Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Pár napja elővettem a fiókból a telót és bekapcsoltam. Hát ez még mindég egy remek telefon! Élmény volt! Nem is adom oda senkinek, főleg, hogy még szinte gyári állapotban van, pedig majd két és fél éves!(május óta nincs használva igazából)
-
PHARD
tag
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy cserélt e már valaki jack aljzatot?Ill.kb mekkora összeg a cseréje?Köszi
-
Molk
tag
Na?
Kinek voltak elvonási tünetei?
-
R.Woodoo
tag
Sziasztok, G2 re felraktam a gyari 5.0.1-et, de a 4-es szoftot jobbnak es nem mellesleg szebnek is ereztem, akksi idoben is takarekosabb volt, rootolt a telo, hogyan tudnam visszarakni a regebbit, tudnatok nekem ebben segiteni, koszonom az infokat elore is! Bocs az ekezetek miatt, telorol vagyok.
-
Hipnotic
tag
Van valakinek tapasztalata a legújabb 8.20-as CM13 Snapshot-ról?
-
Zoja™
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Míg ebből relatíve stabil, mindennapi használatra alkalmas ROM lesz, addig sok víz lefolyik a Dunán.
Ha tippelnem kéne, akkor október vége, november eleje. már ha semmi olyan tényező nem lesz, ami meggátolná azt, hogy a mi készülékünkre is megjelenjen. Pl. arra, hogy a Qualcomm nem ad ki forráskódot 7.0-hoz Snapdragon 800/801-es SOC-ra. -
Dondenis
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
En szerdán váltottam G5re, mindenben előrelépés. P9ről nincs tapasztalat.
-
szabyka95
őstag
valakinek megvan meg a jelly bean valtozata a clody flexnek ? ha igen, feltoltene ?? azt hiszem hogy a clodyflex 1.4 volt az utolso jellybean
-
stefi68
addikt
-
Mikor lesz bezárva a Mélyvíz topik?

-
Tenzing
csendes tag
Teljesen jó az új Paranoid Android. Kb három napja használom, Lambda N9 kernellel. Stabil, villámgyors, akkuidő is javult a gyári romokhoz képest. Ha stock lolliról váltunk hybrid bootstack sem kell. Egy apróság: a hátsó ledet nem tudtam működésre bírni.
-
aelod
veterán
válasz
üzenetére
Én pont ezért nem berhelem szarrá. Működik megy, teszi a dolgát. Korábbi telefonjaimon az volt az első, hogy valamilyen CM romot tettem rá (samsung Ace1-2, sajnos Ace4-re nem volt míg használtam) úgy használhatóak voltak.
Igaz, hogy rootolva van mivel xposed nélkül nem nagyon tudom elképzelni a droidot. De ennyi. 5ó+ kijelző időket produkál a telefon úgy, hogy itt vettem használtan a ph-n. Amit megfigyeltem, hogy a gps brutal meríti és hevíti.
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Rootolni szeretném a telefont, kipróbáltam mindent amit lehet és nem kéne hogy kifogjon rajtam de folyamatosan megakadok azzal hogy a root srcipt program nem ismeri fel a telefont. Végtelenítve waiting for device van írva és ennyi. Nem feltétlen szükséges hogy rootolva legyen de már felcseszte annyira az agyam, hogy csak azért is megcsináljam
Valami ötlet hogy mi lehet a probléma? -
bunfi
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Nem nagyon mozgok otthonosan a témában, de amit elsőre elvetettem az a cyanogen (és az azon alapuló) romok voltak. Nekem nem kell a sok extra, ideértve az xposed-ot is. Legalábbis még nem.
Egy olyat kerestem, ami elég vanilla, stabil és minimáldizájn. Szóval én mindenképpen a PA felé hajlok. A témaösszefoglalóban lévő leírások a root+custom rom telepítésre még "aktuális"/használható, mert azzal a rövid leírással nem nagyon tudok mit kezdeni tudatlanságom okán, amit írtál.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Jelenlegi G2 telefonomat szeretném cserélni. Eljárt az idő felette.
Kérdésem érdemes G5 re cserélnem vagy az általam kiválasztott P9 is méltó utódja a G2-nek.
Előre is köszi. -
szabyka95
őstag
kezdonek nem ajanlom.
inkabb ezt
a PA-nak meg kell 1 kis ido, de ha kinovi aprobb hibait, akkor az lesz a top1 nalam.
mondom, hetvegen felrakom, lecserelem a kernelt, s majd tudositok rola, hogy miylena telepites menete :
full wipe (en mindent szoktam, belso tarhelyet is, de nem muszaj, eleg a data,cache,system,dalvik)
hybrid bootstack
rom
gapps
{xposed} nem kotelezo, de fasza cucc
reboot -
szabyka95
őstag
Az alap kernel sz.r. Hetvegen kiprobalom mas kernellel. Amugy nagyon meglepett volt, olyan beallitasi lehetosegek voltak benne amit meg mashol nem lattam, pl konfigurálható a duplakopp, hogy mit hajtson vegre, kamerát is megnyithat pl.
A hang szakadozott volt azert valtottam, de állítólag kernel csere megoldja -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Visszatértem! 1 hétig bírtam G2 nélkül. Szörnyű volt!

Olvastam, van itt több visszatérő is. Van aki nanoSIMről tért vissza G2-re microSIMre? Milyen adapter a tuti ami elég vékony, hogy bele férjen a SIM tálcába? Hallottam rémtörténeteket, hogy volt aki kitörte alaplapról a SIM érintkezőt, mert bele szorult az adapter. Én már úgy is jártam, hogy adapter kijött, de a SIM a telefonban maradt és zörgött. Szét kellett szedni a telefont, hogy ki tudjam venni a SIMet. Szerencsére egy olcsó nyomógombos telefon volt.
Köszi a segítséget!

-
CartmanLand0
senior tag
CM13-hoz gappsot merre találok ?
Közben megtaláltam

-
L4ck091
csendes tag
Szevasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen normális romot a telefonra? Nézegettem a CM13-at, az tetszene is, stabil már vagy van annál jobb?
A gyári 4.4.2 elég lassú néha, már-már idegesítően lassú, ramom alig van, emiatt gondolkozom a váltáson.Köszi a válaszokat!
-
T0mBd1gg3R
veterán
Nem ludas a töltő, jó töltőhöz méltóan rövidre van zárva a D+ és a D- 200Ohmmal jelzi, hogy ő egy töltő, lehet belőle zabálni az ampereket. Ha ilyet érzékel az LG elkezdi lépcsőkben emelni az áramfelvételt addig, amíg 5V-ra nem esik a töltőfeszültség. A Dension viszont az 1A átlépésekor önvédelemből reseteli magát. Szóval egyik se hibás, mindkettő jól működik, csak együtt nem. Ha kiiktatom az ellenállast, akkor 500mA-t vesz fel az LG, mert ekkor sztenderd USB portként kezeli.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Azért itt kérdezem, mert a töltőt minden gyártó másképp érzékeli, és nekem az kéne, hogy az LG hogyan. Van másik töltőm, csak épp hogy azt bedugjam ezt ki kéne húzni.
-
ClioRS
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Biztos, hogy a töltő a ludas, nem a telefon?
Csak mert eléggé finnyás az autós töltőkre, nekem van 3 (köztük eredeti Nokia is) amivel 2-300mA-t vesz fel, pedig tudnak 2,1-et. Más telefonnal hibátlanok. Meg van egy noname auchanban vásárolt, ami meg 1,5-el tölti. -
CartmanLand0
senior tag
Gyári v30f alatt másnál is kályhaként üzemelt a telefon ? Kb 5 perc játék után szalonnát süthetnék rajta

-
SztiviVander
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
nem igazán értem az összefüggést. oké 27e ft meg transzmitter meg ezek szerint tölteni is tud, igaz csak pics@ árammal. de ettől miért nem lehet venni egy 2$-os töltőfejet? densiont meg használd arra amire való és amitől olyan drága (az meg nyilván nem az usb-s töltési képessége). de ha ragaszkodsz a barkácsoláshoz akkor kérdezd ezt inkább valami hobbielektronika topikban.
-
aelod
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Vegyél egy másik töltőfejet inkább.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Ugyebár az LG G2 elég érdekesen veszi föl a töltést, elkezdi fölfele tolni az áramfelvételt amíg a töltő bírja. Namost nekem van egy 1 Amperes töltőm ami ezt nem szereti, ahányszor túllépem az 1A-t resetel, ezért kivettem belőle a D+ és D- lábakat összekötő 200Ohmos ellenállást, így most működik, de csak 500mA amit kivesz belőle a telefon.
Lenne-e valamilyen köztes ellenállás beforrasztós megoldás amivel 1A-t venne ki a telefon a töltőből? Köszi! -
szabyka95
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Gyorsasag es akkuido, igy egyutt.
Manapsag mar minden 6.0 CFW(custom firmware) stabilnak mondhato
GravityBox-al es xposed modulokkal minden CFW-t szemelyre tudok szabni, igy nem szempont hogy mi van alapbol a rendszerben (AOKP nagyon gazdag e szempontbol, tele van beallitasi lehetosegekkel, igy a gravityboxot fel sem raktam)Jelenleg a legnagyobb potencial a ParanoidAndroidban van, meg vannak aprobb hibai, ha kinovi akkor az lesz a top1.
Batran ajanlom az AOKPt vagy az Exodust barkinek
Az akkuido jobbnak mutatkozik idaig az AOKP-n, a kernele is jobb -
szabyka95
őstag
azt kell hogy mondjam, hogy az AOKP eleg jo ROM
-
goblin1983
tag
válasz
üzenetére
Átmentél a vizsgán!
Csak vicc volt, köszönöm.
Hát nem találtam volna meg.Felraktam a CM13-at, szétszedtem a telefont és megcsináltam a GPS-t a papíros módszerrel. Lecseréltem a fóliát és most van egy vadonatúj telefonom!
Ez a kamera katasztrófa! Nekem lassú, laggol, a képet meg kb 1 másodperc múlva készíti el. Itt a topicban találtam LG kamera appot, azzal használható, szinte 4.4.2 szinten van vele, bár már nagyon régen volt 4.4.2. Októberben lesz 2 éves az én telefonom, mielőtt letelt a garancia, előtte pár hónappal váltottam le a 4.4.2-t.
-
goblin1983
tag
CM 13 alatt hol lehet beállítani a személyekhez egyedi csengőhangokat? Nem találom

-
válasz
TED_DY
üzenetére
Az nem normális dolog.
Hacsak nem valami korát megelőző, melegedésre aktiválódó force touch-os prototípust fogtál ki anno.
-----------------------------------------------------------
@mtade: Használattól tuti nem függ a sárgásodás.
Illetve ha már eleve sárgásodás hajlamos típusról van szó, akkor onnantól már a telefon melegedése erősíti a sárga foltot.
Azért jóval ritkább a sárgásodó kijelzők aránya a nem sárgásodókéhoz képest (fórumon is leginkább csak az elégedetlenkedők panaszkodnak, az elégedettek minek is írnák, hogy náluk minden jó).
Kicsit barkács hajlamúak 13ezer Ft-ért hozathatnak maguknak külföldről kijelzőt és saját kezűleg könnyedén kicserélhetik és nem kötelezően csak 1 évig lennének problémamentesek.-----------------------------------------------------------
@beluudj: Én is csodálkozom kicsit mindig, mikor időnként írják ezt a CM-es Wi-Fi dobálás problémát, mert nekem sem volt még vele sosem problémám és már réges rég csak CM ROM-okon vagyok.
-
viccaa
csendes tag
Sziasztok! Nekem már lassan 2,5 éve van lg g2-m és ugyan olyan mint újkorába!
Se sárgásodás,se melegedés,se akku problémák....
Tudjátok hogy az lg 2-n kívül melyik telefonba van még az a funkció hogy videózás közbe tudok képet csinálni és már az elmentett videóból is tudok képet csinálni utólag??
Ez csak LG funkció és van a g3,g4,g5be is vagy ez más gyártónál is van pl samsung s7...? -
TED_DY
csendes tag
Tapasztaltatok olyat, hogy ha melegszik a kicsike akkor az érintőpanel megbolondul? nálam főként a kijelző közepe fele hülyül meg ilyenkor, nem érzékel vagy csak alig, erősen kell megnyomni ilyesmi...
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Egy jó ideje nem jártam már itt ... ha jól emlékszem akkor még voltak gondok a CM13-al ... jelenleg hogy áll a helyzet ? Vagy vannak már jobb lehetöségek is ?
-
-
Dondenis
aktív tag
3 éve használom. Jelenleg a 2. Kijelzőm is kuka sárgulás miatt. Nállam mind 2 esetben a bal felső sarokból indult és gyorsan terjed egy darabig. Mostkb 3 mm széles 3-4cm hosszú sávban sárgult be. Úgy néz ki mint amit összevert a mozdony
sárga, lila, kék. Ha használtan veszed ( nem tudom van e még új) teljesen fehér vagy lehetőleg világos felületen nézd a kijelzőt. Leghamarabb akkor látod meg a sárgulást. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Találkoztatok már azzal a jelenséggel, hogy bármilyen YouTube linkre kattintva nem tudja megnyitni a videót? Régebben nem volt ezzel probléma, kb három hete kezdte. Teljesen gyári független szoftver van a telefonon. Van valami ötletetek mi okozhatja?
-
DiNizo
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Lg G2 VS980 telefonom tegnap este kikapcsolt magától, azóta nem kapcsol be. Ha benyomom a bekapcsoló gombot, akkor egyre jobban melegszik. Levettem a hátúlját, kihúztam az akkumulátort. Tudnátok tippet adni, hogy lehet-e még kezdeni ezzel a telefonnal valamit? -
Sukta 95
aktív tag
Csak egyszer nyomom, megprobalok figyelni ra, hatha megis ez a gond.
Nem lett benne kijelzo cserelve.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lásd mélyvíz... ph is egyszer kéne 1 évben, de nyilván akkor rohad le 1,5 napra.
fél óránként nyomkodtam a frissítést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valami ötlet hogy mi lehet a probléma?