Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
na ugynezki meghalt az enyem is
2 es fel evig tokeletesen mukodott, pont a 2 eves gari lejarta elott adtam be szervizbe keretrepedes miatt, azutan is megelegedessel hasznaltam
viszont vasarnap felkeltem reggel, nyomkodtam egy kicsit, majd reggeli kozben arra lettem figyelmes, hogy az asztalra leteve csak hipphopp magatol ujraindult. gondoltam biztos beakadt egy program vagy ilyesmi. aztan egy felora elteltevel ismet, utana mar hasznalat kozben is 5-10 percenkent eljatszotta ezt. RR 7.1.2 rom volt rajta, arra gyanakodtam, hogy azzal lesz valami gubanc (bar kb 2 honapja hasznaltam, es nem volt vele semmi gond). ugyhogy visszaraktam egy backup mentest, de ugy sem volt jo, majd full wipe es teljesen szuz rendszer ment ra, de igy sem volt jo (viszont twrp es flasheles kozben nem fagyott le, pedig tobb volt mint 10perc). ekkor mar sokszor el sem indult a telefon, mert vagy eljutott az RR logoig, de ott fagyott meg es indult ujra, vagy rogton bekapcsolas utan az LG logo par masodperces felvillanasaig jutott csak. rendeltem egy uj akksit, utolso lehetosegkent, majd megprobaltam vele egy fulmics romot (RR elott kb 1 evig ezt hasznaltam), twrp-flash-alapveto rendszerbeallitasok, szoval kb 30percig semmi gond nem volt, de 1-2 app feltelepitese utan ismetelten elkezdte, es most is mar 10 bekapcsolasbol max 1-2 alkalommal tolt be a rendszer, akkoris max par percig birja es megint ujrainditas :\
szoval gondolom nalam is elojott a sokat emlegetett alaplap hiba, ami javitasa gondolom gazdasagilag nem tul kifizetodo. vagy valakinek produkalt mar hasonlo tuneket? az uj akksin kivul dobhatom koszonjek el tole szepen ?
-
expander
senior tag
válasz DonLaca@ #40061 üzenetére
nekem is b@szakodott sokszor, pedig probaltam 3 geppel, 4 kabellel, es egyszeruen nem ment sehogy, ugyhogy en egy masik telefonba beleraktam az sd kartyat, azt dugtam ra a pc-re (temreszetesen mukodott tokeletesen), ramasoltam a cuccokat, vissza a g3-ba, es sd-rol ment a telepites
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #39571 üzenetére
jah, csak hiaba valtoztatom, nem valt at, mindig toltest ir ki, ha bedugott kabelnel csinalom, ha kihuzottnal
-
expander
senior tag
válasz Zolio3 #38509 üzenetére
kimaradt egy "nem" az mtp elol, szoval ha MTP a csatlakozas, akkor csak tolti, de nem jelenik meg mint meghajto, ha PTP, akkor az internal megjelenik, az external nem...
sikerult feltennem egy fulmicsot kozben, de azt is csak ugy, hogy egy masik telefonba beraktam az SD-t, azt latta a gep, igy ra tudtam masolni a romot a kartyara, most megneztem, es a fulmiccsal is ugyanez a helyzet
ha MTP, akkor csak tolti a telefont, de nem latja, ha PTP, akkor pedig csak az internal storage jelenik meg :\ -
expander
senior tag
válasz gixxergabi #38507 üzenetére
na egy 30B-vel sikerult a root, van twrp, viszont most nem dobja ki a telefont, mint mass storage a gep, pittyen egyet, de mutatja meghajtokent a MTP, PTP-kent igen, viszont az SD-t nem latom csak az internalt
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #38505 üzenetére
itt csak v30-akat talalok, a rendes oldalrol meg nemtudok letolteni
persze, megvolt minden... lehet mokolni valamit a szervizben, ami gubancot okozott volna? az elmult 2evben nem 1 rom volt a telefonon, sosem volt meg hasonlo problemam sem...
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #38503 üzenetére
kingroot semmikepp sem akar mukodni, most elvileg visszatettem egy v20B-t de a szoftver verzional meg mindig 30C-t ir, nem ertem...
kdz-t hogy tudok letolteni? mert hiaba kattintok a letoltesre, csak egy ures oldal nyilik meg es nem csinal semmit
-
expander
senior tag
most kaptam vissza a szervizbol a telefonom, ratettek egy egy V30C-t elvileg, viszont a kingroot azt irja, hogy root unavailable, a oneclick root vegigfut a vegen DONE uzenettel, viszont igy sincs root... valakinek valami otlet ? :\
-
expander
senior tag
a hardveres kepesseg megvan, az un. camera2API-t kellene kiadnia az LG-nek, amit a g4-hez kiadtak, de pont ezert a g3 nem kapja/kapta meg.
a hdr pedig altalaban 3 vagy 5 felfele es lefele eltolt FE ertekkel keszult kepek egymasra teve, annak nincs koze a zaridohoz
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #30387 üzenetére
igen, en hacerpermissive, es utana a beta. szerintem nalam az kavart be, hogy a nem beta supersu-ra ra akartam frissiteni a binarist, mikozben nem kell, csak siman le kell tolteni es nem hozzanyulni, hanem rogton twrp es flash a betat
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #30381 üzenetére
a playstorebol letoltott supersuban megprobaltam frissiteni (nyilvan nem sikerult) es csak ezutan felrakni a betat, de igy mar nem indult el. megallt az logonal es csak kek zold villogas. twrp maradt, ujraflasheltem a HacerPermisivot, es igy elindult most felflasheltem a beta supersut is, felraktam az adfree-t probakeppen, ugynezki minden mukodik
-
expander
senior tag
supersu flash utan nekem nemigazan akar elindulni a telefon :\ LG logo es kek-zold led villogas van. vartam 5percet, akksi ki-be megint ugyanez huzzam ujra a kdz-t vagy lehet bele valahogy eletet lehelni ?
-
expander
senior tag
meg a tegnap "minekafozottromtisztahulyekvagytok" temara visszaterve, a cloudyban van az allapotsavon elemlampa gomb, ami azonnal inditja a vakut...
-
expander
senior tag
sajat peldambol kindulva, en pl szerettem volna rootolni a telefont, a sharpening modot feltenni, idojaras animaciok a lockscreenre, meg a 2ablakos nezethez a modot, ami engedelyezi az osszes telepitett programot.
meglattam, hogy ezek mind bennevannak a cloudy romban, igy feltettem azt, es mivel semmi negativ dolgot nem tapasztalok a gyarihoz kepest (sot...) igy maradt ez. nem muszaj custom rom fuggonek lenni ahhoz, hogy kiprodald egyszer, mert van benne nem keves olyan dolog ami eleg hasznos, es ettol meg nem huzom ujra a telefont hetente... -
-
-
expander
senior tag
-
expander
senior tag
-
expander
senior tag
cloudy2.4-ben nekem van "vaku" a lehuzhato rolon
-
expander
senior tag
válasz eladogeppc #26400 üzenetére
egyiket sem, olyan jo par honapunk volt itt, amig nem jartal erre
-
expander
senior tag
xcam letezik lollira es kkre is
-
expander
senior tag
válasz eladogeppc #25264 üzenetére
2 email fiok 15perces frissitessel, fb, messenger, viber folyamatosan aktiv, napkozben kb 1orankent 10perc nyomkodas + estenkent kicsit tobb, es nekem kijon a masfel nap vele 70%os fenyeron
-
expander
senior tag
válasz forgonati #25093 üzenetére
ha nem egy 16fokra hutott szobaban csinalod ezeket, akkor sajnos teljesen normalis... ilyen homerseklet mellett, mindenkinek forro, foleg ha olyan dolgot csinal vele, ahol dolgozni kell
cloudy romokban, mar nincs roccenes a kezdokepernyon, meg egy normalis launcher is eltunteti oket -
expander
senior tag
nem tudok masolni PC-rol a telefonra semmit, sem TC-ben, sem windowsos fajlkezeloben. mind a ketto latja a telefont, amint csatlakoztatom, viszont amikor szeretnek ra felmasolni, nem indul el a csik, lefagynak a programok. ezelott minden tokeletes volt, tegnap delutan raktam fel az uj cloudy 2.4-et. esetleg valakinek hasonlo tapasztalat? rom bug, vagy nalam nem jo valami?
-
expander
senior tag
szerintem az, amelyik jobban bejon neked!
-
expander
senior tag
válasz user2211 #23890 üzenetére
nem vagyok benne biztos, de ugy emlekszem, hogy az LTE jelenleg meg most, csak az adatcsomagoknal mukodik, telefonalni, max csak 3G-n lehetseges. ezert van az, hogy keszenleti allapotban 4G/LTE-t ir a telefon, de ha hivas fogadsz, vagy inditassz, akkor rogton levalt 3G-re, hiszen a hangadatnak az a plafon.
bar lehet en emlekszem rosszul, es teljesen baromsag az egesz, de most lusta vagyok utananezni -
-
expander
senior tag
válasz erik88 #23772 üzenetére
en nem vagyok nagy "muvesz" a temaban, ezert mindent 2x elolvasok, nehogy elk*rjak valamit... es sikerult elsore rootolnom, pedig amikor en tettem, meg nem voltak ilyen one-click modszerek aztan sikerult custom romot is feltenni, pedig nem sok eloeletem volt az androiddal ezelott...
szoval megint oda lyukadunk ki, amit mar masok is irtak, hogy eleg valoszinu, hogy valamilyen user error van/volt, es nyilvan ideges lennek, de csak magamra, hogy hogyan allhatok neki igy a dolgoknak, es nem a forumozokat ugatnam, hogy miert nem segitenek neked... sot igazabol segitenek is, de te bebofogsz annyit, hogy nem tudsz angolul nekem itt durrant el az agyam, es most ezt nem is szeretnem folytatni... -
expander
senior tag
"ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye"
aki nem ert hozza, minek fog bele? ha hasznaltan vesz telefont, miert nem probalja ki, vagy ker ra garanciat? ha te vagy a huJe, akkor miert a tobbieknek ugatsz, hogy nem segitenek neked? nem gondolod, hogy vissza kene venni egy kicsit? amugy adok erte egy 20ast, es mindenki jol jar !
-
expander
senior tag
29 fokos helysegben, 16/2-es, cloudy 2.2, 40160pont
-
expander
senior tag
nemreg tudtam meg en is, hogy ha hosszan nyomjuk a bekapcsolo+hangero le gombokat, akkor keszitheto ugy (is) screenshot
-
expander
senior tag
válasz s3nsitivity #23525 üzenetére
ah, koszonom!
akkor valoban jobban jarok, ha en adom be a kozponti szervizbe -
expander
senior tag
válasz s3nsitivity #23522 üzenetére
wow
es ez valoban "original" LG markaszerviz? szoval ha beviszem a garipapirom, itt is cserelik nekem a repedes miatt a keretet es a kijelzot is, mint a vaci utcai kozpontiban ? -
expander
senior tag
válasz s3nsitivity #23520 üzenetére
miskolcon hol van szerviz? megrepedt nekem is, de egyaltalan nem zavaro, gondoltam, ha pest fele jarok, majd bedobom hozzajuk, viszont ha meg lehet csinaltatni itt is, akkor lehet beviszem
-
expander
senior tag
raadasul a "melegedesi gondok" is 1-2 embernel fordulnak elo, akiknek lathatod hiaba magyarazod, hogy nem a telefon a ludas... meg gondolom nem mindenki 19°C-os irodaban ul, kint a 35-ben ha nem csinalsz vele semmit, akkor is meleg lesz
-
expander
senior tag
válasz gusthy #22494 üzenetére
pontosan ugyanezt mondtam en is... de latod, hogy elvileg utanakerdezett es 145 van a szerzodesben... szoval ugy kell foldhozvagni veletlenul leejteni, hogy alaplap hibas legyen, vagy erje el a gazdasagi totalkart (nemtudom telefonnal van e ilyen ), es kifizetik a telefon jelenlegi aranak duplajat. itt mar csak az a kerdes, hogy mennyibe faj a biztositas, mert gondolom alaphangon 2k/ho, viszont egy ev utan meg mindig csak 24-nel jarunk, ami azt jelenti, hogy meg mindig van 50-60k "haszon" rajta egy ev alatt
-
expander
senior tag
válasz gretzky77 #22469 üzenetére
ez alapjan nekem ugy jon le, hogy vagy kifizetik a javitasat, vagy ha nem lehetseges, akkor a jelenkori arat. tul szep, hogy igaz legyen, hogy a vasarlaskori arat adjak, hiszen "veletlenul" leejted, es kb megveheted belole az ujabb modellt? nemhiszem, hogy ez annyira megerne a biztositonak :\
viszont szolj, ha igy van, mert akkor kotok en is, es mikor mar elbukja a telo fele erteket, akkor veletlenul javithatatlanna fog torni -
expander
senior tag
válasz Fitzgerald #22094 üzenetére
csak kifakadt o is, hogy mekkora egy fostalicska ez a telefon, amit megerositett 2 ismerose is !!!
biztos valami magneses ter lehet ott korulottuk, mert masnal nem igazan jelentkezett a problema... -
expander
senior tag
remelem megkapjuk mi is ezt az ujfajta kameraszoftvert, vagy ha mas nem, gondolom az xda-s tarsasag megoldja...
-
expander
senior tag
en irtam nem olyan regen, dec. kozepen sikerult beszerezni a telefont, decemberi eleji gyartasu, es kb most 2hete repedt el alul pedig azthittem ha mar kibirt ~4honapot, akkor utana nem fog...
-
expander
senior tag
nekem decemberi gyartasu a telefon, orultem is neki, hogy ez mar valoszinuleg egy ujabb szeria, hisz semmi baja nem volt, viszont tegnap eszrevettem, hogy alul a mikrofonnal elrepedt nekemis
-
expander
senior tag
válasz blt.62 #20514 üzenetére
igy nez ki
hatterkent beallitani? nemtudom mire gondolsz, ez egy widget viszont a lockscreenen vannak animaciok, ha engedelyezed neki, es ott esik az eso, ho, vagy sut a nap, ha eppen olyan ido van -
expander
senior tag
válasz Huawei4ever #20310 üzenetére
ertem en, de akkor, hogy lehet az, hogy nekem nem reped, nem karcolodik, nem torik, nem lassu, nem melegszik es meg a halozatot sem dobalja? vagy talan en lennek az a bizonyos 1000bol 1ember, akinek minden klappol? nem hiszem...
arrol meg nem is beszelve, hogy te vagy a legnagyobb kiraly, aki "az egyik szolgaltatonal" dolgozik, es nem vagy kepben a tipushibakkal? es alkalmazottkent huseggel veszel telefont? utana meg idejossz ugatni egy uj kamureg-gel? gondolkozz mar mielott ossze-vissza hazudgalsz
-
expander
senior tag
válasz Huawei4ever #20308 üzenetére
Koszonjuk szepen, most mar leulhetsz !
-
expander
senior tag
en zsebben hordom, nincs se tok, se folia/uveg, gyakran sajnos megfeszul mikor ulve ki akarom huzni a tepsit a zsebembol (), mar ejtettem is el kb 3x, napi max felorat jatszom rajta, akkor melegszik egy kicsit, de nem lesz forro. es nincs rajta se karc, se repedes! 2014. decemberi
-
expander
senior tag
nemtudom milyen elv alapjan mukodott, de nagyon halvany volt, bar annyira pont eleg, hogy zsebbol eloveve megnezzem az idot, meg hogy van e valami uj ertesitesem. ki lehetett valasztani, hogy folyamatosan menjen ha le van zarva a screen, vagy csak megjelenjen kb 10mp-re, ha elhuzod a telefon elott a kezed, de ha egesz nap ment, akkor sem erzodott meg az akkuidon
-
expander
senior tag
válasz Akosh87 #18654 üzenetére
86x el lett mondva az is, hogy nincs lenyegi kulonbseg a 2gb-os es a 3gb-os keszulek kozott, csak annyi, hogy az utobbinal a plussz memoria miatt, tobb program tudsz egyszerre, egymas mellett futni a hatterben. de ha csak ebbol a telefonbol volt 3 neked, akkor gondolom, nem ez az elso androidos telefonod...
-
expander
senior tag
a lumiakrol most eszembejutott a fenykepezes...
hogy all ez az lollipoppos camera2 api vagymicsoda, amit elvileg a nexusokhoz mar kiadtak, es eleg sok beallitasi lehetoseget ad a kamerahoz?
-
expander
senior tag
válasz Stauffenberg #17780 üzenetére
mire kijon a g4, kezdhetsz el varni a g5re! aztan meg nagy valoszinuseggel jon utana a g6
-
expander
senior tag
válasz -FreaK- #17381 üzenetére
nekem is volt hasonlo problemam (ha jol ertem a tiedet), szinten nincs SD-m, ezert a ROM-ot a gepre radugva akartam felmasolni, de hiaba probaltam total commanderrel, es windows intezovel, nem csinalt semmit, olyan mintha lefagyott volna, pedig valojaban nem, ugyhagytam kb 20percre (addig elmentem kajalni ) es mire visszajottem, addigra sikeresen felmasolta !
-
expander
senior tag
válasz ricsik #16402 üzenetére
nem jelenik meg a sav, viszont ugyanugy tudsz a gyarival "swypeolni", ahol nekem legalabbis eleg nagy szazalekban eltalalja, hogy mit akarok irni (chromeban probaltam ki, egy par url cim megadasaval)
nalam ez a beallitas nem a kijelzonel van, hanem a beallitasokban van kulon kijelzo zarolasa menupont, eleg erdekesnek tartanam, ha nalad kifelejtettek volna
az ota frissites a szolgaltatotol fugg, sokan irtak mar, hogy pl. a T direkt nem adta ki a lollit otan valamiert, a legutolso kitkat viszont tuti megvolt, en is ugy raktam fel
-
expander
senior tag
mitol lehet az, hogy az XCam-mel keszitett fenykepek merete majdnem 2x akkora mint a gyarival keszitettek, viszont sokkal rosszabb minoseguek sokkal tobb a zaj, fakobbak a szinek stb...
-
expander
senior tag
2014.12.01
es (koppkopp) semmi problema, az igaz, hogy ahol eddig gyenge tererom volt, ott most meggyengebb, vagy nincs is, de random nem dobalja szerencsere
-
expander
senior tag
válasz Misi1980 #14602 üzenetére
kicsit csuszos, de annyira nem gaz, en "sajnos" nagyon szeretem elejteni a telefonjaimat, de ezt szerencsere csak 1x sikerult, az sem a tok hibajabol ami talan egy kicsit negativum, hogy ala tud menni a kosz, meg ilyen apro pihek, szoval en heti 1x azert le szoktam venni es megtisztitani. (de lehet, hogy ez csak nalam van, es a sok farmerzsebben tartas miatt )
-
expander
senior tag
válasz KisBundi #14409 üzenetére
nem rossz, de en inkabb szeretem magamnak beallitani a dolgokat, mint az automatikara bizni. az xcam-ben nagyjabol megvan ez a lehetosegem, es talan a kepek minosege is jobb egy hangyanyival... egyedul a lowlight kepessegeivel nem vagyok megelegedve, de tudom, hogy a lumia920 utan, nem is fogok
-
expander
senior tag
Arrol egyebkent lehet valahol informalodni, hogy gyari lollis romokhoz mikor lesz (ha lesz) root?
-
expander
senior tag
Boldog Karit mindenkinek
Miota feltettem a lollit (T-s telo, PC Suite-tal), a gyari LG-s ora+idojaras widget nem igazan akar folyamatosan frissulni, es hiaba nyomom meg a jobb also sarkaban a nyilacskas frissito ikont, akkor sem. illetve feltettem egy cache cleaner progit, aminek szinten kint van egy widget-je, ami mutatja, hogy jeleni mennyi memoriam szabad/hasznalt, azon is van egy frissito, es egy tisztito gomb. ha megnyomom a frissitot, nem valtoznak az adatok rajta, a tisztito gomb teszi a dolgat, miutan megnyomtam, kiirja, hogy mennyit sikerult felszabaditania.
nem tortent semmi mas a telefonnal, "csak" a kitkatrol lollira valtas, de gondolom ez nem tul egeszseges mukodes, es pont az uj rendszer lehet problemaja, ugyanugy, mint a napokban itt olvasott, es altalam is tapasztalt XCam problemak. jol gondolom? illetve ilyenkor, majd jon frissites a programokhoz es ugyanugy fognak "normalisan" mukodni mint kitkaten ?mas: volt szo itt a gyartasi idorol, en dec 11.-en vettem a telot, a SN pedig 412-vel kezdodik, tehat elvileg decemberi gyartasu. lehetseges ez ?
-
expander
senior tag
válasz SlyChocolate #13212 üzenetére
persze, de ez nem "az a savszelesseg" ! Egyertelmuen, a 3ezer Ft-os es a 20ezer Ft-os havidijas ugyfel nem ugyanolyan savszelesseget fog kapni. Csak peldakeppen gyorsan megneztem kettot:
Next M és XL:
Sávszélességek
Kínált letöltési sebesség
150 Mbit/s
Kínált feltöltési sebesség
50 Mbit/sMove S:
Kínált letöltési sebesség
10 Mbit/s
Kínált feltöltési sebesség
2 Mbit/s -
expander
senior tag
válasz SlyChocolate #13194 üzenetére
az elofizetes is ugyanaz? mert ugye az elofizetestol nagysagatol fugg a kinalt savszelesseg!
-
expander
senior tag
arra van valami lehetoseg, trukk, hogy a facebookkal es viberrel osszeparositott nevjegyeknel, a letoltott kis kepeket ne olyan durvan pixelesen jelenitse meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest