Hirdetés
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
Az IPS is TFT de a Tn+Film is az... a cikkíróknak javallott lenne ezt vagy épp ilyesmit átfutniuk. Halmazelméleti kérdésről van csupán szó, de félrevezető a mostanában felbukkanó slendrián megnevezési gyakorlat
vagy leegyszerűsítve a kérdést:
- gagyi: TN+Film
- okés: jóformán minden más IPS, PVA, MVA, Oled, satöbbi
- más kávéház: e-ink
- szemzúzó: crt -
dave_gahan
aktív tag
válasz
maggi1886076 #190 üzenetére
Igen, ebben én is kételkedem, kizártnak tartom, h 100k körül lesz az előfizus ár, amikor perpill az Optimus G-nek 2 év hűséggel 120, az Optimus G Pro-nak pedig 135 - első körben ezek fognak 100 körülre esni, de már az is jó ár a G2-nek, ha 130 lenne az előfizus ára...meglátjuk.
(természetesen nem arról beszélek, amikor - elvileg - brutál kedvezményes áron adnak készülékeket, de horribilis havi költségű tarifahűségekkel) -
maggi1886076
addikt
válasz
fateless #192 üzenetére
kiforgatod a szavamat.nem azt mondtam, hogy szükségtelen, hanem azt, hogy lehetséges. a kettő nem ugyanaz.még egy példát is írtam.egy annak idején( a mobiltelefon gyártók között) nevetlen gyártó megcsinálta.harmad, fele annyiba került, mint a többiek telefonja! egyáltalán nem értek egyet veled.egy csúcskategóriás telefont venni 100ért nem rossz.
-
válasz
maggi1886076 #187 üzenetére
Akkor most olvasd el, amit írtam másodszorra. Mert ott leírtam, hogy a jó, piacképes ár még nem fogja sikerre vinni a terméket. Nem baj, ha nem fogadod el ezt, de pontosan arra reagáltam, amire azt mondtad, hogy nem arra.
Viszont kérdezz meg más embereket - lehetőleg ne kisiskolásokat, barátokat, munkatársakat, hanem - közgazdászokat, Sales manager-eket és más, e téren járatos embereket, miért költenek a cégeik marketingre, miért nem adják el az egyébként jó termékeiket reklám nélkül, vagy minimális reklámmal. Ha megtetted, kérlek, oszd meg velünk a válaszaikat, hadd okuljunk belőle.
Persze lehet, hogy én - és az e téren dolgozó - emberek is mind tévednek és neked van igazad... De azért kérdezd meg őket!
-
Strengar
tag
válasz
fateless #184 üzenetére
azért az a 8200 feletti színhőmérséklet, amit mértek a g2-n a srácok, már mindennek nevezhető, csak színhelyesnek nem. Nekem már ez is olyan mintha ráhánytak volna egy halom színes zsírkrétát a kijelzőre. lényegében minél közelebb van ez az érték a 6500-hoz annál jobb. De ugye valahogy ellensúlyozni kell a vérszegény fényerőt. Erre meg a túlhúzott színeket találták ki....
-
maggi1886076
addikt
válasz
dave_gahan #188 üzenetére
ha 130k-s kártyás ár, az 100 vagy az alatti előfizus ár.ha nem adja el magát, akkor az LG kösse fel magát.persze kétséges az ára.mert nem annyi lesz az biztos!
-
bteebi
veterán
válasz
oceanrush #183 üzenetére
Ez világos, csak az a meglepő, hogy már ennyi telefon elveri nem kis különbséggel - pedig azért az se egy régi konstrukció, kb. 5 hónapos. Amúgy meg tegyük hozzá, hogy a generációváltás még nem feltétlenül jár nagyon nagy teljesítménytöbblettel, legalábbis az asztali CPU-k terén nem (pl. Core i7-3770K -> Core i7-4770K).
Amúgy az SGS4-ből is lesz (vagy már van is) S800-zal szerelt változat, de tény, az alapmodellben még "csak" 600-as van.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
maggi1886076 #185 üzenetére
Pedig fateless is a marketingről írt és egyetértek vele.
100k alatti készülékeknél a konkurensnél olcsóbb ár valóban eladatja a cuccot, 100k felett viszont (de főleg a zászlóshajóknál) nem minden az ár, kell a faszányos marketing is...amiben a Samsung nagyon ott van (természetesen az Apple-el együtt, nem hiába vannak az első két helyen).
Az LG a G2-vel minőség, technikai paraméterek és remélhetőleg felhasználói élmény tekintetében nagyot dobott, de a roppant ütősnek tűnő ár/érték arány mellett muszáj lesz a marketingbe is többet invesztálnia a szokásosnál, ha azt szeretnék, hogy megközelítsék az S4 sikereit.
Meggyőződésem, h az 1 éve piacra dobott előd Optimus G-ban is nagyobb potenciál lett volna, de a kutya sem ismeri az átlagvásárlók közül... -
válasz
dave_gahan #173 üzenetére
Ugye tudod, hogy azt mondod, amit én?Domino85 #182
"az első szériás Blade-mnek szebb volt a kijelzője"Túlszaturáltabb? Mesterségesen kontrasztosabb? Természetidegen?
IgenSzebb?
Nem mondanám...Elfogadom, hogy neked az AMOLED technológia jön be, de attól még az nem jobb (számomra pedig kifejezetten rosszabb), mint ez a kijelző.
Nem akarlak meggyőzni arról, hogy akár az IPS-t, akár ezt kedveld, de olyat ne mondj, hogy ez a rosszabb, csak mert ez nem olyan mesterséges...
Mások az igények - én azt szeretem, ami élethű, te azt, ami kiemelten kontrasztos.maggi1886076 #185
Pontosan mit nem értek? Azt amit leírtam? Már bocs, de én írtam le, hogy a marketing adja el a telefont, anélkül nem fognak vele sikereket elérni. Te reagáltál ezek után erre, hogy nem számít a marketing, mert az ár eladja, amire hoztál egy olyan példát, ami nem ért el nagy eladásokat. Pontosan mit nem értek? Mert erre nem adtál magyarázatot, csak vagdalóztál a szavakkal. Kérlek, értelmezd akkor az én hozzászólásomat, amire te reagáltál, mert úgy látszik, nem vagyok képes megérteni azt, amit magam írtam -
-
dave_gahan
aktív tag
Már kijöttek ilyen kamera összehasonlító tesztek a G2-vel is:
http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsung_galaxy_s4-review-984p7.php
(utóbbi egy full összehasonlító egyik fejezete)
-
Nigér
őstag
Csecse telefon ez!
És ha tényleg 130 ezer lesz prepaid-ban, akkor emelem kalapom...
... és azzal a lendülettel megyek a Blahára összekalapozni a teló árát -
dave_gahan
aktív tag
+ fateless:
Ti elolvastátok a tesztet?
"A kijelző egyébként is megérdemli a figyelmet, az LG ezen a fronton hagyományosan erős versenyző. A technológia ezúttal (is) True HD-IPS, a felbontás 1080 x 1920 pixeles, a betekintési szög végtelen, a fényerő nagyon combos, a tükröződéseket egész jól kiirtották, direkt napfényben is olvasható tud maradni a panel."
-
Dominó85
addikt
Engem nem nyűgözött le. Azok a betekintési szögek és a kijelző színei,* nos... xar? Ennyi pénzért is többet várna el az ember szerintem. Én személy szerint a Lenovo K900 európai debütálására várok. Biztos nem lesz olcsó, de az legalább okosan van összerakva. LG-éknél megint elgurultak a jobb alkatrészek...
* - nekem a képek alapján egy mezei TFT-nek tűnik, de ha tényleg IPS és a valóságban nagyon jók a színek és a betekintési szög akkor sorry.
-
vontor
csendes tag
Egy ilyen jó kis cumót így eltolni ... gondolom belehalnak ha szétkapható&bővíthető lett volna.
-
Igen, ez komoly.
Sőt, az is komoly, hogy tök jó a kijelző, pedig se nem IPS, se nem AMOLED (vagy talán épp azért jó, mert nem AMOLED)
Nehogy elhidd, hogy csak IPS és AMOLED lehet jó kijelző...(főleg, hogy az IPS is TFT)
külön írtam az előzőtől, mert teljesen más téma... ha valaki nyafogna
-
válasz
maggi1886076 #56 üzenetére
A ZTE Blade mint példa?
A kemény 2M eladott darabszámmal?
Az egy dolog, hogy nálunk felfutott a Blade, mint a "szegények okostelefonja" (pedig jó kis készülék volt a maga előnyeivel és hátrányaival), de távol sem ért el nagy sikereket.Az LG jóval többet szeretne eladni ebből, mint amennyi a Blade-ből fogyott (amit reklámozott bőségesen a T-mobile). Ha az S4 harmadát-negyedét elérné, akkor már sikernek könyvelnék el LG-nél is - de ehhez vödörszám kell önteni a pénzt a marketingbe, mert addig hiába olcsó, nem lesz sikertermék. Ha most a boltba besétál Átlag Vásárló (vagy lehet Kovács Béla is), és látja az S4-et 140-ért meg ezt 130-ért (már ha annyi lenne sufniéknál), az esetek többségében a Samsungot választja. Mindez a reklám miatt. Pedig 130k-s indulóárnak ez nagyon jó lenne. De még ha 110-120k-s ár lenne erre írva, akkor is nagyobb eséllyel veszi meg Mr Átlag Vásárló a Samsung készüléket, mert arról hall a tévében, azt látja másoknál, arról hall a beszélgetések közben. Ha pedig barátunk egy szolgáltatóhoz megy be (márpedig a készülékek nagy hányada a szolgáltatókon keresztül kel el), akkor pár tucat vödörnyi pénz nélkül biza nem az LG-t fogják ajánlani az eladók, hanem a Samsungot.
Nem, az ár még nem adja el a készüléket, ez nem az a világ. (Persze, ha 50.000Ft-ért adnák, biztosan fogyna, de nem a kifacsart értelmezésről beszélünk, legalábbis remélem) Ha nincs mögötte erős marketing, akkor lehet bármilyen jó a készülék, nem lesz sikertermék. Ez nem von le semmit az adott mobil értékeiből, csupán egy tükröt tart társadalmunk elé...
-
most ez komoly hogy a kijelzője se nem IPS sem amoled? sima tft-lcd? amúgy tök jó lenne
-
BenHans
addikt
"LG G2 - tapogatnivaló hátsó"
Jó cucc ez. A kamera is jobbat fog produkálni, ha nem 13mpx-en használjuk. Az UI csereérett viszont.
-
w333
félisten
Köszi a választ mindenkinek, szóval akkor 2 fajta G2 létezik !
-
atike
nagyúr
válasz
tzsolesz #154 üzenetére
Jogos... Viszont mivel többnyire csak az adott telefonról szól az adott teszt, így ezt nehéz kivitelezni...
Más (természetesen külföldi) oldalakon amúgy időnként szoktak ilyen kamera összehasonlító tesztek lenni... Ennek is el fog jönni az ideje...
...viszont a vényviszonyokról lehet a rendelőkben kellene tájékozódni...
-
w333
félisten
A Hátlap leszedhető ! próbáljátok valahogy leszedni
Valami visszajelzést írj kérlek, mert jó lenne ha cserélhető lenne ! -
tzsolesz
nagyúr
Sok helyen eléggé előkelő helyen végzett amúgy a kamerája. Más telefonokhoz viszonyítva is csak akkor derül ki a különbség, ha ugyan olyan vényviszonyokkal, ugyan azt fotózzuk le többször, ugyan azokkal a beállításokkal.
-
stbtamas
aktív tag
Ha ez tényleg ennyi lesz vagy egy 10-es több, akkor megvan a következő telefonom! Nekem atomúl bejön!
-
furio
aktív tag
Azt mondjátok meg nekem srácok, hol lehet ezt megvenni 130 ezer forint körüli áron?!
-
demyen
tag
Megnéztem, félreérthető volt.
Előszőr azt mondta 600mb ot zabál a rendszer, de utánna javitott, majd 1,5gb ot használ.
Tévedtem, de szerintem akkor se akassza meg semmi. -
tzsolesz
nagyúr
130K? Jó is lenne ha hazánkban is ennyiért mérnék majd. Ha a T-Mobil bevenné a kínálatába akkor eltudnám képzelni valami jó kis konstrukcióba 2 év rablánccal 130K-ért.
A Telefon meg nah, LG, minőség és hardver nagyon rendben van. A szoftver is rendben lesz, ha megkapja a 4.3-at. Bár sok újítást állítólag nem fog hozni a 4.2.2-höz képest. A Kit-kat-ot meg ez is megkapja, sőt.....
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
turbulencia8 #137 üzenetére
Hát nem tudom, akkor nem értünk egyet, szerintem ez nem oké.
-
demyen
tag
Itt valami nagyon félre van irva.
Tenap a ph tévében pont az ellenkezőjét mutatták.
600mb -ot használ a rendszer, és 1,4gb pedig szabad alapjáraton.Szerintem itt csak összekeverték.
-
cefre00
tag
Ez a task lapozgatás leginkább az Ubuntu Touch OS-re emlékeztet, és már ott is nagyon tetszett.
Jó hallani, hogy LG-nél ennyire rajta vannak a felhasználó-központúságon. Ez az első LG, amire azt mondtam a cikk olvasása közben, hogy "bárcsak ne Android lenne rajta"...mert különben meg is venném.
-
turbulencia8
őstag
A kamera minősége szerintem durván jó, nem értettem a csalódás okát. A fatáblás képet kivéve a többi fotó messze átlagon felüli.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Speedricsi #124 üzenetére
Nem.
-
bteebi
veterán
Durva látni, hogy már több telefon is hogy elpicsázza az SGS4-et
. Nagyon rendben van ez a telefon, a microSD hiányáért mondjuk nagy kár. Az UI mondjuk borzalmas, és a 600 MB szabad memória is nagyon meglepő, ezeket leszámítva azonban kifejezetten meggyőző.
Kíváncsi leszek, hogy kártyafüggetlenül mennyibe fog kerülni, mert számomra ez a 130k-s kártyás ár annyira azért nem túl biztató...
-
dave_gahan
aktív tag
Az alsó LG felírat két oldalán már nagyon lent lennének a gombok, ehhez képest pedig pláne nagy "átnyúlást" kellene alkalmazni ha a vissza gomb pedig a jobb felső sarokban (
) lenne...
Természetesen ízlések és pofonok.
A lényeg, h a hasznos területből az igazán fontos tartalomfogyasztásoknál (böngészés, multimédia, olvasás) nem vesz el, hiszen ilyenkor eltűnik a sw-es gombsor. -
Integra
titán
130rugóért best buy a telefon jelenleg.
az interfész meg erősen szubjektív, szerintem az egész telefont teleszórták szeméttel, egy nagy bloatware kupac így a telefon.
na majd a nexus5 tesó megmutatja a frankót ismét.. -
Coq
aktív tag
Tényleg jó lett ez a gép!
Külön öröm és remélem tendenciává válik másoknál is a javuló üzemidő.
-
atike
nagyúr
Soha nem gondoltam volna, hogy LG telefonra (persze ha a Nexus4-emre nem gondolok
) azt fogom mondani, hogy tetszik, de ez szép is, és a belbecs is tetszik....
Remélhetőleg a frissítésével nem lesz gond...
-
F-ECT$
titán
válasz
Speedricsi #124 üzenetére
Szerintem nem. Legalábbis sehol nem láttam, hogy tudna. Amit keresel az az 5s
-
Male
nagyúr
válasz
dave_gahan #113 üzenetére
Attól, hogy nem a képernyőből foglalja a helyet, még éppen úgy lehet variálható. Amúgy én pl a menü - home érintőt odaraknám az LG felirat két oldalára, a visszát meg felülre a hangszóró mellé jobb oldalra... elférne, kényelmes lenne (nekem legalábbis), nem foglalna a kijelzőből, és ha valakinek más sorrend kell, éppen úgy átrendezheti, semmi akadálya.
Persze csinálják ahogy akarják, amíg választhatok olyat is, ami nekem megfelel, addig nem zavar
-
bobace
addikt
Jó kis telefon, és az ára sincs elszállva. Megfontolandó alternatíva nekem is pár hónap múlva, ha 100 alá csúszik a használt ára.
Bár a gyakorlatban erre kiváncsi leszek: "nagyjából 600 MB szabad RAM marad". Félek, hogy a FB és Chrome kombó gond nélkül felzabálja, aztán a 2 giga ram sem lesz már elég a multitaskra...
-
Speedricsi
tag
sziasztok. se megerősítést, se cáfolást nem találok sehol: tud 720p-ben 120 fps lassítottat a ketyere?
-
fi:zi'k
nagyúr
Meglepően kellemes darab lett. Már-már a birtoklási vágy is elfogott.
-
Steve1207
veterán
Csak egy gyors példa volt, ami a legegyszerűbb megoldás és látványos javulást eredményezhet sok esetben. Persze az alap felhasználók se csinálnak ilyesmit, tesztnél se szabad, mert nem a tényleges eredmények jönnek ki.
A microlag megoldható lenne, de ahogy látom nem nagyon foglalkoznak vele a gyártók. Talán majd most (ahogy az akksira is ráéreztek manapság, hogy jobb lenne optimalizálni, nagyobbat), elvégre lassan kinövünk a hw-ből, amikor már nem lehet mire fogni.
Frissítés úgy hiszem lesz, jobban odafigyelnek erre az összes gyártónál (még a kicsiknél is), mint régebben, egyedi felület ide vagy oda
-
oceanrush
senior tag
válasz
panpeter92 #119 üzenetére
A mikrolag a Dalvik VM miatt van, ezert termeszetesen Nexus 4-en is jelentkezik.
-
wody21
tag
Végre egy a KU990 után újból jónak tűnő LG! (számomra, természetesen...) Nem nagy innováció a hátlapon lévő pár gomb (pont az említett Viewty is rendelkezett egy vezérlőeszközzel a hátán), de legalább nem sablom tepsi ala Szamszung.
-
panpeter92
tag
válasz
Steve1207 #115 üzenetére
Akit nagyon irritál a microlag vegyen Nexust. Már a 4-en sem volt semmi. Sem a főképernyő, sem a menü lapozgatása közben. Sőt az alkalmazások közti váltás is smoothabb, mint a többi droidnál. Gondolom az 5-nél még olajozottabb lesz a dolog. Igaz, hogy mókusvakító gyártói feature nem lesz benne, de azokat az emberek töredéke használja.
-
F-ECT$
titán
válasz
Steve1207 #115 üzenetére
de megnézném úgy is, hogy szimplán alkalmazáskezelőben letiltjuk a gyári nem használt dolgokat
Kérdés, hogy ez ilyen egyszerű-e, azaz lehet-e minden hülyeséget tilatni. (Pl azt a cuccot is, ami minden tevékenységet naplóz.)microlag itt is jelentkezik
Úgy tudom, hogy ezt nem lehet megoldani semmivel, alapjaiban kellene újra írni az egészet, hogy ez ne jelentkezzen.Ami még érdekes kérdés lehet, az elmúlt évek rossz tapasztalatai alapján: egy ennyire customizált ui-ra mekkora késéssel jönnek majd a frissítések és meddig.
-
-
Steve1207
veterán
Sok a sírás a kevés szabad ram után, de ahogy tele van pakolva mindennel, így nem is csoda. Ez egy plusz ilyenkor, nem kevés az a 600... Még ha nem is a konyában főzögetnek, de megnézném úgy is, hogy szimplán alkalmazáskezelőben letiltjuk a gyári nem használt dolgokat, csodákra képes sok esetben.
Az viszont megdöbbent, ahogy a tesztben is írtátok, hogy microlag itt is jelentkezik a kezdőképernyőn lapozáskor. Ezt ideje lenne már orvosolni, mert jó az út, a Snapi800 bitang erős, de ez rettentő ciki egy idő után
Egyébként bejövős. Jó teszt, vártuk, nem csalódtunk, köszönjünk!
-
dave_gahan
aktív tag
Korábban és sem szerettem a sw-es gombokat, mert elvesz a kijelzőből, de a G2-nél tényleg olyan kicsi alul is a káva, hogy ergonómiailag nem gáz, hogy fejlebb kerültek az érintőgombok, sőt még kézre esőbb is, mintha a készülék aljától néhány mm-re kellene nyomkodni. Arról nem beszélve, h így legalább paraméterezhető a sorrendjük, ami nagyon baba! Ahogy a tesztben is írták a szokásos 3 mellett +1 gomb (az értesítő panel lehúzásához, v. a Quick Memohoz) sorrendje variálható.
A 2GB-ból 600MB szabad memória tényleg érdekes, ez valszleg változni fog, v. kikapcsolható néhány cucc, nem tudom. De az is biztos, h 600MB mindenre elég, nem kell újratöltő oldalaktól és hasonlóktól tartani még így sem.
Okostelefon akadámián fogdostam a G2-t és számomra prémium érzést adott, egyáltalán nem gagyi a műanyag hátlap, az összeszerelés és az anyagminőség is pöpec. Az előd G üveg hátlapja valóban überatom, viszont az Lg-s csóka szerint náluk minden második ember összetörte a G-jét (Gorilla Glass ide, v oda) leesés következtében...
Ízlések és pofonok, nekem bejön, hogy a G2-n nincsenek oldalsó gombok, korábbi telefonjaimnál agyfaszt kaptam a hangerő és/vagy kamerabillentyűk véletlenszerű benyomásától (netezéskor gyakran fogom fektetve a telót). Sztem könnyű hozzászokni a hátsó gombokhoz, kézreálltak. A duplakoppintós felébresztés/altatás nagyon frankó.Szóval baromira bejön, ilyen áron pedig best buy, bár én kételkedem még a 130k-s szolgáltatóis árban... Egyébként a független 180k sem rossz nyitó árnak, az S4 220-szal kezdett, úgyhogy Karácsonyra a legjobb ár/érték arányú vétel lehet függetlenül 150k körül.
További pozitívumok:
- nagyon pöpec a kijelző/készülékház aránya (a +0.5" elviselhetővé teszi a minimális méretnövekedést). A legvékonyabb oldalsó káva, amit valaha láttunk már tényleg high-tech.Egyszerűen zsírágyú a cucc élőben!
- nincsenek fix szoftveres gombok
- üzemidő
- fotó/videó képességek
- usb OTG, így a könnyű oda-vissza másolgatással orvosolható a tárhely probléma -
Gyula88
tag
Uuu ez nagyon jo hir Bog :-)!!!
-
LGyuri
tag
Az a hátlapi gomb sem spanyolvisz... Acer Liquid GAllant Duo is megcsinálta, igaz ott csak a bekapcs ment hátra, sokan szerették azt is.
-
eclipse006
őstag
Jó telefon, a küllemét leszámítva minden tetszik rajta! A kamera szerintem azért jó képeket csinál, főleg a makróképnél szép a mélységélesség. Bár van egy-két kép ami olyan, mintha Photoshop-ban lévő effekt lenne rajta.
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez nagyon jól összerakták. Gyors, jó az üzemidő, jó a kijelző és a kezdőár is. Egy Tegra 4-es cumót is megnéznék már, az S800-at ismerjük.
-
Napfénysüti
nagyúr
Belehúzott az LG elég jó telefon lett ez a csúcskategóriában. Ez a hátulra helyezett feloldó/hangerő gomb kifejezetten jó ötletnek tűnik.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Állítólag a boltokba kerülő termékeknél a hátlap kissé kevésbé lesz fényes és picit jobban bordázott - most ezt az infót kaptuk.
-
F-ECT$
titán
A 600 Mb tényleg kevésnek tűnik a 2 Gb-hoz képest, de ha önmagában nézed, akkor a 600 Mb eléggé sok, nem hiszem, hogy 4-5 elindított app után elfogyna, több meg nem is kell egyszerre. Mondjuk mindez 1-2 év múlva lesz necces, mert egy 5.0-s droid már lehet 1.8 Gb-ot fog megenni a 2 Gb-ból.
A 16/32 Gb tár SD nélkül tényleg nem túl combos, főleg, hogy ebből kb 7-8 Gb nem elérhető. Így szerintem aki aktívan használni akarja, annak 32-eset érdemes vennie.
Ha 130k lesz a prepaid kártyás ár a 16 Gb-osból, és mondjuk 150k a 32 Gb-os, akkor az eléggé brutál jó, és abba belefér a gagyi hátlap (úgyis tokban lesz), meg a picit gyengébb fényképező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik
- Sorozatok
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest