináltattam meg. Inkább a javítás összegét beleraktam az új telefonba. A telefont meg alkatrésznek eladtam.De persze a döntés a tiéd. Én is szerettem volna megcsináltatni. Csak nem láttam értelmét.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
neonkukac
csendes tag
Sziasztok kedves Fórumozók!
Szerintetek honnét érdemes és lehet alaplapot vásárolni? Váci úti szervíz vállal ilyen jellegű beavatkozást? Ali mennyire megbízható, mi az esélye, hogy tényleg eredeti az alaplap? Ha kapok választ azt előre is köszönöm!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #41332 üzenetére
Sehol. Nem gyártja már az LG, eBay-en vagy Alin, ha találsz, szerencséd van, ha nincs, akkor nincs. Nem egy tegnapi készülék, így a szoftvertámogatás mellett a kiegészítő támogatás is a nullához konvergál.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
Akartam nézni a telóhoz eredeti LG quick circle tokot, mondjuk fekete vagy titán színben (utóbbi a telóm), de sehol nem találok. Nem hiszem el, h nem lehet már sehol kapni?? Vagy esetleg tud vki olyan bótot, ahol eredeti ilyen tokot lehet kapni?
(#41331) balint730: A videó hozzászólásaiban többen is írják, h alaplap. De írnak hajszárítós megoldást.
Persze van, aki kijelzőhibát írt.
-
balint730
csendes tag
Sziasztok.
A telefonom a videóban is ltható LCD hibát produkálja. Ez alaplap hiba vagy a kijelzővel van a gond? -
ooloo
őstag
válasz
SkyLine3000 #41328 üzenetére
Szia ,
Már kinéztem egyet .. LG K40 dual sim . Le sem merem írni , hogy milyen elvárásaim vannak az új készülékkel kapcsolatban . Tudja a 4G-t és lehessen telefonálni vele . Ennyi. Az LG G3s-t is csak telefonálásra és nagy ritkán fényképek készítésére használtam . Sajnos , vagy szerencsére nem szippantott be az okostelefonok világa .
Ezt is Karira kaptam meglepetés gyanánt .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
SkyLine3000
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41326 üzenetére
Az amatőr és az abszolút amatőr között van jó pár árnyalatnyi különbség. Én pl olajat , gyertyát , kereket , vízpumpát, gyújtáselosztót , silentblok-ot és még sok mindent kicserélek a kocsin . Az autóhoz amatőr szinten értek . Az abszolút amatőr olajat sem tudja lecserélni .
Honnan tudjam , hogy milyen régióra gondoltál ? A válaszból nem derült ki , hogy EU-s vagy éppen Magyarországi régióra gondolsz . Én sem vagyok gondolatolvasó .Ja , és nem várom el , hogy 3 oldalon keresztül taglald a választ.
További szép napot !
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az, hogy amatőr vagy még nem jelenti, hogy tudatlan vagy... Két külön dolog. Én is amatőr vagyok autószerelésben, mert nem szakmám, mégis megcsinálok ezt-azt amit tudok.
Az a baj, hogy amit neked írunk, mintha nem is foglalkoznál vele elrepülsz dolgok felett. Mit írtam az előző hozzászólásomban? Hogy van 4G, de régiónként eltérő frekvenciákat tud. Mivel Telenoros vagyok nem tudom a Voda hálózata mit használ, de gyanítom B20 lesz, ami csak az olasz régiós készülékekben van az általam linkelt oldal szerint. Ha neked más régiós G3s-ed van nyilván nem fog működni vele a B20. Gondolom ezért mondta a Voda is azt amit.
Ja és ne várd, hogy ilyenkor 3 oldalas hozzászólásokat írjon az ember, amikor esetleg dolgozik, csak megpróbál közben is segíteni más nyűgjén és baján.
-
GEIL
addikt
Egyik teló annak idején volt 185.000 Ft....a másik meg 95.000 ft....most csak 2hasszámokat2 mondtam....de számít az "s" betű.....
Haver is mondta hogy vett "M5-ös BMW"-t.....igaza volt....5-öst vett de nem M-est...hanem sima 520i-t.
Huawei telóknál is sokan mondják hogy "P30"-am van......oké de melyik ?
a csúcs a P30 pro 300.000, a P30 lite meg 125.000....nem mindegy. (itt is hasszámokat mondtam)[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41322 üzenetére
Le ne tépd a fejem .... jeleztem , hogy abszolút amatőr vagyok a témában . A fórum meg azért van , mert ha kérdésem van , azt feltehetem. Honnan tudhattam volna , hogy az az "s" betű lényeges lehet . Ki kell írni , hogy tudatlanok kerüljék a topikot . Ebben az esetben fel sem teszem a kérdést , mert tudatlan vagyok a témában .
Elnézést , hogy bosszantottalak !Amúgy az LG oldalán található az LG G3s készülék specifikációja .
Hálózat:
2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz 3G: 850/900/1900/2100 MHz 4G: 1800 (Band III)/2600 (Band VII)/800 (Band XX)
Laikusként ez nekem azt mondja , hogy képes a 4G-re a készülék .
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ember... Egész eddig G3-ről beszéltél, nem G3s-ről, ami teljesen más készülék. [link]
A G3s-ben régiónként eltér, hogy mit tudnak. Gyanítom olyan készüléked van amiben nincs B20 vagy a Vodához szükséges freki...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
GEIL
addikt
de az G3s....és nem G3....
a G3s az "lite" verzió....középkategória volt annak idején.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41317 üzenetére
"
A Vodafone ügyfelei számára fontos információ, hogy az eddigi tarifaalapú 4G aktiválást a vállalat fokozatosan készülék alapúra állítja át. Azaz mostantól nem az számít, hogy milyen díjcsomagot használ az ügyfél, hanem hogy milyen készülékkel rendelkezik."
Tehát mégiscsak a készülékkel van a baj ... erre a telefonra csak 3G jár . A bőr hűljön rájuk.Jók a frissebb LG telefonok ? Esetleg ajánlat ?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ott van a felsorolásban ugye, amit írtam, ha figyelmes vagy... HSPA sebesség, 3G, ez ennyi. Nem a wifinél csúszik el a dolog, valószínűleg telített a cella ahogy írtam is, ez nem lesz több valószínűleg.
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41315 üzenetére
A veszteség elhanyagolható ... Telefon : ping: 404ms Letöltés 21.63 Mbit/sec Feltöltés : 2.89 Mbit/sec
Laptop: ping: 287ms Letöltés:20.7 Mbit/sec
Feltöltés: 3.80 Mbit/secA teszt egyszerre indítva !
Viszont az értesítési sávban a 3G vagy a 4G helyett egy H betű van ( ott ahol neked kiírja a 4G-t
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kiírja az értesítési sávon, hogy 3G, H, H+, 4G.
Nem tudom milyen hálózata van a vodának ott, de maximum a leterheltségre tudok gondolni.
Elmondtam, hogy kell mérni a telefonon is, és kell mérni a gépen is. Erre fittyet hánytál kb. és beírtál egy mérési eredményt a telefonról. Ebből nem derül ki, hogy van-e veszteség a telefon és a gép között.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41313 üzenetére
"3G van vagy 4G?" Most megfogtál ....
Ha nem a telefonról függ ( LG G3 ) , hanem a szolgáltatótól , akkor 4G . A vodafon oldalán van egy 25 pontból álló beállítási segédlet . Ezen végigmenve már alapból azok az értékek voltak beállítva amit a szolgáltató javasolt . A Laptop és a telefon közötti kapcsolatot nem befolyásolja semmi ? A telefon gyakorlatilag pár centire van a laptoptól .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #41311 üzenetére
Szia !
Nézd el nekem ... abszolút hülye vagyok az ilyen dolgokhoz .
Most mértem a telefonon a sebességet . A pin : 24 , a letöltés 20.82 Mbit/s , feltöltés : 1.53 Mbit/s . Mérés helye Budapest XVIII. ker .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Akkor miért kevered bele a Yodafont? Meg a 3G-t? Ezzel teljesen azt a látszatot kelted, hogy a mobil iránnyal van probléma szerinted.
Viszont, ha nem áll össze 4G kapcsolat a telefonon, akkor valószínűleg nem a hotspot résszel van baj, hanem a mobiladat kapcsolat alapból lassú 3G-n. Létezik Speedtest app droidra, töltsd le, mérj vele sebességet a telefonon, oszd meg a netet, majd mérj a PC-n is egyet böngészőből. Biztos lesz eltérés, de kérdés mekkora.4G kellene normális internetezéshez főleg PC-vel. Ha 4G-n is jelentős a sebességeltérés, akkor egy factory resetet első körben.
Ha pedig cserélni akarod, akkor itt kérdezz, mert ez a topik nem az a topik.
-
ooloo
őstag
válasz
SkyLine3000 #41308 üzenetére
Nem . Nem volt előtte mobil internet a telefonon . Úgyhogy nem tudom összemérni az előtte - utána adatokat .
Amit megadtál 3 pötty és stb útvonalat , ott nekem a wifi elérhetőségeket dobja fel .
De nem ez a probléma . A telefonon internet ... onnan wifi hotspot-on átadva a jel a laptopra .... a laptopon lassú az internet .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
SkyLine3000
addikt
Ha előtte jó volt, és a váltás óta nem működik rendesen, akkor pedig ott nem a teló a ludas. Biztos.v mi beállítás a ludas.
A beállítások -> Mobil adat -> 3 pötty jobbra, fent -> Mobilhálózatok -> Hozzáférési pontok menüben kellene körülnézni. Én Telenoros vagyok. Nekem itt két lehetőség van: Telenor Online és Telenor MMS. Értelemszerűen az előbbi van beállítva. Itt kéne sztem körülnézni, h milyen értékek vannak megadva. Azt, h itt melyik a jó, a szolgáltatónak tudnia kell. Nekem ilyen gondom még nem volt.
Az a 2 és 8 Mbps baromi kevés.
Most teszteltem. 4G-n durván 30/30 Mbps ahol lakom. A térerő fullon van.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz
SkyLine3000 #41304 üzenetére
SkyLine3000 és DJ.RuSy , Abszolút végfelhasználói szinten értek a telefonokhoz ( is ) . A készülék LG G3. Netmérővel mértem Pesten és Miskolc közelében ... azonos értékeket produkált . 2 és 8 Mbps a laptopon mérve . A csomagom RED Infinity Pro.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
DJ. Ru$y #41305 üzenetére
+1
Mikor elküldtem a hsz-t, pont ez jutott nekem is az eszembe, hogy biztos nincs jól beállítva.
Vagy nincs jó lefedettség. Amerre lakom, a környéken Telenornak is vannak olyan területei, ahol nemhogy 3, de még 2g is alig van. És ez nem javult semmit az elmúlt 20 évben sem. Ahol akkor szar volt a lefedettség, ott most is az... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Nincs jól beállítva a Voda hozzáférésed vagy ilyenek... Simán tud 4G-t a készülék. Én kevésbé forgalmas tornyon mértem vele anno 100/30 Mb/s-et 4G-n...
Vagy ahol tesztelted nincs 4G lefedettsége csak 3G a Yodafonnak.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Mi az hogy 3G-s a készülék?? A G3? Az 4G-s! Nálam egyáltalán nem lassú sem a böngésző és semmi más, ami a nettel kapcsolatos. Ha mobilnetezem, átállítom 4g-re és pörög rendesen. Wifin sincs semmi gondom, mivel ugye az is ac-s. Arról viszont fogalmam sincs, h a mai telók átviteli képességei milyenek, mert nem érdekel.
Milyen vodás csomagra váltottál?
A G3 LTE-n 150Mbps-t tud.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Üdv, Urak !
Van egy LG G3 telefonom . Eddig megvoltak internet nélkül , de egy hirtelen ötlettől vezérelve csomagot váltottam . Azzal a ténnyel kellett szembesülnöm , hogy nagyon lassú a böngésző , és minden más is ami a világhálóval kapcsolatos . A Vodafon említi is , hogy mi a különbség 3G és 4G között . Az említett készülék 3G-s
Bizonyára sokan lecseréltétek ezt a telefont ... mit érdemes venni , ha maximálisan ki akarom használni a gyors internetezés lehetőségét ? Na nem a telefonon , hanem wifi hotspot ponton csatlakozva egy laptopon .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segìtség kellene.
A Quickmemo+ alkalmazás hová mentette a mentéseket?
Szükségem volna pár jegyzetre onnan. Amit még a G3al mentettem el oda pár hete.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest