Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Én már win10-en vagyok jó ideje, de anno win8-on frissítettem a telót utoljára, amikor is mindenki azt mondta, hogy azon nem lehet. Simán működött.
Szóval pontosabb hibaüzenetek hiányában nem lehet megmondani, hogy tényleg az op.rendszer, a driver a hibás, vagy user error.Off:
a win8 és a win10 is az első frissítésig működött furán, utána teljesen jó volt. Nekem most már a win7 nyűgösebb, mert ha újra kell telepíteni egy gépet, órákig kell frissítgetni, hogy naprakész legyen. -
stefi68
addikt
válasz
sanyika987
üzenetére
Hát szerintem az XP már túl elavult, a Win10 meg túl új az ilyen műveletekhez.
Nem vagyok a haladás ellen de sajnos több éves Win8-8.1-10 használat után visszatértem a jó öreg Win7-re.
Megpróbálhatsz egy usb driver tisztítást. Találsz erre megfelelő programot (Google)
Legyalulja az összes USB drivert és felrakod az utolsót. -
Laca0
addikt
válasz
sanyika987
üzenetére
A legfrissebb drivert használtad?
Közvetlenül alaplapi usb portba dugtad?
Az lg szoftvere fel van telepítve és fut is?pityaa23
Biztosan segít, viszont után azért szelektálj az appok között. -
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Az én problémámra tud valaki megoldást??
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, egy hard reset segíthet a ram kezelésen? Eléggé szarul megy a multitasking meg néha a homescreen ikonokat is lassan tölti be. Gyári lolli van rajta, kb egy éves, azóta nem buheráltam. Túl sok felesleges cucc nincs feltelepítve.
-
zozi8005
tag
Amúgy saját tudatlanság,de tisztítás közben figyeltem fel rá hogy nem teljesen központosan áll a kamera lencséje a keretben.
Aztán az alkalmazás elindításakor vettem észre hogy mozog
Gondolom ez a képstabilizátor lehet? -
zozi8005
tag
Mitől lehet fiúk hogy nem frissíti a telefonom a pontos időt?
A megfelelő menüpontok (aut. dátum és idő stb) természetesen pipálva,nettel minden rendben.
Ha kikapcsolom és be,falls időt és dátumot jelez,és nem áll be a helyes értékekre.
Most,óraállításkor nem tudom beszopat vagy sem...Teljesen gyári,abszolút piszkálásmentes 4.4.2, 32Gb.
-
stefi68
addikt
válasz
sanyika987
üzenetére
Másik USB port? Nem USB3-on próbálod ugye?
-
sanyika987
aktív tag
Nem tudom a drivert felrakni az istennek sem
Mindent felismer de ha download módban dugom a telefont a gépre nem ismeri fel a drivert
Se xp se win 10 alatt
Más eg nincs a házban
-
szala86
aktív tag
Hátha valaki szeretné. LG G5 Ikonok
-
szabyka95
őstag
valaki letoltotte, es megvan meg neki a power g2 3.0 rom ??
-
Zolee72
tag
válasz
Varnyalag
üzenetére
Nekem jobban bejön a CM13 mint a 12.1, simán elmegy 2 napokat. Persze ez felhasználási módtól függ, de én is non-stop neten vagyok és BT is folyamatosan megy nappal (Okosóra miatt).
Képernyőidő szintén felhasználástól függ, ha egy nap alatt lemerítem, akkor lazán megvan az 5 óra. Ha átlagosan használom (2 napos ciklusban) akkor nyilván nincs annyi, hiszen olyankor inkább az antennák viszik el az energiát.
Most reggeli töltés után 40 perc képernyőidővel 94% (nyilván 100-ról lassabban kezd merülni).
Persze azért még nem tökéletes a CM13, vannak hullámzások. A 3.23-as nightly pl nem igen sikerült, de a 3.25-ös jónak tűnik. A SNAPSHOT verzió 3.17 se vált be annyira. -
Atesz918
csendes tag
válasz
macskafogo
üzenetére
Sziasztok!
Nekem is hasonló dolgokat művelt a telóm, egészen mostanáig, amikor is végleg beadta a kulcsot a kijelző.
Mi okozhatta a hibát és szervizben kb mennyibe fájna a javítás? -
sanyika987
aktív tag
Akkor lehet mégse az aksimmal lenne baj hanem enyire szopja az aksit a rendszer
Én valahogy jobb aksi időre emlékeztem -
lotek18
csendes tag
válasz
Varnyalag
üzenetére
Nekem cm13 on maximum 3:30 perc volt a képernyő idő.. Bár nem mondanám hogy spóroltam az akkuval, nap végén mindig töltőre dugtam, addig nagyjából elég volt
Mióta visszatértem 4.4.2 re Nova launcher el, azóta 4 - 4.5 óra, és újra normális képeket/videókat készítehetek. Sebesség, és ram kezelés persze össze sem hasonlítható, cm javára természetesen. -
Varnyalag
csendes tag
CM13-at használókat kérdezem, hogy nektek milyen a tapasztalatotok az akkuidővel? Én tegnapelőtt váltottam 12.1-ről és az érzésre legalább 30%-kal kevesebb naftával is beérte, 2:40 perc képernyőidő, 23 óra használat és 5%-on van, böngészés Chrome-ból, Messenger, 3 levelezés szinkronizálása, semmi extra és már belaktam az új rendszert. 3.22. nightly van fent, a pár nappal korábbi snapshot jobb ilyen szempontból?
-
sonic60
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, mindjárt kipróbálom.
-
sonic60
tag
Sziasztok!
G2-nél hogy lehet a fényképezőt úgy beállítani hogy mikor elindítom az intelligens Af legyen az alapértelmezett,mert nálam minden fotózás előtt át kell állítanom mert nem jegyzi meg.
-
X_C
tag
Sziasztok!
Rendelt valaki ebay-ről g2 akksit?
Tud valaki linkelni eredeti, vagy kétes eredetű, de jól teljesítő akksit? -
Marquess
tag
Hello.
Tegnap vettem 2 Db Quadbeat 2 füllest,az egyik fehér a másik fekete,de a fekete sokkal jobban szól és erősebb is benne a Bass,mint a fehérnek....Ez hogyan lehetséges?
Valaki tudna valami értelmes választ adni erre?
Elméletileg ugyan az a típus.... (Hss-F530 Quadbest2)
kösz -
akooos
veterán
válasz
macskafogo
üzenetére
Szerintem szalagkábel, első tippre. Az is lett cserélve?
-
macskafogo
csendes tag
Sziasztok !
Hozzáértők segítségét kérném.
A telefonom a videón látható dolgokat műveli:
[link]Mi okozza hibát ? Azt mondták, hogy LCD hiba, de az ki lett cserélve és ugyanúgy fennáll a probléma.
Segítsetek. -
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy a hidden menüben (3845#*802#) hogy lehet LTE sávot kiválasztani?
LTE-Only / Modem settings / LTE Band Selection -- Táblázata. De sajnos hiába teszek pipát hogy csak azt a sávot használjam: nem jegyzi meg, kilépek visszalépek és ugyanúgy egy pipát sem látok. Más telefonoknál van egy OK/save gomb is de innen hiányzik..Azt hogy melyik LTE sávon megy a telefon itt nézhető meg: Hidden menü / WCDMA-Only / Modem Settings / Engineering mode / Previous
Van egy jó térkép is a lefedettségről. Ha be van jelölve hogy csak a frekvenciát tartalmazó tornyok látszódjanak, akkor a toronyra kattintva a freki is látszik. A térkép a CelMapper programmal készül a felhasználók által (Enable Instant Upload, Record Data). Talán root is kell hogy a CellMapper riportolja a frekit.
-
MikitoLac
tag
válasz
szezso15
üzenetére
Nekem is elrepedt. Felső 25%nem érzékel. Nem esett le semmi, lg szerviz nem javitotta mert hogy volt egy minimalis utödesnyom a sarkan.. Ugyhogy sajna van ilyen magatol repedes. Nekem is csereltek azelött kijelzöt amugy, és szintén több helyen van a kereten hajszalrepedés nekem is. Amugy a hangszórótól megy kb a kijelző feléig a repedés, ilyet ejtéssel nem igen lehet csinalni de nem hittek nekem.
-
-
Wucky
senior tag
Szervizes srác telenornál azt mondta mindenképp küldjük szervizbe.
-
reap3r
aktív tag
Nekem a fél éves LG-nél cserélt kijelzőm kerete is repedezget, van már 4-5 hajszálrepedés körben az tuti... Szerintem az utángyártott kijelzők repedhetnek, mert már mintha olvastam volna ilyet...
Jaaaaa a digitizer repedt el, az kemény. Na olyat még nem olvastam!
-
-
Wucky
senior tag
-
Varnyalag
csendes tag
Sziasztok, CM12.1-ről váltanék CM13-ra, de amikor a TWRP-ből mennék a recovery menübe, akkor a telefon Secure booting error-ral fogad és nem tudok belépni a recoverybe a power gomb+le megnyomásával sem. Próbáltam az Autorec-et, az lemegy rendben, de recoverym nem lesz attól sem. Ez mitől lehet? Semmi más gond nincs a telóval, ez is csak most jelentkezett, hogy cserélném a rom-ot.
-
kelly416
veterán
válasz
szezso15
üzenetére
Ilyent többen tapasztaltak a Sony Z szériájánál. A fém keretbe többé-kevésbé belefeszített üvegben eleve meglévő feszültségnek, hőingadozásnak, vagy valami egyéb eseménynek, vagy akár csak a "most érte el azt a határt, amikor megadta magát" dolognak betudható, de ott cserélték garanciában a legtöbbet, ha nem volt ütődés nyom a telefonon, mivel a Sony is tudott erről a bakiról. Viszont LG-nél én még nem olvastam ilyent. Remélem egyedi eset, és nem lesz belőle "rendszer".
-
szezso15
addikt
Nagy baj van, valaki tapasztalt már ilyet?
Este leraktam a telefonomat, minden rendben volt. Kelek fel, kapcsolom be, nem érzékel. Mondom mi a szösz? Jobban megvizsgálva látom, hogy elrepedt a digitizer az éjszaka folyamán, ez mi? 
-
Grecky
senior tag
Nova launcherhez van olyan plugin, ami ki tudja jelezni a gmail ikonon az olvasatlan levelek mennyiségét.
TeslaUnread for Nova Launcher -
Taci
addikt
Hiába raktam fel Gmailt, a gyári Email app "kapja meg" az üzeneteket, az jelez, és csak annak az ikonjánál van kijelezve a számláló, hogy mennyi levél érkezett, a Gmail-nél semmi.
Ezzel mit tudok kezdeni? Szeretném, ha a Gmail lenne az alapértelmezett, azzal szeretném a leveleimet kezelni, és szeretném az ikon jobb felső sarkában látni az új üzenetek-számlálót.Köszönöm!
Nem feltétlen G2 topik, de mivel a G2-es Mail appja "csinálja", ezért merem mégis ideírni.
-
eclipse19
senior tag
A nevével ellentétben, nem csak widget.
Ennél részletesebb akku infót még nem találtam (igaz mióta ezt felfedeztem, nem is kerestem tovább), nekem bőven sok is amit tud. -
hcs57
addikt
Appot keresek töltés monitorozáshoz... ami a töltô áramot is kiírja, s ingyenes.
-
Taci
addikt
Na csak sikerült "elővarázsolnom", bár igaz, közben frissítettem 5.0.2-re (nem tudom, köze lehet-e hozzá). A "trükk" annyi volt, hogy a logó megjelenése után a bekapcs gombot engedem fel, aztán csak egyszer újra megnyomom, nem pedig újra nyomva tartom. Nekem csak így működött. De legalább működött.

-
Laca0
addikt
CartmanLand0!
Kérlek, hogy így telefonszámot, elérhetőségeket direktben ne írj a topikba, mert hirdetésnek minősül.
Köszi! -
akos727
senior tag
Vinném fagyálló kollégához a telefonomat, de láttam rég volt bejelentkezve, így azokat kérdezném itt, kinek van tapasztalata. Bp melyik felén dolgozik? Kijelző cserében a keret is benne van, a keret az a bekarikázott rész a képen? Köszi.
-
gears27
aktív tag
sziasztok. utoljára mikor lehetett ezt a telefont megvenni a tmobilnál?
-
arti1121
senior tag
valakinek lenne egy megbizhato linkje hogy hol lehetne beszerezni egy kijelzöt cseréhez?
köszi
-
kelly416
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Mert a balek ráejtette egy asztal szélére üveggel lefele.

-
Tutu7030
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Kölyök decemberben törte be az F70 kijelzőjét. Megkapta helyette a spiritet. 3 hete az is lerendezte.
Kapott egy használt G2-t, de mondtam neki, hogy legközelebb tárcsás telefont kap, ha ennek is valami baja lesz. 
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Törik zúzzák a szerencsétlen telefonokat

-
kelly416
veterán
Drága barátom elejtette a G2 telóját és két helyen eltört a kijelző. Minden érintést tökéletesen vesz, lehet-e csak ezt cserélni, vagy csak érintővel együtt?
Most nincs 20000Ft-ja a cseréhez, inkább fóliát vagy inkább üveget tegyünk rá addig, ameddig meggyűjti a zsetont? -
Hipnotic
tag
A SELinuxModeChanger apk-t nektek is vírusosnak észleli a készülék?
-
akooos
veterán
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Nem. Ez Cloudy G2 3.3. G4 kinézet abban van.
-
rdanika
tag
Sziasztok,
Alább linkelek egy videót ahol a srác romot telepít ami nem is érdekes, csak az elején mondja hogy gyári LG szoftver van rajta. De a videót nézve nekem nagyon nem ilyen a lolipopom. Szerintetek mi van rajta? Vagy hogy van ez?
-
dussy
őstag
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Elnézést, nem szoktam ilyet csinálni... És nem voltam ezzel a szabállyal tisztában.
Amúgy egy senior is lehet hülye...
-
eclipse19
senior tag
Szerintetek az lehetséges, hogy ha lassan töltöm (notebook USB) az javít valamit az akku kapacitásán?
Pár hónappal ezelőtt vettem észre, hogy már nem bírja olyan jól az akku.
Akkor csináltam egy pár majdnem teljes lemerítést és USB-s töltést és utána visszaállt az 5-6 órás kijelzőidős (kb 2 nap alatt) üzemidő.
Most mintha megint gyengülne az aksi. Nem tudom érdemes-e megint megpróbálni.Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Köszönöm.
-
Szakiii
addikt
ötlet arra hogy bejön minden megy a telefon de a download mode nem jön be? nyomom a hangerő fel gombot és csak a töltés jön be ha rádugom a gépre
-
Szakiii
addikt
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Köszi inkább szedem innen a kdz-set.

-
Szakiii
addikt
sziasztok az 5.0-s gyári romot csak zipbe tudtam leszedni ebből kdz-s filet lehet valahoyg csinálni? Vagy így ezt most hogy tudom használni?
-
Sterilzona
senior tag
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Igen,jo lett.
Ez volt a megoldas.
Koszonom mindenkinek. -
Taci
addikt
A hard resetet miért nem tudom összehozni? Próbáltam a leírásban szereplő mindkét módot, de egyikkel sem jött össze. (Annyira azért nem nehéz, hogy bénázzak vele... Vagy de?
) -
Wucky
senior tag
-
akos727
senior tag
Emberek, fagyallo kolléga mennyiért cserél kijelzőt g2-ben?
-
törölt tag
válasz
CartmanLand0
üzenetére
7 ezer lenne!

Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kölyök decemberben törte be az F70 kijelzőjét. Megkapta helyette a spiritet. 3 hete az is lerendezte.