- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
válasz
pat.bateman #3568 üzenetére
Persze, hogy nem hivatalos, hisz ott is van, hogy developer release.
Szóval csak a kísérletezők tegyék fel, és ne panaszkodjanak, ha valami
még nem stabil benne. -
Toth_Jani
őstag
válasz
pat.bateman #3564 üzenetére
Ha az erre a K3-ra vonatkozik akkor elvileg ma jött, de ki kellene próbálni.
[K3 Note MM 6.0 1619 ROW v20 CUOCO92] -
Coolspot
csendes tag
válasz
pat.bateman #3564 üzenetére
Az A7000-re megjelent MM, automatikusan felfrissíti magát, ha a gyári rom van rajta. Nem is nagyon érdemes lecserélni, mert azzal is tökéletesen működik. Tapasztalat....
-
divan
őstag
válasz
pat.bateman #2079 üzenetére
Nekem is volt már hasonló. Kábelcsere oldotta meg a dolgot. Minden mással teljesen jó az a kábel, de ezzel a telefonnal ugyanezeket a tüneteket hozta. Régebben jó volt, másik kábellel is teljesen jó.
-
elektromosok
csendes tag
válasz
pat.bateman #1984 üzenetére
Szerintem a gyárinál csak jobbak vannak
Ha felteszed a Miui vagy Nexus vagy Cuoco92 romját nem fogsz csalódni. Azért érdemes utánaolvasni, hogy melyik verzió a legjobb neked. Nekem is addig volt megfelelő a gyári rom tudása, míg nem találkoztam a Miui, majd a Nexus rommal. Ezekkel végre normálisan használható a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest