- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modulus
aktív tag
Sziasztok!
Van rá esély, hogy kijön ez a telefon normális magyar menüvel? Nem szeretnék babrálni vele, és kínai firkálmányokkal sem akarok találkozni.
Nagyon tetszik ez a készülék, és a Pro verziót várnám belőle. Már mindegy mennyit várok, mert egy 5 éves Htc desire S-t cserélnék le.
--> Illetve ha van ehhez hasonló árfekvésű, jó telefon tippetek, amire érdemes beruházni, akkor ne tartsátok magatokban.
Normális válaszokat köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Tompkins
tag
válasz Viktor0610 #3486 üzenetére
Egyik éjjel nekem is eljátszotta, hogy nem volt neki elég a 100%-ig feltöltéshez.
Mára virradóra meg minden oké volt. -
Karavik
veterán
Töltőn maxra töltött állapotban recovery-ből nyomj wipe cache-t
...vagy merítsd le teljesen és töltsd fel újból maxra
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
ttt1
őstag
Hát nekem azért voltak statisztikáim. Redmi elött egy Sony xperia minim volt. 2 évig volt nálam. Battery doctort kb fél év után tettem rá. Onnantól loggolt. Az elején havi 20-22 feltöltés volt jellemző ,majd szépen elkezdett nőni. A 2. év végére havi 90-100 volt az átlag.Új készülék volt nem használt ...
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
válasz Viktor0610 #3488 üzenetére
Ezentúl kelhetek éjjel 3kor hogy 90%-nal lehúzzam a telefonom a töltőről?
[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Chaser
legenda
kicsit megmakkant az elektronika vagy az akkut kezelő sw mensizett
notebooknál is előfordulttt1
nem kell lehúzni
minden telefont fullra töltök
az okosteló' korszak előtt egy sharpom volt, kb 8 évig használtam gyári akkuval és már eleve használtam vettem azt a csodadfont még mindig megvan és működik az akkuja is
note1 kb 1,5 éve van meg, annak sincs semmi gondja
li-ion v ni-mh akku van bennük? noteot se néztem még_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
-
ttt1
őstag
Meddig "kell" tölteni? Nekem 2-2,5 óra alatt feltöltődik (1650-es töltővel) olyan 20-30%-ról és megy is utána 7-9 óra kijelzőidőt ...Éjjelre sose hagytam még rajta ha csak 85-90%-ig töltötte fel inkább lehúztam azzal is vígan ugye kibírja a következő napot..
-
MODERÁTOR
Ma először fordult elő olyan, hogy egy éjszaka (kb. 6 óra) alatt nem töltött fel. Csak 4%-ról 85%-ra.
Más tapasztalt már ilyet?Xiaomi 13T
-
Maximum1
őstag
válasz hevizms #3483 üzenetére
Nem volt még flipesem, de a munkám miatt jó lehet, övtáska, gatya oldalzsebe, hátizsák és még egyéb lehetetlen helyekre szoktam tenni, eddig 4,5"-os telom volt, ez nagyobb, több védelmet is kíván.
Minőségre teljesen rendben van a termék, remélem a flipp is bírja majd.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz hevizms #3480 üzenetére
Igen megy onnan is, fel is dobtam az Órát, kicsit többre gondoltam, sajna csak az egyik témával működik.
Viszont feltoltam az EU Dev romot, nagyon tiszta, sehol egy tyúkláb, eddig tetszik.
Azt hiszem a csúcson vagyok, már nincs mit csinálni.Nekem tegnap jött meg ez a nillkin, ma rakom rá, a telepítések miatt nem tettem mert zavaró lett volna a flipje.
Még soha nem volt nillkinem de mondom rendelek már egyet akkora a hájp körülötte, kíváncsi leszek rá.[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Megjött a verification sms!!!
Bootloader nyitás megigényelve! Igaz ez egy új acc, de tegnap erre se jött, és a végén hibát dobott.
Szóval tessék próbálkozni! -
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3404 üzenetére
Minden lefut de a 17. , 18. pont nem teljesül.
Akármeddig nyomon nem kapcsol ki, bebutol.
Nem jutok tovább ezen, hihetetlen, csöves lumia való nekem.....Amúgy hogy lehet elérni a TWRP-t, ez a hangerő fel+le+power?
Próbáltam updaterből de onnan sem jön /Updater>reboot to recovery mode/[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz ToniSoprano #3472 üzenetére
Ez is volt targyalva ... tenyleg erik az a bizonyos osszefoglalo.
A Redmi 3 ROM-okrol annyit hogy ...
- kinai stabil: gyari szoftver, kelloen ritka frissitesekkel, tele kinai alkalmazasokkal, Google nelkul, angol es kinai nyelvvel
- kinai fejlesztoi: gyari szoftver, heti, vagy meg gyakoribb frissitesekkel, tele kinai alkalmazasokkal, Google nelkul, angol es kinai nyelvvel- xiaomi.eu-tol szarmazo: kigyomlalt kinai fejlesztoi szoftver, Google-val, nagyjabol olyan gyakran keletkezik, mint a kinai fejlesztoi, de OTA csak havonta keszul belole. Fozott ROM, igy nyitott bootloader kell hozza! Angol es egyeb latin betus nyelvek. En meg nem probaltam, de sztem nincs a Redmi3 valtozatban magyar.
- webshopoktol szarmazo (EU Stock, Spemall es a tobbiek): fozott ROM, magyar nyelvvel, Google-val, kinai alkalmazasok nelkul. Frissites akkor lesz, ha a webshop foz egy ujabbat. Alapjuk altalaban a 7.1.1.0 stabil kinai ROM.
- MIUIHU: a Redmi 3-ra meg nincs nekik ROM-juk. Biztos szivesen fogadnak felajanlasokat!
Ha lesz ROM-juk, akkor ugyanugy fozott lesz, mint az osszes tobbi, es a kinai fejlesztoi lesz az alap. Magyar nyelv, Lanchidas ora, es minden foldi jo, amit megszokhattal toluk!es meg meg is eloznek
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Karavik
veterán
válasz ToniSoprano #3472 üzenetére
Redmi 3 xiaomi.eu-s ROM-ban nincs még magyar nyelv (később lesz) a többi igaz...havonta frissül OTA egyébként .
Vannak még apróbb tartalmi eltérések a xiaomi.eu-s és kínai dev ROM között, mert xiaomi.eu a global MIUI kiadásokra vonatkozó szabályokat követi, így az eu-sban nincs integrált MiVoip, Torrent letöltés a download appal, Music track ID... mint ahogy a global miui kiadásokból is hiányoznak ezek a fícsörök....
Xiaomi.eu-ROM-ban az advanced menu szép színes ikonos, míg a kinai ROM-ban nincsenek ikonok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
ToniSoprano
addikt
válasz xabolcs #3471 üzenetére
Ja bocs a kínai vs EU romos kérdésre kerestem választ és azt gondoltam arra válaszolt. Jól értettem a fórum elolvasása után?
1. van egy hivatalos kínai rom, és van egy EU-s módosított rom ami valaki karbantart, és kigyomlálták a kínai appokat és tettek rá googlplay-t és magyar nyelv is van rá. Ezzel a rommal lehet kapni a Xiomishopban és az eustocknál a mobilokat.2. Ez a módosított EU-s is frissül, csak később mint a hivatalos és ritkábban.
-
xabolcs
őstag
válasz ToniSoprano #3470 üzenetére
Itt ni!
Csak meg van hivatkozva a kep, nincs berakva.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
trebrona
nagyúr
válasz ToniSoprano #3463 üzenetére
Tettem már fel, keress vissza!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
ToniSoprano
addikt
válasz menledge #3464 üzenetére
Köszönöm a 10 Gb elég lehet. EU stockos az az egy EU-ra átmódosított firmware és az ami tud magyarul és tartalmazza a google play-t ilyesmit, és a kínai appok le vannak gyalulva róla? Ki fejleszti az EU-s romot, 6.0-ra ez a rom is fog frissülni ota-n? Annyira nem akarok romolással foglalkozni, nem is értek hozzá, csak simán használni akarom.
Upo: a printscreenre gondoltam, de korrekt a válasz.
hevizms: a pro ára előzetesen soknak tűnik, bár lehet érdemes megvárni a végleges árat.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Ha fontos a nagyobb tárhely és áldoznál több pénzt rá,akkor várd meg a pro verziot
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
Troll on:
Jobb szélen, a kék pöttyel jelölt
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
menledge
senior tag
10 giga szabad hely van, most nem tudok képernyőmentést csinálni, de szerintem így is megtudod a lényeget.
A többi meg romtól is függ, gyárin vannak kínai appok, amiket nem tudsz törölni. Eustockoson nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, valaki tudna betenni egy képernyőt, a belső tárhelyről?
Dual simet használok így kieseik a bővítési lehetőség.Mennyi előre telepített alkalmazás van? Ami nem kell lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat.
A xiaomi.eu dev rom az csak nyitott bootloader esetén tehető fel,míg a china dev rom az a zárt bootloadernél is igaz?
-
Karavik
veterán
válasz Whitealert #3459 üzenetére
Xiaomi.eu-s is frissul OTA-n de csak havonta egyszer 6.2.25 kiadás óta, mert sok idő megy el a feltöltéssel a xiaomi lassú szerverei miatt (~40KB/s)
-
Whitealert
tag
válasz hudyfiu #3455 üzenetére
Köszönöm.
hevizms: A xiaomi.eu-us romban vannak alapból google szolgáltatások (play és gmail volt rajta alapból azt hiszem), míg a kínaiban külön kell telepíteni. (+ugye a kínai appok, ahogy előttem írták). Viszont a kínai frissül OTA-n, ami azért sokkal kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #3456 üzenetére
Ah, én voltam béna. Download mód helyett fastboottal próbálkoztam. Power + volume+-t kell nyomni ugye. Köszi szépen a segítséget.
Viktor: igen, olvastam, csak mégsem úgy csináltam, mert máshol meg nem így írták, de neki volt igaza.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
xabolcs
őstag
válasz Ereshkigal #3445 üzenetére
Szia!
Nem tudom miert maradt ki. Szerintem semeddig se tart irni egyet, foleg ha tamogatja a fastboot.
En lusta voltam irni.Igen, valassz mas modot, kulonben nem megy fel a ROM.
Ha tudsz angolul, akkor latod, hogy benne van a nevukben, hogy mire jok. A flash_all_except_data_storage peldaul nem csinal factory reset-et, mint ahogy a flash_all_except_storage csinalna.
A masik kettot csak akkor hasznald, ha a belso tarhelyet is szeretned torolni (igen, azt a 10GB-os reszt)!(#3453) hevizms:
En azt olvastam, hogy a xiaomi.eu-ban nincsenek benne a kinai programok, illetve hogy TWRP-vel kell foltenni.
Kozben meg meg is eloztek.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Mi a különbség a china dev rom és xiaomi.eu dev rom közt azon kívül hogy az utóbbiban több a választható nyelv?
-
dfilpo
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja használom a telefont, nagyon nagy megelégedéssel. Üzemidő majdnem 2 nap, redmi 1s-en ez kb fél nap volt az én felhasználási szokásaimmal. Egyetlen problémám volt eddig vele, már 3x csinálta azt, hogy egyszercsak nem reagált semmire, teljesen sötét, és csak a bekapcs gomb hosszan nyomásával (10-15 mp) tudtam életet lehelni bele. Spemall, gyári kínai + angol rom, 7.2.6.0. Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet ez?
Köszi -
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #3445 üzenetére
Én már nem értem. A flash all opciót választva sikerült elindítani, de azt írja sikertelen, mert lockolva van a telefon. Nem a flashelés után lehetne unlockolni?
-
Whitealert
tag
válasz Whitealert #3441 üzenetére
Megválaszolom magamnak az elsőt, hátha másnak is hasznos. A contacts appba belépve kell hosszan nyomni a bal oldali gombot és felugrik a rejtett beállítások menü. Itt már be lehet mindent állítani.
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3448 üzenetére
Azért nem rakom fel a stabilt mert azt nem lehet nyitni.
Eddig 2x csináltam gapps telepítést eddig sikerült, ennél a Dev-nél nem megy.
Már csak arra tudok gondolni hogy a BOE kijelző miatt van. -
MODERÁTOR
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #3443 üzenetére
Sajna így sem jó, nem tudom mi van ezzel a Dev rommal, eddig csak a bajom van vele.
Amit nem akar telepíteni a play azt innen letöltöm és manuálban felnyomom neki, így működik minden.
Remélem mielőbb megjön az sms hogy szabadulhassak erről a romról.Kint van a 7.2.7.0 , OTA-n 68mb-ot írt, nem raktam fel, nem tudom milyen lett.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz xabolcs #3437 üzenetére
Köszi. Mentést csináltam (heliummal szoktam).
Annyi bajom van, hogy a fast all except storage módot választottam, viszont ennek hiányzik az indítófájlja, csak ez a három van: flash_all.bat, flash_all_lock.bat, flash_all_except_data_storage.bat. Ez miért maradt ki? Válasszak másik módot akkor? Melyik a javasolt?[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
válasz trebrona #3442 üzenetére
Kezdem úgy érezni, mi csak akkor fogunk tudni nyitni, ha megkérünk egy olyan embert, aki tud.
A vicc, hogy még az angol fórumon se tudnak erre semmit, elég jól utánanéztem, többször feljött már ez a hiba. Megoldás viszont nincs, sőt én is felraktam, válasz, várjak... Ezzel az a baj, nem olyan mint a másik, hogy rápróbálok az unlockra és megy, mivel odáig se jutunk el, hogy megigényeljük. Ez így vicc!
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3440 üzenetére
Na rájöttem mi a baja.
Ezzel a telepítési móddal ott maradnak a régi rom-nak és az appoknan a maradványai a belsőtárhelyen.
Telepítés után kell csinálni egy rendszer visszaállítást úgy hogy törölje a belső tárhelyet is.
Az alsó kapcsolót aktiválni kell.
Sajna nem elérhető a Mirecovery sem, csak unlockal, így csak így lehet úgymond tiszta telepítést csinálni[ Szerkesztve ]
-
Whitealert
tag
MIUI-ban tapasztaltak segítségét kérném.
1. Nem tudok rájönni, hogy az EU-s DEV ROM-ban hol lehet beállítani, hogy csak a telefonszámmal rendelkező kontaktokat mutassa. A hívás app/beállítások fülön volt eddig, de most nincs ott.
2. Meg lehet csinálni itt azt, hogy a hangerő gombok hosszan nyomására számot váltson a zenelejátszó? CM-ben volt ilyen és már nagyon megszoktam. (A headset gombjaira sikerült beállítani már) -
MODERÁTOR
-
Maximum1
őstag
Feltettem a kínai Dev romot, másfél órája szívok a Gappsal, a Play nem enged semmit letölteni azt írja nem kompatibilis a készülékem.
Mi baja lehet?[ Szerkesztve ]
-
-
xabolcs
őstag
válasz Ereshkigal #3433 üzenetére
Szia!
Webshop-os ROM-ra nekem DOWNLOAD MODE-ban sikerult hivatalos developer ROM-ot rakni.
Ha Windows-od van, akkor 64 bites alol MiFlash-elj!Akkor van a telefonod download mode-ban, amikor a MiFlash COM10-kent (vagy hasonlo COMxx-kent) ismeri fel: bekapcsolo gomb + hangero le
Egy mentest, Mi Backup-pal mindenkeppen csinalj elotte, mert a felhasznaloi adataid mennek a kukaba!
Utana Mi Backup szepen vissza tudja tenni a dolgaidat.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Ereshkigal
őstag
válasz Viktor0610 #3434 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a fastboot rom kell nekem, majd miflash-sel feltenni.
-
MODERÁTOR
válasz Ereshkigal #3433 üzenetére
Nem tudom, mit ellenőriz, de nekem akkor volt ilyen gondom, mikor nem jól másolta fel a ROM-ot a készülékre.
Töltsd le újra.Ha jól látom, nem gyári ROM-on vagy, akkor az a baj. Korábban talán kelzsoca írt arról, hogy ilyen helyzetben mi a teendő.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Épp' ez a baj.
A dev. ROM-nál hiába rootolt a készülék (a root checker szerint is), valami a rendszerpartíció írhatóságával nem volt okés.
A stabil meg nem is volt rootolható 7.2 "óta". Legalábbis nem tudtam reboot után is megmaradó módon rootolni, aztán feldobtam a fejlesztői ROM-ot.Ezzel a módszerrel és valamilyen superuser app+bináris flash-elésével már minden OK.
Xiaomi 13T
-
Upo
addikt
Ha rootolt a telefon, akkor a zipből kicsomagolt img fájlt fel kell másolni a telóra, play-ről felrakni a rashr-t. A gyári recoveryt is le lehet menteni a telóra vele. Én így váltom a recoveryket minden telómon, gép se kell hozzá. Recoverybe is lehet vele bootolni (bár azt az ota menüből is).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #3428 üzenetére
Sajna nem tudom, nincs TWRP-m, feltettem a Dev romot, de nem nyílik, várok tovább.....
-
MODERÁTOR
-
xabolcs
őstag
válasz hevizms #3413 üzenetére
es Viktor0610 (#3404)
Koszi!
Nekem speciel nagyon hasznos, hogy szobakerult es le lett irva az ideiglenes flash-eles!Esetleg meg lehetne cserelni a ketto sorrendjet, meg aztan a fastboot parancsoknal (10?, de 11 elott) B]kemelni, hogy ketfele befejezese van a tortenetnek!
Tovabbi segitseg az atszamozas: 11a, 12a, 13a, ... illetve 11b, 12b, 13b, ...aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
lacko6
senior tag
válasz Viktor0610 #3402 üzenetére
-
xhege
veterán
Üdv!
Úgy tűnik visszatérek a MIUI világába. Volt korábban egy első szériás Redmi meg egy első szériás Note telóm. Most pedig ez a Redmi 3 lesz a következő, azt hiszem. Azt szeretném megkérdezni, hogy tényleg annyira szuper az üzemidő, mint az ember gondolná egy ekkora akksi miatt? Milyenek a fotók amiket csinál? GPS jelet gyorsan talál, stabilan tartja? A fémház mennyire strapabíró?
Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Viktor0610 #3417 üzenetére
Bocsi, egy pár napot ugyan késtünk, de ezt nem lehetett kihagyni, kicsit megkésett az április elseje.
Amúgy komolyan, minek ez az antutu egyáltalán? Semmire nem jó, az időjáráshoz több köze van mint a tesztelt készülék teljesítményéhez, bár paráztatásra és némi fizetett részrehajlás beetetésére tényleg tökéletes. Utoljára a Defy-men volt kb. antutu, de az már nagyon sok éve volt, azóta megjött az eszem. Amúgy jelentkezzen, akinek kétszer kijön hasonló eredmény, ha sd kártyát cserélsz vagy kiveszed, már tök más az eredmény, ha meg kint esik akkor pláne. Marketing bullshit!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #3417 üzenetére
Kb. semmit nem ér ez az Antutu.
Ezt eddig is tudtam, de most ismét bebizonyosodott.
Újra futtattam a tesztet, most újraindítás után: 28367 pont.Vagy az én kijelzőm is EBBG-s lett???
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
gabe_
őstag
A miuis lánchidas órát még lehet kaparintani valahonnan?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
Na akkor már meg is van hogy miért tűnt el a TWRP először nekem.
Jó kis leírást csináltál,de lehet jobb lenne kivenni az ideiglenes leirását, mert sokan belefognak szaladni.Amúgy is mi értelme van neki?
Köszönjük. Ej ha már ez tegnap is így lett volna. -
Karavik
veterán
Dobjatok légyszi screenshotot AnTuTu eredményről lehetőleg legfrissebb 6.3.31 china dev ROM és legfrisebb 6.3.31 xiaomi.eu ROM-ok alól. 1-1 elég lenne, köszi szépen (nincs nálam a teló)!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
lassan kellene egy 0. hsz nem? sok info van de szanaszéjjel, valaki lehetne topikgizda és nem kellene állandóan modért szaladgálni ha bővülne valami
szerk: jah kicsit beelőztek..enyhe célzás volt, neked talán anyagi jogon adnak gizda rangot, meg garázdálkodsz itt eleget
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Karavik
veterán
válasz Ereshkigal #3407 üzenetére
Igen, hetente, péntekenként van frissítés china developer ROM esetén
-
Ereshkigal
őstag
Ma nekem is megjött az "engedély" a bootloader unlockra. Viszapörgettem a topikot, tehát mindenképp china developer rom kell hozzá innen. Ami kérdés, hogy ezt OTA-n keresztül lehet majd frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
menledge
senior tag
Összefoglalóba vele!
szerk.: Ja nincs összefoglaló...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Készítettem egy leírást, pontosítottam itt-ott.
TWRP flashelése
1. Telepítsd fel a MiFlash-t innen. (csak a driverek miatt kell)
2. Menj az Intézővel (Sajátgép) a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába. (adb.exe, fastboot.exe, AdbWinApi.dll, stb. ilyen fájlokat fogsz itt látni)
3. Kapcsold ki a Redmi 3-at.
4. Nyomd le és tartsd nyomva a bekapcs. + hangerő lefelé gombokat, míg a FASTBOOT feliratot nem látod.
5. Kösd össze a számítógéppel a Redmi 3-at.
6. Tartsd nyomva a Shift-et és kattints jobb egér gombbal, majd kattints a felbukkanó menüben a "Parancsablak nyitása itt" lehetőségre.
8. Írd be: fastboot devices
Valami ilyet kell láss:
495a9737 fastboot9. Töltsd le a TWRP recovery-t innen (ez még nem flash-elhető!), tömörítsd ki.
10. Másold a kitömörített recovery-t a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába.
IDEIGLENES FLASH
11. Írd be a következőt: fastboot boot twrp_rm3.img
12. Valami ilyet kell láss:
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.398s]
booting...
OKAY [ 0.002s]
finished. total time: 0.400s13. Kész! Kis idő múlva a recovery-be bootol a készülék.
14. Miután elvégeztél mindent, a rendszerbe való reboottal visszaáll az eredeti recovery.
VÉGLEGES FLASH (természetesen ezután is flash-elhetsz másik recovery-t hasonló metódussal)
15. Amennyiben a régi recovery helyett végleg flash-elnéd a TWRP-t, írd be ezt a parancssorba: fastboot flash recovery twrp_rm3.img
16. Valami ilyet kell láss:
sending 'recovery' (16922 KB) . . .
OKAY [ 0.338s]
writing 'recovery' . . .
OKAY [ 0.494s]
finished. total time: 0.833s17. Most nyomd le, majd tartsd lenyomva a kikapcsoló gombot amíg a Redmi 3 ki nem kapcsol.
18. Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gombot, hogy bebootolj a TWRP-be. Ez biztosítja, hogy a TWRP megfelelően kerüljön flash-elésre.
19. Kész! Véglegesen felkerült a TWRP! (természetesen továbbra is lecserélhető marad a recovery)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Igric
tag
válasz trouble #3398 üzenetére
Én rendeltem tőlük, még tavaly.
Nem volt semmi gond és a készlet is valós volt, mert gyorsan ideért a teló (tréfa mentesen)Mondjuk azt furcsállom, hogy a sima redmi 3 nagyon sokára lett nekik készleten, hónapokig csak preorder volt. A pro ehhez képest korainak tűnik.
Én biztosan várnék még.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982