Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
Hamarosan búcsúzok!
G5 megrendelve! Szerettem ezt a gépet, s köszönök nektek mindent!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz Tompika777 #35829 üzenetére
Helló!
Én ma vettem eggyet a Váci úti szervizben 3840 ft- ért.
Az tuti gyári, s ennél nagyságrendekkel drágább bárhol.[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz gixxergabi #35720 üzenetére
Köszi! Ugy lett
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Helló! Bocsi, nincs időm visszaolvasni, s merül a telóm mint a Titanic.... Jó a 30J, vagy a 30f inkább? Mind kettő portugál, szerk: bocsi a 30f görög
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Helló!
Ismerősömnek (is) van egy G3-a, ami nagyon sokszor újraindul az utóbbi időben. Teljesen rendszertelenül, a használattól függetlenül. Volt már itt ilyen? Valami tipp amit ki lehetne próbálni? Szoftver frissítés, újrahúzás megvolt, az nem segített...
Előre is köszönöm.Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Vissza is kaptam a telót, szuper lett! 30C eur-xx szoft van rajta. A Váci úti szerviz előtt pedig le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
válasz limahl 11 #35078 üzenetére
Helló! Azóta. Kiderült, hogy a hiba hardweres. Downgradelték a szervízben, minden fost probálgattunk, aztán. Kiderült, hogy ha nincs sim kártya, minden okés. Úgyhogy most benn maradt a szentem, (remélem) alaplap csere. Így hogy keret repedés miatt új a keret, meg a kijelző, lesz egy új telóm, ha minden jól megy.
Igen szar a csere telóm, kétszer ment el..bocs[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Hello! Látom amióta írtam, másoknak is lett wi-fi gondja a telekom 30/b- vel.
Lett erre megoldás, vagy rakjak új szoftvert? Ha ez utóbbi: a használók közül. Linkelne valaki egyet, ami működik, s nincs tele szeméttel. (malware)
Előre is köszönöm!![ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Helló
Felraktam a MM-t s most a teló nem csatlakozik semilyen wi-fi-re... Próbáltam keresni rá, de nem találtam érdemi hsz-t. Ismert a probléma? Van megoldás rá? Telekom hivatalos 30BAsrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Helló! Van vmi beállítás MM_re amit fontos, vagy praktikus tudni? Olvastam, pl a névjegyeknél pár fül kiiktatása stb.... Ha tudtok vmit jó néven venném. Köszi
-
-
-
sereeff
aktív tag
válasz Fitzgerald #21639 üzenetére
Mindenképp próbáld meg. Ha beveszik, nyertél!! Azt hiszem a Váci úti szervizben nőhöz ne kerülj!!!!
....ha jól emlékszem az dobta a fórum társat.Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz Fitzgerald #21631 üzenetére
Nem tudom.... A 0% áfás nem mindig nyerő! Pár embernek itt visszadobták. De próba!
-
sereeff
aktív tag
válasz Fitzgerald #21245 üzenetére
Ne már pü... Engem is erdekelne a véleményed, eszem a füleseket, s ez az ár...
-
sereeff
aktív tag
Hello! :-)
Nem tudja vki, hogy vezeték nélküli töltésnél (w.100D) miért csak akkor világít a piros led, ha kedve van? Mi befolyásolja? A töltés megy!!Most épp világít, lehet hogy a tokkal csak oldalról néztem, s nem látszik úgy?
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Hello!
Mi a különbség a : 6HU/HUNGARY
És a : HUN/HUNGARY
V10L Szoftverek között? Ha valaki ért hozzá megköszönném a gyorstalpalót! :-)Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz krisztyann #12148 üzenetére
Nem linkelnéd be a MAGYAR Független 20E KDZ-t? Én nem találom. A6DH-ra mindig a 10H jön fel az XDA-N S ott 20-assal kezdődőt nem is láttam, hülyeséget meg nem szívesen csinálnék még egyszer....
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
válasz sereeff #11890 üzenetére
Eztet senki sem tudja? :-) Előzőleg be volt állítva, de most sehogy sem találom! S az 5.0 fehér csikjai nagyon idegesítőek, ráadásul bárki láthatja pl az e-mail értesítőket stb...
-
sereeff
aktív tag
Hello! Azt hol kell beállítani, hogy az értesítéseket ne rakja a KNOCK CODE fölé, a záróképernyőn? :-)
-
sereeff
aktív tag
zoleeno1!
Misi 1980!Köszi!
Megoldódott A V20c-re próbáltam a V10H-T felrakni Full Wipe-al, de jött a baj, Gép sem ismerte fel.
Aztán próbáltam a 20C-t újra, s tadaaam! :-) Most egy darabig nem játszom, marad a sok (109!!!) Orange-os stb progi! Majd ha lehet rootolni a nyalókát nekifutok a letörölgetésnek, de ez a downgrade nem megy! ( NEKEM )Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Hello! Lefagyott a gépem KDZ telepítés közben! Beragadt Firmware update módban. Mit tehetek?
-
sereeff
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #11771 üzenetére
Köszönöm! Meg is találtam a Magyar 10L KDZ-t.
Azt tervezem, hogy ezt full wipe-al felrakom, Rootolok, szemét mappát letörlöm ( Orange stb... ), V20C Hun-t felrakom. Örülök! :-) Most V20c van fenn. nem értek, csak a KDZ telepítéshez. Ha hibát láttok a folyamatban estig szóljatok mert laikus vagyok, s nem akarok belefutni nagy bajba...
Előre is köszi!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz -FreaK- #11767 üzenetére
Azthszem rájöttem! A nyalókát nem tudom rootolni, ( nincs a támogatott szoftverek közt ) tehát vissza V10L KDZ- Root-, töröl, aztán loolipopp! Nem?
Viszont ha igazam van, akkor ( mivel a keresés nem erősségem, (s nem szívesen hibáznék) Linkelnél egy biztonságos, ( Hivatalos) V10L Kdz-T Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
sereeff
aktív tag
Hali! Lehet a memória kártyát FORMATÁLNI? (törlést találtam)
Felraktam innen a 20c KDZ-t, de uyan úgy tele volt ORANGE-os fos progikkal, s azt hiszem az SD-ről tette fel.... Vagy mi az eljárás? esetleg valami tuti működő HUN KDZ-t linkelne valaki? Kipróbált érdekelne minél kevesebb fölösleges, letörölhetetlen alkalmazással!
Előre is köszi!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz nicu71 #11099 üzenetére
Ha jól emlékszem neked WP-d volt!
Én is 6 év windowsphone után váltottam... s nem bántam meg! Sosem lesz olyan gyors sosem lesz olyan smooth, de tágabb a lehetőség! Felraktam az 5.0-át de amúgy nem piszkálom, ezt nem nagy cucc megcsinálni, de tény amit ott írtak, romolni kell, különben....
De összességében jó a készülék! Az új rendszer felfedezése pedig élmény! :-)
ÉN Nem bántam meg! Van amiben a WP jobb, van amiben ez. gyakorlatilag mindent meg lehet oldani rajta, cserébe viszont lomha, de meg lehet szokni. Csak akkor feltünő, ha megfogom a páromnak adott 920-at!
Vágj bele![ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
válasz -FreaK- #10896 üzenetére
Annyi, hogy nem dobott hibát, elment100%-ig most a teló elindult, s azt írja hogy Android frissítés folyamatban 139/182 s pörög egy zöld kör... Izgalom van, de ha ennyi akkor egyszerű
Indul!!! :-)
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
válasz sereeff #10887 üzenetére
Ha valaki látja, fontos lenne, mert már ott tartok. Melyiket válasszam?
UUPSZ! Mire beírtam kaptam választ! Most olvasom Kösziii!
FREAK!!
Nagyon köszi, ahogy az első hsz-t is! Tanulságos olvasmány volt vásárlás előtt is!
Köszi a segítséget! Nekivágok! A fullt választom, a számok megvannak felhőben, a többit meg letöltöm! 2 hét nem sokat hozott progiból...
THX!! Mégegyszer![ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Sziasztok! János vagyok 49 éves... :-)
Lenne egy kérdésem, illetve több. Azt szeretném, ha telefonra olyan szoftver kerülne, ami jó, s nincs tele minden T-s, Orange-os stb sz@rral. Ha jól értem a fentebb linkelt V20c Hun ilyen?
Ha végigmegyek az első hsz-ben leírtak szerint (KDZ telepítése) Akkor a végén mit válasszak? Normál flash, vagy full wipe? Következő, mi az a wipe? Első droidom...
Kb mennyi idő megcsinálni?
A Válaszokat előre is köszönöm!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Nekem azt mondták a szervizben, hogy elég a számla 2014. Augusztustól. Kérdeztem mindezt azért, mert a telekom webshop nem küldött garanciát, csak számlát. Ráadásul mondták hogy a T- t kikerülhetem, ŐK felrakjak a legfrisseb HIVATALOS szoftvert. Mert a telefon csak a legújabbal képes hibátlanul működni. Hogy ez mit jelent nem tudom, de a napokban beviszem, aztán kiderül.
-
sereeff
aktív tag
válasz Sefneni #9187 üzenetére
Szerintem abból gondolja, hogy a gyári tokot a hátlap helyett kell felrakni, nem a hátlapra!
Ezért is van a tok belső felén érintkező a QI töltéshez. Ilyen kis réz pöttyök!
😄Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Hello! Sziasztok! Megelégedéssel használok ilíen telót, kb 1 hónapja. Lenne egy kérdésem a hozzáértőktől, mert nem csak a teló új, de számomra a rendszer is.
Mikor megvettem, sztem a kamerában a képernyőre koppintva tudtam képet csinálni, ( odafokuszál, és exponál) Most csak a foto ikonra kattintva lő képet. Lehet elállítottam vmit. ha van ötlet szívesen venném, de lehet az is, hogy rosszul emlékszem.Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődöm a telefon iránt! Megoldódott a röccenés, érdemesebb ezt venni, mint pl a G2-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest