Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz SlyChocolate #30328 üzenetére
"Az LG-nél van olyan mint a Samsungnál egyszeri méltányossági javítás?"
Miért? A Samsungnál van? Nem hallottam még ilyenről...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz ezüsthátú #26988 üzenetére
Én azért szoktam rootolni a készülékem, hogy eltüntessem a reklámokat, letiltsam a háttérben feleslegesen futó programokat, illetve töröljem a számomra nem kellő rendszerprogramokat.
Így a böngészés sokkal kényelmesebb, az akku is jobban bírja, több a szabad memóriám.(Nagyon hiányzik is a root a jelenlegi céges G4-emen. )
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Raul227 #26915 üzenetére
A Stagefright problémát.
Ez amennyire tudom, annyit tesz, hogy egy speciális MMS-üzenettel vagy egy módosított videó weboldalra történő beágyazásával átvehetik az irányítást a készülék felett.Eddig.
Az én G4-em még vulnerable, de kit érdekel....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Raul227 #26907 üzenetére
Nézd meg, mit mutat a Stagefright detector app.
Szerintem arra küldtek frissítést.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz s3nsitivity #23914 üzenetére
Mer' az Ig* magyar, és magyartól lopni jobb, mint egy ingyenes külföldit használni.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gusthy #22778 üzenetére
"Az LG kamera valószínűleg sokkal jobb"
Ezt az összehasonlítást figyelembe véve ez annyira nem egyértelmű számomra.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz erik88 #22775 üzenetére
Szerintem nem.
Akkuidőben picivel jobb a Meizu, az LG-nek (megint csak szerintem) feleslegesen van olyan nagy felbontású kijelzője, a kamera is a Meizuban jobb, a procikat nem tudom, melyik jobb, de nem hiszem, hogy a Meizu annyira az LG alatt maradna abban, ha egyáltalán...Utánanéztem. A számokat tekintve az LG teljesítményben jobb, cserébe a Meizu sokkal olcsóbb, meg valószínűleg az a teljesítmény is bőven jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Raul227 #22723 üzenetére
Részlet az oldal vonatkozó részéről:
"A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szerviz végzi. A szervizbe való küldés a vásárló vagyis az Ön feladata, és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek. "Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Amennyiben lemented a dolgokat, majd hard reset után visszaállítod azokat, ismét fagyni fog (legalábbis jó eséllyel).
Ilyenkor tiszta telepítés ajánlott, NO visszaállítás, és megnézni, mi az, ami fagyasztja. Azt a programot pedig mellőzni kell, vagy alternatív alkalmazást használni helyette.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz jolti05 #20409 üzenetére
{troll}Elviheted egy anyagvizsgáló laborba is vagy a szíeszájokhoz. {/troll}
Megpróbálhatod megkarcolni , esetleg rákereshetsz az eladóra a Google-ön, mennyire megbízható, megnézheted a visszajelzéseket a megvásárolt termékkel kapcsolatban, stb...
Egyébként én csak simán használnám, aztán majd látni, mi a helyzet vele. Amennyiben hamar karcolódik, akkor nem volt jó minőségű.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz zoleeno1 #16895 üzenetére
Én általában két programot rakok fel a készülékeimre az üzemidő növelésére.
Az egyik a Wakelock Detector, megállapítani, hogy mi szívja le az akkut, mi tartja ébren a kütyüt, és a Greenify, ami szintén megállapít néhány akku zabálót, meg ezzel fagyasztom le a nem kívánt programokat.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #16874 üzenetére
Ez a nincs időm keresni, még egy újonctól is kamu duma.
A keresőbe kb. fél perc beírni, hogy lolli, majd megnyomni az entert.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Meggyi001 #14014 üzenetére
LG G3 D855 Telefonról mindent!!!
Bár nyilván könnyebbe lett volna, ha kolléga linkeli a csoportot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #2059 üzenetére
Az rendben van, de ha én pl. vissza tudom igényelni az ÁFÁ-t, akkor itt mégsem tudom.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #2056 üzenetére
Igen, de nem ír sehol nettó árat, vagyis lehet akár 0%-os ÁFA-tartalmú az a "bruttó" ár. Mert ugye a cég nem magyar...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Lehetne, hogy a G3 topikban a G3-ról beszélgetnétek, nem egymást ekéznétek?
Inkább privátban (se) folytassátok!Köszi!
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
"Jó példa egyébként a fotók közötti lapozgatás is arra, hogy a tényleges QHD mennyivel több erőforrást emészt fel, a fényképeket nyilvánvalóan nem skálázza le a szoftver, ennek látszik is az eredménye, lapozó mozdulatoknál itt is meg-megakad az animáció folyamatossága."
Köszönjük szépen, k. eldzsí! Tök jó, hogy van egy erőművem, amivel nem tudok fényképeket lapozni, mert gyenge a vas.
(Tudom, hogy tudok, de azért na. )
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest