Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Darth_Revan #2417 üzenetére
Úgy nem is fog, mert külön előfizetés kell LTE-re.
-
Cyberpunk
félisten
Csak szúrta a szemem. Nem rugózok többet ezen, de érdekes egy gondolkodásod van ezt még megjegyzem. Nem is piszkítok ide többet, hagyom hadd folyjon a szakmai eszmecsere, de mondjuk visszaolvasgatva hát vannak érdekes dolgok itt. Erről kellene szólnia egy szakmai topicnak?
További jó szórakozást.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#03372544 #784 üzenetére
Nekem jelenleg korlátlan van, amit ajándékba kaptam januárig (Telenor).
De aztán 500 MB/hó viszont csak lassítanak, böngészés nem lassul, csak az egyéb. Mondjuk melóba utazás közben csak Edge van, ami ugye hiába lenne mindig korlátlan net, szart sem ér, mert lassú. Még egy internet rádió is felejtős, max böngészés, meg email. Szóval jó dolog a 4G, de sok helyen még 3G sincs ez a bosszantó. Tavasszal voltam Budapesten, hát ott is van azért bőven lefedetlen hely, ahol max Edge van ez a vicces.
-
Cyberpunk
félisten
Az ár az nagyon-nagyon jó. Végre egy csúcsmodell, ami nem 180-200k-n kezd! A kijelző az valószinűleg elég ütős darab. Az LG elég komoly paneleket szokott összerakni, megkockáztatom visz mindent. De ezt a hátlai gombokat nem értem.
Male: szoftveres gomb, tehát elméletileg az van ott, ami éppen kell, és ha nem akkor el is tűnhet, pl filmnézés, képek nézegetése stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest