- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano #9030 üzenetére
ToniSoprano:
"Bizonyos okok miatt vissza küldtem a Redmi 3 Pro telefonom 14 napon belül."Te sem tudod, mi a jó...
Miért küldted vissza? Mik voltak azok a "bizonyos okok"?(Privátba is jöhet, ha nem publik.
)
janesart:
"Amugy milyen romot erdemes? Honnan?"
Én az általam sokszor említett EU dev. ROM-ot használom, ajánlom, de zárt bootloaderre nem tudom, mi az ajánlható, ami tud magyarul -már, ha ez szempont.[ Módosította: philoxenia ]
-
gerii
addikt
válasz
ToniSoprano #7754 üzenetére
5-6 óra alá vinni művészet.
-
válasz
ToniSoprano #7749 üzenetére
Más gyártóknak is van ilyen ujjlenyomat olvasós problémája. Még az is lehet hogy android szintű bug.
-
hevizms
addikt
válasz
Nekem párszor előfordult már
-
peestike
senior tag
válasz
szerintem is egész jól működik, bár kézmosás után, kicsit izzadtan nem igazán megy neki elsőre a nyitás.
-
válasz
Fiamat megkérdeztem. Neki csak akkor nem működik, ha nem száraz az ujja (lenyalta csokievés után, vagy nem törölt szárazra a kezét kutyázás utáni kézmosáskor). Egyébként kafa. Tegnap költöztettem át a régi Lenovo A820-ról a redmi3pro-ra (nincs root, de a Helium backup szépen dolgozott), és többször kellett feloldani munkálkodás közben. Szóval olyan 20 esetből 20-szor működött. Első kipróbálásnál is 10/10 volt az arány.
-
Karavik
veterán
válasz
ToniSoprano #4289 üzenetére
Én Telekomos vagyok és Balassagyarmaton pl. (B7) 2600MHz-en tolja a 4G-t a Telekom nagy örömömre, Budapesten pedig (B3) 1800MHz-en, e két helyen tartózkodom a legtöbbet, szóval én semmit nem érzékelek a B20 hiányából. Szerencsém van, de természetesen ettől függetlenül a B20 támogatásnak én is örülnék...
(#4293) suste:
A ROM-ban az erre vonatkozó algoritmus úgy van megírva ahogy leírtam, ha nem így működik nálad, akkor az BUG. Nálam 100%-ban sikeresen reprodukálható
-
Surda-
őstag
válasz
ToniSoprano #3644 üzenetére
Nagyon gyorsan leexponálja, jó fenyben,álló témánál nem kell aggódni hogy beremeg a kezed.
-
xabolcs
őstag
válasz
ToniSoprano #3472 üzenetére
Ez is volt targyalva ... tenyleg erik az a bizonyos osszefoglalo.
A Redmi 3 ROM-okrol annyit hogy ...
- kinai stabil: gyari szoftver, kelloen ritka frissitesekkel, tele kinai alkalmazasokkal, Google nelkul, angol es kinai nyelvvel
- kinai fejlesztoi: gyari szoftver, heti, vagy meg gyakoribb frissitesekkel, tele kinai alkalmazasokkal, Google nelkul, angol es kinai nyelvvel- xiaomi.eu-tol szarmazo: kigyomlalt kinai fejlesztoi szoftver, Google-val, nagyjabol olyan gyakran keletkezik, mint a kinai fejlesztoi, de OTA csak havonta keszul belole. Fozott ROM, igy nyitott bootloader kell hozza! Angol es egyeb latin betus nyelvek. En meg nem probaltam, de sztem nincs a Redmi3 valtozatban magyar.
- webshopoktol szarmazo (EU Stock, Spemall es a tobbiek): fozott ROM, magyar nyelvvel, Google-val, kinai alkalmazasok nelkul. Frissites akkor lesz, ha a webshop foz egy ujabbat. Alapjuk altalaban a 7.1.1.0 stabil kinai ROM.
- MIUIHU: a Redmi 3-ra meg nincs nekik ROM-juk. Biztos szivesen fogadnak felajanlasokat!
Ha lesz ROM-juk, akkor ugyanugy fozott lesz, mint az osszes tobbi, es a kinai fejlesztoi lesz az alap. Magyar nyelv, Lanchidas ora, es minden foldi jo, amit megszokhattal toluk!es meg meg is eloznek
-
Karavik
veterán
válasz
ToniSoprano #3472 üzenetére
Redmi 3 xiaomi.eu-s ROM-ban nincs még magyar nyelv (később lesz) a többi igaz...havonta frissül OTA egyébként .
Vannak még apróbb tartalmi eltérések a xiaomi.eu-s és kínai dev ROM között, mert xiaomi.eu a global MIUI kiadásokra vonatkozó szabályokat követi, így az eu-sban nincs integrált MiVoip, Torrent letöltés a download appal, Music track ID... mint ahogy a global miui kiadásokból is hiányoznak ezek a fícsörök....
Xiaomi.eu-ROM-ban az advanced menu szép színes ikonos, míg a kinai ROM-ban nincsenek ikonok.
-
xabolcs
őstag
válasz
ToniSoprano #3470 üzenetére
Itt ni!
Csak meg van hivatkozva a kep, nincs berakva.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ToniSoprano #3463 üzenetére
Tettem már fel, keress vissza!
-
hevizms
addikt
válasz
Ha fontos a nagyobb tárhely és áldoznál több pénzt rá,akkor várd meg a pro verziot
-
Upo
addikt
válasz
Troll on:
Jobb szélen, a kék pöttyel jelölt
-
menledge
senior tag
válasz
10 giga szabad hely van, most nem tudok képernyőmentést csinálni, de szerintem így is megtudod a lényeget.
A többi meg romtól is függ, gyárin vannak kínai appok, amiket nem tudsz törölni. Eustockoson nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest