Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz nincskedvem #22999 üzenetére
Használtál valami ütés álló üveget? Mert ha igen, az rossz reklám neki
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
nincskedvem
aktív tag
(#22995) gusthy Köszönöm! Hétfőn benézek.
(#22996) Danny750 Igen,itt is valami ilyesmi történhetett..igaz nem voltam teljesen józan,plusz lesokkolt,és nem emlékszem,hogy mire esett..de nyilván nem csak egy sima betonos részre.
(#22998) Tosee Nem sajnos..és volt már rengeteg telefonom, soha nemtört be a képernyője egyiknek se..plusz idegességembe ezt is dobáltam már többször,soha nem lett baja..most meg Valószínűleg a következő telomra biztos fogok kötni biztosítást.
-
Tosee
őstag
válasz nincskedvem #22979 üzenetére
Nem kötöttél esetleg valami készülék biztosítást? Nekem T nél ajánlották mikor vettem a telefont (igaz nem kértem)! Ha igen, akkor azt még meg lehetne játszani!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
gusthy
veterán
válasz nincskedvem #22993 üzenetére
Nagy GSM, Váci út 32.
-
Exelsior
senior tag
válasz gusthy #22976 üzenetére
Szia sajnos Download mód sincs. totál halott. Felismeri USB-sen a Windows. Linuxom nincs.
HA az aksit kivsezem és rádugom kijelez meg ilyesmi. Ha lemerül akkor is jelzi hogy töltsem fel az aksit.
Elvileg Linux alól terminálban fel kell flashelni a BOOT.img de én ehhez már kevés vagyok. Még a Fastboot sem jön be. Mindent jól csináltam és egyszer csak kikapcsolt. próbáltam KDZ-t ezernyi módon de semmi.
Vissza olvastam a topic elejére és ott volt egy felhasználó aki igy járt de nem tudom mi lett a vég-kifejlett.
Van aki azt mondta hogy 10perc alatt megcsinálja a szerviz mert feltölt rá gyorsan egy szoftvert van aki azt mondta alaplap csere. Elvileg a hardver nem sérült csak a szoftver. Azért nem kapcsol be mert a vezérlő szoftver meghalt. Csak tudnám miért. :S
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
nincskedvem
aktív tag
válasz nincskedvem #22992 üzenetére
Egyébként tudtok ajánlani valami jó szervizt itt Budapesten, aki megbízható,jól dolgozik,és nem túl drágán?
-
veterán
válasz nincskedvem #22986 üzenetére
Egy sima leeséstől így berottyant? Azt hittem valami durvább volt, mittudomén kacsáztál vele, ráestél.....akkor ezentúl még jobban kell rá vigyázzak asszem.
https://gamergep.hu/
-
gusthy
veterán
válasz nincskedvem #22986 üzenetére
Nem sok esélye van, hogy otthon ki tudod cserélni, annyira pici finom felületi csatik vannak rajta, hogy nagyon necces. G2-t sikerült így hazavágnunk, pedig aki csinálta, nem most kezdte az ipart.
Alaplap+kijelző együtt meg elég drága -
macii97
senior tag
Tegnap du óta használom a Lion romot. Egészen frankó. Minden működik nálam, kivéve a circle cover vagy mi a franc a neve, nem jelennek meg az órák. Ezenkívül minden g4-es. Sokkal szebb szerintem.
[link] ezzel a kernellel használom, smooth gyári launcherrel is. -
nincskedvem
aktív tag
válasz Meggyi001 #22980 üzenetére
Tnap Budapest parkban voltam koncerten,aztán amikor jöttem ki,és néztem volna egy éjszakai buszt leeset..és hát itt az eredmény.
(#22981) Soulfly842 Igen,én is valami ilyesmire gondoltam,hogy rendelek ebayrol alkatrészt hozzá,és akár én kicserélem itthon. De Kínából nem akarok rendelni,mert én juli elején megyek Ausztriába, és nem feltétlen érkezne meg addig,plusz így telefon nélkül vagyok,tehát mielőbb szeretném megcsinálni.
(#22982) DJ. Ru$y Valahogy sejtettem,hogy erre nem lesz érvényes a garancia. 40 ezer forintom épp nincs..de lehet jobban megérné,ha annyiért megcsinálnák,és maradna még gari..vagy kb. 20-ért veszek alkatrészt és egyedül megcsinálom,viszont ugrik a hivatalos garancia.
Esetleg ez jó lenne? Ebbe benne van az üveg is,vagy csak maga az érintő panel? Plusz mivan akkor,ha csak a digitizert veszem meg, és az üveget nem? Lehet használni üveg nélkül is?
[ Szerkesztve ]
-
Raul227
aktív tag
nem pont g3 probléma,de az mitől lehet h a wifiről állandóan lecsatlakozik és vissza.tenda 300mbes wifi router,2 hete van ez.de a laptopon nem jelzi ezt,vagy csak nem venni észre
-
DJ. Ru$y
félisten
Az nem garis probléma, LG szerviz 40k környékén cserél. Én azt próbáltam volna bejátszani, hogy gyári hibás repedés miatt beadom, de mivel meg van zúzódva a sarka, amiért leesett nem javítanák garanciában szinte 100%.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Soulfly842
addikt
Jujj, ez még kínából sem olcsó... de lehet még akkor is úgy jössz ki a legjobban, ha külföldről megveszed és beszerelteted itthon valami megbízható sufni mobilban...
-
veterán
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv!
Tegnap sikerült összetörnöm a G3 kijelzőjét, digitezert is,kb alaplapig betört. Érdekelne,hogy kb mennyiért cserélnék mondjuk a hivatalos gariba? Bár épp főzött rom van rajta,twrp egyebek..és nem nagyon tudom most így vissza állítani gyárira..tehát az is probléma lenne. Esetleg tudtok ajánlani valami helyet, ahonnan olcsón betudnám szerezni az alkatrészeket?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jaja, még ne adja fel,amíg van downloaded mód. ...... öööööö recovery nincs? arról az infóról lemaradtam...
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok.
Éppen tervezek egy ilyen telefont venni használtan.
Éppen most ki a szervízből repedés miatt.
Itt a fórumban is olvastam egy par embernel.Ez tényleg ennyire gyakori probléma?
Vegyek inkább S5-öt?
Eleggé elbizonytalanitottak a fórumban levő írások -
veterán
5+1 ok, ami miatt az LG G4-et választhatod a Galaxy S6 helyett
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(B)(#22951) DonLaca@(/B): milyen jó kis navbar ikonjaid vannak
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz Misi1980 #22962 üzenetére
Szia.
Sajnos se kép se hang. USB-n felismeri az alaplapot úgy hogy tuti meg lehet csinálni. Csak hiába bújom a netet nem megy. HA jól olvastam a BOOT.img meghalt vagy törlődött valahogy meg még kitudja mi.
KDZ-t próbáltam nem megy végig. elején 4%-nál hibaüzenetet dob.
Hétfőn viszem a Váci útra remélem meg tudják menteni.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Misi1980
senior tag
válasz Exelsior #22960 üzenetére
Én így jártam mint te csak nem ezzel a rommal.A cloudy mentésemet tettem vissza twrp-vel és az újraindítás után kinyiffant.A led nem világított töltésnél és nem volt download mód.Szervíz lett a vége és alaplapcsere.Ha már ott volt a keretrepedést is javítattam,kapott egy új kijelzőt.1 hét volt úgy hogy Győrből küldték fel pestre és javítás után vissza Győrbe.Azért próbáld meg download módba tenni hátha sikerül és adjál neki egy kdz-t.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
SZiasztok.
Wipe után felraktam az előbb linkelt romot és végén amikor kérte újraindult a telefon és az kikapcsolt. Azóta nem kapcsol be. Tölteni sem tölti a led nem villan fel. Ha kiveszem az aksit akkor a kijelző bekapcsol és jelzi hogy nincs bent aksi. Ötlet?
Fel lehet még éleszteni vagy szerviz?
-
Zolio3
senior tag
válasz Raul227 #22958 üzenetére
Fagyasztani tudod (ha engedi) az beállítások --> alkalmazások fülön. Ha nem lehetséges, akkor startup manager, vagy autorun manager appot letöltöd a playről, majd letiltod az automatikus indítást. A következő indítást követően a letiltott appok nem fognak már működni. Az autorun-os megoldás viszont a parancsikont meghagyja, asszem.
-
Raul227
aktív tag
válasz Viktor0610 #22948 üzenetére
azt értem,de én alapból utálom ezeket és a nettől kezdve az akksin át mindent merit...hol lehet letiltani?
-
varos
tag
Segítsetek. van egy lg g3 gyári független telefon tavaly 2014.11.16.án vásárolt, lg garanciával akkor hány év garanciát add az lg a telefonra? 1évet vagy 1+1 évet?
-
tutaj01
aktív tag
Holnap írok majd egy átfogó véleményt este, mostmár elteszem magam mert reggel meló...
+ Viper4android működik.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
MODERÁTOR
-
Exelsior
senior tag
válasz tutaj01 #22928 üzenetére
Szia. köszi az infót megy is fel. Nekem a Novastock 3.2 van fent de az időjárás full része nem működik.
Remélem ebben jó lesz.
-
Raul227
aktív tag
skacok ezeket az utálatos google plus meg play zene film izéket hogy tudom le törölni?
-
tutaj01
aktív tag
válasz Zolio3 #22937 üzenetére
Hát ezt sajnos nem tudom...
Kb másfél órája van fenn, de qva jó!
Megy minden flottul
Még a Smart Notice automatikus háttérkép színezése is
Azaz, amilyen hátteret teszel ki, annak a domináns színe szerint festi a Notice-t.(#22934) gretzky77
Xda-n nincs valóban, mert csak a Google plus - on van. "TURKBEY06"[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az Lg g3 tud olyat, hogy mikor engem hívnak akkor úgy fogadom a hívást / veszem fel a telefont, hogy a fülemhez emelem?
-
GuruZone
őstag
válasz szabochris #22939 üzenetére
D850-1-2-5
azaz
D850-D851-D852-D855[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
varos
tag
LG szervizbe elég csak a lg garancia jegy vagy kell más papír (számla, nyugta)?
-
veterán
válasz Raul227 #22930 üzenetére
Igen root kell hozzá, ... ööö de mit is akarsz kikapcsolva feltölteni? Ezt nem értem, bocsi. Szóval, kell root, aztán TWRP recovery, majd a recoveryből flesselni az egyedi navigációs sáv zipet...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más.... (#22928) tutaj01: ehhez megjegyzés, Lion rom alatt nem működnek az egyedi navigációs gombok! Annak írom , aki használja őket, és esetleg flesselné ezt a romot.
-
Raul227
aktív tag
Köszi mindenkinek!!!
-
tutaj01
aktív tag
Új ROM! G4 port.
V20P-re épül, és sokszoros csiszolgatás után minden G4 ficsőr remekül működik!
A kamera, az maradt a régi, stabil!Plusz:
30 féle betűtípus
Változtatható szín energiatakarékos módban és az IncallUI-ban
Opcionálisan IOS statusbar
Zárképernyő időjárás (full)
Átlátszó háttér az előzőleg használt alkalmazásoknál
Hívás rögzítő
Root & Busybox
stb...Akit esetleg érdekel, én majd este teszem fel.
(Természetesen Full Wipe-ot kér)
[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
gusthy
veterán
válasz Meggyi001 #22924 üzenetére
egyébként ha valakit mélyebben érdekel az, hogy mi is történik az akkumulátorával, akkor érdemes kipróbálni a Battery Spy nevű alkalmazást a Play áruházból, nagyon tanulságos. Érdemes akár a töltés, akár a merülés közbeni különböző görbéket megnézni, sok dologra rá lehet jönni.
-
Cleo69
csendes tag
válasz Soulfly842 #22910 üzenetére
Nekem az imei szám alapján elérhető 20H van fent. Azt nem tudom milyen amit linkeltél ebben mások jobban tudnak segíteni. Nekem nincs root és a TV GO tökéletesen megy. Akadásra én nem tudok panaszkodni, alapból nálam mindig a Nova fut. 4X HD után nálam ez vaj simán megy. :-D
-
veterán
válasz Raul227 #22913 üzenetére
Ha van root, twrp, és stock romod, vagy amilyen romok itt fel vannak sorolva, akkor le tudod cserélni a navigációs ikonokat. Xda Ha meg CM-ed van, az témázható a Playből is. Hát, de lehet, hogy rosszul tudom, nem kell már tölteni 3szor, max 1szer az elején jó alaposan. Ha rosszul tudom, majd javítanak ebben.
[ Szerkesztve ]
-
Raul227
aktív tag
válasz Zolio3 #22862 üzenetére
Ezt nem igazán értettem megjött! Nagyon jó 2 kérdésem lenne,nem tetszik lent az a 3 ikon négyzet kör 3 szög,ezeket le lehet cserélni samsung féle ikonokra nyílra stb? azt hiszem itt a teszten ilyet láttam.egyébként5.0 android van fent pöpec minden az akksi háát egy óra 20% nyomkodással a ter-ero.comon azt olvastam először3x 16 órát kell tölteni.ez reális? köszönöm mindenkinek aki valaszolt eddig is
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Cleo69 #22876 üzenetére
Szia!
Ő lenne az? Nekem is a TV Go az egyetlen szempont ami, ha biztos megy, akkor nyúlok csak a rendszerhez.
Magyarul megszólal?
Akkor ez root jogok nélkül is mehet, igaz?
Valamit kezdeni kell most már, úgy, hogy korábban LG G2-t használtam, majd HTC One M8-at:
Életképesebb szerethetőbb ez a felület, de az 5.0-nál valamit nagyon elrontottak.
Az 5.0-val tapasztalt akadások így megoldódhatnak?
[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
Sziasztok!
Vettem egy telefont használtan.
A telefon a gyári kóddal lett függetlenítve elvileg. Ilyenkor el is veszett a garancia?És rootolt a telefon ,de a gyári rendszer van rajta.
Csatolom a képet a szoftveréről.
Valaki megmondaná,hogy ez-e a legfrissebb rendszer rá?
Illetve fogok-e gyári frissítést kapni rá,hogy rootolt?
Köszi. -
saintex72
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #22905 üzenetére
Merül az ezek nélkül is. Egyik sincs fenn. Pl. most 57 % egy óra 7 perc sot. Automata fényerőn. Kb. másfél óra zene a saját lejátszón. Teljesen átlagos nálam. Mindegy estig kibírja.
Valamelyik nap megnéztem a kollégám 5 colos zte telefonját. 48 százalék 2 nap 5 óra, automata szintén 3 és fél óra sot.
Azért nem cserélnék. ☺ -
DJ. Ru$y
félisten
válasz papirzsepi93 #22902 üzenetére
Ha használod a facebook, messenger, viber hármas közül bármelyiket, akkor nem kell csodálkozni. Sajnos. Én is használom, és merülök is miatta....
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gretzky77
veterán
válasz erik88 #22899 üzenetére
M1 note volt a G3 előtt,arról váltottam! En rengeteget használom a telefont,zene,net,viber folyamatos 3g vagy wifi email fiókok szinkron soha nem tiltom az adatkapcsolatot így nekem a G3 hasonló üzemidőt hoz mint anno a meizu! Az hogy ? óra kijelzőidőt hoz nagyon változó sztem mert nagyon nem mindegy hogy azt az x órát milyen programmal játékkal éred el! Remélem tudtam segíteni sztem ne félj a G3-tól.
Csak példa most vagyok 38 %-on úgy hogy 10 órája töltöttem 2 óra a kijelzőidöm folyamatos 3g a kijelzőidö szinte csak net valamint van benne 1.5-2 óra spotify zene mobilnetről. De mint mondtam nagyon sokat nyúzom
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
papirzsepi93
tag
nekem ha 10%-ra merítem le akkor jön ki maximum 3.5-4 óra kijelzőidő de akkor is úgy hogy wifi van bekapcsolva szinkronizáció meg a hely és nincs benne játék csak netezés meg zenehallgatás
ha esetleg mobilnetet (3G) is bekapcsolom akkor meg olyan max 3-(nagyonmax)3.5 óra jön ki kijelzőidőnek
stock V20H rommal
szóval nekem csak álom az 5 óra kijelzőidő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest