Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
Hamarosan búcsúzok!
G5 megrendelve! Szerettem ezt a gépet, s köszönök nektek mindent! -
sereeff
aktív tag
válasz
Tompika777 #35829 üzenetére
Helló!
Én ma vettem eggyet a Váci úti szervizben 3840 ft- ért.
Az tuti gyári, s ennél nagyságrendekkel drágább bárhol. -
sereeff
aktív tag
válasz
gixxergabi #35720 üzenetére
Köszi! Ugy lett
-
sereeff
aktív tag
Helló! Bocsi, nincs időm visszaolvasni, s merül a telóm mint a Titanic.... Jó a 30J, vagy a 30f inkább? Mind kettő portugál, szerk: bocsi a 30f görög
Előre is köszi -
sereeff
aktív tag
Helló!
Ismerősömnek (is) van egy G3-a, ami nagyon sokszor újraindul az utóbbi időben. Teljesen rendszertelenül, a használattól függetlenül. Volt már itt ilyen? Valami tipp amit ki lehetne próbálni? Szoftver frissítés, újrahúzás megvolt, az nem segített...
Előre is köszönöm. -
sereeff
aktív tag
Vissza is kaptam a telót, szuper lett! 30C eur-xx szoft van rajta. A Váci úti szerviz előtt pedig le a kalappal.
-
sereeff
aktív tag
válasz
limahl 11 #35078 üzenetére
Helló! Azóta. Kiderült, hogy a hiba hardweres. Downgradelték a szervízben, minden fost probálgattunk, aztán. Kiderült, hogy ha nincs sim kártya, minden okés. Úgyhogy most benn maradt a szentem, (remélem) alaplap csere. Így hogy keret repedés miatt új a keret, meg a kijelző, lesz egy új telóm, ha minden jól megy.
Igen szar a csere telóm, kétszer ment el..bocs -
sereeff
aktív tag
Hello! Látom amióta írtam, másoknak is lett wi-fi gondja a telekom 30/b- vel.
Lett erre megoldás, vagy rakjak új szoftvert? Ha ez utóbbi: a használók közül. Linkelne valaki egyet, ami működik, s nincs tele szeméttel. (malware)
Előre is köszönöm!! -
sereeff
aktív tag
Helló
Felraktam a MM-t s most a teló nem csatlakozik semilyen wi-fi-re... Próbáltam keresni rá, de nem találtam érdemi hsz-t. Ismert a probléma? Van megoldás rá? Telekom hivatalos 30B -
sereeff
aktív tag
Helló! Van vmi beállítás MM_re amit fontos, vagy praktikus tudni? Olvastam, pl a névjegyeknél pár fül kiiktatása stb.... Ha tudtok vmit jó néven venném. Köszi
-
sereeff
aktív tag
válasz
Fitzgerald #21639 üzenetére
Mindenképp próbáld meg. Ha beveszik, nyertél!! Azt hiszem a Váci úti szervizben nőhöz ne kerülj!!!!
....ha jól emlékszem az dobta a fórum társat. -
sereeff
aktív tag
válasz
Fitzgerald #21631 üzenetére
Nem tudom.... A 0% áfás nem mindig nyerő! Pár embernek itt visszadobták. De próba!
-
sereeff
aktív tag
válasz
Fitzgerald #21245 üzenetére
Ne már pü... Engem is erdekelne a véleményed, eszem a füleseket, s ez az ár...
-
sereeff
aktív tag
Hello! :-)
Nem tudja vki, hogy vezeték nélküli töltésnél (w.100D) miért csak akkor világít a piros led, ha kedve van? Mi befolyásolja? A töltés megy!!Most épp világít, lehet hogy a tokkal csak oldalról néztem, s nem látszik úgy?
-
sereeff
aktív tag
Hello!
Mi a különbség a : 6HU/HUNGARY
És a : HUN/HUNGARY
V10L Szoftverek között? Ha valaki ért hozzá megköszönném a gyorstalpalót! :-) -
sereeff
aktív tag
válasz
krisztyann #12148 üzenetére
Nem linkelnéd be a MAGYAR Független 20E KDZ-t? Én nem találom. A6DH-ra mindig a 10H jön fel az XDA-N S ott 20-assal kezdődőt nem is láttam, hülyeséget meg nem szívesen csinálnék még egyszer....
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
-
sereeff
aktív tag
Hello! Azt hol kell beállítani, hogy az értesítéseket ne rakja a KNOCK CODE fölé, a záróképernyőn? :-)
-
sereeff
aktív tag
zoleeno1!
Misi 1980!Köszi!
Megoldódott A V20c-re próbáltam a V10H-T felrakni Full Wipe-al, de jött a baj, Gép sem ismerte fel.
Aztán próbáltam a 20C-t újra, s tadaaam! :-) Most egy darabig nem játszom, marad a sok (109!!!) Orange-os stb progi! Majd ha lehet rootolni a nyalókát nekifutok a letörölgetésnek, de ez a downgrade nem megy! ( NEKEM ) -
sereeff
aktív tag
Hello! Lefagyott a gépem KDZ telepítés közben! Beragadt Firmware update módban. Mit tehetek?
-
sereeff
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #11771 üzenetére
Köszönöm! Meg is találtam a Magyar 10L KDZ-t.
Azt tervezem, hogy ezt full wipe-al felrakom, Rootolok, szemét mappát letörlöm ( Orange stb... ), V20C Hun-t felrakom. Örülök! :-) Most V20c van fenn. nem értek, csak a KDZ telepítéshez. Ha hibát láttok a folyamatban estig szóljatok mert laikus vagyok, s nem akarok belefutni nagy bajba...
Előre is köszi! -
sereeff
aktív tag
válasz
-FreaK- #11767 üzenetére
Azthszem rájöttem! A nyalókát nem tudom rootolni, ( nincs a támogatott szoftverek közt ) tehát vissza V10L KDZ- Root-, töröl, aztán loolipopp! Nem?
Viszont ha igazam van, akkor ( mivel a keresés nem erősségem, (s nem szívesen hibáznék) Linkelnél egy biztonságos, ( Hivatalos) V10L Kdz-T Köszi!
-
sereeff
aktív tag
Hali! Lehet a memória kártyát FORMATÁLNI? (törlést találtam)
Felraktam innen a 20c KDZ-t, de uyan úgy tele volt ORANGE-os fos progikkal, s azt hiszem az SD-ről tette fel.... Vagy mi az eljárás? esetleg valami tuti működő HUN KDZ-t linkelne valaki? Kipróbált érdekelne minél kevesebb fölösleges, letörölhetetlen alkalmazással!
Előre is köszi! -
sereeff
aktív tag
válasz
nicu71 #11099 üzenetére
Ha jól emlékszem neked WP-d volt!
Én is 6 év windowsphone után váltottam... s nem bántam meg! Sosem lesz olyan gyors sosem lesz olyan smooth, de tágabb a lehetőség! Felraktam az 5.0-át de amúgy nem piszkálom, ezt nem nagy cucc megcsinálni, de tény amit ott írtak, romolni kell, különben....
De összességében jó a készülék! Az új rendszer felfedezése pedig élmény! :-)
ÉN Nem bántam meg! Van amiben a WP jobb, van amiben ez. gyakorlatilag mindent meg lehet oldani rajta, cserébe viszont lomha, de meg lehet szokni. Csak akkor feltünő, ha megfogom a páromnak adott 920-at!
Vágj bele! -
sereeff
aktív tag
válasz
sereeff #10887 üzenetére
Ha valaki látja, fontos lenne, mert már ott tartok. Melyiket válasszam?
UUPSZ! Mire beírtam kaptam választ! Most olvasom Kösziii!
FREAK!!
Nagyon köszi, ahogy az első hsz-t is! Tanulságos olvasmány volt vásárlás előtt is!
Köszi a segítséget! Nekivágok! A fullt választom, a számok megvannak felhőben, a többit meg letöltöm! 2 hét nem sokat hozott progiból...
THX!! Mégegyszer! -
sereeff
aktív tag
Sziasztok! János vagyok 49 éves... :-)
Lenne egy kérdésem, illetve több. Azt szeretném, ha telefonra olyan szoftver kerülne, ami jó, s nincs tele minden T-s, Orange-os stb sz@rral. Ha jól értem a fentebb linkelt V20c Hun ilyen?
Ha végigmegyek az első hsz-ben leírtak szerint (KDZ telepítése) Akkor a végén mit válasszak? Normál flash, vagy full wipe? Következő, mi az a wipe? Első droidom...
Kb mennyi idő megcsinálni?
A Válaszokat előre is köszönöm! -
sereeff
aktív tag
Nekem azt mondták a szervizben, hogy elég a számla 2014. Augusztustól. Kérdeztem mindezt azért, mert a telekom webshop nem küldött garanciát, csak számlát. Ráadásul mondták hogy a T- t kikerülhetem, ŐK felrakjak a legfrisseb HIVATALOS szoftvert. Mert a telefon csak a legújabbal képes hibátlanul működni. Hogy ez mit jelent nem tudom, de a napokban beviszem, aztán kiderül.
-
sereeff
aktív tag
Hello! Sziasztok! Megelégedéssel használok ilíen telót, kb 1 hónapja. Lenne egy kérdésem a hozzáértőktől, mert nem csak a teló új, de számomra a rendszer is.
Mikor megvettem, sztem a kamerában a képernyőre koppintva tudtam képet csinálni, ( odafokuszál, és exponál) Most csak a foto ikonra kattintva lő képet. Lehet elállítottam vmit. ha van ötlet szívesen venném, de lehet az is, hogy rosszul emlékszem. -
sereeff
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődöm a telefon iránt! Megoldódott a röccenés, érdemesebb ezt venni, mint pl a G2-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 11
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest