Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Van már egy G2-m (D802) kb 1 éve. 5.0.2-es android van rajta. Vannak bajok vele mint pl a Play áruház nem igazán akar betölteni meg hasonlók. Sosem nyúlkáltam a rendszerben de most lehet megpróbálkoznék vele de azt sem tudom hogy kezdjek hozzá. Olvasgattam az összefoglalót de felrobban tőle az agyam
. Van valami videó esetleg a munkafolyamat teljes hosszáról ami segitségemre szolgálna? Kérdés még az hogy függő volt a telefon de kóddal függetlenitettem még amikor megvettem. Megmarad függetlennek ha belepiszkálok? 
-
hcs57
addikt
válasz
bubumaci74
üzenetére
Az összefoglalót olvastad?
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Szeretném visszaállítani a telómat az eredeti állapotba.Tud valaki olyan linket, ahonnan letölthetem a hivatalosan frissíthető szoftvert?
Köszi.
-
Zoja™
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek.

U.I.: A Cyanogen tényleg megszűnik?

-
Zoja™
őstag
válasz
tirszin
üzenetére
Már hogyne lenne. Az összes gyári romban benne van alapértelmezetten, ki sem lehet kapcsolni. Csak takard le a közelség érzékelőt, duplakoppra fel sem ébred, a kikapcsoló gombra pedig egy másodperc után ki is kapcsol a kijelző.
CM-ben is van, ott menüpont is van, véletlen felébresztés megakadályozása néven.
-
tirszin
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Nincs ilyen zseb feloldás gátló az androidban és az LG-nél sem.
Az lehet, hogy a fényérzékelő pl. koszosságánál fogva nagyon kevés fényt érzékel egyrészt, másrészt a minimál fényerő olyan alacsony, hogy már nem is világít a háttérvilágítása.
Amit írtam, egy fényerő szabályozó app. valószínű meg fogja oldani, mert ott be tudod állítani a minimál fényerőt és nyilván csak annyira veszed le, hogy égve maradjon.
-
LilProphet90
senior tag
Csak sötétben és bekapcsoláskor jelentkezik a probléma, általában harmadik próbálkozásra enged be. De ha pl felkapcsolom a lámpát, nincs ez a gond, és eddig sem volt ilyen probléma, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy ez valamiféle "zsebbenfeloldásgátló" feature.
Mindenesetre mindjárt felrakom az LP-t, és meglátjuk.
-
pcnet
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Nem lehet, hogy a közelség érzékelő koszos, vagy fólia rálóg/eltakarja?
-
stefi68
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, hogy sötétben kikapcsolja a képernyőt.
Mért is tenné? Akkor sötétben nem lehetne használni. Ott valami más baj van...Olyan lehet, hogy az "intelligens képernyő" nem működik sötétben, ugyanis nem ismeri fel az arcod, de akkor is csak a beállított időkorlátot követően (0,5/1/5/15 perc) kapcsol ki, nem azonnal.
-
tirszin
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Tegyél fel egy fényerő szabályzó app-ot, amiben lehet állítani a minimális fényerő szintjét, ilyen pl. a Lux, a Velis Auto Brightness.
A v20g teljesen jó gyári ROM, 5.02-ből pedig a v30d utániak biztosan jók.
-
randras
veterán
Helló!
Jó rég jártram már itt, jó rég eladtam a G2-t, de most akadt egy kérdésem.
Volt a G2-höz egy Slimport adapterem, mellyel ki tudtam tenni a telefon képét HDMI-n keresztül monitorra. Most meg van egy DVI-HDMI adapterem, mely apa-apa, ezek kompozíciójaként ez áll elő. Szerintetek ezzel ki tudom lőni a telefon képét egy meglehetősen régi, 24 pin digital DVI bemenettel (is) rendelkező monitorra, sima anya-anya DVI kábellel pluszban?

-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek ajándékozom a G2-esem, ő nem buherátor, csak használná. Stock rendszerek közül melyiket ajánlanátok, amelyik stabil és használható? 20g-t raktam fel rá, de elég idegesítő, hogy sötétben automatikusan kikapcsolja a kijelzőt (gondolom a fényérzékelő miatt), viszont opciót nem találtam rá, hogy kikapcsoljam. Ha esetleg van recovery-ból flashelhető verzió, az még jobb lenne. Köszönöm.
-
dipeti
senior tag
Ez a crDroid nem tud olyat, mint az Exodus, hogy kiveszem a zsebembol a telefont es autmatikusan feleled egy masodpercre a kijelzo. Ha jol tudom Ambient Display a neve, be is kapcsoltam, de nem igazan mukodik.
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég váltottam le a G2-met.Nagyon jó kis telefon volt, nekem kb soha nem fagyott le, meg voltam vele elégedve.
Viszont 16GB-os változat révén kevés volt már nekem a tárhely, szóval muszáj volt már váltanom.Amit szóvá tudnék tenni, az talán a hangszórója.
Gyárilag is elég silány minőségű, vagy ez betudható annak, hogy régi modell és már tele mehetett kosszal? -
Sziasztok!
Szivesseg keres :
Cr7.1.1en vagyok. Mobile legends hangja recseg es szaggat. A kep nem, az folyamatos. Ugyanez a realm of valor alatt is. Kiprobalnatok, nalatok milyen? -
-
stefi68
addikt
válasz
Tekmen
üzenetére
Első körben egy Dirty Flash-el próbálkoznék (wipe cache, dalvik). Ha adatok kellenek, előtte egy data backup twrp-ből.
Ha ez sem jön be akkor tiszta telepítés (full wipe, internal nélkül), ha ez sem, akkor bootstack is kell.Zip nem sérül ugye? Md5 ellenőrzés nem árt. Ugyanazt a romot rakod rá mint előtte?
-
Tekmen
aktív tag
ŐŐŐ kis probléma, kéne egy kis segítség
crDroid-on próbáltam gyári beállítások visszaállítását, de azóta csak a TWRP bootol, próbáltam ROM újraflash-elést is, de csak a recovery bootol..

Mit lehet ezzel kezdeni?

-
Tekmen
aktív tag
Üdv!
Mik a tapasztalatok a 13-ai crDroiddal?

Továbbá CM14 miért nincs fent a download.cyanogen.. -oldalon?

-
Indiant
addikt
válasz
turkishzoli
üzenetére
Próbáld ki. Nem kifejezetten kamera terén ajánlottam, hanem mint alternatíva.
-
Indiant
addikt
válasz
turkishzoli
üzenetére
crDroid 1.5 - Android 7.1.1
-
turkishzoli
tag
4.4.2 van a telefonomon. A kamera jobb a google 1.5-ben? Esetleg más alternatívát tudtok javasolni a tudomány mai állása szerint? Marad a G2, szóval csak szoftveres ajánlatokat kérnék!

Esetleg a gyári 5.02-n javították a minőséget? Állítólag a kamera "butítva" lett...... -
Sokee
aktív tag
-
stefi68
addikt
Biztos forrásból, tuti gyári az LG Váci úti márkaszervizétől.
Úgy tudom csak úgy adnak ha be is szerelik. Ha jól emlékszem 10e Ft körül van összesen, de kérdezd meg őket. Ha valamit megtudsz itt közzé tehetnéd, mert lehet mást is érdekel...
A többi (külföldi/belföldi) forrás nem bizonyult eredetinek, lásd az összefoglalóban az aksi témát.
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni G2-höz keresek gyári akksit hol lehet beszerezni? Nem érdekel utángyártott hanem biztos forrásból tuti gyári. Köszi a segítséget.

-
Tüske0614
aktív tag
12.07.- én kiadott lambda kernel hogy szuperál nugáton ?
-
Kirrr
aktív tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
KDZ stock loli, root, valamilyen stock loli alapú akármilyen rom, utána bármilyen 6.0-7.0-7.1 rom mehet rá. Akik sokat romolnak ezt szokták javasolni.
-
Bandus99
őstag
válasz
dipeti
üzenetére
tudsz egy linket betenni? ez lenne az ?
-
dzsordzs69
senior tag
Viszont ha már bootstack. Az exodushoz feltettem, azóta bizonytalan a wifi, eldobálja vagy csak a keresés megy. Ez van/volt exodus, cr, cm14 alatt. Köze lehet ennek a bootstack-hez? Mert ha igen, kezdem előről kdz-vel hybrid nélkül...

-
Kirrr
aktív tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Nem kell a Hybrid, ha stock lolipopról váltasz bármilyen loli vagy újabb romra, akkor nem kell bootstack.
-
dzsordzs69
senior tag
Elvben a hybrid kell az exodushoz, tehát az.
Mehet rá a cr, én is exodusról váltottam. -
dipeti
senior tag
Ha exodust hasznalok, akkor nekem milyen bootstack van fenn vajon?

Fel szeretnem tenni a crDroiddot... -
dipeti
senior tag
válasz
stefi68
üzenetére
Koszonom szepen! Le is rendeltem egyet a PolarCell-tol. Remelem bevalik.
(#73937) stefi68: cellePhone-tol. Ezt ajanlottak XDA-n is. De a PolarCell hivatalos oldala atiranyit egy masik webshopra, ahonnan szinten van kiszallitas Ungarn-ra.
Termeszetesen irok, amit beszereltem. -
stefi68
addikt
válasz
dipeti
üzenetére
Én rákérdeztem pár hónappal ezelőtt tőlük és váltig bizonygatták, hogy az eredetivel megegyező (vagy csak csekély mértékben eltérő) paraméterekkel bír.
Erre rá párnappal/héttel egy fórumtárs vett tőlük és bemérte, majd melegében küldte is vissza nekik, mivel kb. a használt aksija szintjén volt.
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Raszurtem a topikban, de konkret informaciot nem talaltam. Szoval honnan erdemes uj akkumulatort rendelni? Nem muszaj, hogy gyari legyen, csak minel jobb minosegu. Nezegettem a speedshop-osat. Errol van tapasztalat?
Egyebkent barmire nyitott vagyok. (ebay, amazon)udv.
-
r3dwo0d
tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ha a 12.04-t akarod feltenni akkor az ott leírtaknak megfelelően wipe cache system és utána flasheled a system zipet rögtön utána a gappsot reboot nélkül és utánareboot. Én így jártam el és nem kellett semmibe bejelentkezni újra minden ment a megszokott módon.

Szerk: Most láttam, hogy van friss kiadás, de erre is igaz a leírás, ha már most is crdroid fut a telefonodon.
-
dzsordzs69
senior tag
Láttam, hogy van új CrDroid. Frissíteném, de múltkor nem igazán sikerült zökkenőmentesen, úgyhogy kérdezek.
Tehát múltkor felraktam a frissebb zipet, utána dalvik/cache. Boot után hiányzott a gugli, azt is fel kellett tennem újra, de persze megint fiókbeállítás. Ez csak ilyen macerásan megy, mindig kell a gapps is újra? Köszönöm -
tirszin
senior tag
válasz
martin0094
üzenetére
Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb ROM, nem lehet válaszolni, mert attól függ, hogy milyen szempontból, mik a preferenciák.
Ha a legjobb kamerát vagy (és) hangot szeretnél csak gyári alapú jöhet szóba, a Google 1.5 nálam bevált.
Vagy, ha jó az LG valamelyik kései 5.02-es: V30D...V30F.Ha ezek nem fontosak, már van jó 7-es ROM, sztem az AOSP alapúakban kell gondolkodni. Korábban itt írtak párat, de a CM aktuális verziója biztos rendben van.
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
martin0094
üzenetére
Resurrection remix november 28 óta megy . Hiba nélkül.
-
martin0094
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legstabilabb és legjobb ROM? -
Sukta 95
aktív tag
Elvileg a vodával is lehet sms-t küldetni, csak éppen az sms nem érkezik meg..
De, nem para, beállítottam kézzel.Nem új a sim, iphone 6s ment szervizbe, és befogtam az asszony régi g2-jét addig jobb híján.

-
Sukta 95
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
köszi!
-
Sukta 95
aktív tag
Adott egy telekomos g2, ami szolgáltató által lett függetlenítve. Most egy vodafone-os kártya van benne, a hívás, sms tökéletesen megy, ellenben a mobilnet nem működik. Nem is látszik a 4g ikon, mintha nem is lenne. Másik telefonban tökéletesen működik a kártya. Esetleg valakinek van ötlete?
a beállítások-a telefonról- hálózatok menüben azt írja, hogy:Mobil hálózat állapota: lecsatlakoztatva. Annak ellenére, hogy be van kapcsolva a mobilnet a telón.
-
ptamas88
tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
köszi, ezt kerestem, csak nem találtam meg

-
ptamas88
tag
sziasztok, mennyiért lehet most eladni egy független G2-őt sérült kijelzővel?
illetve mennyiért lehetne egy kijelzőcsere után? -
Sukta 95
aktív tag
Üdv srácok!
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza ennyi oldalt, de lenne azért pár kérdésem:
1. Az összefoglalóban szereplő rootolási eljárás és a leírás a custom rom telepítéshez, a mai napig megállja a helyét?
2. Melyik a leginkább stabil, bug mentes, akksit nem gyilkoló rom?Előre is köszi!
-
tirszin
senior tag
válasz
reap3r
üzenetére
Egyetértek. Fotóhoz még annyit, hogy nálam azért került képbe a mobil jó minőségű képigénye, mert a 2kg-os DSLR egyszerűen nincs akkor nálam, amikor bringán rakjuk neki, de kellenek olyankor is szép fotók.
Ezzel együtt, öcsémék most vettek valami A3 típusú, vadi új Samsungot, 1.5GB RAM-al. Én mondtam, hogy neee!!!! De csilli-villi üveg, megveszik az emberek 2016 végén.
Messanger-nél érdemes megállni a v72-es kiadásnál, az még jó, pl. nem foglalja el a képernyőt mindenféle felesleges dologgal.
-
-
reap3r
aktív tag
válasz
kaliban1
üzenetére
Teljesen kapcsold ki. Bekapcsoló gomb és hangerő le gomb egyszerre nyomva tartása, amíg be nem jön az lg logó, aztán utána !gyorsan! felengeded őket és a két gombot újra lenyomod amíg fel nem jön a Hard Reset menü. Itt ha az Igen-re zongorázol, akkor törli a telefon memóriáját(elveszik minden adat, amit te tettél rá) és mindent gyári helyzetre állít vissza. A gomb kombinációnak mennie kell, csak be kell gyakorolni.
-
kaliban1
tag
Hi! Nem tudom a telefont alaphelyzetbe visszaállítani. Újraindulásnál kritikus hiba üzenettel megáll. Se szoftveresen se gomb kombinációval. Ötlet??
V30b
-
reap3r
aktív tag
válasz
tirszin
üzenetére
Nekem a raw-ban fotózás telefonnal nem reális dolog. Persze egy G2-vel ezen a téren nem lehet megváltani a vilagot, de egy telefontól az emberek nagy százaléka azt várja el, hogy előveszem és amikor kell elfogadható képet csináljon gyorsan. Ha meg jó képet akarok, akkor előkapok egy digitális gépet, ami mondjuk nem egy 30 ezres low end tescos, hanem esetemben egy régebbi rx-100-as és máris szép képeim vannak. De nekem az esetek 90 %-ban abban a pár másodpercben kell valami jót alkotni és bizony egy OIS nélküli 5X ebben nem a legjobb partner. Azt aláírom, hogy raw-ban sokkalta szebb dolgokat lehet kihozni, de én magán az 5X auto módos képein voltam kicsit csalódott, mert amennyit olvastam róluk, annál többet vártam tőlük.
Az app kilövős téma mondjuk nem volt annyira valós, de ha belegondolok, akkor egy Redmi Note 3on a 3 gigás változaton sem töltene újra ez a 3 app és mégis olcsóbb és jóvalta szarabbul optimalizált. Nekem egy nagy bajom, hogy az 5X megjelenésekor nem ennyi pénzért indult a piacon, hanem elég pofatlan árcímkével.
Akármennyire is olcsó, egy év múlva el lehet majd dobni, mivel a 2 giga ramot nem a hearthstone fogja megenni, hanem a messenger önmagában, amilyen trágya mostanság. És tudom azt programozó ismerősöktől, hogy az ég világon senkit nem fog érdekelni már, hogy 2 giga ramon hogy fut valami, ha a 4 giga az már teljesen általános lesz a középkategóriában, az aljában pedig a 3.
Csak egyszerűen azt érzem, hogy a legtöbb mobilgyártó nem akar pémzt keresni, mivel olyan trehányul megálmodott vagy túlárazott termékeik vannak. Ja azt nem is említettem, hogy az 5X-eknél is van egy nem elhanyagolható mennyiségű bootloop. Egy éves kor körül elég sok hasonló problémával küzd, mint a G4esek. Szóval csakis garanciával ajánlatos beszerezni egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Lexus, Toyota topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Van valami videó esetleg a munkafolyamat teljes hosszáról ami segitségemre szolgálna? Kérdés még az hogy függő volt a telefon de kóddal függetlenitettem még amikor megvettem. Megmarad függetlennek ha belepiszkálok? 

Gyárilag is elég silány minőségű, vagy ez betudható annak, hogy régi modell és már tele mehetett kosszal?

es datawipe ot kellet volna rom telepites elott :/ xdan ezt irja a srac