- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz F.B.I. #10581 üzenetére
Tudtommal nyitasi engedelyt nem a progival kell kerni, hanem a weboldalon Nyitni kell a progival
-
vampire17
addikt
válasz F.B.I. #10572 üzenetére
Az itteni leiras alapjan probald. Download modba a igy is be tod tenni: "mindhárom gombot nyomd egyszerre, villan és rezzen kettőt, majd sötét lesz. Az a download mód. "
MiFlash a legutobbi betaval nekem sem ment. Ez tokeletes mukodott. 64 bites a Windows-od?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz F.B.I. #10567 üzenetére
Ez tobb okbol is furcsa
Eloszor, ha a telo zart, fastboot modban nem lehet ROM-ot folrakni, csak Download modba.
Gondolom a cel, hogy magyar legyen. Nem kell mas, mint legfrissebb Global Developer fastboot ROM.
Ezek utan mar nem kell updater appal flashelni semmit, kesz vagy. (Frissitesek jonnek OTA-n) ha megjon a nyitas, akkor felrakhatod a TWRP-t aztan azt raksz amit akarsz
-
vampire17
addikt
válasz fireman123 #10559 üzenetére
-
vampire17
addikt
válasz Pete55555 #10436 üzenetére
Jo eselyel Global Developer-el fogja az SPEmall kuldeni (Mivel latjak, hogy Magyarorszagra jon es ebben valtozatban van hivatalosan magyar nyelv)
Ha megsem igy jonne, akkor igen, meg kell csinalnod ezt a lepest. Igazabaol nem egy nagy ordongosseg. Egyetlen programot kell letolteni (Mi Flash) illetve a legfrisebb Global developer ROM-ot. Innen mar kb 2 kattintas az egesz. De itt pl talalsz nagyon reszletes leirast: Link
Erdemes amugy rendeleskor a megjegyzesek rovatba beleirni hogy te Global developer-el kered. Az a legbiztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Pete55555 #10404 üzenetére
Kiraly remelem kupont hasznaltad, EU 2 eves garit kertel, illetve EU express el kerted!!! Ezek mindenkepp fontosak ahhoz, hogy a font leirtak maradektalanul teljesuljenek!!!! (Ezt csak azert irom, mert aztan nehogy siras legyen a vege, ha vamot kell fizetni, mert pl sima postaval, vagy DHL-el kerted )
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Pete55555 #10399 üzenetére
Eddig 4 telefont vettem SPEmall bol. (ket Redmi3, egy Mi5 es egy Redmi note 2) Egyikkel sem volt semmi baj, kb masfel het alatt ideertek (ez Kinabol nagy szo) Nem volt AFA+Vam, illve nincs is SOHA (ez megnagyobb ) Olcso bolt, kuponkoddal lenyegeben nincs szallitasi koltseg (max parszaz forint) 2 ev EU gari van, amit EU-n belul is inteznek, tehat nem kell honapokat varnod a cserere/javitasra (lehet hamarabb visszakapod mintha Magyarorszagon gariztatnal...sajnos tapasztalat) Szoval en annyira nem rakaszkodnek a magyar bolthoz
A normalis Shopokban a PayPal teljesen alap, szoval a fizetes abszolut biztonsagos, vesztenivalod nincs, nem fognak atverni.
Illetve egy kis megjegyzes. Szamtalan dolgot vettem mar kinabol, kisebbeket, nagyobbakat is es az a tapasztalatom ,hogy sok esetben sokkal korrektebbek pl a magyar kereskedoknel... Azonnal refundolnak, ha indokolt, nekem volt hogy 2x is csereltek egy hibas telefont (pontosabban masodjara mar refundoltam, mert valszeg belenyultam egy hibas szeriaba), ugy hogy meg uton volt vissza a rossz, de mar kuldtek a cseret(!!) majd a penzt(!!!!!!!!!) Szoval messze jobb a tapasztalatom, mint a magyar boltokkal. (amiknel volt, hogy ket es fel honapig tartott garanciaztatni egy memoria KIT-et, aminek az egyik tagja bizonyitottan hibas volt...)
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz sityupityu #10376 üzenetére
Eustock helyileg szlovak igaz? Mondjuk SPEmall asszem Spanyolban gariztat EU-s rendeleseket.
Vegulis kapott lehetoseget, hogy valasszon
Edit: a 3. ajanlat sem rossz, de arban meg mindig az SPEmall a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Pete55555 #10373 üzenetére
En SPEmall-t ajanlom.
40e a sima, 46e a Pro, magyar nyelvel jon (official developer ROM) Nincs mokolas, csak hasznalni kell. (maximum rendelesnel megjegyzesbe erdemes beleirni, hogy official Developerel kered mindenkepp)
Van 2 ev EU gari (kotelezo valasztani, ha kuponozol), ajandek szilikon tok+tempered Glass.
Szallitasi ido kb masfel het.
Nincs vam+afa, ha EU Express-el kered!
(kupon kodokat hasznalni KELL. Itt talalod oket)
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz sityupityu #10364 üzenetére
Ez azert nagy elorelepes a Xiaomit vasarlo "atlag" magyaroknak, hiszen 0 hozzaertessel van gyari magyar telefonjuk, nincs mokolas, ROM-csere, BL nyitas...
-
vampire17
addikt
Ugy nez ki a shop-ok mar a Global developert rakjak a telokra, amik Magyarorszagra jonnek
Gondolom, miota van magyar nyelv, ertelmet veszti a mokolt shop-os ROM
(Az SPEmall mar global developer-el kuldte a cuccot)
-
-
vampire17
addikt
válasz trebrona #8808 üzenetére
Azert nem mindeben, csak ami a legjobban erint minket, magyarokat (Redmi 3 + Mi5) a Mi3-eba irtam meg, mert nekem is az van
Meg talan ami a magyarokat erinti az a Redmi note 3
A tapasztalatom:
- Aki flagship-et akar = Mi5
- Aki kompaktot akar, jo aron, jo hardverrel = Redmi 3 (es variansai)
- Aki tepsit akar, jo hardverrel = Redmi note 3 (es variansai)(#8809) hevizms: Mivel meg fog jelenni, (akar napokon belul) nyilvan az utan kell jelezni a hibakat, hogy folraktad az elso ilyen ROM-ot
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz hevizms #8806 üzenetére
Tok jo hogy linkelted, de ezek utan volt am meg szoveg..
"Ez volt a jo hir...
A Rossz, hogy a Redmi 3 mai frissitese kesni fog (nem tudni mennyit) "Hivalos forumrol:
Link: http://en.miui.com/thread-313692-1-1.html
Tehat. Pentektol van Global tamogatas Redmi 3-ra, de meg ROM nem jelent meg. A lenyeg azon van, hogy ettol a hettol mar tamogatott a global verzio is a Redmi 3-on (eddig ilyen nem volt) de meg nem jelent meg az elso ilyen ROM.
Jelenelg ezek tamogatott keszulekek Global agon:
MIUI 8 Global Public Beta Supported Devices
Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Mi 3, Mi 4, Redmi Note 3 Qualcomm, Mi 4i, Redmi Note 2, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Mi Max 32GB, Mi 2/2S, Mi 5, Mi Note, Redmi 3[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz vampire17 #8734 üzenetére
Keszitettem egy Excel file-t, ide lehetne gyujteni a talalt angol reszeket.
-
vampire17
addikt
Ugy nez ki, a mai ROM-ban (Global developer) mar szepen megy a magyar nyelv!
Ez azt jelenti, hogy megjelent a 92%-os magyar forditas a hivatalos ROM-ban (yupiii)
Figyelem, jelenleg lehetnek leforditatlan reszek, ertelmetlensegek!! (mivel "vakon" forditottunk) Ezeket, ha ilyeneket talaltok, ha kerhetem, minden lehetseges csatornan osszatok meg a forditokkal!
Az is jo, ha ide dobaltok screenshotokat, vagy a miui.hu forumaba ([link]) a lenyeg, hogy eljusson hozzank az info, es javitani tudjuk a hibakat!
termeszetesen most rakapcsolunk (en biztosan ) es igyekszunk ezt a 92%-ot a kovetkezo frissitesre legalabb egy 95-96%-ra felvinni es a talalt elorasokat javitani.
Kerlek terjesszetek ezt az infot, hogy minel tobben teszteljenek/hasznaljak ezzel a ROM-al a telot. Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
A mai naptol a Xiaomi a Redmi 3 ra is kiadja a Global ROM-ot! [link]
Illetve, a Magyar nyelv is elerhetove valt (a kozel teljes forditas) minden fejlesztoi ( a "penteki" ) ROM-ban!
Ez volt a jo hir...
A Rossz, hogy a Redmi 3 mai frissitese kesni fog (nem tudni mennyit) a magyar nyelv pedig a keddi zart betaban durvan buggos volt (fagyasztotta a telefont)
De az irany jo, max szerintem 1-2 het es ki fog a dolog alakulni.
Tudom, hogy miota van Multi ROM, a dolog nem annyira letkerdes, de azert szerintem nem rossz az az "atlag" usernek sem, ha gyari rendszerrel, mindenfele mokolas nelkul van egy magyar nyelvu, google play-es telefonja. Gyanitom meg fogja hozni a vasarlasi kedvet!
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Ereshkigal #5649 üzenetére
Nyilvan, de ha lenne TWRP backup ertelme is lenne unlockolni
-
vampire17
addikt
Sziasztok.
Meg mindig nincs epkezlab magyar ROM a telefonra?
Haver baratnojenek csak a magyar nyelv az alternativa... Most az SPEmall-os ROM-al hasznalja, de nem mondanam, h bug free....
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Eustock-os ROM-ot le lehet valahonnan tolteni? Arrol azt hallottam, jobb forditas mint a SPEmall-os...
-
vampire17
addikt
válasz Viktor0610 #2305 üzenetére
De gondolom magyar nyelv nincs?
-
vampire17
addikt
xiaomi.eu-s custom dev. ROM tovabbra sem tartalmaz magyar nyelvet? Van valakinek infoja, hogy miert lettek letiltva az uj keszulekek, magyar nyelv szempontjabol?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Haver gepen az istennek nem jon fol a miflash ben a redmi3... (win7 es gep, 64 bit)Az SPEMall os magyar ROM ot akarjuk folrakni.
Az Eszkozkezeloben megjelenik egy Alcatel ADB interface nevu eszkoz, de a miflash nem latja a telot...
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Melyik most a legjobb olyan "Shop-os" ROM, ami a legnormalisabban magyaritott? Lattam, hogy paran linkeltetek ilyen ROM-okat, azok kozul melyik a legjobb?
-
vampire17
addikt
Gondolkodom egy ilyen telefon vasarlasan (Mi3-at cserelnem) De nagyon sajnalom, hogy nincs ra rendes support, magyar nyelvu ROM-okkal..
Mondjuk furcsalom, hogy a xiaomishop.hu-n a legfrissebb stabil magyar ROM-al aruljak, ugyanugy, ahogy az osszes tobbi zart bootloades telefont.... (nyilvan sejtem az okat, foleg a multat ismerve, de akkor is, szerintem ez valahol nem fair...)
Ha jol sejtem, ez a ROM sem tartalmaz magyar nyelvet:
http://miui.hu/index.php?page=xiaomi-redmi-note-3
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Stabil Multi ROM!!
xiaomi.eu_multi_ido_V7.1.3.0.LHPCNCK_v7-5.1
Elvileg a feltolto a Xiaomi.eu, tehat nem hinnem hogy Kamu! Viszont a forumon meg semmi hiret nem olvastam....
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Van valami hir keszulo Multi ROM-rol?
Most rendeltunk ilyet haver baratnojenek SPEMall-rol, onnan gondolom magyarul is tudo ROM-al jon, de en jobban biznek a egy Stabil multiban.
Persze addig amig nem lesz, jo lesz az is, csak magyar legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982