Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz turikoczka #24269 üzenetére
Már ha a dual windowra gondolsz akkor,
build.prop -ban a
persist.splitwindow.support_all -t állítsd át true -ra, reboot és már minden app megjelenik a dual windownál.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz turikoczka #24267 üzenetére
De, de kell hozzá root jog.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
s3nsitivity
addikt
Tud valaki arra megoldást, hogy a gyári rendszer gondol egyet és kikapcsol?
Nem gyárin nem volt ilyen panaszom de aki megvette az gyárival használja és erre panaszkodik. Utána járva többen is panaszkodnak rá" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz gusthy #23956 üzenetére
Ez nekem is nagyon feltűnő volt.
Főleg, hogy 1+1 ről jöttem ott meg őrült jó a multitasking.. aztán itt a Cloudy-n csak téptem a hajam.
Felment az Euphoria, ezzel már egész korrekt.
Mondjuk nekem 3 gigás." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz szabochris #23920 üzenetére
Nem azt kérdeztem, hogy a virágboltba van-e
Hanem, hogy aki használja a Szülinapp-ot, az ugye kapott hungária térképet. Na de az igo-nak a nagy szajré az a térképekből van, tehát tökre elképzelhető, hogy az emberek tudnak a szülinappon belül vásárolni, you know rendes pénzért, plusz térképeket.
Letöltöttem anno, hogy benne legyen az appjaim között de sose volt megnyitva.
Megelégedettséggel használom a HERE-t[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Na 3 nap aktív nyúzás után kiakasztott a Cloudy 2.3
A merülése förtelmes volt, gabriel kernel javított rajta de így se volt elfogadható.
Néha olyan lagokat, app indítási időket produkált, hogy csak fogtam a fejem..
Bár lehet azért van mert jobbhoz vagyok szokva és a reccenések is zavarnak
Na de pl a múltkor állok a pályaudvaron a jegy kiadónál és az eamilem nem tudtam megnézni úgy beállít a szerkezet.. a spotify pörgött a fülemben de se kép, se hang.. aksi ki, vissza és utána tudtam kikérni a jegyem.. És még sok ilyen.Száz szónak is egy a vége, tegnap nagyon felhúzott és felraktam az Euphoria-t ami eddig több mint tökéletes.
Egy bajom van vele csak... mondjatok már valami jó AOSP camera app-ot.
Nem tudom, hogy az LG camera API-ja miatt-e de ezek a camera progik hulladékok a stockon lévő apphoz képest.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz gretzky77 #23840 üzenetére
De eddig elég tetszős.
Csak kicsit fura a műanyag de megszokható.
Ugyan azért van fent mint amiért az 1+1 felkerült.. Érdekel mit, mennyit adnának érte. Nem feltétlen akarom eladni csak ha úgy van akkor nem zárkózok el tőle.
Egy M8-at szívesebben használnék pl.Amúgy tegnap elég sokat ment a Spotify.. Elég durván merítette..
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #23827 üzenetére
Gyors válasz.
Igen, tökéletesen frissítette.
Nem, nem vagyok skizofrén.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Gyors kérdés.
TWRP update ,hogy megy?
A TWRP már tud falshelni image-t.
Simán onnan felnyomom és kész?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz Zolio3 #23786 üzenetére
GSM boltos, független, ráadásul koreai lg garancia levéllel van a telefon szóval kétlem, hogy ez tiltott lenne.
Csak belekeveredett valami hülyeség. De megvan az eredeti EFS szóval megnyugodtam." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Zolio3 #23778 üzenetére
Félre értettél, nem erről van szó.
Elveszettem az IMEI-m.
A készülék azt írja az IME -hez, hogy 0
De ha elveszne teljesen akkor ugye nem kéne lennie mobil hálónak se.
De nekem van, viszont az IMEI-m 0
Szóval nem értem mi van." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Most mélyedtem kicsit jobban bele a készülékbe..
A telefon maga azt írja, hogy IMEI 0, de hálóm az van, gsm és data is..
Ilyenkor mi van?
Lehet ebből bajom?!Vagy minden főzött rom ezt írja?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz leslien #23725 üzenetére
Reggel 8 fele szedtem le töltőről, most raktam fel, aktív használat, sok szinkronizálás, 3 óra 34 perc kijelző idő.
37000 pontot hozott az antutu. CloudyG3 2.3
Azért durva, hogy az 1+1 em az az 50k-t súrolta.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Mondjatok már valami jó kamera appot.. Ez a gyári túl primitív.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Balathruin #23678 üzenetére
Kösz Pabu.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Na én is egy G3 tulaj lettem!
Kérdés.. Használ valaki Clody 2.3 -on xposedt?
Muszáj még törölni a weathert meg a smartcaset?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz #76385920 #23536 üzenetére
A számlát még ugyan nem láttam de a leírás alapján gondolom ,hogy ez 0%-os lesz.
Ez lenne az - innen a Full box nem pedig az original.
A leírás szerint pont a 27% áfában különbözik.
Hogy az a számlán, hogy jeleneik meg arról még fogalmam sincs.Hétvégén nézem meg a készüléket. Tüzetesen átolvasom a számlát is akkor.
Meg holnap beugrok akkor a miskolci szervizbe is érdeklődni.Ha tényleg ilyen "időpontos" és azt mondják elég a számla is nem kell gari jegy akkor lebeszélem vele, hogy nézzünk már be valamelyik nap hozzájuk beszólni és ha azt mondják, hogy kicserélik a házat akkor mehet a buli.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz zolykaaa #23534 üzenetére
Oh kár érte.
Mondjuk még az se biztos, hogy lesz csere.
Kíváncsi vagyok élőbe mennyire feltűnő a repedés.
Meg elvileg a GSMbolt is javítja garanciába.
Na meg ha nem feltűnő akkor egy tok vagy bumper úgyis takarja." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz zolykaaa #23532 üzenetére
LG garancia lappal mentél vagy csak számlával?
Ha csak számlával akkor az áfás volt?Más,
Ha van egy apró sérülés a repedésen kívül a házon akkor szerintetek arra mit mondanak?
Ugye az egész házat cserélik a repedés miatt és így az önhibából keletkezett kár is eltűnne.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz expander #23524 üzenetére
Nem itt javítják.
Pontosan ez jött vissza emailben:
"A jótállásos LG telefonok javítása kétféleképp történhet:
1. Amennyiben rendelkezik hivatalos LG-s jótállási jeggyel, úgy a LG Magyarország Kft hozta forgalomba a készüléket. Ebben az esetben az InterGSM a hivatalos átvevőpont ami a Széchenyi út 30 sz. alatt van. Ott átveszik a készüléket és eljuttatják az egyik budapesti szervizbe, ahol javítanak jótállásos LG telefont.
2. Ha nem rendelkezik LG-s jótállási jeggyel, akkor a vásárlás helyével kell felvenni a kapcsolatot, mert nem az LG Magyarország Kft a forgalmazó, hanem valószínűleg a bolt. "
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz H.Bencike #23511 üzenetére
Az előbb beszéltem az ügyfélszolgálatossal és azt mondta a központiba vigyem mert máshol nem biztos, hogy azt a bánásmódot kapom.
Egyébként ez lehet azt jelentené, hogy egyes helyeken szarnak rá és visszadobják.
ivatti10 azt meglehet tudni, hogy hol lett szervizelve a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz H.Bencike #23508 üzenetére
Az csak annyiban problémás ,hogy a szervíz 130 kilométerre van.
(#23507) Patics Majd rendesen átovlasom a számlát.
Igazság szerint ezt a gsm bolt is javítaná ugye. A gsmboltos gari papír az megvan neki.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
(#23503) H.Bencike
Itt volt valaki aki tényleg e miatt szívta meg.
Viszont ivatti10 kollégának meg javították..
Kezdek teljesen össze zavarodni..
Amúgy csere lenne egy 1+1-re.
Csak megvan repedve a mikrofonnál és gondoltam akkor gyorsan be is dobom szervizbe cseréltetni..[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz DJ. Ru$y #23496 üzenetére
Kár érte.
Még egy kérdés. Már bocsi csak biztosra akarok menni.
A mókolás nyom nélkül eltűntethető, right?
Gyári KDZ flashelés és már a kutya se mondja meg, hogy valaha is főzött rom volt rajta ,ugye?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz gretzky77 #23492 üzenetére
Na ez az, hogy össze vissza van minden.
Nem tudja senki csak valaki ezt, valaki azt hallotta.Az ügyfélszolgálat meg b/szik rám.
Más,
A kamerában van manuális mód?
Vagy legalább pár dolgot, iso, zár idő, lehet állítani?
Ha igen akkor milyen mértékben?(#23493) ivatti10
Te vagy az ember, pont egy személyes véleményre vártam, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Beri78 #23488 üzenetére
Na rákérdeztem én is az online ügyfél fogadással.
LG Electronics Magyarország Üdvözlöm! XY vagyok. Miben segíthetek?
Én Üdv! Ganaciális feltételekről szeretnék érdeklődni!
Én Konkrétan egy LG G3 (D855) típusú készülékről.
Én a GSMHOME oldaláról lett vásárolva egy fél éve. Ha jól tudom akkor minden euban hivatalosan vásárolt készülékre jár a vásárlástól 1 év LG garancia, ez igaz?
LG Electronics Magyarország Igen, ha számlával tudja igazolni a vásárlását.
Én Remek! Még annyit kérdeznék, hogy a számla 0 % áfáról szól, ez probléma-e ?
LG Electronics Magyarország Egy EU-s vagy magyarországon kiállított hivatalos számlára van szükségünk.
LG Electronics Magyarország A 0% áfáról nem tudunk információvalszolgálni.Hát nem lettem előrébb.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz DJ. Ru$y #23481 üzenetére
Mondjuk amit nekem ajánlottak az "original box".
Ami elvileg annyiban különbözik a "full box"-tól, hogy nincs rajta áfa.
De áfa nélkül ,hogy árulják magánszemélynek legálisan pl?
Meg akkor ahhoz jár vajon számla vagy csak a fű alatt intézik?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz SkiDev #23473 üzenetére
Készülék függő, nálam például semmi baja nincs.
Plusz akinek volt és felrakta a patchelt kernelt annak se jelentkezett utána.
Nem melegszik fel annyira, hogy meghülyüljön tőle vagy akár újra is induljon. Mindössze a touchra panaszkodnak néhányan, hogy hülye lett a melegben a panel fix nélkül" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz McLaca #23466 üzenetére
Egyet értek.
Egy 32/3-as tavaly év végén vásárolt gsmhome-os titán G3-at ajánlottak az 1+1 emért.
Viszont meg van repedve a mikrofonnál és akkor ezek szerint nem is az lg szervízbe kéne vinnem ha zavarna.
Na meg ez a melegedés.. Mondjuk lehet csak a gyári frimware kavar be neki, ki tudja.Nehéz helyzet.
Van akinek szintén repedt a mikrofonnál? Csak esztétikai dolog vagy bele is kutyul valamibe?
Félek ha visszadobom a gsmhome-ba azt mondják, hogy külső behatás miatt van.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
A gsmhome oldalán 1+2 év forgalmazó garanciaként hírdetik a készüléket.
Abból az első év a teljeskörű lg garancia?
Van valakinek róluk tapasztalata?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Lenen pár kérdésem
Ha jól értelmeztem az összefoglalót akkor az LG a GSM boltos EU-s készülékekere is vállal itthon 1 év garanciát?
Tehát B-Tel itt az 1+1 év az 1 év gyártói és 1 év "szoftveres" hülyeség?
Tehát az első évben vihetem az LG szervizbe is nyugodtan?
A másodikban meg dughatom fel magamnak a szoftveres garim.A másik kérdésem pedig a speaker-re vonatkozna.
Ugye rear facer, ráadásul elég kicsi.
Mennyire szól rosszul?
Valamint a hangerő milyen?
Valami viszonyítása van valakinek a következőkhöz képest: OnePlus One, HTC One M7, LG G2, Nexus 5 ?Ja és még egy.. az arany mennyire b/zis élőben?
Inkább egy titán vagy az arany is jól mutat?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Először is bocsi, nincs kedvem végigolvasni a topikot úgyhogy kérdezek.
Készülék vásárlás előtt állok. Egy OnePlus One-ról váltok.. mert ellopták és sajnos csak részletre tudok most készüléket venni a T-ben. Tehát 2 év rablánc..
Szerintetek 1,5 - 2 év múlva mennyire lesz elég a G3? Megérné erre ruháznom be?
Az esélyesek még a Z3 az M8 és a Note 4.Egyéb kérdés.. Fejlesztés, hogy áll? Gari vesztés nélkül lehet romot, kernelt cserélni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest