- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ugyan a bf technikai megvalósítása szerintem is pocsék, a fb motornál meg gyk csak a cod quake3as motorja a szánalmasabb
de azért tesztelik most a bf4et 60 és 120hz tickrate-es szerverekkel, s láss csodát jól működik, rendes hitreg, nincs tradekill, nincs fedezék mögé bekanyarodó golyó stb... még a 60hz is rendbe teszi a címet, milyen meglepő h megjelenése óta ezért sírtunk páran - kár h azóta feladtam az egészet a fenébe... de jó előjel, ha bf4 publicra nem is jön, azért ha a sw nem 16hzes szerverekkel megy, már nyert ügyünk van
-
joysefke
veterán
de akkor szerinted nem a BF3 van pocsék szarul megírva? Jó is hogy ezt hoztad fel, mert a Frostbite tipikusan egy géprottyantó szörnyű szemét szar motor
egyre viccesebbeket írsz.
A BF3 igancsak jól van megírva a FB motor pedig az eggyik/ha nem a legjobban skálázódó motor... -
Évek óta(3-4?) használom ezt a gépemet, nincsen semmilyen megmagyarázhatatlan anomália.
Te azt állítod, hogy de van MINDEN PC-n. Nekem itt van 1 ami ellentmond ennek."Ez már komikus, szánalmas. Te ezt innen megmondod. Igaz, hogy a linpack meg a burn in testek napokig futottak hiba nélkül, de biztosan igazad van."
Igen. Simán megy szó szerint napokig a burn, de 10 perc BF3 után összefossa magát. -
"a procit hetekig állígattam a stabil csúcsra stb..), és láss csodát, mégis volt egy két megmagyarázhatatlan anomálias. Egy -két "elnézést de crashelt a progi szorri", egy-két fps drop, szaggatás."
Nem sikerült megtalálni a stabil csúcsot."és őszintén mondhatom, hogy bármilyen PC -éd van, lesznek idegesítő kis "kihagyások"."
Nem. -
sirály12
őstag
Nem volt szándékom megsérteni, csak az a "amikor épp működni van kedve" sor kicsit olyan volt, mintha egy olcsóbb számítógép csak rossz lehetne. Erre reagáltam, semmi egyéb nem volt benne. Nekem amikor olvastam ez jött le. De akkor ezek szerint rosszul gondoltam.
De a tuningos fagyásokat és egyéb ilyen dolgokat nem kellene ide keverni, mert egy átlag pc user nem tuningol, hanem játszik, dolgozik a gépen.
Környezetemben ismerek több embert, aki olcsóbb (80-100 ezer) gépen játszik és full hd-ban megy a legtöbb játék, igaz persze, hogy ők használt alkatrészeket vesznek.
Én elég rég vettem a mostani gépem, és nem is sokat költöttem rá az utóbbi időben(2 év alatt 1 db ssd), és bár a videó kártyám elég elavult, de ha azt cserélem, akkor mindenre elég! Ez egy több mint 5 éves gép! És amikor vettem nem volt 250-től többe! Új alkatrészekkel! Persze nem kellett világítós ház meg gamer marhaságok. Ezért nem értem a hozzászólásokat, hogy a pc milyen drága meg mennyit kell rá költeni.
-
sirály12
őstag
"PS4 -be nem sűrűn kell SSD mert azt nem windows menedzseli. 250 ezerből valóban lehet jó gépet összerakni, talán ütögeti a ps4 szintet amikor épp működni van kedve"
Tökön szúrnám magam, ha a gépem nem működne, úgy ahogy kell, főleg ha 250-et költöttem rá!
Bár az is igaz, hogy ehhez érteni is kell! Installálni, beállítani, de ezért bőven kárpótol amit tud!
És az sem egy utolsó szempont, hogy ebben élünk nap mint nap, aki technikai analfabéta, az fizessen. -
"Kepzeld el megjelenes elott 2 hettel mar ps4 el jatszottam es azota is
Es igen meg vagyok elegedve. Es me lesz jobb.
csak gondoltam a szemelyes tapasztalat helyett eszervekkel jobb lenne meggyozni de hat kinek mi"
Ebben az a "mókás", hogy megvettél egy terméket gyakorlatilag látatlanban, attól függően, hogy ez neked mekkora áldozattal járt, van egy erős pszichikai nyomás rajtad, hogy meggyőzd magad arról, hogy jó döntést hoztál.
-
DithenS
senior tag
Azért a kétszer olyan drága gép túlzás
200k-ból simán kijön olyan konfig ami jobban futtatja a játékokat,bár én itt grafikára gondolok.
Azért ott a TV kérdése is,30k-ból kapsz egy IPS kijelzős monitort,míg egy normális méterű TV aminek a színei is jó az úgy 60k-tól kezdődik.
Nekem például kellene még TV-t is vennem,míg a 2008-ban vett monitorom a mai napig tökéletes.
Ott van a 15k-s multi is amiből már picit jobb VGA kikerül.
Oprendszerrel mondjuk egyetértek,valóban stabilabb is mint egy windows de akár maga a gép is,elvégre ez egy kész gép amit tudtak tesztelni,míg én összerakok egy gépet azt a kutya se tesztelte hogy jó e ez az alaplap, hűtés jó e stb.
Fogyasztás is ott van,egy konzol sokkal kevesebbet fogyaszt ami azért nagy előny ha napi 4 órában nyomja valaki.
Szóval igen lehetne itt ecsetelni az előnyöket de igazából mindegyiknek van,egyszerűen ez két külön fogalom ezért teljesen értelmetlen -
DithenS
senior tag
Akármit fognak kitalálni,a fejlesztőknek erős gép kell mert nagyon lusták.
Nem fogják tökéletesen soha kihasználni a konzolok erejét,ehelyett leveszik inkább a grafikát vagy valamit mert az kényelmesebb és olcsóbb.
Nem is azt írtam hogy hót gyenge,csak azt hogy azért a konzol feléig legalább ne legyen akkora grafikai minőségi romlás PC-n meg a két konzol között mit most.
Mert akárki akármit mond most a PS4 se veszi fel a versenyt,persze az is ott van hogy nem 60 centiről nézed a képet hanem legalább 2-3 méterről így sok élsimítás teljesen felesleges,de sajnos észrevenni a GTA 5 esetében is hogy szebb PC-n a grafika és nem is kell annyira drága gép hozzá.Főleg ha ésszel raknak össze egy gépet,és mondjuk egy 200k-s keretből 20-25k-t nem a házra költenek.
De kíváncsian várom azt a szoftveres fejlődéstBár az XO-val meg most mi lesz,alapból gyengébb de semmi szoftveres fejlesztésről nem hallani igazán.
-
És 3 év múlva lesz egy 5 éve piacon lévő , már most gyengének számító hardvered. ami felzárkózik az akkor belépőszintű gamer Pc hez. Na és persze addig a Pc piac egy helyben topog,. Ez a szakadék, ami most már megvan a Pc és a konzolok között grafikai minőségben nőni fog, ebben biztos vagyok.
Xbox meg le van húzva a cikkben, de az nem mellékes , hogy a világ egyik legelterjedtebb operációs rendszerének a friss változatát kapja meg (remélhetőleg nem 2 év múlva)., amihez lehet , hogy a Sonynak kellene felnőnie nem? (Win 10 Dx 12) Nem hinném hogy olyan rossz kombó lesz, főleg az átjárható multicímekkel. Számomra ez többet ígér , mint a sony " kihozzuk a maxot a talicskából " ígéretei.
[link]
Kicsit több pártatlan megközelítést várna az ember, ha már sokan csak innen merítik a "tudásukat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- LEGO klub
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest