- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
rokarudi #6663 üzenetére
A tűvel vigyázz, én Tmobilban kértem kölcsön egy "random" SIM-tűt az ott dolgozó barátomtól, és nem volt elég hosszú a keskeny része, így kénytelen voltam vissza tologatni az egészet és otthon beletenni a második kártyát.
Valamiért mélyebben van a pöcök, mint általában ezek szerint.
A fórumot nemrég követem, de írni is akartam, amit bodrik11 írt, így viszont felesleges megismételni. Bár én nem tapasztaltam szerencsére, nekem eléggé stabilan tartja a 4g-t is ott, ahol más telefonjaim már váltogattak. Mivel elég sokat ingázok Szeged - Szentes, Szeged - Kiskunfélegyháza (vagy végig Budapestig) vonalakon vonattal, van már tapasztalatom, hogy hol ne is indítsam el a net-igényes alkalmazásokat.
Ennek fényében lehet, hogy egy garanciális szerviz alkalmával esetleg tudnak javítani a dolgon, de ezt a nálam okosabbak majd megerősítik vagy megcáfolják.
-
-
Luissimo
veterán
válasz
rokarudi #6490 üzenetére
figyeljpicit,
Éppen azért ugrá a jelszint, mert automatára vagy állítva.
Nyilván olyan helyen dolgozol (nem a szabadég aéatt) ahol valamiféle beton épületben tartózkodsz, és a jelszint erősen ingadozik.
Ilyenkor váltogat az EDGE, UMTS, 3G, HSDPA, LTE hálózatok között.
Ez egyrészt rettentően meríti az akkut, sokkal jobban, mint a síma hálózati használat, másrászt pedig amikor leesik a térerő és váltogat a szolgáltatási hálózatok között, akkor sokszor vagy elérhetetlen, éppen ezért.namármost,,
kisérletezz, hogy a amennyiben síma 2G-n tarod a telot+bekapcsolod az adathálózatot, akkor van-e ilyen jelenség.
Utána próbáld meg ugyanezt csak 3G-n.
Aztán a mindegyik hálózaton, automatában.Aztgondolom, hogy lesz olyan beállítás amin a normál telefon és a net is fog megbízhatóan működni.
Mi a helyzet pl. nem a munkahelyeden, hanem mondjuk otthon?
nem a telefon minden esetben a hibás, hanem a külső körülmények.
A 2G+moiladat esetében is van neted, ha a leveleidre vagy kíváncsi, akkor azok megérkeznek.
Ha persze netezni akarsz a szupersztrádán száguldozva, no az ilyenkor nemfog menni.
csak lassúmenetben.nemtudom , hogy melyik szolgáltató szélhámos hálózatát kívánod használni, de ez mindegyiknél előfordulhat.
Nálam is tapasztalható a munkahelyi falak között, hogy 2. kártyán sokkal stabilabb a térerő, mint az első, netes kártyán.
Múltkor tesztből azt is átállítottam csak 2G-re plusz mobiladat és láss csodát, a levelek egyéb netfüggő dolgok is működtek és a telefonálás is zavartalan volt.
Ez nem a telefon ibája.
Sőt, az előbbi beállításban az akkud is sokkal jobban bírja.üdv,
Luigi
-
kelly416
veterán
válasz
rokarudi #6335 üzenetére
Két SIM-mel majd 3 óra kijelzőidővel, két óra zenehallgatással, nezetéssel tartok 40%-nál úgy, hogy tegnap reggel 5 körül vettem le a töltőről. Igaz, ettől nem sokat várok ezek után, eddig is nagyjából ennyit fogyasztott.
Szerk.:
A fényképezés szinte mindig olyan, hogy ha valakinek van türelme próbálkozni, vagy elég tudása próbálkozás nélkül is jót állítani manuálisan, akkor jobb lesz, mint az automata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest