- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
válasz Mr.Franczy #32126 üzenetére
Igen. N&N-Rom-ot használok. TB 7.3.0 kellett és minden oké.
-
imi4199
tag
válasz Fitzgerald #28062 üzenetére
Ami engem eddig meggyőzött, hogy nincs szükségem azonnal kernel cserére/piszkálásra, ahhoz hogy akadás/melegedés/probléma nélkül menjen a rendszer! Ez az én tapsztalatom.
-
imi4199
tag
válasz Balázs1986 #27995 üzenetére
Lion 5.5 után húztam fel a Novastock 5.1-et, majd az 5.2-t. A modem-et nem piszkáltam. Nagyon stabil a rendszer, szuper a kijelző is. Ez az első ROM, ami nem rajzolgatja nekem újra a főképernyőt, nem "fárad" el, lassul be pár nap után... Próbáld ki nyugodtan!
-
imi4199
tag
válasz DonLaca@ #27781 üzenetére
Mindenkinek csak ajánlani tudom a DonLaca által belinkelt Novastock ROM-ot! Már az 5.1 is atomstabil volt, de már azóta kijött az 5.2 is, ami full G4 UI portot tartalmaz, alapból CTT-t, Viper-audiót, egyedül az oversharpening MOD-ot kellett utólag felrakni. A rendszer az alap kernelével, buhera nélkül atomstabil, ez az első ROM, amiben teljesen eltűnt a (gyári) főképernyő időnkénti újrarajzolgatása is! Ezen felül extra színkalibráció is van benne, nagyon élénkek lettek a kijelző szinei! Akinek idáig fakó volt, próbálja meg ezt! Akksiidő is jelentősen jobb lett mindenféle Greenify, Amplify, fagyasztás nélkül.... Egyedül a telepítésnél kell nagyon figyelni, hogy legyen full wipe (+format data).
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
-
imi4199
tag
Ezt már próbálta valaki?
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446
-
imi4199
tag
Aki a Lion 5.2-t használja az eredeti kernelével, annak milyen tapasztalatai vannak akksi idő terén? Jobb/rosszabb?
-
imi4199
tag
Köszönöm mindenkinek! A 7végén felműtöm s Lion-t.
-
imi4199
tag
válasz csiziktomi #24974 üzenetére
Köszi!!
-
imi4199
tag
válasz smidipeti1 #24970 üzenetére
Köszi a gyors választ! Szuper! Milyen governor-t használsz? Vagy a Navel alapbeállításon már jó? Ha nem muszáj nem akarok a kernelben matatni környékig... Köszi!
-
imi4199
tag
Lion Rom-ot használó kollégákat kérdezném, hogy hol lehet a lion-romnak rendesen utána olvasni? Mert ugye az xda-n nincs fent... Olyasmi érdekelne, hogy megy-e a Quickcircle vele, stb. Köszi!
-
imi4199
tag
válasz zoleeno1 #23385 üzenetére
Bő egy napos használat után nagyon tetszik! Tiszta telepítés után Thermal mod nélkül sem tapasztalok a full belakott rendszeren lassulást! Nagyon smooth, nincs főképrnyő widget újrarajzolás, stb. Akksiról nem nyilatkoznék még, majd pár töltési ciklus után, de érzetre nem lesz szerintem rosszabb... Kamerával még nem sok képet lőttem, full automata beállítással nem vettem észre eddig, hogy rosszabb képet lőne...
-
imi4199
tag
Nem vészesek igazából, de ezeket maga Clodyfa írta:
"Notes:
- Although it has G4 Camera but please dont expect an awesome result bc G4 has way better libs/hardware.
- Must sacrifice Lockscreen weather animation bc of incompatibility between G4 SmartNotice/Weather with G3 system. If you use G3 weather to have it working, then it FC everytime you update weather info -> not worth it. I'll spend more time on that later.
- I removed some "old and not so useful stuff" to have it clean and stay close to G4 look-n-feel." -
imi4199
tag
válasz csiziktomi #22672 üzenetére
Egyenlőre igen. Reméljük fejlesztés alatt van a P-alapú ROM... A 2.2-t nagy megelégedéssel használom.
-
imi4199
tag
válasz samu100 #14214 üzenetére
Október végen hoztam el a G3-at a Vodától. Sajnos 3 napon belül cserélni kellett, mert a telót alul megfogva lement a térerő (mint az első hsz.-ben írva vagyon). Gyenge lefedettségű helyen teljesen eldobta a jelet. Szó nélkül cserélték. A mostani készülék nem produkál ilyet, de egy picit (gyengébb lefedettségű helyen) liftezik a térerő.
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
imi4199
tag
válasz Bal0924 #13453 üzenetére
Nem "kényes" adatokhoz (képek, videók, mp3, stb.) használd nyugodtan bármelyiket. Nyilván attól is függ, hogy mennyi ingyen tárhelyet kapsz, elvileg a Box-nál kap minden G3 tulaj 50 GB-t.....
Kényes adatokhoz ajánlom a Tresorit alkalmazást, beépített kliensoldali titkosítással, sok biztonsági opcióval. Műxik minden platformon (win, android, ios), ingyen tárhely 6 GB. Munkához használom nagy megelégedéssel megelegedessel (pendrive azóta a fiókban pihen). Ja és magyar fejlesztés...[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Már nincs ilyen gond vele, régebbi verziókra volt jellemző. Nálam is ez van fent 2 napja. Minden oké eddig, nagyon stabil. Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
imi4199
tag
Nekem a mostani G3 (elsőt cseréltettem térerő gondok miatt) PVS-bin érteke 2! Az összes eddig próbált ROM-nál csak akkor volt jó a rendszer, ha minimum a CTT-75 Mod-ot felpakoltam. A chupa 1 nem jött be, ott még voltak kis lag-ok. Chupa kernellel is, akármit is csináltam. Most a NowHD 4.0 fut (+CTT 80), ez nálam 99.9%-ban jó. Eredeti kernelével. Egyenlőre nem is akaródzik mást kipróbálni... Pedig járt rajta jó pár ROM...
Akinek gondja van milyen PVS-t ír a telefon?[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Sajnos így van, visszaàllnak a kernel beállítások. Viszont konkrét leírásokat nehéz találni hogy hogyan paraméterezze be az ember a kernelt... Páran már az XDA-n tettek közzé beállításokat, de még egyik sem az igazi..
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
A Chupa-chups-ról csak csupa jót tudok mondani...
De tényleg! A Lollipop-ból ez a legjobb idáig! -
imi4199
tag
Valaki írta hogy nem működött neki a kamera mod, a c.c. lollival. Viszont ő nem az 1. Hsz-ben levőt próbálta. Valaki próbálta már a c.c.l.-re feltolni azt a kamera modot?
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
NowHD 3.2 hogy szalad annak, akinek fent van?
-
-
imi4199
tag
válasz nordenmurg #9160 üzenetére
Aha. És milyen nálad az akkuidő? A kerge statisztika ellnére is jobb ugye?
-
imi4199
tag
A NowHD 3.2-vel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Jobb mint a 2.4? Azzal nagyon meg voltam elégedve.
-
imi4199
tag
Van fent valakinek lengyel V20a? Nem tűnt fel, hogy az akkumulátor statisztika meg van kergülve? Mintha pont fordítva jelezne. A legnagyobb fogyasztót, a kijelzőt teszi százalékban leghátra. De ha jobban belenézek sz adatokba ott már stimmel az ébrenlét/cpu idő. Egyébként úgy tűnik jobb lett az akkuidő...
[ Szerkesztve ]
-
-
imi4199
tag
Hoppá. Hamarosan jön a NowHD 3.2 is. Mint kiderült, a kiszivárgott V20a-nál frissebb (jobb) a ma kiadott lengyel V20a...
-
imi4199
tag
Lehet volt már. Ha az ember felpróbálja a V20a-t van visszaút, ha nem kóser? Lehet először a NowHD-t próbálnám meg, mert ott gyorsan vissza tudnák állni elvileg a mostani belakott rendszerre twrp-vel. Jól tudom ugye?
-
imi4199
tag
Ma megint nagy pörgés van. Hivatalos V20a kiadva, NowHD 3.1... Próbálta őket valaki? Sajnos 7vége előtt nem tudok próbálgatni...
-
imi4199
tag
válasz szabochris #8970 üzenetére
Szia! Nem kell nagyon sokat nyomkodni, a lényeg, hogy az óra emblémára bökve kiválasztod a wakelock triggers fület. Az itt lévő dolgok (nálam face, messenger, viber, stb) ébresztgetik a telefont, zabáljak az akksit. Ezeket lehet mondjuk greenify progival fagyasztani részlegesen. A pirosak az aktív alkalmazások. Egyébként használattól függően 20 % ébrenlét felett már gond lehet valamivel...
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
válasz valyogvisko #8959 üzenetére
Üdv a klubban!
Nekem is UK van kiválasztva, de simán megy az LG Smartworld. Igazábol szerintem a támogatott nyelvekre vonatkozik... -
imi4199
tag
Ez a V20a lesz biztosan a napokban megjelenő hivatalos 5.0? Elég komoly szivornyák vannak az aktuális posztok alapján vele... Elgondolkodtató...
-
imi4199
tag
Úgy eltűntek innét páran, biztos kóstolgatják a nyalókát.... )
Azért majd valami életjelet adjanak, hogy mi a helyzet! -
imi4199
tag
-
imi4199
tag
-
imi4199
tag
Köszi a gyors válaszokat! Egy kis olvasás következik...
-
imi4199
tag
válasz gixxer-tomee #8371 üzenetére
Lehet a beállítások menüben színtelítettséget (,stb) állítani!
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Köszi! Magam is arra jutottam, hogy gyorsabb a NowHD. Mikor a Cloudy után felraktam, mintha fenékbe rúgták volna a telefont! Olyan gyors volt. Össze sem lehet hasonlítani vele! De ha az Aroma-ba nem az előbeállításokat használjuk, akkor picit lassabb. De még akkor is nagyon gyors.
-
imi4199
tag
Cloudy G3 Rom-ot használja valaki? Jobb mint a NowHD? Mik a tapasztalatok vele? Most kipucolt, rootolt, thermal mod-os gyári rendszert használok. Eddig tetszik. Érdemes váltani főzetre?
-
imi4199
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Beszereztem mindent ami kell, holnap hajrá...
-
imi4199
tag
válasz fmfizikus #7593 üzenetére
Most már túl vagyok 24 óra nyúzáson a cserébe kapott készülékkel. A "kezes" térerővesztés már nincs, egy kicsit ingadozik a térerő, más probléma nincs. Ma munkahelyen nyúztam rendesen, 3 óra 20 perc beszélgetési idő volt. Ha van térerő rendesen, akkor semmit nem vettem észre, egyszer alapból gyenge térerejű részről indítottam a hívást, akkor az elején volt egy kis bizonytalanság (egyet pattant), de utána már és azóta semmi probléma! A térerő liftezik (1-2 egységet a kijelzőn), ha alapból olyan helyen vagyok, ahol gyengébb a vétel..(lefedettség) de jel nélküli időm nem volt!
Összességében én elégedett vagyok most már! Próbáld egy kicsit tovább nyúzni, mielőtt döntesz! -
imi4199
tag
A térerő nálatok mennyire liftezik, instabil?
Mint írtam a PVS 2 ellenére elég sima a rendszer.
Viszont hamarosan áttérek úgyis főzött ROM-okra,meg vannak mindenféle MOD-ok is..., kíváncsi vagyok a thermal-MOD mit mutatna nálam.
ART-ot érdemes engedélyezni? Gyorsabb tőle a telefon?
Kíváncsiságból lefuttattam (egy hosszabb böködés, nyomkodás után) 6x egymás után az AnTuTu-t, ezekkel az eredményekkel: 1.) 38713; 2.) 37187; 3.) 36141; 4.) 34361; 5.) 33039; 6.) 33569 (itt megállt a csökkenés). Ezek alapján azt mondom, hogy ha a térerő nem okoz gondokat (holnap tartós teszt a melóhelyen) , akkor marad. A legjobb AnTuTu eredményem ma a csere és belakás után kerek 39000 pont volt.
Jók ezek a számok szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó